Sådan kan du se Bundesliga live online hvor som helst

Sådan kan du se Bundesliga live online


Sæsonen 2019/20 i Bundesliga starter 16. august med Bayern München mod Hertha Berlin. Det kører i 34 uger og kulminerer med en episk finale i ni kampe den 16. maj 2020. Størstedelen af ​​inventar begynder kl. 14:30 BST (6:30 PST / 9:30 EST), og det er værd bemærker, at nogle gange spil begynder samtidig. Som et resultat kan du måske planlægge din visning omkring et bestemt hold i stedet for at prøve at se hver eneste kamp live. Nedenfor fortæller vi dig, hvordan man ser Bundesliga live online hvor som helst, også i udlandet. 

Denne artikel undersøger kun officielle Bundesliga-kilder. Ulicensierede strømme er en trist uundgåelighed ved større sportsbegivenheder, men du skal vide, at de ofte giver en langt dårligere seeroplevelse. Med lav opløsningsvideo, intermitterende streams og muligheden for en mid-match fjernelse er der ingen grund til endda at overveje at bruge en uofficiel kilde.

Sådan ser du Bundesliga live online med en VPN

Har du aldrig streamet med en VPN før? Det er faktisk ret ligetil, bare følg de enkle trin nedenfor.

Sådan kan du se Bundesliga live online fra udlandet:

 1. Tilmeld dig først en passende VPN-service. Vi anbefaler ExpressVPN, men du vil måske også overveje NordVPN og CyberGhost, to fremragende lave omkostningsalternativer.
 2. Download og installer VPN-softwaren, og sørg for at få den rigtige version til dit operativsystem.
 3. Bestem, hvilken af ​​kildene nedenfor du vil bruge.
 4. Opret forbindelse til en af ​​dine VPN's servere på det rigtige sted. For eksempel ville du bruge en amerikansk server til FOX Sports eller en britisk en til BT Sport.
 5. Prøv at indlæse video fra din valgte kilde. Det skal indlæses næsten øjeblikkeligt uden at vise fejl.

TIP: Prøv at følge ovenstående trin, inden sæsonen 2019/20 Bundesliga begynder. På denne måde, hvis der er problemer, har du masser af tid til at få hjælp fra din VPNs kundesupportteam.

Hvor kan man se Bundesliga fodboldkampe online

Nogle af verdens bedste fodboldhold spiller i Bundesliga, så det er ikke overraskende, at der er en enorm mængde international interesse. Heldigvis udsendes live kampe i mere end 70 forskellige lande, hvilket betyder, at der er en god chance for, at du kan finde en passende lokal kilde. Se på de landespecifikke guider nedenfor for at finde ud af, hvor du kan følge al action live.

Tyskland

Tyskland-flag

I Tyskland deles Bundesliga-udsendelsesrettigheder mellem Sky Deutschland og DAZN. DAZN viser tre spil hver uge og koster € 10 pr. Måned (selvom din første måned er gratis). Denne service har notorisk streng geo-blokering, dog, så de fleste VPN'er vil ikke være i stand til at fjerne blokering af den. 

Sky viser på den anden side 572 Bundesliga og 2. (2.) Bundesliga kampe med seks hver lørdag og to hver søndag. Derfor er dette en dyrere måde at se på: nye kunder kan forvente at betale rundt € 29,99 om måneden til de krævede tv-pakker. Bundesliga-kampe vil imidlertid streame live på Sky Go, og on-demand højdepunkter vil være tilgængelige for alle tidligere fixturer. Daglige pas er også tilgængelige for € 15 hver. 

Begge ovenstående kilder giver tysk kommentar. De er også kun tilgængelige i Tyskland, selvom du kan få adgang til dem i udlandet ved hjælp af en VPN. ExpressVPN leveres med en 30-dages risikofri pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det og kræve en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds.

UK

Britisk flag - union jack

BT Sport har eksklusive Bundesliga-tv-rettigheder i England. Abonnenter kan streame live og on-demand Bundesliga-inventar enten via mobilappen eller webafspilleren. Imidlertid vil ikke alle være i stand til at se; BT Sport er kun tilgængeligt for BT-, TalkTalk-, Virgin- eller Sky-abonnenter.

Forudsigeligt får BT-kunder den laveste pris, med BT Sport-abonnementer, der starter på £ 6 om måneden. Dette stiger til £ 27,99 om måneden, hvis du ikke har BT-bredbånd eller tv. BT Sport er den officielle britiske tv-station i Bundesliga indtil 2021; så medmindre der er en dellicensaftale, er og er den eneste måde at live-stream disse kampe online i overskuelig fremtid.

Se også: Hvilke VPN'er der arbejder med BT Sport?

Relaterede: Bedste VPN'er til Sky

USA

USA-flag

Amerikanske seere kan vælge at se Bundesliga-inventar på enten engelsk eller spansk. FOX Sports viser kampe med engelsksproget dækning live online og via FOX Sports Go-appen, mens Univision Deportes leverer spansk kommentar.  

Begge tjenester giver dig mulighed for at logge ind ved hjælp af dine kabeludbyderoplysninger, men FOX Sports giver dig også adgang, hvis du abonnerer på nogle af de mest populære over-the-top-tjenester, såsom Sling TV, Hulu eller DirecTV NU. Derudover giver Univision Deportes dig mulighed for at tilmelde dig uden kabel for $ 7.99 USD om måneden.  

 Relaterede: Sådan ser du Fox Sports Go i udlandet

Canada

Canada flag

Canadiske fodboldfans kan fange alle de nyeste handlinger på Sportsnet. Dette netværk viser hvert Bundesliga-spil indtil 29. september, med resten af ​​sæsonens udsendelsesplan, der skal annonceres på et senere tidspunkt.

Du kan se online uden ekstra omkostninger, hvis Sportsnet er inkluderet i din kabel-tv-pakke. Hvis ikke, koster abonnement på Sportsnet Now $ 19.99 CAD pr. Måned plus skat. Bemærk, at Sportsnet forhindrer udenlandske brugere i at tilmelde sig. Den første blok er en regionlås der kunne blive omgået ved hjælp af en VPN. Men tilmelding kræver også en betalingsmetode, der er registreret i Canada, og der er virkelig ingen vej rundt.

Sportsnet Now viser Bundesliga-spil med engelsk kommentar.

Frankrig

Flag_of_France-e1527750876576

beIN Sports er den eneste officielle Bundesliga-tv-station i Frankrig. Det viser hver kamp live, men vil også tilbyde udskiftninger efter ønske, hvis du vil se to spil, der starter på samme tid. Du kan tilmelde dig at beIN Sports for € 14 om måneden eller € 15 pr. Måned uden langtidsforpligtelse.

Denne service viser hver Bundesliga-armatur med fransksprogede kommentarer.

Spanien

Flag_of_Spansk spansk

Ligesom med NFL har MoviStar + eksklusive rettigheder til at vise Bundesliga-kampe i Spanien. Nuværende MoviStar + -abonnenter kan streame hver kamp live på MoviStar Deportes (hvilket koster 10 € ekstra om måneden), men hvis du har bredbånd eller tv med et andet firma, kan du ikke se.

MoviStar + har effektivt gjort adgang til Bundesliga-strømme uoverkommeligt dyre for ikke-abonnenter. For endda at tilmelde dig de krævede pakker som en ny kunde, forventes du at betale omkring € 90, og selv da skal du vente til tjenesterne er installeret, før du kan streame noget.

Belgien

Flag fra Belgien_2

I Belgien kan du se gennemsnitligt fem Bundesliga-kampe pr. Uge live på Eleven Sports. Denne service koster € 8 pr. Måned, med et årligt pas til rådighed med en lille rabat (€ 80). Der er også en prøveperiode på 48 timer, så hvis du ikke finder tjenesten passende, kan du annullere og få dine penge tilbage.

Fodboldfans kan se kampe online eller på en mobilenhed ved hjælp af appen Eleven Sports til iOS og Android. Streams vil være tilgængelige på hollandsk, portugisisk og fransk.

Andre placeringer

Bundesliga vises i alt for mange lande til, at vi kan dække dem alle individuelt. Hvis dit land ikke blev nævnt ovenfor, skal du ikke gå i panik! Der er stadig en meget god chance for at du kan se. Se listen over officielle Bundesliga-tv-selskaber for at finde en passende kilde i din region.

Bundesliga 2019/20 tidsplan

Sådan kan du se SOuth Koea imod Tyskland online

Med hvert hold i Bundesliga, der spiller 34 kampe (en kamp derhjemme og en ude mod hinanden konkurrerende hold), kan du forvente en pakket tidsplan, når sæsonen starter. I begyndelsen finder de fleste kampe sted på en lørdag, med et par andre spil spredt i resten af ​​ugen.

Efterhånden som sæsonen skrider frem, bliver kampe i midten af ​​ugen stadig mere almindelige, så sørg for at tjekke den officielle Bundesliga-skema 2019/20 (PDF) forud for at sikre, at du ikke går glip af noget. Det kan være en god idé at overveje at bruge en kilde, der tilbyder udskiftning af on-demand-enheder til tidligere inventar, bare i tilfælde af det.

Hvilke hold spiller i Bundesliga?

Atten af ​​Tysklands bedste fodboldhold står ude i Bundesliga hvert år. Her er en komplet liste over alle konkurrerende hold i sæsonen 2019/20:

 1. FC Augsburg
 2. Hertha BSC
 3. Union Berlin
 4. Werder Bremen
 5. Borussia Dortmund
 6. Fortuna Düsseldorf
 7. Eintracht Frankfurt
 8. SC Freiburg
 9. 1899 Hoffenheim
 10. FC Köln
 11. RB Leipzig
 12. Bayer Leverkusen
 13. Mainz 05
 14. Borussia Mönchengladbach
 15. Bayern Munchen
 16. SC Paderborn
 17. Schalke 04
 18. VfL Wolfsburg
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 58