8 Beste tools voor het delen van zakelijke bestanden

8 Beste tools voor het delen van zakelijke bestanden

Aangezien moderne bedrijven meer gedecentraliseerd zijn geworden, waarbij 66% van de bedrijven externe werkmogelijkheden biedt, is het van cruciaal belang dat ze op elk moment bestanden kunnen delen. Gelukkig is het met het aantal beschikbare softwareplatforms eenvoudiger dan ooit om bestanden van A naar B te krijgen. U moet echter nog steeds de juiste tool kiezen om ervoor te zorgen dat u effectief kunt samenwerken.

Hier is onze lijst met de acht beste tools voor het delen van zakelijke bestanden:

  1. Dropbox Business Cloudopslag met directorysynchronisatie tussen apparaten beschikbaar voor bedrijven en voor particulieren met een gratis abonnement beschikbaar voor privégebruik.
  2. G Suite Google Drive De betaalde versie van Google Drive die is gekoppeld aan een online productiviteitspakket. Lage prijzen en uitstekende samenwerkingsfaciliteiten maken dit een zeer populaire keuze.
  3. OneDrive voor bedrijven De cloudopslagservice van Microsoft die kan worden geïntegreerd in de Office 365-productiviteitssuite. De eerste 5 GB opslag is gratis en scan- en samenwerkingshulpprogramma's zijn andere voordelen.
  4. Box Business Een contender cloudopslagservice die kan worden geïntegreerd in G Suite-tools, Office 365, Adobe Sign en Salesforce. Sterke codering maakt dit een compatibel hulpmiddel voor normen voor gegevensbescherming.
  5. Citrix ShareFile Een tool voor het delen van bestanden van de virtualisatiekoningen. Deze optie omvat cloudopslag en veilige e-mail voor het delen van documenten.
  6. Apple iCloud Een cloudopslagoplossing die volledig is geïntegreerd in Apple-besturingssystemen. Bestanden zijn ook toegankelijk vanaf Windows-computers en de eerste 5 GB vrije ruimte is gratis.
  7. FileCloud Een cloudopslagservice met een aanpasbare console-skin voor corporate branding. Kan ter plaatse worden beheerd of als een gehoste service worden gebruikt.
  8. WeTransfer Pro Een gratis beveiligd bestandstransmissiesysteem met een optie om betaalde opslag toe te voegen. Omvat het volgen van toegang tot bestanden.

De beste tools voor het delen van zakelijke bestanden

1. Dropbox Business

8 Beste tools voor het delen van zakelijke bestanden

Als eerste op deze lijst hebben we Dropbox. Dropbox is een veilige tool voor cloudopslag en het delen van bestanden waarmee gebruikers hun bestanden op één locatie kunnen opslaan. U hebt toegang Dropbox bestanden van uw computer, telefoon, of tablet. Telkens wanneer u nieuwe bestanden toevoegt of oude verwijdert, zijn de wijzigingen van kracht automatisch gesynchroniseerd op al uw apparaten. U kunt ook op afstand gegevens wissen als een apparaat verloren of gestolen is.


Dropbox ondersteunt ook het delen van bestanden met gebruikers die geen account hebben. In teamomgevingen kunt u gebruiken Dropbox-bedrijf om bestanden op één locatie op te slaan en admincontroles te implementeren om te beheren wie toegang heeft tot welke gegevens.

Voor individuele gebruikers zijn er drie versies van Dropbox beschikbaar om te kopen: basis-, Plus, en professioneel. De Basic-versie is gratis met 2 GB opslag. De Plus-versie kost $ 9,99 (£ 8,13) per maand voor 2 TB opslag. De Professional-versie kost $ 16,58 (£ 13,49) per maand voor 3 TB opslag.

Voor zakelijke gebruikers zijn er drie versies van Dropbox Business beschikbaar; Standaard, Geavanceerd en Enterprise. De standaardversie begint bij $ 12,50 per gebruiker per maand met 3 TB opslagruimte.

De geavanceerde versie begint bij $ 20 (£ 16,27) per gebruiker per maand met onbeperkte ruimte. De Enterprise-versie is een aangepast pakket met een uniek prijskaartje. Je kunt het proberen 30 dagen gratis uitproberen.

2. G Suite Google Drive

Google Drive

G Suite Google Drive is snel uitgegroeid tot een van de beste cloudopslagservices met gratis opslag voor persoonlijk gebruik. Met Google Drive, de eerste 15 GB gratis opslagruimte. Met deze oplossing hebt u toegang tot uw bestanden vanaf uw computer, smartphone of tablet, ongeacht waar u zich bevindt.

Bestanden delen is een gebied waar Google Drive blinkt uit. Jij kan anderen uitnodigen om uw bestanden te bekijken en te downloaden door links te sturen. U kunt ook meerdere leden van uw team uitnodigen om samen te werken aan een enkel bestand. De combinatie van opslag en samenwerking maakt Google Drive ideaal voor externe bedrijfsomgevingen.

Er zijn twee versies van Google Drive; Persoonlijk en Drive Enterprise. Zoals hierboven vermeld, Google Drive is gratis voor de eerste 15 GB, waarna u kunt upgraden naar Google One. Betaalde versies beginnen bij $ 1,99 (£ 1,59) per maand voor 100 GB opslag en 200 GB voor $ 2,99 (£ 2,49) per maand. Drive Enterprise kost $ 8 (£ 6,51) per actieve gebruiker per maand plus $ 1 (£ 0,81) per 25 GB.

3. OneDrive voor bedrijven

Een schijf

OneDrive voor bedrijven is een cloudgebaseerd bestandshostingservice aangeboden door Microsoft die gedeelde bestanden ondersteunt. U kunt bestanden opslaan en openen vanuit uw computer, tablet, of telefoon. Als u bestanden toevoegt of verwijdert, worden deze wijzigingen automatisch gesynchroniseerd op al uw apparaten. U hebt zelfs toegang tot uw bestanden wanneer u offline bent, zodat u niet afhankelijk bent van een internetverbinding. Om uw bestanden veilig te houden OneDrive codeert bestanden met SSL.

Voor samenwerking, Een schijf kunt u bestanden, foto's en mappen delen met anderen. Het enige wat u hoeft te doen is stuur een link via e-mail of andere berichtenservice en de ontvanger heeft toegang tot de bestanden zonder zich te hoeven aanmelden. Je kan ook stel een vervaldatum in voor bestandskoppelingen zodat ze na een bepaald tijdstip niet meer toegankelijk zijn.

Document scannen is een unieke functie waarmee u gebruik uw telefoon om papieren documenten te scannen. U scant bijvoorbeeld bonnen en notities om ze naar uw OneDrive-account te uploaden.

Er zijn twee zelfstandige versies van OneDrive zonder Office 365; OneDrive Basic 5 GB en OneDrive 100 GB. OneDrive Basic 5 GB is gratis met een opslagcapaciteit van 5 GB. OneDrive 100 GB kost $ 1,99 (£ 1,62) per maand voor 100 GB aan ruimte. Bekijk prijsinformatie en meld u hier aan.

4. Boxbedrijf

box file sharing

Doos is een cloudopslagoplossing die wordt beschermd door codering. U kunt inloggen op de Doos cloudplatform vanaf elk apparaat om bestanden te uploaden en ermee te communiceren. Het platform kan ook worden geïntegreerd met oplossingen zoals Office 365, Google, Suite, Verkoopsteam, en Adobe Sign zodat u de apps kunt gebruiken waarop u elke dag vertrouwt. Gegevens kunnen worden opgeslagen in een regio naar keuze.

Samenwerking kan worden bereikt door beveiligde koppelingen te verzenden zodat andere gebruikers hun eigen opmerkingen aan bestanden kunnen toevoegen. De ingebouwde gegevenscontroles zijn gemaakt Doos in overeenstemming met HIPAA, PCI, FedRAMP, ISO 27018, ITAR, FINRA, en meer. Bijvoorbeeld de Doos Met de Keysafe-functie kunt u coderingssleutels beheren om gegevens te beschermen en creëert u een papieren spoor van het sleutelgebruik.

Er zijn vier versies van Doos te koop: Starter, Business, Business Plus en Enterprise. De startersversie kost $ 5 (£ 4) per gebruiker per maand met 100 GB beveiligde opslag en 2 GB bestandsupload. De zakelijke versie kost $ 15 (£ 12) per gebruiker per maand met onbeperkte opslag en 5GB bestandsupload.

De Business Plus-versie kost $ 25 (£ 20) per gebruiker per maand met onbeperkte opslag en 5GB bestandsupload. De Enterprise-versie heeft een aangepast prijskaartje voor onbeperkte opslag en contentbeheer met workflowautomatisering. Je kunt een beginnen 14 dagen gratis op proef.

5. Citrix ShareFile 

8 Beste tools voor het delen van zakelijke bestanden

Citrix ShareFile is een tool voor het delen van bestanden waarmee u bestanden opslaan en documenten in de wolk. U hebt via één platform toegang tot al uw cloudbestanden. Veel bedrijven gebruiken Citrix ShareFile voor het verzenden van grote bestanden. De software wordt geleverd met een e-mail plugin zodat u bestanden eenvoudig via e-mail kunt verzenden.

Deze bestanden worden gecodeerd tijdens het transport en in rust om ervoor te zorgen dat ze alleen door de beoogde ontvanger kunnen worden gelezen. Zelfs als u geen internetverbinding heeft, kunt u dat toegang tot bestanden offline in SharePoint-documentbibliotheken.

Om samenwerking te ondersteunen Citrix Deel bestand heeft mobiel bewerken, waarmee gebruikers aantekeningen kunnen maken op Microsoft Office-documenten en PDF's via de mobiele content-editor. De gebruiker kan offline wijzigingen aanbrengen en voor later bewaren.

Er zijn drie versies van Citrix Deel bestand te koop: standaard, geavanceerd, premium en virtuele dataroom. De standaardversie kost $ 10 (£ 8) per maand voor één werknemer en onbeperkte opslag. De geavanceerde versie kost $ 77 (£ 62) per maand voor vijf werknemers, plus $ 15.30 (£ 12,45) per extra gebruiker met onbeperkte opslag en e-mailcodering.

De Premium-versie kost $ 122 (£ 99) per maand voor vijf werknemers, plus $ 24,30 (£ 19,78) per extra gebruiker, met aangepaste workflows en elektronische handtekeningen. Virtual Data Room kost $ 338 (£ 275) per maand voor vijf werknemers met 5 GB opslagruimte met dynamische watermerken, klikpaden en opties voor alleen bekijken. U kunt de gratis proefversie downloaden.

6. Apple iCloud 

iCloud Drive

Apple iCloud is een oplossing voor bestandsopslag die kan worden behouden foto's, videos, bestanden, documenten, aantekeningen, en contacten. iCloud komt out-of-the-box met elk Apple-apparaat en biedt 5 GB gratis iCloud-opslag.

Bestanden zijn toegankelijk op ramen of Mac apparaten en georganiseerd zoals u dat wilt. U kunt ze hernoemen of kleuren toevoegen om belangrijke bestanden van de rest te scheiden. Om bestanden met anderen te delen, hoeft u alleen maar een link te verzenden.

Updates zijn automatisch gedeeld op al uw apparaten. Dus als u een nieuw bestand aan iCloud toevoegt, wordt dit overal weergegeven. Evenzo, als u of een lid van uw team een ​​bestand bijwerkt, worden de wijzigingen overal gedeeld.

Om de informatie die u online heeft te beschermen, Apple iCloud toepassingen automatische back-ups. Het gereedschap maakt automatisch een back-up van bestanden wanneer uw apparaat is aangesloten op stroom en wifi. Dat betekent dat als u een apparaat verliest of de gegevens verloren gaan, u kunt terugkeren naar de back-up. Al uw apparaten worden ondersteund met tweefactorauthenticatie om onbevoegde personen buiten te houden.

Er zijn vier versies van Apple iCloud beschikbaar om te kopen: 5 GB, 50 GB, 200 GB en 2 TB. De versie van 5 GB is gratis. De 50GB-versie kost $ 0,99 (£ 0,81) per maand. De 200GB-versie kost $ 2,99 (£ 2,43) per maand en wordt aanbevolen voor uitgebreider gebruik. De 2 TB-versie kost $ 9,99 (£ 8,13) per maand.

7. FileCloud 

8 Beste tools voor het delen van zakelijke bestanden

FileCloud is een oplossing voor het delen van bestanden die is ontworpen voor zakelijke gebruikers. U kunt gegevens delen en een back-up maken van computers, smartphones, tablets, en bestandsservers. Bedrijven kunnen kiezen in welke regio ze hun gegevens willen opslaan ONS, Europa, Azië, of Australië. U kunt de online hub voor het delen van bestanden zelfs aanpassen met uw eigen logo's, URL en achtergrondafbeelding.

De beveiligingsfuncties die worden meegeleverd FileCloud zijn ook erg robuust. De tool wordt geleverd met bescherming tegen virussen en ransomware om te voorkomen dat cyberaanvallen uw gegevens beschadigen. U hebt ook een locatiespecifieke coderingssleutel om te bepalen wie toegang heeft tot welke gegevens.

FileCloud is beschikbaar op locatie of in de cloud als FileCloud-server en FileCloud Online. FileCloud Server heeft twee versies: Standard en Enterprise. De standaardversie kost $ 4,20 (£ 3,42) per gebruiker per maand. De Enterprise-versie heeft een aangepast prijskaartje en ondersteunt minimaal 50 gebruikers.

FileCloud Online heeft ook twee versies: Standaard en Onderneming. De standaardversie kost $ 10 (£ 8,14) per gebruiker per maand voor minimaal vijf gebruikers en 1 TB opslag voor de eerste vijf gebruikers. De Enterprise-versie kost $ 15 (£ 12,20) per gebruiker per maand voor een aangepast domein, enterprise-integratie en premium-ondersteuning. U kunt beginnen met 14 dagen gratis op proef.

8. WeTransfer Pro

WeTransfer

WeTransfer is een van die hulpmiddelen voor bestandsoverdracht die zijn ontworpen voor degenen die bestanden zo gemakkelijk mogelijk willen verzenden. Met WeTransfer u kunt bestanden rechtstreeks naar uw ontvanger verzenden. Ga gewoon naar de site en voer uw e-mailadres, het e-mailadres van de ontvanger en een bericht in. U hoeft zich niet aan te melden en kunt stuur gratis tot 2 GB aan bestandsoverdrachten.

Als u meer van de traditionele ervaring met het delen van bestanden wilt, kunt u deze aanschaffen WeTransferPro. Met WeTransfer Pro kunt u bestanden met 20 GB slepen en neerzetten en geniet 1 TB aan opslagruimte.

U kunt transfers volgen om te zien hoe vaak ze zijn gedownload. Je krijgt ook je eigen Pro-pagina waar je kunt kies vijf achtergronden en laat je portfolio met bestanden zien.

Er zijn ook toegangscontroles zodat u bestandsoverdrachten kunt beveiligen met wachtwoorden. Op dezelfde manier kunt u verwijderdatums voor bestanden configureren, zodat ze alleen gedurende een specifieke periode beschikbaar blijven.

WeTransfer is gratis en ondersteunt e-mailoverdrachten voor maximaal drie personen. We Transfer Pro kost $ 12 (£ 9,76) per maand of $ 120 (£ 97,64) per jaar met ondersteuning voor e-mailoverdrachten voor maximaal 50 personen. U kunt beginnen met het overzetten van bestanden met WeTransfer via deze link hier.

Een tool voor het delen van bestanden voor uw bedrijf kiezen

Het delen van bestanden is niet zo moeilijk als het ooit was, maar u moet nog steeds goed op uw behoeften letten. Als u slechts een handvol bestanden hoeft te verzenden of op te slaan, is een basisversie van Dropbox of de gratis versie van Google Drive dat zal volstaan.

Als u echter denkt dat u meer ruimte nodig heeft, is het de moeite waard om voor een grotere versie te betalen. Vanuit een bedrijfsperspectief is het beter om te veel ruimte te hebben dan te weinig.

Het is ook de moeite waard om te overwegen of u inhoud wilt verzenden of dat u op zoek bent naar meer samenwerkingsfuncties. Met behulp van tools zoals Een schijf en Google Drive waarmee u bestanden met koppelingen kunt verzenden, kunt u gemakkelijk met anderen samenwerken. Voor industrieën waar compliance met regelgeving een groot probleem is, zoals tools voor het delen van bestanden Doos die voldoet aan een reeks auditvereisten, is de beste keuze.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 65