De 19 bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til Windows og Linux

De 19 bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til Windows og Linux


Det Filoverførselsprotokol (FTP) er en af ​​de originale internetprotokoller, der bruges til overførsel af store filer. FTP, med ekstra sikkerhed som den, der tilbydes i SFTP og FTPS, er stadig et af de bedste værktøjer til overførsel af filer. Men for at bruge den skal du opsætte en SFTP-server.

Vi dækker hvert af de 19 bedste værktøjer i dybden nedenfor, men hvis du har kort tid, her er vores liste over de 10 bedste gratis SFTP- og FTPS-servere:

 1. SolarWinds SFTP / SCP Server (GRATIS VÆRKTØJ) Sikker filoverførselsværktøj til Windows fra branchens førende inden for netværksadministrationsværktøjer.
 2. Filezilla FTPS Fantastisk sikker gratis FTP-server, der kører på Windows, men kan modtage filer fra ethvert operativsystem.
 3. IIS FTPS Server Windows-baseret sikker FTP-server, der er integreret i Windows Server og beskytter dine filoverførsler med kryptering.
 4. Gratis FTP Slimline Windows-værktøj, der giver dig sikre filoverførsler, enten som et ad-hoc-værktøj eller som en systemtjeneste.
 5. Syncplify.me SFTP-server Dette er et betalt sikkert FTP-værktøj, der kører på Windows. Du kan køre en ikke-kommerciel vurderingsversion gratis.
 6. Rebex Tiny SFTP-server - Sikkert filoverførselssystem, der kan integreres i din egen specialbyggede software gennem .NET-biblioteker.
 7. CrushFTP Enkelt, men attraktivt FTP-værktøj til Windows; serveren er gratis til en 30-dages prøveperiode, og klienten er gratis for altid.
 8. Hjørnesten MFT-server Managed File Transfer (MFT) er et betalt sikkert filoverførselssystem, der kører på Windows og er gratis til en 30-dages prøveperiode.
 9. Globalscape SFTP-server En række sikre filoverførselsindstillinger under paraplybegrebet "Forbedret filoverførsel", der kan fås i Cloud eller installeres på Windows. Dette er betalte værktøjer, der kan samples i gratis forsøg.
 10. Titan FTP-server Dette FTP-værktøj inkluderer FTPS og SFTP til beskyttede filoverførsler, og det kører på Windows Server 2008 og Windows Server 2012. Dette er en betalt tjeneste, men du kan få en 20-dages gratis prøveperiode.

Hvad er forskellen: FTP vs FTPS vs SFTP vs SCP

Disse udtryk varierer alle med et bogstav, men dette brev er vigtigt.

File Transfer Protocol (FTP)

De 19 bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til Windows og Linux

Den oprindelige protokol og dens største begrænsning er, at den sender logins og data ukrypteret. Loginoplysninger såvel som selve filen sendes "i klart" i almindelig tekst, som en observatør kan se.

File Transfer Protocol Secure (FTPS)

FTPS diagram

(også kendt som FTPES): Dette er sikker FTP, hvor S i dette tilfælde repræsenterer Transportlagsikkerhed (TLS) kryptering. Dette er i det væsentlige en grundlæggende FTP-server, der ved, hvordan man forhandler om en krypteret TLS-tunnel for at overføre data igennem.

Secure File Transfer Protocol (SFTP)

SFTP-diagram

Dette er også sikker FTP, men i dette tilfælde repræsenterer S Sikker skal (SSH). Dette er overhovedet ikke en FTP-server. Det er snarere en SSH-server, der forstår FTP-kommandoer. Loginoplysninger og filer overføres krypteret via SSH. For at gøre tingene endnu mere forvirrende var den oprindelige hensigt med forkortelsen SFTP Simple File Transfer Protocol defineret af RFC 913, men er blevet henvist til "Historisk" status og ikke længere brugt.

Secure Copy (SCP)

SCP diagram

Dette er ikke en FTP-protokol, men den bruges bredt til sikkert at overføre filer, så det bærer omtale her. SCP er en meget enkel filkopi fra en maskine til en anden ved hjælp af SSH-protokollen. FTP-protokollerne har en bred vifte af filhåndteringsevner, som SCP ikke gør.

Klient eller server?

Forvirrende kaldes et GUI-værktøj, der implementerer SSH File Transfer Protocol, en SFTP-klient selvom det også kan være en SFTP-server. SFTP-klientbetegnelsen betyder, at dette stykke software initierer forbindelser. Det kaldes også en server, fordi det normalt er en del af filserveren, hvor backup-konfigurationer er gemt.

SCP vs SFTP: Overvejelser

SCP er kun en kopifunktion. SFTP har sit eget miljø. Det giver dig mulighed for at flytte filer på fjernsystemet, ændre bibliotek og endda oprette mapper på den eksterne vært. Både SFTP og SCP bruger de samme sikkerhedsprocedurer til at håndhæve brugergodkendelse og beskytte transmissioner med kryptering over forbindelsen. Imidlertid, SFTP giver brugeren meget mere adgang til funktioner til at manipulere operativsystemet. Det ville være mere sandsynligt, at du bruger SCP til ligetil filoverførsler.

Som begge systemer kræver brugergodkendelse, der er en risiko, hvis du lægger enten et batchjob, fordi du bliver nødt til at angive et brugernavn og en adgangskode i opkaldet til kommandoen. Du kan imidlertid begrænse potentialet for, at enhver, der opdager brugerkontoen på fjernsystemet, ved at oprette en brugerkonto med begrænset adgang til den computer, som forhindrer, at enhver, der får adgang til denne konto, kommer ud i et andet bibliotek, der er andet end kontoens hjemmekatalog. Imidlertid vil denne strategi ophæve mange af de funktioner, der giver SFTP sine fordele.

EN sikker overførsel til en ekstern vært bærer mindre risiko, hvis det udføres med SCP fordi der er intet kommandosprog inkorporeret i denne protokol. SFTP er mere velegnet til brug af en systemadministrator, der udfører interaktive manuelle opgaver og overførsel på en fjerncomputer.

Se også: De bedste gratis SCP-servere og de bedste gratis TFTP-servere

Fuldstændige gratis SFTP- og FTPS-servere:

1. SolarWinds SFTP / SCP Server (GRATIS VÆRKTØJ)

Editorens valg: SolarWinds er en komplet pakke med it-værktøjer. Suiter på virksomhedsniveau ville ikke være komplette uden en sikker FTP-server, og SolarWinds inkluderer en gratis og kraftfuld SFTP- og SCP-server som en del af dens tilbud.

SolarWinds SFTP / SCP Server-download er en zip-fil, der ekstraheres til et MSI-installationsprogram. Når installationen er afsluttet, er opsætningen så enkel som at starte programmet og specificere et par muligheder i brugergrænsefladen, såsom tilladte protokoller og tilladte overførselsindstillinger.

Der er også en indbygget SCP-server, der giver mening, da både SFTP og SCP bruger SSH til at udføre deres opgaver. Du kan konfigurere SolarWinds SFTP-serveren til også at tillade SCP ved at vælge “Begge” protokoller.

SolarWinds-sftp-optioner

På fanen brugere kan du oprette brugerkonti og specificere detaljer, f.eks. Hvilken netværksgrænseflade, du skal bruge.

Opsætningen er enkel, og SolarWinds understøtter både SFTP og SCP. Med samtidig overførselssupport og muligheden for kun at godkende specifikke IP'er tilbyder det kraftfulde funktioner uden omkostninger.

REDAKTORS VALG

Opsætningen er enkel, og SolarWinds understøtter både SFTP og SCP. Med samtidig overførselssupport og muligheden for kun at godkende specifikke IP'er tilbyder det kraftfulde funktioner uden omkostninger.

Hent: GRATIS download på SolarWinds.com

Officielt websted: www.solarwinds.com/free-tools/free-sftp-server/

OS: vinduer

2. FileZilla FTPS

FileZilla er en velkendt gratis FTP-server og klientsuite. Selve serveren kører kun på Windows, men da der er Filezilla-klienter til næsten ethvert tænkeligt operativsystem, er det et godt valg. Der er ikke noget krav om at bruge FileZilla-klienten til at oprette forbindelse til en FileZilla FTP-server, men strømlining af produkterne kan hjælpe med supportproblemer. FileZilla-server har en snappet brugergrænseflade, og den understøtter FTPS, men ikke SFTP. Klienten understøtter begge. Forskellen mellem FTP- og FTPS-implementeringerne er tilføjelsen af ​​TLS-godkendelse og overførselsbeskyttelse ved hjælp af offentlig nøglekryptering.

FileZilla-server-vinduer

3. IIS FTPS-server

En ofte overset FTPS-server er tilgængelig lige inden for Windows Server. Hvis du allerede kører Internet Information Services (IIS), kan du tilføje FTP-serverrollen, derefter oprette TLS-certifikater og have en fuldt udstyret FTPS-server, der kører langs din IIS-server meget hurtigt.

IIS-aktiverbar-ftp

4. FreeFTP

Stammet fra FreeSSH og FreeFTP er en fuldt udstyret SFTP-server til Windows. Det understøtter alle smag af FTP inklusive SFTP og FTPS. Som navnet antyder er det gratis og understøtter oprettelsen af ​​vilkårlige brugere, hvilket gør det ideelt til en hurtig SFTP-opsætning på et Windows-netværk.

Under installationen kan du vælge at køre FreeSFTP efter behov, eller du kan installere det som en systemtjeneste. Det sidstnævnte betyder, at det vil køre hele tiden og være tilgængeligt for dine SFTP-brugere.

freeftp

Sørg for, at du downloader den nyeste version (større end 1.0.11). En sårbarhed blev opdaget i version 1.0.11, som er blevet opdateret i 1.0.12, og den nuværende version er 1.0.13.

5. Syncplify.me SFTP-server

syncplify.me SFTP-server

Syncplify er en udvidelig SFTP-server, der kan køre tilpassede scripts. Hvis du finder ud af, at du er nødt til at hoppe gennem bøjler for at passe din SFTP-server til din unikke arbejdsgang, er Syncplify muligvis det værktøj, du leder efter.

Gratis / evalueringsudgaven har alle funktionerne i Ultimate-udgaven, men den accepterer kun en enkelt forbindelse og er ikke licenseret til brug i produktionen. Andre fordele ved opgradering til den betalte version af SFTP-serveren inkluderer sikkerhedshensyn. Du kan bruge RSA-nøglekryptering med den gratis udgave, men den betalte version af værktøjet indeholder mange flere godkendelses- og krypteringsmuligheder.

6. Rebex Tiny SFTP-server

syncplify.me SFTP-server

Rebex Tiny SFTP-serveren er gratis til al brug, inklusive kommerciel brug. Det kører på WIndows XP op til Windows 7 og understøtter også Windows Server 2002, 2008 og 2012-udgaver. Det er begrænset til en enkelt bruger, men leveres fyldt med funktioner. Det kræver ingen opsætning og indeholder fulde logfunktioner såvel som support til offentlig / privat nøgle-logins i stedet for adgangskoder.

Det er også værd at nævne, at Rebex leverer komplette .NET-biblioteker for at give udviklere mulighed for at inkludere SFTP-kode i deres egne apps. Bibliotekerne er ikke gratis, men det er værd at se, hvis du er en .NET-udvikler med et sådant projekt på hånden.

7. CrushFTP

crushftp

CrushFTP er en Windows-baseret FTP-server, der udnytter komprimering, deraf navnet “Crush”. Det komprimerer de filer, der overføres, og streamer de komprimerede data over netværket, hvilket reducerer overførselstiden for mange typer filer.

CrushFTP har også nogle indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, herunder brugergodkendelsesrutiner, der får adgang til Active Directory på din vært. Det kan beskytte mod brute-force loginangreb ved automatisk at forbyde angribende IP'er, og den robuste brugeradministration inkluderer virtuelle filsystemer og tilladelser arv. CrushFTP-serveren har en 30-dages prøveperiode, og klienten er altid gratis.

8. Hjørnesten MFT-server

CornerstoneMFT

Cornerstone MFT (Managed File Transfer) er en SFTP-server, der imødekommer virksomhedskrav. MFT er et paraplybegrep, der angiver et højere niveau af kontrol og revision end normale ad-hoc FTP-klient / server-relationer normalt giver. Fremkomsten af ​​MFT var at imødekomme behovet for gennemsigtige logins, højere sikkerhed under overførslen og mere synlighed i filoverførselsfremskridt og succes eller fiaskoer.

Hjørnestein tilbyder PGP-krypteret fjernlager. Data kan krypteres undervejs, så der er aldrig et punkt, hvor ukrypterede data venter på disken, der skal krypteres. Derudover tilvejebringer hjørnestein perimeterbeskyttelsesmekanismer såsom tofaktorautentisering.

Du kan prøve Cornerstong MFT med sin 30-dages prøveversion for at se, om det passer til dine behov.

9. Globalscape SFTP-server

Globalscape har fundet udtrykket “Enhanced File Transfer” (EFT) for at henvise til deres “Managed File Transfer” (MFT) produkt.

Globalscapes EFT-server kan distribueres i en høj tilgængelighedskonfiguration (HA) inklusive belastningsbalance og klyngekonfigurationer. Derudover tilbyder Globalscape både lokale produkter og cloud-produkter, så du kan vælge den bedste EFT-løsning til din situation.

Der er en 30-dages gratis prøveperiode for Enterprise og SMB. Selvom der også er en gratis prøveversion til Cloud-versionen, er det ikke klart, hvor lang prøveperiode er.

10. Titan FTP-server

TitanFTP

Titan FTP-server understøtter almindelig FTP såvel som FTPS og SFTP. Det er HIPAA-kompatibelt, hvilket gør det ideelt til brug på hospitaler og offentlige agenturer over hele kloden. Det kører på Windows Server 2008 og Windows Server 2012.

Ud over blot at tilbyde filoverførselstjenester bundter Titan FTP-server nogle sikkerhedsforanstaltninger, der kan forsvare mod brute-force forsøg og fulde revisionsfunktioner, så systemadministratorer ved, hvad der sker på deres servere.

Kontostyring kan bindes til Windows NT / SAM-godkendelse i Enterprise-versionen, og finkornet kontostyring, som f.eks. Automatisk kontoudløb, er inkluderet.

Titan tilbyder en 20-dages prøveversion af sin FTP-server.

Frittstående SFTP- og FTPS-servere (ingen installation kræves)

11. Syncplify.me Micro SFTP-server

syncplify.me-MicroServer

Ud over den gratis / evalueringsudgave tilbyder Syncplify også en Micro SFTP-server til Windows. Det er en helt indeholdt bærbar SFTP-server, der kan køres fra en USB-stick. I modsætning til den gratis / evalueringsudgave af den fulde Syncplify SFTP-server er Micro-serverudgaven helt gratis til brug i enhver situation, herunder produktions- og kommerciel brug. Du bliver nødt til at træde op til den betalte tjeneste, hvis du vil have adgang til fjernfilbibliotek via SSH.

12. Xlight FTP-server

Xlight-fri FTP-server findes i en række forskellige versioner, inklusive en bærbar, selvstændig version, der ikke kræver nogen installation. Med 32-bit og 64-bit udgaver kører det på Windows 2000, XP, Vista, 7, 10, 2003 Server, 2008 Server og 2012 Server. Dette værktøj kan få adgang til din Active Directory-implementering for at validere brugergodkendelse. Det har endda lokaliseringsfiler, der giver din sikre FTP-server mulighed for at vise tekst på en række forskellige sprog, eller du kan skrive din egen sprogfil, hvis det sprog, du har brug for, ikke allerede er tilgængeligt.

De 19 bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til Windows og Linux

13. Core Mini SFTP-server

Core Mini FTP-server er en gratis SFTP-server, der ikke kræver nogen installationsrutine. Du kan blot downloade det, angive et brugernavn og en adgangskode, det bibliotek, der skal bruges til FTP-overførsler, og du er i gang. Husk, at SFTP-serveren kører som din bruger, så der er ingen beskyttelse mod SFTP-brugere, der mangler dine filer. Sørg for at specificere et ufarligt eller tomt bibliotek til FTP-brug.

De 19 bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til Windows og Linux

Bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til Linux

 1. MySecureShell
 2. vsftp
 3. proftpd
 4. PureFTPD
 5. VandDyke VShell

Da SFTP kører på SSH, kommer de fleste Linux-systemer bare med SFTP klar til at gå. FTPS er en anden historie og kræver en dedikeret FTP-server, der understøtter TLS, men når SFTP er så let at konfigurere på en Linux-vært, er det svært at komme med gode grunde til at køre FTPS.

Brug af OpenSSH

På et standard Linux-system vil mest gyldige brugere være i stand til at bruge enhver SFTP-klient til at oprette forbindelse til serveren og overføre filer til og fra deres hjemmekatalog. Imidlertid betragtes det som en sikkerhedsrisiko at tillade ekstern brugeradgang, så mange systemadministratorer vil afvise denne adgang. De mest almindelige måder at gøre dette på er at afvise brugernes shell-adgang eller blokere SFTP-porten (22, samme som SSH) til specificerede IP-adresser.

Forudsat at disse begrænsninger ikke er på plads, skal enhver SFTP-klient, der kan oprette forbindelse til port 22 på en SFTP-server, fungere godt.

$ sftp [email protected]
[email protected]'s adgangskode:
Tilsluttet 172.81.178.34.
sftp> pwd
Fjernbetjeningsmappe: / home / test-sftp
sftp>

14. MySecureShell

Ulempen med, hvor let SFTP er så let at konfigurere på de fleste Linux-distributioner, er at det også betyder, at SSH bare er klar til at gå. Det indebærer et niveau af tillid til dine brugere, som muligvis ikke står i forhold til virkeligheden. Hvis du har ikke-betroede eller ukendte SFTP-brugere, kan du eventuelt indføre begrænsninger for, hvad de kan gøre på systemet. Der er mange måder at opnå dette på, f.eks. Kun at lade SFTP-motoren køre, hvilket afviser almindelige SSH-logins, eller du kan bruge en app som MySecureShell til at udføre den tunge løft.

MySecureShell understøtter adgangskontrollister, som er hjertet i den granulære kontrol over brugeradgang. Det er inkluderet i mange distributionslagre, så du bare kan bruge din pakkeadministrator til at installere det:

$ sudo apt-get install mysecureshell
[sudo] adgangskode til jdw:
Læse pakkelister ... Udført
Bygning afhængighed træ
Læser information om staten ... Udført
Følgende NYE pakker bliver installeret:
mysecureshell

Efter installationen kan det være nødvendigt at foretage nogle grundlæggende ændringer af appens konfigurationsfil i / etc / ssh / sftp_config, og så er du i gang.

mysecureshell-config

15. vsftp

Vsftp er en gratis FTP-server til Unix-lignende systemer, inklusive Linux. Det er kendt for at være meget hurtigt, stabilt og forbruge få systemressourcer. Den omfattende funktionsliste inkluderer support til virtuelle brugere (ikke-systembrugere), muligheden for at lytte på en hvilken som helst grænseflade, konfiguration per bruger og hastighedsbegrænsning eller throttling for at undgå angreb eller brug af dosetype.

Mange af de mest kendte Linux-distributioner kører vsftp som deres FTP-server, der taler for dens sikkerhed og stabilitet. En del af denne stamtavle kan stamme fra det faktum, at appens vedligeholder, Chris Evans, har en historie med at opdage sikkerhedssårbarheder selv.

Vsftp er i de fleste Linux-distributioner og kan installeres via din pakkeadministrator.

$ sudo apt-get install vsftpd
Læse pakkelister ... Udført
Bygning afhængighed træ
Læser information om staten ... Udført
Følgende NYE pakker bliver installeret:
vsftpd

Som med de fleste Linux-værktøjer er en hurtig kørsel gennem filen /etc/vsftp.conf nødvendig for at indstille nogle grundlæggende konfigurationsindstillinger, og derefter er din vsftp-server klar til at gå.

vsftp-config

16. ProFTPd konfigureret til at bruge SFTP

ProFTP blev opbygget fra bunden af ​​et behov for at fortrænge wu-ftp som en meget brugt FTP-server. Wu-ftp var blevet uhåndterlig på grund af mange års ændringer, der var nødvendige af usikkerheder i appen, og til sidst blev det mere produktivt at bare opbygge en ny FTP-klient fra bunden.

ProFTP er inspireret noget efter Apache-webserveren. Du kan for det meste se dette i formatet for konfigurationsfilerne, og i det faktum, at det bruger moduler til at indlæse den nødvendige funktionalitet. I dette tilfælde vil du bruge ProFTP med mod_sftp-modulet indlæst for at opnå SFTP-funktionalitet.

proftpd-basisk-config-eksempel

ProFTP-webstedet indeholder et par eksempler på konfigurationer, så du kommer i gang på det rigtige spor.

FTP forbliver en meget vigtig del af internetværktøjet på trods af, at det iboende mangler sikkerhed. Meget ligesom HTTP-protokollen har fået TLS fastgjort til det for sikkerhed for at danne det, vi nu kalder HTTPS, har FTP både TLS og SSH smeltet sammen for at give kryptering og sikkerhed. Der er få andre værktøjer, der så let tillader vilkårlig store filoverførsler. Mange organisationer vil fortsat bruge SFTP eller FTPS i lang tid fremover.

17. PureFTPD

PureFTPD er en open source SFTP-server, der fungerer på stort set alle versioner af Unix-lignende operativsystemer, herunder Linux, BSD, Solaris og mere. Det vedligeholdes som et open source-projekt, der specifikt sigter mod at levere en standard-kompatibel FTP-server. Grænseflademeddelelserne er blevet oversat til en række forskellige sprog, så hvis du arbejder med en international brugerbase, kan PureFTP muligvis være for dig.

Der er ingen begrænsninger med PureFTP; alle funktioner er tilgængelige fra starten. Blandt dens mere nyttige funktioner er muligheden for at gashåndtere forbindelser for at bevare båndbredde, køre den i et virtuelt filsystem ("chroot" i * nix parlance), indstille grænser for upload / download og mere.

Bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til Windows

18. Paessler FTP-overvågning med PRTG (GRATIS prøve)

Et problem med standard FTP og dets sikre derivater er, at de ikke leverer meget data til analyse. De fleste standard FTP-programmer er gratis tilgængelige i operativsystemet, men kan forbedres med en overvågningspakke. For eksempel, Paessler PRTG er en systemdækkende overvågningspakke, der er sammensat af “sensorer”, som er individuelle skærme. Du tilpasser tjenesten ved at vælge, hvilke sensorer der skal tændes.

De 19 bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til Windows og Linux

PRTG inkluderer sensorer til FTP, SFTP og FTPS. Disse tilbyder sikker overvågning af filservere, hvilket giver ydelsesdata for eksterne servere såvel som dem, der fungerer på den samme server, der er vært for PRTG-softwaren. PRTG kører på Windows Server. FTP-sensorer er imidlertid også i stand til at overvåge FTP-servere på Linux-servere. Når sensoren opretter forbindelse til en anden server, især når denne server er på et andet sted, bruger den SSL eller SSH til at beskytte forbindelser mod snoopers.

Sensorerne indsamler responstider, serverbeskeder og det aktuelle filantal for hver FTP-session. Disse oplysninger vises i PRTG-betjeningspanelet, så de administratorer, der bruger PRTG til systemovervågning, behøver ikke at skifte til et andet program for at få oplysninger om filoverførsler. Ydelsesdata kan indstilles tærskler for at udløse alarmer. Med dette værktøj kan administratoren tage sig af andre job og behøver kun være opmærksom på FTP-serverne, når der opstår problemer.

De 19 bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til Windows og Linux

PRTG er kun et systemovervågningsværktøj, der kan give FTP-overvågning. Denne rute til styring af filoverførsler er et alternativ til at bruge en FTP-server softwarepakke, der inkluderer integreret ydelsesrapportering. Hvis du gerne vil se nærmere på, hvordan PRTG administrerer FTP-servere, kan du få værktøjet med ubegrænsede sensorer på en 30-dages gratis prøveperiode.

Paessler FTP-overvågning med PRTGDownload 30-dages GRATIS prøve

Bedste gratis SFTP- og FTPS-servere til både Windows og Linux

19. VandDyke VShell

vshell

VanDyke Software VSHell er en SFTP- og SCP-server på virksomhedsniveau til Windows og Unix. Det understøtter SFTP, SCP og FTPS og inkluderer meget granuleret brugeradgangskontrol.

Windows-versionen kan prale af et brugervenligt grafisk installationsprogram, og den kan bruge forskellige brugergodkendelsesmetoder såsom LDAP og offentlige / private nøglepar.

Unix-versionen understøtter virtuelle mapper såvel som finkornede filtilladelser. Filtilladelser kan indstilles pr. Bruger eller på selve de virtuelle mapper.

VShell leveres med en 30-dages prøveperiode.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =