MLB London Series 2019: Hvordan man ser Boston Red Sox vs New York Yankees live online gratis

Hvordan man ser Boston Red Sox vs New York Yankees live online


I England kaldes flagermus klubber, felter kaldes pladser, og baseball kaldes fodbold.

Bare for sjov.

Men hvis du vil se MLBs London Series 2019 live online, har vi nogle seriøse streamingindstillinger til at vise dig. I denne artikel forklarer vi, hvordan man kan se Londons første Boston Red Sox vs New York Yankees-spil live online fra USA, Storbritannien eller andre steder i verden.

MLB er meget streng omkring, hvem der kan se online og hvorfra. Hvis du ikke er i et land med en officiel MLB-streamingindstilling, har du brug for en god VPN at omgå regionens begrænsninger og se Red Sox vs Yankees to-spil serier gratis den 29. og 30. juni.

Vores top anbefaling er ExpressVPN. Det er en premium VPN-udbyder, der tilbyder hurtige servere i 94 lande og har et ry for at være i stand til at fjerne blokering af næsten alt. Det forbedrer også dit online privatliv og sikkerhed og leveres med 24/7 live support.

PRØV DET RISIKO GRATIS: ExpressVPN giver dig adgang til masser af regionallåst indhold fra hele verden, inklusive MLB London Series i 2019. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bemærk, at denne artikel kun anbefaler officielle streamingkilder. Et par uanfægtede websteder vil sandsynligvis streame spillet, men disse har ofte en risiko for malware, påtrængende annoncer, buffering, video af lav kvalitet og pludselige nedlukninger. Der er masser af måder at se spillet lovligt og gratis på, så gider ikke med skyggefulde streaming-websteder.

Sådan ser du MLB London Series 2019: Red Sox vs Yankees med en VPN

Engelsksproget dækning af MLB London Series vil blive streamet live i USA og England. Hvis du ikke er i et af disse lande, kan du bruge en VPN til at omgå blokering af regioner og se Red Sox spille Yankees live.

Sådan gør du det:

  1. Tilmeld dig en VPN. Vi anbefaler ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er solide alternativer.
  2. Download og installer VPN-appen til din enhed. Hvis du bruger MLB.tv, bliver du nødt til at se i en desktop-webbrowser, fordi MLB At Bat-appen til Android og iOS ikke fungerer med VPN'er.
  3. Åbn VPN-appen, og vælg en server i USA eller UK, i henhold til hvilken strøm du planlægger at se.
  4. Klik på Forbinde knap.
  5. Når forbindelsen er etableret, skal du åbne videoen, som du normalt ville, og start livestreaming!

Vi anbefaler, at du tilmelder dig på forhånd og tager din VPN til et testkørsel for at sikre, at det kan fjerne blokering af videoer på det sted, hvor du vil streame spillet. Hvis du støder på problemer, har du tid til at rydde dem med kundeservice.

Hvor man kan se MLB London Series live online gratis

Selvom London Series er en særlig begivenhed, regnes disse som almindelige sæsonspil. Så hvis du allerede har en måde at se MLB-spil på, skal du være i stand til at se London-serien, som du normalt ville.

London-serien med Boston Red Sox og New York Yankees sendes i USA på Fox og ESPN og i England på BT Sport og BBC iPlayer-webstedet. Hvis du leder efter en helt gratis mulighed, er BBC iPlayer det enkleste valg. I USA kan du muligvis få spillet gratis via en gratis prøveversion af en over-the-top tv-streamingtjeneste.

Det Forenede Kongerige

BBC iPlayer- og BBC Sport-webstederne vil live stream begge Red Sox vs Yankees-spil. Hvis du er uden for landet, skal du bare forbinde din VPN til en server i England. Du bliver muligvis bedt om at indtaste et britisk postnummer eller markere et felt, der angiver, at du har en britisk tv-licens. Disse detaljer er ikke bekræftet, så bare markér afkrydsningsfeltet og / eller indsæt en hvilken som helst britisk postnummer.

For flere tip til fjernelse af blokeringen af ​​BBC-strømmen, se vores artikel om de bedste VPN'er til BBC iPlayer.

Forenede Stater

Fox udsender det første London Series-spil, og ESPN sender det andet. Trådskærere i USA har et par muligheder for at se Sox tage Yankees i slutningen af ​​juni.

  • MLB.tv er ligaens officielle selvstændige streamingtjeneste. Det tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode og koster $ 24.99 pr. måned eller $ 99.99 pr. år (plus en rabat, hvis du kun følger et hold). Seerne skal være i USA. Hvis du har adgang via en VPN, anbefaler vi, at du gør det i en desktop browser som Chrome eller Firefox. Brugere på iOS og Android bliver forpligtet til at se gennem MLB At Bat-appen, som ikke fungerer med VPN'er.
  • Sling TV, Fubo TV, PlayStation Vue, YouTube TV, DirecTV Now og Hulu + Live TV er alle live tv-streamingtjenester, der bærer ESPN og Fox. De fleste af dem har en gratis prøveperiode, og Sling er den billigste mulighed, hvis du planlægger at købe et abonnement.

Alle visningsmuligheder i USA er regionlåst, så hvis du er uden for landet, skal du bruge en VPN for at se.

Om London-serien 2019: Red Sox vs Yankees

Den første af denne to-spil-serie finder sted lørdag den 29. juni kl. 06:10. London tid, 1:10 p.m. USAs østlige tid.

Det andet spil den 30. juni er kl. 15:10. London-tid, 10:10 østlig tid.

Yankees og Red Sox er et århundrede gammelt rivalisering, som nogle fans har sammenlignet med Manchester United og Liverpool i England. Kampene finder sted på London Stadium, der i øjeblikket er hjemsted for West Ham United Football Club og 55.000 pladser.

Denne dobbeltoverskrift vil være første gang i historien, at MLB-kampe i almindelig sæson spilles i England, men ikke den sidste. MLB har forpligtet sig til to år at spille i London, selvom holdene endnu ikke er valgt til 2020. Her håber vi på et Cardinals vs Cubs-spil på tværs af dammen!

“Red Sox Yankees Game Boston” af Victorgrigas licens under CC BY-SA 3.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1