Kuinka asentaa ja käyttää Dashlane Password Manager -sovellusta

Oletko lukenut arvion Dashlanen salasananhallinnasta?


Haluatko tietää enemmän siitä, kuinka ohjelma toimii ja kuinka helppo asentaa?

Jos niin, tämä opas selittää kaiken, mitä sinun on tiedettävä.

Aloittaminen Dashlanen kanssa on helppoa; aloitat matkasi virallisella sivustolla, jossa sinun on sitten napsautettava painiketta (se on erillinen, et voi ohittaa sitä), jossa lukee "Get Dashlane - Se on ilmainen"

Seuraavaksi suorita asennustoiminto aloittaaksesi.

Run-asentaja

Istu vähän aikaa, kun tarvittavat tiedostot ladataan.

Sit tiukka

Ja luo sitten uusi tili.

Luo tili

Osana tätä prosessia sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja valittava pääsalasana.

Dashlane sanelee muutaman sanan varmistaaksesi, että salasanasi on riittävän turvallinen. Olisi huomattava, että tätä pääkirjautumistietoja ei tallenneta mihinkään - jos unohdat sen, menetät pääsyn kaikkiin muihin salasanoihisi..

Pääsalasana

Seuraavaksi sinua kehotetaan integroimaan Dashlane selaimeesi.

Ohjelma tunnistaa oletusselaimesi (tapauksessani Chrome) ja jatkaa vastaavasti.

Selain-integrointi

Sinulta kysytään, haluatko lisätä asianmukaisen laajennuksen.

Sano kyllä ​​napsauttamalla Lisää laajennus.

Add-Dashlane

Ja nyt olet valmis, ja on aika alkaa käyttää uutta salasanahallintaa.

Dashlanen käyttäminen

Kun olet suorittanut asetusten määrittämisen, pääohjelma käynnistyy itsensä Salasana-näyttöön.

Saatat nähdä täällä heti muutaman tallennetun sivuston / salasanan, jos olet aiemmin sallinut selaimesi tallentaa ne puolestasi.

Tästä eteenpäin voit joko tallentaa lisäsalasanoja manuaalisesti tai tuoda niitä useista erityyppisistä tiedostotyypeistä, mukaan lukien mukautetut CSV-tiedostot tai muista salasanan hallintaohjelmista.

Kun olet asuttanut salasanasi valitsemallasi tavalla, sinulla on helppo tapa käyttää ja hallita niitä pääasiakkaan sisällä.

Napsauttamalla yhtä näistä, on päällekkäin kaksi vaihtoehtoa - napsauta vasenta vasemmalle, joka ohjataan (ja kirjataan automaattisesti sisään) kyseiseen sivustoon. Napsauta oikeaa, niin saat mahdollisuuden muokata salasanaasi, kopioida sen (tai käyttäjänimesi) tai poistaa sen muun muassa.

salasanat

Salasanojen tallentamisen lisäksi asiakas voi myös suojata muistiinpanoja, maksukorttitietoja ja henkilökohtaisia ​​tietoja, joita kaikki ne sivustot, joihin itse kirjaudut, yleensä vaativat. Voit myös napsauttaa “Henkilöt” -välilehteä tallentaaksesi henkilökortiltasi, ajokorttiisi tai passiisi löydetyt tiedot.

Kun olet asuttanut Dashlane-tiedoston kaikilla haluamillasi salasanoilla ja muilla yksityiskohdilla, voit hyödyntää erittäin mielenkiintoista ominaisuutta, jota se kutsuu sen Security Dashboard -laitteeksi, eräänlaiseksi pisteytysjärjestelmäksi, joka tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen analyysin kaikista kirjautumistiedotsi.

Se kertoo, jos valitut salasanasi ovat heikot, jo käyttämäsi salasanojen jäljennökset ovat pysyneet muuttumattomina pitkään tai edes käyttävätkö niitä sivustolla, jonka tiedetään olevan vaarantunut.

Jos jokin ongelma on merkitty, voit korvata kyseiset salasanat siellä ja sitten.

Turvallisuus-pisteet

Toivomme, että kun oppaan opas on lopussa, siihen on vastattu vain yksi kysymys, onko tämä salasanan hallinta oikea sinulle.

Tutustu Dashlane-arvosteluamme nyt.

Jos haluat tietää jotain muuta Dashlanesta, kysy meiltä alla olevan kommenttiosion kautta.

Saatat myös pitääSananhallintaohjelmatKuinka käyttää KeePass-salasananhallintaaPasanan päälliköitäAloittaminen 1Password-sovelluksella

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =