Hvordan man ser Sydkorea mod Tyskland gratis online (FIFA verdensmesterskab 2018)

Hvordan man ser Sydkorea mod Tyskland gratis online


Vil du se Sydkorea vs. Tyskland online og gratis? I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan bruge et virtuelt privat netværk (VPN) til at få adgang til og fjerne blokering af FIFA-verdensmesterskabet live stream fra England, USA, Tyskland, Sydkorea eller ethvert andet land i verden. Vi fortæller dig også, hvor du kan se hver verdensmesterskab i 2018 gratis og i high definition.  

Den 27. juni står Sydkorea over for de nuværende verdensmesterskaber, Tyskland. Spillet finder sted i Kazan Arena kl. 15.00 (kl. 07.00 / kl. 10 EST). Selv hvis Sydkorea vinder, vil Tyskland sandsynligvis gå videre til knockout-runderne, medmindre Sverige vinder deres kamp mod Mexico samme dag.

Heldigvis behøver du ikke gå glip af et sekund af handlingen. FIFA-verdensmesterskabet udsendes i mere end 120 forskellige lande, hvoraf de fleste tilbyder mindst delvis dækning helt gratis. Dette betyder, at afslappede fodboldfans kan holde sig ajour på deres modersmål. Sådan lever du live stream Tyskland mod Sydkorea i HD af høj kvalitet og gratis.

Sådan ser du FIFA verdensmesterskabet live og online

Selvom der normalt kun er et par kilder til hvert fremmedsprog, kan engelsktalende vælge at se på en række forskellige streamingplatforme. Vi har medtaget de officielle tv-stationer for de store engelsktalende lande nedenfor:

 1. OS: Fox Sports
 2. Canada: TSN, CTV, RDS
 3. UK: BBC, ITV
 4. Australien: SBS, Optus Sport

Selvom det er let at finde gratis verdensmesterskilder, er disse ofte kun licenseret til at vise en lille del af verdensmesterskabet. For at se hele turneringen skal du muligvis tilmelde dig en premium sportsservice. På plussiden har disse tjenester en tendens til at tilbyde gratis prøveperioder, du kan drage fordel af.

Den bedste VPN til verdensmesterskabet i 2018: ExpressVPN

expressvpn verdensmesterskab

Vi anbefaler at bruge ExpressVPN til at streame FIFA verdensmesterskabet 2018 sikkert. Det er en hurtig, nem at bruge VPN designet til at holde dine personlige oplysninger private, mens du bruger internettet. ExpressVPN tilbyder højhastighedsservere i 94 lande, så det er hurtigt nok til at håndtere live HD-video uden problemer. Det er også en af ​​de få VPN'er, der kan slå BBC's stadig strengere regionale blokerende foranstaltninger.

Tilmelding er let og tager kun et minut. Vælg blot dit abonnementslængde (en måned, seks måneder eller 12 måneder) og fuldfør betalingsprocessen. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan teste den ved at se resten af ​​verdensmesterskabet. Hvis du derefter beslutter ikke at fortsætte med at bruge ExpressVPN, kan du kræve en fuld refusion.

RISIKOFRI PRØVE: ExpressVPNs prøveperiode giver dig mulighed for at teste softwaren risikofri. Yderligere kan du få ekstra tre måneder helt gratis ved at tilmelde dig sin årsplan.

Sådan ser du FIFA verdensmesterskabet 2018: gratis og betalte optioner

Sådan ser du verdensmesterskabet i England

Britisk flag - union jack

BBC og ITV deler verdensmesterskabsretten i England. Hver har deres egen streamingplatform (BBC iPlayer og ITV Hub), så du kan se hver eneste kamp gratis på den ene eller den anden service. Hvis du foretrækker ikke at skifte mellem platforme, kan du også stille ind via TVPlayer.com, et websted, der er vært for fuldt lovlige live-streams til både BBC1 og ITV.

Det Forenede Kongerige kræver, at du har en TV-licens for at se live video, når den sendes på tv. IPlayer spørger måske, om du har en TV-licens, men det er den eneste af ovenstående kilder, der gør det, og der er ingen andre bekræftelsesforanstaltninger på plads.

Sådan ser du verdensmesterskabet i USA

USA-flag

Der er kun en engelsksproget verdensmesterskaber i USA: Fox Sports. Det vises hvert 2018 verdensmesterskab live, selvom du bliver nødt til at logge ind med legitimationsoplysninger for en amerikansk kabeludbyder. Hvis du ikke har kabel, kan du i stedet abonnere på en af ​​følgende tjenester:

 • DirecTV nu
 • fuboTV
 • Hulu med Live TV
 • PlayStation Vue
 • Slynge-tv
 • YouTube TV

Hvis du i øjeblikket er uden for USA, men allerede har et Fox Sports-abonnement, giver en VPN dig mulighed for at se fra udlandet. Tilmelding er dog en anden historie: denne service kræver en US-registreret betalingsmetode og er næsten umulig for udenlandske brugere at registrere sig for.

Hvis du bruger Kodi, foretrækker du måske at se via det officielle Fox Sports-tilføjelse. Bare sørg for at undgå nogen af ​​de uofficielle sportsudvidelser, der plager Kodi. Disse har tendens til at tilbyde upålidelige strømme i lav kvalitet, og da verdensmesterskabet er tilgængeligt fra så mange legitime kilder, er der virkelig intet at vinde ved at bruge dem.

Sådan streames verdensmesterskabet i Canada

Canada flag

RDS, CTV og TSN tilbyder alle canadiske seere muligheden for at se hvert VM-spil. Hver af disse tv-stationer kræver dog, at du logger ind ved hjælp af din kabeludbyders detaljer, før du faktisk kan se noget.

Du behøver dog ikke nødvendigvis kabel. TSN og RDS giver dig begge mulighed for at se deres respektive kanaler for $ 24.99 (CAD) om måneden. Dette kan virke lidt dyrt, men det er tæt på det, som de fleste sportsservices alligevel opkræver for et VM-pass, og du kan altid annullere, når turneringen er afsluttet.

Alle ovenstående tjenester har mobile apps, som giver dig mulighed for at se live-spil, mens du er på farten.

RDS giver fransk kommentar, mens TSN og CTV begge udsender engelsk dækning.

Se FIFA verdensmesterskabet i Australien

australiens flag

Australske fodboldfans kan fange Sydkorea imod Tyskland såvel som alle andre gruppespillkampe gratis på webstedet World Game. Der er dog kun en kilde til mange af de senere faser-kampe: Optus Sport.

Hvis du allerede er Optus-kunde, kan du opleve, at Optus Sport er inkluderet i din mobil- eller bredbåndspakke. Hvis ikke, kan du betale $ 15 (AUD) pr. Måned for fuld service. Dette inkluderer en to-ugers gratis prøveperiode, så du kan bruge verdensspilet til at se gruppetrinnene og derefter Optus 'gratis prøveversion til at se alle verdensmesterskabets resterende spil.

Hvordan man ser Sydkorea vs. Tyskland fra et konkurrerende land

Sydkorea

Sydkoreas flag

I Sydkorea udsendes verdensmesterskabet på SBS, KBS og MBC. Mens KBS har en YouTube-baseret live-stream, ser det ud til, at dette kun er for internationalt udsendt indhold og viser ikke nogen verdensmesterskaber.

MBC ser ikke ud til at tilbyde online streams. SBS har et afsnit, der tilsyneladende er afsat til live FIFA-verdensmesterskabsdækning, men dette leder brugeren til en times lang fodbolddiskussionsvisning. Der er udvalgte højdepunkter, der i det mindste kan ses gratis.

Mens ingen af ​​ovenstående tjenester har online live-streams, viser de verdensmesterskaber på koreansk kabel med koreansk kommentar.

Tyskland

Tyskland-flag

Tyske tv-stationer ARD og ZDF deler verdensretten til 2018-udsendelser. Dette betyder, at hvert spil i turneringen vil være tilgængelig på et af disse streaming-sider. Hvis du gerne vil se i 4K, kan du tilmelde dig Sky Sports for € 29,99 pr. Måned eller vælge et af dets kortere pas til en reduceret pris. DAZN viser også hvert spil, men dette koster € 9,99 pr. Måned og tilbyder meget lidt at adskille det fra den frit tilgængelige dækning leveret af ARD og ZDF.

Hver kilde nævnt ovenfor vil have tysk kommentar.

2018 FIFA World Cup: Sådan ser du fra andre lande

Som fodbolds største begivenhed er det kun naturligt, at verdensmesterskabet vises over hele verden. Vi har medtaget en kort liste over gratis, fremmedsprogede kilder nedenfor, men hvis dit land ikke er nævnt, kan du tjekke den officielle liste over verdensmesterskaber her.

 1. Fransk: TF1
 2. Arabisk: BTV, KAN11, MAKAN 33
 3. Italiensk: Mediaset
 4. Portugisisk: RTP, SIC
 5. Russisk: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Spansk: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 7. Hollandsk: DR, NOS
 8. Bengali: BTV

Husk, at selvom en strøm er fri, er du muligvis stadig nødt til at bruge en VPN til at slå platformens geobegrænsningsforanstaltninger. For eksempel vil forbindelse til en amerikansk server fjerne blokering af Fox Sports, men du har brug for en fransk server for at se TF1. Vi anbefaler, at du tester VPN på live video på forhånd, så du kender til problemer, før spillet faktisk starter.

Comparitech kondonerer eller opmuntrer ikke nogen krænkelse af ophavsret, herunder streaming af video fra piratkopierede kilder. Selvom VPN'er kan skørt geografiske begrænsninger og maskere brugerens identitet, skal du overveje de lokale love, ofre og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 65 =