Fire TV Plex -sovelluksen asentaminen ja käyttö

Amazonin Fire TV -laitelinja, mukaan lukien Firestick, on hieno tapa leikata johto ja tuoda suoratoistovälineitä olohuoneeseesi. Laitteessa on paljon erilaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit katsella kaikkia suosikki-ohjelmasi. Mutta Fire TV Plex -sovellus on yksi parhaista.


Näin asennat ja käytät Fire TV Plex -sovellusta, jotta voit muodostaa yhteyden Plex-palvelimeesi katsellaksesi videota ja kuunnellaksesi musiikkia televisiosta..

Mikä on Plex?

Plex on suoratoistomediapalvelin, joka tukee kaikkia markkinoilla olevia tärkeimpiä käyttöjärjestelmiä, älypuhelimia ja suoratoistolaitteita. Sen avulla käyttäjät voivat ladata suosikkiohjelmansa, musiikkinsa ja elokuvansa ja siirtää ne sitten mihin tahansa laitteeseen Plex-sovelluksella. Se on erityisen hyvä valinta Amazonin palotikkujen ja palo-TV-laitteiden riville, jolla on erinomainen tuki ja paljon upeita ominaisuuksia.

Plex on saatavana ilmaiseksi tai Plex Pass -tilauksella, joka lisää lisäominaisuuksia. Napsauta tätä ladataksesi Plexin uusimman version ja lukemalla oppaamme aloittamiseen Plexistä täällä.  

Fire TV Plex -sovelluksen käyttö turvallisesti

Yksi niistä asioista, jotka johtoleikkureiden on pidettävä mielessä siirtyessään kaapelista suoratoistoon, on turvallisuuden tarve. Suoratoistolaitteet ovat melko turvallisia, mutta hakkerit etsivät uusia tapoja varastaa tietoja ja aiheuttaa kaaosta joka päivä. Internet-palveluntarjoajasi ei tee mitään auttaaksesi, joten sinun on suojella itseäsi.

Vaikka monet ihmiset kääntyvät VPN: n puoleen piilottaakseen laittoman suoratoiston, se ei ole kaukana ainoasta syystä salauksen käyttämiseen. On monia oikeutettuja syitä, miksi haluat käyttää niitä myös. Esimerkiksi henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi, kun muodostat yhteyden maksulliseen suoratoistopalveluun.

Paras tapa pitää suoratoistolaitteesi turvallisina on asentaa ja käyttää VPN: ää. VPN: t salaa yhteydet laitteen, Plex-palvelimen ja Internetin välillä. Tämä salaus torjuu keskitason hyökkäykset, mikä on hakkereiden yleisin tapa siepata henkilökohtaiset tietosi suoratoiston aikana..

Suosittelemme, että kirjaudut IPVanishiin ja käytät sitä sekä Plex-palvelimellasi että Amazon-laitteellasi. IPVanish on tällä hetkellä ainoa VPN-palvelu, joka on yhteensopiva Amazon Fire TV- ja Fire-tikkujen kanssa. Pidämme myös siitä, että se ei hidastaa yhteytesi eikä pidä kirjaa tai henkilökohtaisia ​​tietoja ollenkaan. Se on paras valinta Plex-käyttäjille, joilla on Amazon Fire -laitteet, kädet alas.

Itse asiassa pidämme IPVanishista niin paljon, että leikkasimme heidän kanssaan sopimuksen antaaksemme käyttäjillemme 60% alennuksen vuositilauksesta. Rekisteröidy tänään ja kokeile sitä. Olemme varmoja, että se on paras valinta pysyäksesi turvassa verkossa.

Fire TV Plex -sovelluksen asentaminen

Koska Fire TV tukee virallisesti Plex-sovellusta, sovelluksen asentaminen on melko yksinkertaista. Kotinäytöltä sinun on avattava Amazon-sovellusliike, ladattava Plex ja linkitettävä se tiliisi. Sen jälkeen ei ollut helppoa muodostaa yhteyttä Plex-palvelimeesi ja suoratoistaa ladattua mediaasi.

Fire TV Plex App - Kotinäyttö

Avaa ensin Fire TV -laitteesi aloitusnäyttö.

Fire TV Plex App - Asenna 1

Vieritä sitten aloitusnäytöltä oikealle, kunnes sovellukset valikkokohta on korostettu.

Fire TV Plex App - Asenna 2

Seuraavaksi paina alaspäin valitaksesi sovellukset. Vieritä sitten uudelleen oikealle, kunnes Luokat valikkokohta on korostettu.

Fire TV Plex App - Asenna 3

Selaa eri luokkia, kunnes löydät Elokuvat & TV, valitse se ja napsauta.

Fire TV Plex App - Asenna 4

Seuraavaksi katso Elokuvat & TV sovelluksia, kunnes löydät Plex. Valitse se ja napsauta uudelleen.

Fire TV Plex App - Asenna 5

Kun olet napsauttanut Plex-painiketta, sinut siirretään sovelluksen tietonäyttöön. Klikkaus ladata saadaksesi Fire TV Plex -sovelluksen.

Fire TV Plex App - Asenna 6

Sitten teksti muuttuu muotoon Lataamista ... ja edistymispalkki alkaa muuttua keltaiseksi.

Fire TV Plex App - Asenna 7

Kun Fire TV Plex -sovelluksen lataus on valmis, asennus alkaa. Anna sen käydä, se vie vain minuutin tai kaksi.

Fire TV Plex App - Asenna 8

Kun asennus on valmis, voit käynnistää Fire TV Plex -sovelluksen. Se näkyy myös aloitusnäytöllä. Napsauta nyt Avata sovelluksen käynnistämiseksi.

Fire TV Plex -sovellus - Plex Splash

Tuttu Plex-aloitusnäyttö tulee näkyviin, ja voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Fire TV Plex -sovelluksen linkittäminen tiliisi

Nyt kun Plex-sovellus on asennettu, sinun on linkitettävä se tiliisi, jotta voit muodostaa yhteyden henkilökohtaiseen Plex-palvelimeesi. Tämä vaihe vaatii tietokoneen tai mobiililaitteen.

Fire TV Plex -sovellus - Linkki 1

Kun Plex aukeaa televisiossasi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään. Klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta aloittaaksesi.

Fire TV Plex -sovellus - Linkki 2

Sen sijaan, että kirjaudut sisään Plex-käyttäjänimellä ja salasanalla, sinulle annetaan 4-numeroinen koodi. Noudata ohjeita ja siirry tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen osoitteeseen plex.tv/link. Koodi on voimassa vain lyhyen ajan. 

Fire TV Plex -sovellus - Linkki 3

Jos et ole vielä kirjautunut sisään, sinua pyydetään antamaan Plex-käyttäjänimesi ja salasanasi.

Fire TV Plex -sovellus - Linkki 4

Kirjoita sitten koodisi ja napsauta Linkki nappi.

Kaikki mitä tarvitaan Fire TV Plex -sovelluksen yhdistämiseen tiliisi. Kun olet suorittanut tämän vaiheen, Fire TV vahvistaa, että se on linkitetty, ja vie sinut sovellukseen. Sieltä voit selata mediakirjastoasi ja toistaa musiikkia tai katsella videoita televisiosta.

Median toisto Fire TV Plex -sovelluksella

Median toistaminen Fire TV Plex -sovelluksella on yhtä helppoa kuin selata Plex-kirjastossasi ja napsauttaa mitä haluat katsoa. Jokainen Plex-asiakas on melko yksinkertainen käyttää, mutta erityisesti Fire TV Plex -sovellus on todella suoraviivainen.

Fire TV Plex -sovellus - Katso 1

Katso mediakirjastoasi, kunnes löydät mitä haluat katsoa tai kuunnella, napsauta sitten sitä.

Fire TV Plex -sovellus - Katso 2

Nyt voit selata jaksoja tai kappaleita ja napsauttaa toista tai käyttää Ellipsit (…) valikossa, jotta koko vuodenaika jonotettaisiin humalahakuiseen katseluun.

Se ei todellakaan voisi olla helpompaa kuin tämä. Mielestäni Fire TV Plex -sovellus on ainakin yhtä käyttäjäystävällinen kuin Netflix.

Fire TV Plex -sovelluksen asennuksen poistaminen

Jos sinulla on ongelmia Fire TV Plex -sovelluksen kanssa tai olet vain valmis pääsemään eroon siitä, voit poistaa sen seuraavasti:.

Fire TV Plex App - Poista 1

Palaa ensin Fire TV: n aloitusnäyttöön.

Fire TV Plex App - Poista 2

Valitse päävalikkopalkki painamalla ylöspäin, vieritä sitten kokonaan oikealle ja valitse asetukset valikkokohta.

Fire TV Plex App - Poista 3

Korosta seuraavaksi Sovellukset ja napsauta sitä.

Fire TV Plex App - Poista 4

Vieritä sitten alaspäin Hallitse asennettuja sovelluksia valikkokohta on korostettu ja napsauta sitä.

Fire TV Plex App - Poista 5

Sen jälkeen etsi Plex sovellus luettelossa ja napsauta sitä.

Fire TV Plex App - Poista 6

Seuraavaksi tulee luettelo vaihtoehdoista. Täältä voit pakottaa pysäyttämään sovelluksen, poistamaan sen, tyhjentämään Plex-tietosi tai tyhjentämään väliaikaisen välimuistin. Napsauttamalla Uninstall valikkokohta tekee kaiken luetellun, tyhjentäen Plexin täysin Fire TV -laitteesta.

Fire TV Plex App - Poista 7

Lopuksi sinulle annetaan mahdollisuus vahvistaa asennuksen poisto. Jos olet varma, napsauta Uninstall valikkokohta ja kaikki jäljet ​​Plexistä poistetaan.

Nyt käytät Plexiä Fire TV: ssä

Niin kauan kuin olet asentanut palvelimesi Plex-aloittelijamme oppaan mukaan, ei oikeastaan ​​ole mitään sanottavaa. Fire TV Plex -sovellus on helppo asentaa ja helppokäyttöinen. Se on loistava sovellus kaikille riippumatta siitä, kuinka teknisesti taitava he ovat.

Jos etsit helppoa ja kohtuuhintaista tapaa suoratoistaa mediaa olohuoneeseesi, Plexin käyttäminen Fire TV -laitteella on ehdottomasti kannattamisen arvoinen.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 16