De 19 beste gratis SFTP- og FTPS-serverne for Windows og Linux

De 19 beste gratis SFTP- og FTPS-serverne for Windows og Linux


De Filoverføringsprotokoll (FTP) er en av de originale internettprotokollene som brukes for overføring av store filer. FTP, med ekstra sikkerhet som det som tilbys i SFTP og FTPS, er fremdeles et av de beste verktøyene for overføring av filer. Men for å bruke den, må du konfigurere en SFTP-server.

Vi dekker hvert av de 19 beste verktøyene i dybden nedenfor, men hvis du har kort tid, her er vårt liste over de 10 beste gratis SFTP- og FTPS-serverne:

 1. SolarWinds SFTP / SCP Server (GRATIS VERKTØY) Sikkert filoverføringsverktøy for Windows fra bransjeledende innen nettverksadministrasjonsverktøy.
 2. Filezilla FTPS Stor sikker gratis FTP-server som kjører på Windows, men som kan motta filer fra ethvert operativsystem.
 3. IIS FTPS Server Windows-basert sikker FTP-server som er integrert i Windows Server og vil beskytte dine filoverføringer med kryptering.
 4. Gratis FTP Slimline Windows-verktøy som gir deg sikker filoverføring enten som ad hoc-verktøy eller som systemtjeneste.
 5. Syncplify.me SFTP-server Dette er et betalt sikkert FTP-verktøy som kjører på Windows. Du kan kjøre en ikke-kommersiell vurderingsversjon gratis.
 6. Rebex Tiny SFTP-server - Sikkert filoverføringssystem som kan integreres i din egen tilpassede programvare gjennom .NET-biblioteker.
 7. CrushFTP Enkelt, men attraktivt FTP-verktøy for Windows; serveren er gratis for en 30-dagers prøveperiode, og klienten er gratis for alltid.
 8. Hjørnesteins MFT-server Managed File Transfer (MFT) er et betalt sikkert filoverføringssystem som kjører på Windows og er gratis for en 30-dagers prøveperiode.
 9. Globalscape SFTP-server Et utvalg av sikre filoverføringsalternativer under paraplybegrepet "Enhanced File Transfer" som du kan få tilgang til i Cloud eller installere på Windows. Dette er betalte verktøy som kan samples i gratis forsøk.
 10. Titan FTP-server Dette FTP-verktøyet inkluderer FTPS og SFTP for beskyttede filoverføringer og kjøres på Windows Server 2008 og Windows Server 2012. Dette er en betalt tjeneste, men du kan få en 20-dagers gratis prøveperiode.

Hva er forskjellen: FTP vs FTPS vs SFTP vs SCP

Disse begrepene varierer med én bokstav, men den bokstaven er viktig.

File Transfer Protocol (FTP)

De 19 beste gratis SFTP- og FTPS-serverne for Windows og Linux

Den opprinnelige protokollen og dens viktigste begrensning er at den sender pålogginger og data ukryptert. Påloggingsinformasjon, så vel som selve filen, sendes "klart" i klartekst som en observatør kan se.

File Transfer Protocol Secure (FTPS)

FTPS diagram

(også kjent som FTPES): Dette er sikker FTP, der S, i dette tilfellet, representerer Transportlagsikkerhet (TLS) kryptering. Dette er egentlig en grunnleggende FTP-server som vet hvordan man skal forhandle frem en kryptert TLS-tunnel for å overføre data gjennom.

Secure File Transfer Protocol (SFTP)

SFTP-diagram

Dette er også sikker FTP, men i dette tilfellet representerer S Sikker skjell (SSH). Dette er egentlig ikke en FTP-server. Snarere er det en SSH-server som forstår FTP-kommandoer. Påloggingsinformasjon og filer overføres kryptert via SSH. For å gjøre saken enda mer forvirrende, var den opprinnelige intensjonen med forkortelsen SFTP Simple File Transfer Protocol definert av RFC 913, men har blitt henvist til "Historisk" -status og ikke lenger brukt.

Secure Copy (SCP)

SCP diagram

Dette er ikke en FTP-protokoll, men den er mye brukt til å overføre filer på en sikker måte, så det kan nevnes her. SCP er en veldig enkel filkopi fra en maskin til en annen ved hjelp av SSH-protokollen. FTP-protokollene har et bredt spekter av filstyringsevner som SCP ikke gjør.

Klient eller server?

Forvirrende er et GUI-verktøy som implementerer SSH File Transfer Protocol betegnet som SFTP-klient selv om det også kan være et SFTP-server. SFTP-klientbetegnelsen betyr at denne programvaren starter tilkoblinger. Det kalles også en server fordi det vanligvis er en del av filserveren der sikkerhetskopieringskonfigurasjoner er lagret.

SCP vs SFTP: Hensyn

SCP er bare en kopifunksjon. SFTP har sitt eget miljø. Det lar deg flytte filer på det eksterne systemet, endre katalog og til og med lage kataloger på den eksterne verten. Både SFTP og SCP bruker de samme sikkerhetsprosedyrene for å håndheve brukerautentisering og beskytte overføringer med kryptering over tilkoblingen. men, SFTP gir brukeren mye mer tilgang til funksjoner for å manipulere operativsystemet. Det er mer sannsynlig at du bruker SCP for enkle filoverføringer.

Som begge systemer krever brukerautentisering, Det er en risiko hvis du legger en av batchjobbene, fordi du må oppgi brukernavn og passord i samtalen til kommandoen. Imidlertid kan du begrense potensialet for at alle som oppdager brukerkontoen på det eksterne systemet, ved å opprette en brukerkonto med begrenset tilgang for den datamaskinen, som forhindrer at noen får tilgang til den kontoen fra å komme ut i noen annen katalog enn kontoens hjemmekatalog. Imidlertid vil denne strategien ignorere mange av funksjonene som gir SFTP sine fordeler.

EN sikker overføring til en ekstern vert bærer mindre risiko hvis det utføres med SCP fordi det er ingen kommandospråk innlemmet i den protokollen. SFTP er mer egnet for bruk av en systemadministrator som utfører interaktive manuelle oppgaver og overføring på en ekstern datamaskin.

Se også: De beste gratis SCP-serverne og de beste gratis TFTP-serverne

Fullverdige gratis SFTP- og FTPS-servere:

1. SolarWinds SFTP / SCP Server (GRATIS VERKTØY)

Redaktørens valg: SolarWinds er en komplett pakke med IT-verktøy. Suiter på bedriftsnivå ville ikke være komplette uten en sikker FTP-server, og SolarWinds inkluderer en gratis og kraftig SFTP- og SCP-server som en del av tilbudet.

SolarWinds SFTP / SCP Server nedlasting er en zip-fil som trekkes ut til et MSI-installasjonsprogram. Når installasjonen er fullført, er det så enkelt å sette opp programmet som å starte programmet og spesifisere noen få alternativer i brukergrensesnittet, for eksempel tillatte protokoller og tillatte overføringsalternativer.

Det er også en innebygd SCP-server som er fornuftig siden både SFTP og SCP bruker SSH for å utføre oppgavene sine. Du kan konfigurere SolarWinds SFTP-serveren slik at den også tillater SCP ved å velge “Begge” protokollene.

Solarwinds-SFTP-alternativer

På brukerfanen kan du opprette brukerkontoer og spesifisere detaljer, for eksempel hvilket nettverksgrensesnitt du vil bruke.

Oppsettet er enkelt og SolarWinds støtter både SFTP og SCP. Med samtidig overføringsstøtte og muligheten til å autorisere bare spesifikke IP-er, tilbyr den kraftige funksjoner uten kostnad.

REDAKTØRENS VALG

Oppsettet er enkelt og SolarWinds støtter både SFTP og SCP. Med samtidig overføringsstøtte og muligheten til å autorisere bare spesifikke IP-er, tilbyr den kraftige funksjoner uten kostnad.

Nedlasting: GRATIS nedlasting på SolarWinds.com

Offisiell side: www.solarwinds.com/free-tools/free-sftp-server/

OS: Windows

2. FileZilla FTPS

FileZilla er en kjent gratis FTP-server og klientsuite. Selve serveren kjører bare på Windows, men siden det er Filezilla-klienter for nesten alle tenkelige operativsystemer, er det et godt valg. Det er ikke noe krav å bruke FileZilla-klienten til å koble seg til en FileZilla FTP-server, men effektivisering av produktene kan hjelpe med supportproblemer. FileZilla-serveren har et kjipt brukergrensesnitt, og den støtter FTPS, men ikke SFTP. Klienten støtter begge deler. Forskjellen mellom FTP- og FTPS-implementeringene er tillegg av TLS-godkjenning og overføringsbeskyttelse ved bruk av offentlig nøkkelkryptering.

FileZilla-server-vinduer

3. IIS FTPS-server

En ofte oversett FTPS-server er tilgjengelig rett i Windows Server. Hvis du allerede kjører Internet Information Services (IIS), kan du legge til FTP-serverrollen, deretter opprette TLS-sertifikater og ha en fullverdig FTPS-server som kjører langs din IIS-server.

IIS -enable-ftp

4. FreeFTP

Stammer fra FreeSSH og er FreeFTP en fullverdig SFTP-server for Windows. Den støtter alle smaker av FTP inkludert SFTP og FTPS. Som navnet antyder er det gratis og støtter opprettelsen av vilkårlige brukere, noe som gjør det ideelt for et raskt SFTP-oppsett i et Windows-nettverk.

Under installasjonen kan du velge å kjøre FreeSFTP etter behov, eller du kan installere det som en systemtjeneste. Det siste betyr at det vil løpe hele tiden og være tilgjengelig for dine SFTP-brukere.

freeftp

Forsikre deg om at du laster ned den nyeste versjonen (større enn 1.0.11). Det ble oppdaget en sårbarhet i versjon 1.0.11 som har blitt oppdatert i 1.0.12, og den gjeldende versjonen er 1.0.13.

5. Syncplify.me SFTP-server

syncplify.me SFTP-server

Syncplify er en utvidbar SFTP-servere som kan kjøre tilpassede skript. Hvis du finner ut at du må hoppe gjennom bøyler for å passe SFTP-serveren til den unike arbeidsflyten, kan Syncplify være verktøyet du leter etter.

Gratis / evalueringsutgaven har alle funksjonene i Ultimate-utgaven, men den godtar bare en enkelt tilkobling og er ikke lisensiert for bruk i produksjon. Andre fordeler ved å oppgradere til den betalte versjonen av SFTP-serveren inkluderer sikkerhetshensyn. Du kan bruke RSA-nøkkelkryptering med gratisutgaven, men den betalte versjonen av verktøyet inkluderer mange flere autentiserings- og krypteringsalternativer.

6. Rebex Tiny SFTP-server

syncplify.me SFTP-server

Rebex Tiny SFTP-serveren er gratis for all bruk, inkludert kommersiell bruk. Den kjøres på WIndows XP opp til Windows 7, og støtter også utgaver av Windows Server 2002, 2008 og 2012. Den er begrenset til en enkelt bruker, men kommer fullpakket med funksjoner. Det krever ingen oppsett, og inneholder fulle loggfunksjoner, så vel som støtte for offentlige / private nøkkelpålogginger i stedet for passord.

Det er også verdt å nevne at Rebex leverer komplette .NET-biblioteker slik at utviklere kan inkludere SFTP-kode i sine egne apper. Bibliotekene er ikke gratis, men det er verdt å ta en titt hvis du er en .NET-utvikler med et slikt prosjekt på hånden.

7. CrushFTP

crushftp

CrushFTP er en Windows-basert FTP-server som utnytter komprimering, derav navnet “Crush”. Den komprimerer filene som overføres og strømmer komprimerte data over nettverket, noe som reduserer overføringstiden for mange typer filer.

CrushFTP har også noen innebygde sikkerhetstiltak, inkludert brukerautentiseringsrutiner som får tilgang til Active Directory på verten. Det kan beskytte mot brute-force påloggingsangrep ved automatisk å forby angripende IP-er, og den robuste brukeradministrasjonen inkluderer virtuelle filsystemer og tillatelser arv. CrushFTP-serveren har en 30-dagers prøveperiode, og klienten er alltid gratis.

8. Hjørnesteins MFT-server

CornerstoneMFT

Cornerstone MFT (Managed File Transfer) er en SFTP-server som adresserer foretakskrav. MFT er et paraplybegrep som indikerer et høyere nivå av kontroll og revisjon enn normale ad-hoc FTP-klient / server-forhold normalt gir. Ankomsten av MFT var å adressere behovet for gjennomsiktige pålogginger, høyere sikkerhet under overføring, og mer synlighet i fremføring av filoverføring og suksess eller feil..

Cornerstone tilbyr PGP-kryptert ekstern fillagring. Data kan krypteres mens du er på farten, så det er aldri et poeng hvor ukrypterte data venter på disken for å bli kryptert. I tillegg gir hjørnestein beskyttelsesmekanismer perimeter som tofaktorautentisering.

Du kan prøve Cornerstong MFT med sin 30-dagers prøveversjon for å se om den passer til dine behov.

9. Globalscape SFTP-server

Globalscape har myntet setningen “Enhanced File Transfer” (EFT) for å referere til deres “Managed File Transfer” (MFT) produkt.

Globalscapes EFT-server kan distribueres i en høy tilgjengelighet (HA) -konfigurasjon inkludert lastbalanse og klyngekonfigurasjoner. I tillegg tilbyr Globalscape både lokale produkter og skyprodukter, slik at du kan velge den beste EFT-løsningen for din situasjon.

Det er en 30-dagers gratis prøveperiode for Enterprise og SMB. Selv om det også er en gratis prøveperiode for Cloud-versjonen, er det ikke klart hvor lang prøveperiode er.

10. Titan FTP-server

TitanFTP

Titan FTP Server støtter vanlig FTP, så vel som FTPS og SFTP. Den er HIPAA-kompatibel, noe som gjør den ideell for bruk på sykehus og offentlige etater over hele verden. Den kjører på Windows Server 2008 og Windows Server 2012.

I tillegg til å ganske enkelt tilby filoverføringstjenester, pakker Titan FTP-server noen sikkerhetstiltak som kan forsvare seg mot forsøk på brute-force, og full revisjonsevne, slik at systemadministratorer vet hva som skjer på serverne deres..

Kontostyring kan knyttes til Windows NT / SAM-godkjenning i Enterprise-versjonen, og finkornet kontostyring som automatisk kontoutløp er inkludert.

Titan tilbyr en 20-dagers prøveversjon av FTP-serveren.

Frittstående SFTP- og FTPS-servere (ingen installasjon nødvendig)

11. Syncplify.me Micro SFTP-server

syncplify.me-Micro

I tillegg til gratis / evalueringsutgaven, tilbyr Syncplify også en Micro SFTP-server for Windows. Det er en helt inneholdt bærbar SFTP-server som kan kjøres fra en USB-pinne. I motsetning til gratis / evalueringsutgaven av hele Syncplify SFTP-serveren, er Micro server-utgaven helt gratis å bruke i alle situasjoner, inkludert produksjon og kommersiell bruk. Du må trinnvis opp til den betalte tjenesten hvis du vil ha tilgang til ekstern filkatalog via SSH.

12. Xlight FTP-server

Xlight gratis FTP-server kommer i en rekke versjoner, inkludert en bærbar frittstående versjon som ikke krever installasjon. Med 32-biters og 64-bitersutgaver kjører den på Windows 2000, XP, Vista, 7, 10, 2003 Server, 2008 Server og 2012 Server. Dette verktøyet har tilgang til implementeringen av Active Directory for å validere brukerautentisering. Den har til og med lokaliseringsfiler som lar din sikre FTP-server vise tekst på en rekke forskjellige språk, eller du kan skrive din egen språkfil hvis språket du trenger ikke allerede er tilgjengelig.

De 19 beste gratis SFTP- og FTPS-serverne for Windows og Linux

13. Core Mini SFTP-server

Core Mini FTP-server er en gratis SFTP-server som ikke krever noen installasjonsrutine. Du kan bare laste ned det, spesifisere et brukernavn og passord, katalogen som skal brukes til FTP-overføringer, og du er i gang. Husk at SFTP-serveren kjører som brukeren din, så det er ingen beskyttelse mot SFTP-brukere som mangler filene dine. Sørg for å spesifisere en ufarlig eller tom katalog for FTP-bruk.

De 19 beste gratis SFTP- og FTPS-serverne for Windows og Linux

Beste gratis SFTP- og FTPS-servere for Linux

 1. MySecureShell
 2. vsftp
 3. proftpd
 4. PureFTPD
 5. VandDyke VShell

Siden SFTP kjører på SSH, kommer de fleste Linux-systemer bare med SFTP klar til å gå. FTPS er en annen historie og krever en dedikert FTP-server som støtter TLS, men når SFTP er så enkelt å sette opp på en Linux-vert, er det vanskelig å komme med gode grunner til å kjøre FTPS.

Bruker OpenSSH

På et standard Linux-system vil de fleste gyldige brukere kunne bruke en hvilken som helst SFTP-klient til å koble seg til serveren og overføre filer til og fra deres hjemmekatalog. Å tillate ekstern brukertilgang anses imidlertid vanligvis som en sikkerhetsrisiko, så mange systemadministratorer vil ikke tillate denne tilgangen. De vanligste måtene å gjøre dette på er å ikke tillate brukernes shell-tilgang, eller sperre SFTP-porten (22, samme som SSH) til spesifiserte IP-adresser.

Forutsatt at disse begrensningene ikke er på plass, bør noen SFTP-klient som kan koble seg til port 22 på en SFTP-server, fungere bra.

$ sftp [email protected]
[email protected] passord:
Koblet til 172.81.178.34.
sftp> pwd
Ekstern arbeidskatalog: / home / test-sftp
sftp>

14. MySecureShell

Ulempen med hvor enkelt SFTP er så enkelt å konfigurere på de fleste Linux-distribusjoner er at det også betyr at SSH bare er klar til å gå. Det innebærer et nivå av tillit til brukerne dine som kanskje ikke står i forhold til virkeligheten. Hvis du har ikke-tillitsfulle eller ukjente SFTP-brukere, kan det være lurt å legge begrensninger på hva de kan gjøre på systemet. Det er mange måter å oppnå dette på, for eksempel bare å la SFTP-motoren kjøre som ikke tillater vanlige SSH-pålogginger, eller du kan bruke en app som MySecureShell for å gjøre det tunge løftet.

MySecureShell støtter tilgangskontrollister, som er kjernen i granulær kontroll over brukertilgang. Det er inkludert i mange distribusjonslagre, slik at du bare kan bruke pakkebehandleren til å installere den:

$ sudo apt-get install mysecureshell
[sudo] passord for jdw:
Lesepakker lister ... Ferdig
Byggeavhengighetstre
Leser informasjon om staten ... Ferdig
Følgende NYE pakker blir installert:
mysecureshell

Etter installasjon kan det hende at noen grunnleggende modifikasjoner må gjøres i appens konfigurasjonsfil i / etc / ssh / sftp_config, og så vil du være i gang.

mysecureshell-config

15. vsftp

Vsftp er en gratis FTP-server for Unix-lignende systemer, inkludert Linux. Det er kjent for å være veldig raskt, stabilt og konsumere få systemressurser. Den omfattende funksjonslisten inkluderer støtte for virtuelle brukere (ikke-systembrukere), muligheten til å lytte på et hvilket som helst grensesnitt, per brukerkonfigurasjon og hastighetsbegrensning eller struping for å unngå angrep eller bruk av dos-type.

Mange av de mest kjente Linux-distribusjonene kjører vsftp som deres FTP-server, som taler volum til dens sikkerhet og stabilitet. En del av stamtavlen kan stamme fra det faktum at appens vedlikeholder, Chris Evans, har en historie med å oppdage sikkerhetsproblemer selv.

Vsftp er i de fleste Linux-distribusjoner og kan installeres via pakkebehandleren din.

$ sudo apt-get install vsftpd
Lesepakker lister ... Ferdig
Byggeavhengighetstre
Leser informasjon om staten ... Ferdig
Følgende NYE pakker blir installert:
vsftpd

Som med de fleste Linux-verktøy, er en rask gjennomgang av filen /etc/vsftp.conf nødvendig for å angi noen grunnleggende konfigurasjonsalternativer, og deretter er vsftp-serveren klar til å gå.

vsftp-config

16. ProFTPd konfigurert for å bruke SFTP

ProFTP ble bygget fra grunnen av et behov for å fortrenge wu-ftp som en mye brukt FTP-server. Wu-ftp hadde blitt uhåndterlig på grunn av mange års endringer som er nødvendiggjort av usikkerhet i appen, og til slutt ble det mer produktivt å bare bygge en ny FTP-klient fra bunnen av.

ProFTP er inspirert noe etter Apache-webserveren. Du kan stort sett se dette i formatet til konfigurasjonsfilene, og i det faktum at det bruker moduler for å laste inn nødvendig funksjonalitet. I dette tilfellet vil du bruke ProFTP med mod_sftp-modulen lastet for å oppnå SFTP-funksjonalitet.

proftpd-basic-oppsetts f.eks

ProFTP-nettstedet inneholder noen eksempler på konfigurasjoner for å komme i gang på riktig spor.

FTP er fortsatt en veldig viktig del av internettverktøysettet til tross for at det iboende mangler sikkerhet. På samme måte som HTTP-protokollen har fått TLS festet på den for sikkerhet for å danne det vi nå kaller HTTPS, har FTP hatt både TLS og SSH slått sammen i den for å gi kryptering og sikkerhet. Det er få andre verktøy som så lett tillater vilkårlig store filoverføringer. Mange organisasjoner vil fortsette å bruke SFTP eller FTPS i lang tid fremover.

17. PureFTPD

PureFTPD er en åpen kildekode SFTP-server som fungerer på praktisk talt alle versjoner av Unix-lignende operativsystemer, inkludert Linux, BSD, Solaris og mer. Det opprettholdes som et åpen kildekode-prosjekt rettet spesifikt mot å tilby en standard-kompatibel FTP-server. Grensesnittmeldingene er oversatt til en rekke språk, så hvis du jobber med en internasjonal brukerbase, kan PureFTP være noe for deg.

Det er ingen begrensninger med PureFTP; alle funksjonene er tilgjengelige fra starten av. Blant de mer nyttige funksjonene er muligheten til å gasspakke tilkoblinger for å bevare båndbredden, kjøre den i et virtuelt filsystem ("chroot" i * nix parlance), angi grenser for opplasting / nedlasting og mer.

Beste gratis SFTP- og FTPS-servere for Windows

18. Paessler FTP-overvåking med PRTG (GRATIS prøve)

Et problem med standard FTP og dets sikre derivater er at de ikke gir mye data for analyse. De fleste standard FTP-programmer er tilgjengelige i operativsystemet gratis, men kan forbedres med en overvåkningspakke. For eksempel, Paessler PRTG er en systemomfattende overvåkningspakke som er sammensatt av “sensorer” som er individuelle skjermer. Du tilpasser tjenesten ved å velge hvilke sensorer du vil slå på.

De 19 beste gratis SFTP- og FTPS-serverne for Windows og Linux

PRTG inkluderer sensorer for FTP, SFTP og FTPS. Disse tilbyr sikker overvåking av filservere, og gir ytelsesdata for eksterne servere så vel som for de som opererer på den samme serveren som er vert for PRTG-programvaren. PRTG kjører på Windows Server. Imidlertid er FTP-sensorene i stand til å overvåke FTP-servere på Linux-servere. Når sensoren kobles til en annen server, spesielt når den serveren er på et annet sted, bruker den SSL eller SSH for å beskytte tilkoblinger mot snoopere.

Sensorene samler responstider, servermeldinger og gjeldende filtelling for hver FTP-økt. Denne informasjonen vises i PRTG-oversikten, så administratorer som bruker PRTG for systemovervåking, trenger ikke å bytte til et annet program for å få informasjon om filoverføring. Resultatdata kan sette terskler for å utløse varsler. Med dette verktøyet kan administratoren ivareta andre jobber og trenger bare å være oppmerksom på FTP-serverne når det oppstår problemer.

De 19 beste gratis SFTP- og FTPS-serverne for Windows og Linux

PRTG er bare ett systemovervåkingsverktøy som kan gi FTP-tilsyn. Denne ruten for å administrere filoverføringer er et alternativ til å bruke en FTP-serverprogramvarepakke som inkluderer integrert ytelsesrapportering. Hvis du ønsker å se nærmere på hvordan PRTG administrerer FTP-servere, kan du få verktøyet med ubegrensede sensorer på en 30-dagers gratis prøveperiode.

Paessler FTP-overvåking med PRTGDownload 30-dagers GRATIS prøveversjon

Beste gratis SFTP- og FTPS-servere for både Windows og Linux

19. VandDyke VShell

VShell

VanDyke Software VSHell er en SFTP- og SCP-server på virksomhetsnivå for Windows og Unix. Den støtter SFTP, SCP og FTPS, og inkluderer veldig granulert tilgang til brukeren.

Windows-versjonen kan skryte av et brukervennlig grafisk installasjonsprogram, og den kan bruke forskjellige brukerautentiseringsmetoder som LDAP og offentlige / private nøkkelpar.

Unix-versjonen støtter virtuelle kataloger så vel som finkornede filtillatelser. Filtillatelser kan angis per bruker, eller i de virtuelle katalogene selv.

VShell kommer med en 30-dagers rettssak.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 27