5 bedste værktøjer og software til styring af hændelser

5 bedste værktøjer til styring af hændelser


Det ideelle værktøj til styring af hændelser skal være mere omfattende end et ligetil Help Desk-arrangementssporingssystem. Det skal også understøtte udviklingen af ​​IT-systemet for at forhindre gentagelse af en uventet fare. Dette betyder, at den ideelle hændelsesstyring bør omfatte omfattende rapporterings- og analysefunktioner. Integration af ITIL-processer er også meget nyttig, da det hjælper vejledningen til systemtilpasning, når du først identificerer årsagen til hændelsen og planlægger at rette systemfejl.

I denne vejledning lærer du om fem softwarepakker, som efter vores mening repræsenterer de bedste værktøjer til styring af hændelser i branchen. Her er vores liste over de fem bedste software til styring af hændelser:

  1. SolarWinds Web Help Desk (GRATIS prøve) Lokal software til styring af infrastruktur og behandling af Help Desk-opkald.
  2. ManageEngine Service Desk Plus Et udvidet servicesupportsystem, der installeres på Windows og Linux.
  3. SolarWinds Servicedesk (GRATIS PRØVE) Cloudbaseret Service Desk og IT Asset Management platform. Inkluderer billetadministration, vidensbase og selvbetjeningsplatforme.
  4. Spiceworks Helpdesk Omfattende brugerstøttesystem, der har kapacitet til sporing af hændelser.
  5. Zendesk Suite Udvidet Service Desk-værktøj, der inkluderer fejlovervågning og ændringsadministrationsfunktioner.

Du kan læse mere om disse værktøjer i de følgende afsnit.

1. SolarWinds Web Help Desk (GRATIS PRØVE)

SolarWinds Help Desk Samanage skærmbillede

Navnet på SolarWinds Web Help Desk ville få dig til at tro, at denne service køres fra skyen. Det er dog lokal software, som du installerer på dine egne servere, men du kan få adgang til den via en browser, hvilket betyder, at du opretter din egen interne sky.

Denne pakke er mere end bare et Help Desk-system. Det har kapitalforvaltning og versionskontrolfunktioner, der hjælper dig med at holde styr på din software- og hardwarelager. Lykken favoriserer det forberedte og dette værktøj automatisk opdagelse af enheden rutiner opretter og vedligeholder en database over it-aktiver. Denne service giver dig hurtig adgang til kontrol af tilgængeligheden og anvendelsen af ​​dit it-udstyr, hvilket giver dig en konstant oversigt over ydelsens ydelse.

Softwaren blev designet med ITIL-processer i tankerne, og det letter opgaven med at planlægge, implementere og finjustere de ændringer, du skal foretage for at forhindre, at der opstår fare igen..

Sammen med disse fantastiske ændringshåndteringsfunktioner har SolarWinds-systemet standard Help Desk-funktioner. Disse forbedres af fremragende task tracking-funktioner og teamstyringsværktøjer.

Rapporterings- og analyseværktøjerne indbygget i Web Help Desk hjælper ledelsen i SLA-overvågning - det gør dette også til en fantastisk mulighed for administrerede tjenesteudbydere. Du kan indstille parametre i Dashboardet, der udløser advarsler, hvis effektivitetsmål mislykkes. Dette advarselssystem er også nyttigt til at spore hændelser og sikre, at responstiderne for løsning holdes stramme.

Web Help Desk-softwaren kører Windows, Windows Server, Linux og Mac OS. Du kan teste systemet i en 14-dages gratis prøveperiode. Efter prøveperioden kan du stoppe med at bruge den, købe en licens eller skifte til Web Help Desk Free Edition, som ikke har de fulde muligheder for den betalte software.

SolarWinds Web Help DeskDownload 14-dages GRATIS prøveversion

SolarWinds Web Helpdesk Gratis udgave Download 100% GRATIS værktøj

2. ManageEngine Service Desk Plus

ServiceDesk Plus betjeningspanel

Service Desk Plus fås som lokal software eller som en softwaretjeneste, der leveres over nettet. ManageEngine tilbyder tre serviceniveauer for Service Desk Plus, og funktioner til styring af hændelser er kun tilgængelige i de højere planer. Den fulde pakke inkluderer IT-aktivadministration hjælpeprogrammer, der giver dig en fortegnelsesdatabase over al hardware og software, der opererer på dit netværk. Du får også ITIL-baserede projektstyringsprocedurer med den øverste plan.

Funktionerne for hændelseshåndtering i Service Desk Plus omfatter systemets Help Desk-funktioner. Modulet inkluderer også præstationsovervågning og SLA tracking. Andre ITIL-funktioner i værktøjet inkluderer et servicekatalog, der dækker både forretnings- og tekniske tjenester. Det guider informationsindsamling, når der opstår en fare og feeds til scripts og arbejdsgange til overgangsundersøgelse til løsning.

De tjenester, der forhindrer den opdagede fare, gentager sig igen omkring opdatering af videnbase der indeholder vejledning til brugere og justeringer af serviceprocedurer og scripts for at tage højde for den nyligt identificerede potentielle fejl.

Grundlæggende systemunderskud, der fører til, at der opstår hændelser, udløser procedurer for ændringshåndtering i Service Desk Plus-systemet. Når en hændelse er løst, er den næste opgave at sikre, at den aldrig sker igen, og hvis årsagen var infrastrukturrelateret, bliver du nødt til at forbedre systemet. Arbejdsprocesser i modulet til ændringsadministration guide dit team gennem processen med at udvikle og reparere din beholdning for at forhindre gentagne fejl.

Service Desk Plus fås i tre pakker. Det Standard pakke giver dig de grundlæggende Help Desk-funktioner, der inkluderer en række krav til styring af hændelser. IT-aktivadministration er kun tilgængelig, hvis du går op til Professionel plan. Den højeste plan, kaldet Enterprise Edition, inkluderer alle servicedesk og kapitalstyringsmoduler i de lavere planer og har også omfattende ITIL ændringsadministrationsfunktioner.

Det Enterprise planen inkluderer ændringshåndtering, servicekatalog, problemstyring og konfigurationsstyring. Rapporterings- og analysefunktionerne i Service Desk Plus giver fremragende support til ledelsen under problemløsnings- og systemudviklingsopgaver.

Den lokale version af denne software installeres på Windows og Linux. Du kan få en 30-dages gratis prøveversion af enten den cloud-hostede version eller det lokale system.

3. SolarWinds Servicedesk (GRATIS PRØVE)

SolarWinds Servicedesk

SolarWinds Servicedesk leveres som en service over nettet. Virksomheden vil dog give softwaren til systemerne, som kunderne kan installere i lokaler på anmodning. Denne onlinetjeneste blev bygget i henhold til processerne i ITIL-standarder, så det sikrer, at dets kapitalstyring og kundesupportsystemer fuldt ud er i stand til at tackle hændelsesstyring. Service Desk vandt en pris og toppede en liste i en nylig sammenligningsrapport, som du kan downloade her.

SolarWinds Service Desk-systemet er kernen i dens løsning til hændelsesadministration. Dette inkluderer tre hovedelementer: billetbilletter, en selvhjælpsportal og en vidensbase. Tjenesten fås i tre pakkeniveauer. Virksomheden præsenterer Standard pakke som opfylder kravene til styring af hændelser. Dette henviser dog bare til Help Desk-styringssystemet. For at få alle de nødvendige funktioner til den fulde ITIL-definerede livscyklus for hændelsesstyring skal du gå efter den højeste plan.

Det Forretning plan giver dig Helpdesk-funktioner og ændrer også styring, servicekataloger og SLA-præstationssporing. Den øverste plan, kaldet Professionel, giver dig licens og kontraktstyring og avanceret automatisering. Medtagelsen af ​​arbejdsgange og undersøgelseskripter i Service Desk hjælper med at guide dit team af agenter, når de undersøger kilden til et brugerrapporteret problem. ITIL-processerne indbygget i softwaren udvider denne undersøgelsesfase til løsningsforslag og projektstyringsopgaver.

SolarWinds Service Desk debiteres pr. Agent / pr. Enhedsbasis. Dette gør tjenesten tilgængelig for enhver størrelse af organisationen. Du kan få en 30-dages gratis prøveversion, som er en komplet version af Professional-pakken til at teste systemet for dig selv.

SolarWinds Service DeskStart 30-dages GRATIS prøveversion

4. Spiceworks Helpdesk

spiceworks help-desk

Den bemærkelsesværdige egenskab ved Spiceworks Help Desk er, at den er gratis at bruge. Dette er en fantastisk aftale i betragtning af sofistikering af softwaren. Nedadrettede er systemet ad-støttede med reklame, der vises permanent i et sidepanel på instrumentbrættet. Der er ikke en betalt version af Spiceworks Help Desk.

Dette er en softwarepakke, der installeres på vinduer og Mac OS. Du kan vælge at bruge systemet online i stedet og undgå at skulle vedligeholde softwaren på dine egne servere. Funktionen af ​​online versionen, der kaldes Spiceworks Cloud Help Desk, er ikke så omfattende som den lokale software. Imidlertid kan man få adgang til Cloud Help Desk fra enhver enhed overalt, så du behøver ikke at bekymre dig om software og operativsystemkompatibilitet, og du kan få adgang til dit Help Desk-betjeningspanel fra mobile enheder, der kører Android eller iOS.

Spiceworks har en meget aktiv brugerfællesskab og der er tusinder af plugins tilgængelige på community forum. Disse giver dig mulighed for at tilpasse systemet for at integrere med andre applikationer, du muligvis bruger - mange af udvidelserne er skrevet af udbydere af disse apps.

Agent-instrumentbrættet inkluderer en note-tagning og meddelelsesfunktion, som er en fantastisk kanal til samarbejdsløsninger til hændelser.

5. Zendesk Suite

Zendesk billetvisning

Zendesk er overvejende et Help Desk-system. Det fremragende rapporterings- og analysemodul gør det imidlertid til en værdig indgang i denne vejledning til hændelsesstyringsværktøjer.

Zendesk er et meget brugt system. Det forbinder en række veje, der gør det muligt for brugerne at løse problemer, før de henvender sig til IT-personalet for at få hjælp. Disse funktioner drejer sig om a vidensbase med en søgbar rådgivningsdatabase. Den næste hjælpelinje ligger ved kontaktkanaler. Zendesk inkluderer et chatvindue, der fremskynder svar og problemløsning gennem interaktive forespørgsler.

Billetstyringssystemet i Zendesk gør det muligt at tildele agenter som den næste tilgængelige assistent. Billetter kan hæves gennem et telefonopkald eller en e-mail såvel som via chat. De kan spores, videresendes, opdeles og flettes.

Zendesk Suite er fås i skyen så du behøver ikke at vedligeholde software på stedet. Overvågnings- og rapporteringsfunktioner giver dig mulighed for at vurdere agentpræstationer og benchmark forventet omsætning. Rapporteringsfunktionen understøtter også SLA-måloverholdelse.

Zendesk debiteres per agent pr. Måned. Systemet er tilgængeligt i to niveauer, som er Professionel og Enterprise. Begge niveauer er velegnet til support til hændelsesadministration. Du kan få en gratis prøveversion af Zendesk for at sætte den igennem dens tempo.

Planlægning af hændelseshåndtering

At få omfattende værktøjer på plads og få en komplet opgørelse over alt dit udstyr forbereder dig til, når der opstår problemer med dit system. Der vil være hændelser, der opstår fra både din hardware og software. Et vist niveau af forstyrrelse er uundgåelig. Men med de rigtige værktøjer og uddannet personale kan du minimere den skade, som systemfejl forårsager og holde din virksomhed i gang.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 74