De 7 bedste værktøjer til overvågning af Apache Cassandra

Bedste Apache Cassandra overvågningsværktøjer


Hvad er Apache Cassandra? 

Apache Cassandra er en open source database management system. Apache Cassandra er blevet brugt af virksomheder som Apple, Spotify, Netflix og Uber. Systemet bruges vidt, fordi det er en fejltolerant, skalerbar og decentral databaseløsning. Cassandra kan downloades gratis fra Apache-webstedet her.

Selvom Cassandra har funktioner som indbygget fejltolerance, skal det stadig styres effektivt. Brug af et netværksovervågningsværktøj til at måle databasernes ydelse og sundhed er nødvendigt for at levere den bedste ydelse og undgå sikkerhedsbegivenheder.

Der er masser af detaljer på værktøjerne herunder, men her er en kort oversigt vores liste over de 7 bedste værktøjer til overvågning af Apache Casandra:

  1. SolarWinds Server & Applikationsmonitor (GRATIS PRØVE) Vores top valg til overvågning af Apache Cassandra. Fremragende til overvågning af Linux eller Unix inklusive noder, statistik, sporing og netværkssundhed.
  2. ManageEngine Applications Manager Også kompatibel med MongoDB, har et fantastisk dashboard, der kan overvåge klynger og mere.
  3. Dynatrace Registrerer automatisk Apache Cassandra-databaser, kan komme i dybden på de data, den samler.
  4. AppDynamics Registrerer også Apache Cassandra-databaser automatisk og tilbyder god overvågnings- og sporingsindstillinger.
  5. SignalFx Ligner ovenstående indstillinger, men er skybaseret. God til indstilling af advarsler.
  6. Instaclustr Netværksmonitor med et tilpasset Cassandra-overvågnings-API. Giver 20-sekunders opdateringer og en god oversigt over klynger.
  7. Instana Denne monitor er god til at levere metrics helt ned til knudepunktniveauet.

De bedste værktøjer til overvågning af Apache Casandra

1. SolarWinds Server & Applikationsmonitor (GRATIS PRØVE)

De 7 bedste værktøjer til overvågning af Apache Cassandra

SolarWinds Server og applikationsmonitor er et netværksovervågningsværktøj, der kan overvåge Apache Cassandra. Værktøjet er designet til at overvåge ydelsen og tilgængeligheden af ​​Apache Cassandra-servere på Linux eller Unix. Detaljer om service sundhed, nodestatistikker, og netværkssporing kan alle ses via et samlet dashboard.

Du kan også indstille tilpassede alarmerSolarWinds Server & Applikationsmonitor. Faktorer, der overvåges, inkluderer øget latenstid eller løbende tipaktivitet. Underretninger kan ses gennem Alle aktive underretninger side, der fortæller dig en liste over alle aktuelle advarsler inklusive årsagen til alarmen og hvor længe den har været aktiv.

Som en Apache Cassandra overvågningsløsning, SolarWinds Server & Applikationsmonitor er et fremragende produkt på grund af sit alarmsystem og det alsidige instrumentbræt. SolarWinds Server & Applikationsmonitor starter ved $ 2.995 (2.397 £). Du kan downloade en 30-dages gratis prøveperiode.

SolarWinds Server & Application MonitorDownload 30-dages GRATIS prøveversion

2. ManageEngine Applications Manager 

De 7 bedste værktøjer til overvågning af Apache Cassandra

ManageEngine Applications Manager er et applikationsovervågningsværktøj, der er kompatibelt med Apache Cassandra og MongoDB. Ydelsesmålinger, du kan overvåge med ManageEngine Applications Manager omfatte CPU brug, operationel præstation, reaktionstid, afventende opgaver, og hukommelsesudnyttelse. Dashboardet er designet specielt til at hjælpe dig med at overvåge klynger og nedbryder sundhedsstatus for individuelle klynger i et listeformat.

Ud over instrumentbrættet er der mange forskellige ydelsesgrafer, der viser dig, hvordan Cassandra klarer sig. Der er grafer til hukommelsesudnyttelse, CPU brug, og lagerstatistik. For eksempel viser hukommelsesanvendelsesgrafen dig, hvordan brugt hukommelse, fri hukommelse, og samlet hukommelse har ændret sig over tid.

Der er tre versioner af ManageEngine Applications Manager: Gratis, Professionel og Enterprise. Den gratis version understøtter op til fem applikationer eller servere gratis. Den professionelle version starter ved 25 skærme til $ 945 (£ 756) op til 250 skærme for $ 7195 (£ 5.759).

Enterprise-versionen koster $ 9955 (£ 7,680) for 250 skærme op til $ 83.995 (£ 67.238) for 5000 skærme. Du kan tilføje yderligere skærme op til 10.000 skærme i alt. Du kan downloade den 30-dages gratis prøveversion.

3. Dynatrace 

De 7 bedste værktøjer til overvågning af Apache Cassandra

Dynatrace er et applikationspræstationsovervågningsværktøj, der kan overvåge Apache Cassandra. Dynatrace registrerer automatisk Cassandra-databaser på mindre end fem minutter, så du kan begynde at overvåge deres ydeevne. Ydelsesmålinger, du kan overvåge, inkluderer CPU, konnektivitet, affaldsopsamlingstid, affjedring, og retransmissioner. På den Flere detaljer fanen, kan du begynde at se på dybere statistikker som diskbrug, Cache, Tips, belastning, Gevindbassiner, og Java Administreret hukommelse.

Rootårsagsanalyse er en af Dynatrace s stærkeste funktioner. Dynatrace vil være i stand til fremhæv den grundlæggende årsag til ydelsesproblemer på individuelle knudepunkter. Ved at automatisere rodårsagsanalyse kan du reagere på serverproblemer meget hurtigere ved at have alle de nødvendige oplysninger til rådighed for at give et informeret svar.

Hvis du har brug for et Cassandra-overvågningsværktøj, der er let at konfigurere og synlighed, der strækker sig helt ned til knudepunktniveauet derefter Dynatrace er et værktøj, du bestemt bør overveje. Hvis du vil vide prisen på Dynatrace skal du kontakte virksomheden direkte. Der er også en 15-dages gratis prøveperiode.

4. AppDynamics 

De 7 bedste værktøjer til overvågning af Apache Cassandra

AppDynamics er et andet førende applikationsstyringsværktøj, der kan overvåge Cassandra-databaser. Med AppDynamics, kan du se helt ned i detaljerne i forretningstransaktioner. Produktet opdager automatisk Apache Cassandra-databaser og føjer dem til dit overvågningsmiljø.

Der er mange forskellige målinger, du kan overvåge med AppDynamics. For eksempel ved at overvåge Cassandra back-end kommunikation kan du fange data om gennemsnitlig responstid, fejl pr. minut, og opkald pr. minut. Disse oplysninger giver dig et overblik over, hvordan tjenesten fungerer.

Der er tre versioner af AppDynamics kan købes; APM Pro, APM Advanced, og APM Peak. APM Pro inkluderer overvågning af forretningstransaktioner som en grundlæggende pakke, men du har brug for APM Advanced for at gøre brug af serversynlighed og netværkssynlighed så godt.

APM Peak er premium-pakken, der inkluderer overvågning af forretningspræstationer, transaktionsanalyse og forretningsrejser. For at se prisen på disse pakker, skal du kontakte salgsteamet. Du kan downloade den 15-dages gratis prøveperiode.

5. SignalFx 

De 7 bedste værktøjer til overvågning af Apache Cassandra

SignalFx er et skyovervågningsprodukt designet til overvågning af infrastruktur som Cassandra. SignalFX anvendelser collectd og JMX at indsamle præstationsdata fra Cassandra. Målinger, du kan overvåge med dette værktøj, inkluderer reaktionstid, gennemstrømningsanmodninger, fejl, komprimeringsaktivitet, og tip aktivitet. Alle disse data kan ses gennem overvågningsdashboards.

Du kan også konfigurer alarmregler for at bestemme, hvilken aktivitet der udløser en alarm. Underretninger er kategoriseret som Kritisk, Major, Mindre, Advarsel, og Info. Alarmeregler kan styres i Advarsler se hvor du konfigurerer Reglenavn og kilde, OpdageNavn, og Varighed. Der er også muligheden for at bruge analyser i realtid til at opdage vigtige brugstendenser (som kan indikere andre ydelsesproblemer).

SignalFx er tilgængelig i to versioner; SignalFx infrastrukturovervågning og SignalFx Microservices APM. SignalFx-infrastrukturovervågning koster mellem $ 15 (£ 12) til $ 25 (£ 20) pr. Vært pr. Måned. SignalFx Microservices APM spænder fra $ 45 (£ 36) til $ 65 (£ 52) per vært per måned. En gratis prøveversion er tilgængelig.

6. Instaclustr 

De 7 bedste værktøjer til overvågning af Apache Cassandra

Instaclustr er en netværksovervågningsplatform, der har en Cassandra Monitoring API. Cassandra Monitoring API overvåger diskudnyttelse, CPU-anvendelse, læser og skriver, forsinkelsesopgaver, afventende komprimeringer, opgavestatistik, levende celler og gravsten pr. læsning. Hver beregning opdateres hvert 20. sekund, så alle de oplysninger, du ser, er ajour. For et overheadperspektiv er Klyngesammendrag visning giver dig nok information til at konstatere en klynges sundhed.

Visualiseringen inkluderet i Instaclustr hjælper dig med at overvåge ændringerne i metrics over tid. For eksempel kan du se en graf, der viser dig udsving i 'Læs latency' over tid. Disse grafer gør det nemt at identificere trends, som du måske går glip af, hvis du bruger instrumentbrættet.

Der er fire versioner af Instaclustr kan købes: Udvikler - Starter, Udvikler - Professionel, Produktion, og Enterprise. Udvikler - Starter koster $ 20 (£ 16) pr. Knude pr. Måned med en 5 GB lagringskapacitet og 2000 MB hukommelse. Den professionelle version koster $ 79 (£ 63) pr. Knude pr. Måned for 30 GB lagerplads og 3750-4000 MB hukommelse.

Produktionsversionen starter ved $ 250 (£ 200) for 250-3200 GB lagerplads og 8000-122000 MB hukommelse. Enterprise-versionen starter på $ 2.500 (£ 2.000) og er rettet mod virksomheder, der ønsker at overvåge over 30 noder. Du kan downloade den gratis prøveperiode.

7. Instana 

De 7 bedste værktøjer til overvågning af Apache Cassandra

Instana er et applikationsprestationsovervågningsværktøj med en række support til Cassandra. Når Instana er installeret, vil det registrere Cassandra automatisk. Autodiscovery-funktionerne hjælper dig med at konfigurere hurtigt uden at skulle administrere masser af manuelle konfigurationer. Synlighedsmæssigt viser softwaren helt ned til knudepunktsmetrics som Anmodning, Client læs / skriv latte og Afventende anmodninger. Der er også metrics på klyngeniveau, der viser dig nøgleområdet detaljer, replikationsfaktorer, og diskstørrelser.

Du kan også overvåge Cassandras helbred via Dynamisk graf. Den dynamiske graf viser infrastrukturhændelser sammen med en tidslinje, så du kan se, hvordan ydelsen ændrer sig over tid. Når du har disse oplysninger foran dig, giver du dig et klart perspektiv af de performancetrends, der påvirker tjenesten.

Der er to versioner af Instana kan købes: Infrastrukturovervågning og Application Performance Management. Infrastrukturovervågning koster $ 11 (£ 8) per vært per måned med ubegrænsede brugere og over 100 sensorer. Pakken med Performance Performance Management koster $ 75 (£ 60) pr. Vært pr. Måned og inkluderer infrastrukturovervågning, slutbrugerovervågning og analyse. Du kan downloade den gratis prøveperiode.

Hvilket værktøj skal jeg bruge til at overvåge Apache Cassandra? 

Hvis du i øjeblikket bruger Apache Cassandra til at administrere dine databaser, er en overvågningsløsning vigtig. Et godt infrastrukturovervågningsværktøj vil hjælpe dig med at sikre, at din database fungerer. Værktøjer som SolarWinds Server & Applikationsmonitor og Dynatrace er kendt for at give dyb synlighed til den fysiske og virtuelle infrastruktur.

Med hensyn til konfiguration og dybde, Dynatrace er en af ​​de bedste på denne liste (især på grund af dens evne til at registrere Cassandra automatisk!). Men hvis du vil have mere af dashboard-baseret tilgang til overvågning, SolarWinds Server & Applikationsmonitor er et øverste valg.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 70