5 Bedste databasekrypteringsværktøjer og software

5 Bedste databasekrypteringsværktøjer og software


Hvad er databasekryptering?

Databasekryptering er processen med at transformere data - der er gemt i en database og i almindelig tekstformat - til en chiffertekst ved hjælp af en passende algoritme, der er kendt som en "nøgle." På denne måde er den eneste tilgængelige mulighed for at dechiffrere og Brug dataene ved hjælp af denne nøgle.

Har du kun tid til et hurtigt blik på værktøjerne? Her er vores resume liste over de bedste databasekrypteringsværktøjer:

 1. IBM Guardium til fil- og databasekryptering Giver fuld synlighed, mens du krypterer og dekrypterer strukturerede eller ustrukturerede data med gode niveauer af automatisering og skalerbarhed.
 2. Vormetrisk gennemsigtig kryptering Hardwareaccelereret krypteringsløsning ved hjælp af datakryptering med centraliseret nøglestyring, privilegeret brugeradgangskontrol og mere.
 3. McAfee Komplet databeskyttelse — Avanceret Endpoint kryptering løsning til data-i-hvile og data-in-motion med adgangskontrol og brugeradfærd overvågning.
 4. DbDefence til Microsoft SQL Med datamaskningsteknikker til databasetabeller giver ekstra beskyttelse, skræddersyet SQL-databasekryptering.
 5. BitLocker 'Gå til' -krypteringsløsningen til Microsoft Windows-baserede systemer designet til at give kryptering til hele mængder.

Hvorfor har vi brug for databasekryptering?

Udtrykket "kryptering" repræsenterer konvertering af data til et sikkert format, der kun kan læses ved hjælp af en dekrypteringsnøgle. Hele formålet er at sikre, at kun autoriserede personer eller applikationer kan få adgang til og arbejde med dataene. I en verden, der er blevet alt for fortrolig med brud og hacks, er datalejere kommet til at søge måder at holde deres data sikre på. Softwarebranchen fulgte dette opkald og kom med løsninger, hvor deres kunders data er krypteret på tre hovedmåder:

 • Fulddrevskryptering - kryptering af drev som helhed, og hvor alt, hvad der er gemt på dem, kodes. Store operativsystemer som Linux og Windows Server har funktioner, der giver mulighed for kryptering på fuld disk, som derefter kun kan fås ved hjælp af en adgangskode. Denne adgangskode skal indtastes ved starttidspunktet, så selv operativsystemet i sig selv kan få adgang til data om det. Ethvert program, der derefter kører på serveren, kræver ikke adgang til adgangskoden, da operativsystemet håndterer sin adgang gennemsigtigt.
 • Delvis systemkryptering - kryptering af filsystem-kun, der chiferer en bestemt mappe eller datafil, som derefter kun kan fås ved hjælp af et kodeord. Denne metode svarer til den tidligere krypteringsmetode som også her, når operativsystemet har bekræftet det rigtige kodeord, vil alle applikationer, der har brug for at arbejde med dataene, gøre det gennemsigtigt. Ulempen her er, at menneskelig fejl kan resultere i, at følsomme data gemmes i ikke-krypterede fillagringspladser eller -systemer.
 • Databasekryptering - datasikkerhed, der konverterer data, der er gemt i databaser til ubeskriveligt affald, der ikke giver mening uden et kodeord. Her skal adgangskoden kun indsættes, når der åbnes database, og ikke når hele systemet starter. I dette tilfælde skal der være uautoriseret adgang til disken - selvom den fysisk blev fjernet - ville de skyldige ikke være i stand til at få adgang til de data, der findes i de krypterede databaser.

Da vi har nævnt "gennemsigtighed" et par gange i krypteringstyperne ovenfor, bliver det nødvendigt at undersøge definitionen af ​​konceptet i detaljer:

Transparent Database Encryption (TDE) - hvad er det?

Transparent Data Encryption (TDE) er en krypteringsteknologi, der bruges af de større databasesoftwarevirksomheder som Microsoft, IBM og Oracle. De har gjort denne teknologi til en del af datasikkerhedsfunktionen for en række af deres databaseløsninger. TDE-kryptering Billedkilde

TDE er kryptering på databaseniveau, der fungerer til at chiftere data i hvile - hvilket betyder, når dataene ikke fås adgang, ændring eller bevægelse over et netværk - ved at kode strukturen i databasen og ikke selve dataene. På denne måde, selvom en disk er stjålet, kan der ikke fås adgang til databasen på den uden det originale krypteringscertifikat og hovednøgle.

TDE kræver ingen applikationsændringer i kode eller på anden måde, når autoriserede brugere får adgang til dataene, og dermed "gennemsigtigt" i navnet. Programmerere eller andre applikationer behøver ikke at oprette makroer eller opdatere komplekse konfigurationer for at bruge dataene. Når de er godkendt, udfører operativsystemet dekrypteringen og åbner databasen for adgang til data i den.

Dette betyder også, at autoriserede brugere og applikationer ikke behøver at oprette hjælpetabeller, triggere eller visninger for at dekryptere data, der er krypteret ved hjælp af TDE.

De bedste databasekrypteringsværktøjer

OK, så ... her er listen over vores 5 valg til de bedste krypteringsværktøjer og softwareløsninger, du kan bruge til dine data:

1. IBM Guardium til fil- og databasekryptering

IBM Guardium til fil- og databasekrypteringIBM Guardium Data Encryption er svaret til virksomheder, der leder efter en databasekrypteringsløsning, der kommer fra et globalt etableret teknologimærke.

Med dette værktøj implementeres TDE med kryptering og dekryptering, der finder sted over datafilsystemer og lagringsvolumener eller drev. På denne måde er datatilgang gennemsigtig for brugere, applikationer, databaser, operativsystemer og lagringsstyringssystemer. IBM Guardium-fil- og databasekrypteringsskema Billedkilde

IBM Guardium bruges til at kryptere både strukturerede og ustrukturerede datakilder og kan også skaleres til fortsat at dække en virksomheds sikkerhedsbehov, selvom den fortsætter med at vokse.

Endelig håndhæver IBM Guardium for File and Database Encryption politik-dikterede krypteringer. Det tilbyder centraliseret styringskapacitet for krypteringsnøgler, der giver virksomhederne mulighed for at sikre deres data og samtidig sikre, at de forbliver GDPR-kompatible. Politikerne er i mellemtiden let defineret ved hjælp af en brugervenlig administrationsserver og kan derefter rulles ud og implementeres på tværs af et antal operativsystemer (Windows, Linux og Unix).

2. Vormetrisk gennemsigtig kryptering

Vormetrisk gennemsigtig krypteringVormetric Transparent Encryption er et TDE, data-ved-hvile-sikkerhedsværktøj med centraliseret nøglestyring, brugeradgangskontrol og leveres med detaljeret loggning af datatilgangsrevision. Vormetrisk gennemsigtigt krypteringsskema Billedkilde

Det, der får denne krypteringsløsning til at skille sig ud, er dens evne til at sikre data, hvor de kan opbevares - lokalt, på tværs af flere cloud-opbevaringsløsninger og i big data. Administratorer kan vælge operativt filsystemkryptering eller gå til kryptering på fuld disk.

Den rene kraft af Vormetric Transparent Encryption afsløres ved blot at se på de data, den kan dække: det er let at kunne implementere, kan skaleres til at dække titusinder af fysiske eller virtuelle servere, og fungerer på Windows, Linux og Unix platforme.

En unik funktion, der følger med denne løsning fra Thales eSecurity, er, at der ikke kræves nogen nedetid til indledende datakryptering. Administratorer kan blot bruge "Live Data Transformation" indstillingen, hvor databaser og filer kan krypteres mens dataene er i brug.

Igen er der ingen nedetid, et faktum, der kan værdsættes, når man overvejer nogle værktøjer, kan kræve en ren skifer - installeres på nye databaseservere, før data kan krypteres.

3. McAfee Komplet databeskyttelse - Avanceret

McAfee Komplet databeskyttelse — Avanceret McAfee er en af ​​de største aktører i markedet for anti-malware-løsninger og dets komplette databeskyttelse - Avanceret krypteringsværktøj er et bevis på, at det fremstiller kvalitetsprodukter.

Dette drevkrypteringsværktøj på virksomhedsniveau fungerer i adskillige brugssager, herunder forebyggelse af tab af data, kryptering af fuld disk, enhedsstyring og endda beskyttelse af data, der er gemt i skyen (Dropbox og Google Drev, for at nævne nogle få). Det kan bruges på servere, der kører versioner af Windows og Mac OS X.

Bortset fra at kryptere data på diske og kontrollere adgangen, McAfees komplette databeskyttelsesværktøj krypterer automatisk filer og mapper, før de bevæger sig gennem et lokalt netværk, og selv når de deles uden for det. McAfee Komplet databeskyttelse - avanceret skema Forbløffende er denne komplette databeskyttelsesløsning relativt billig i betragtning af den magt, den bringer til små til mellemstore virksomheder, der ønsker at holde deres data sikre.

4. DbDefence til Microsoft SQL

DbDefence til Microsoft SQL For virksomheder, der bruger Microsoft SQL Server (inklusive SQL Express og LocalDB), er der få softwareløsninger, der tilbyder datasikkerhed som DbDefence; dette er uden tvivl det mest ideelle værktøj til kryptering af SQL-data.

Dette TDE-værktøj tilbyder datasikkerhed uden at kompromittere ydelseshastigheder. DBA'er har fuld kontrol over, hvad de har brug for for at sikre og konfigurere DbDefence til at arbejde på tabeller (nogle af dem alle), logins og applikationer, der får adgang til de begrænsede data. DbDefence-tilstande Billedkilde

Konfigurationstilstande tillader tre niveauer af sikring af databasedata:

 • TDE der tager sig af kryptering, mens data er i ro
 • En “Sort kasse”-Funktion, der låser databaser fra at være i stand til at gennemse objekter (tabeller, procedurer og funktioner) uden den rette tilladelse
 • En midtvejsopløsning kendt som datamaskering (PDF), og som tillader TDE-beskyttelse samt skjuler følsomme kolonner fra administratorer og andre strømbrugere

Endelig er DbDefence et effektivt krypteringsværktøj, der er let at konfigurere og køre; det er simpelthen en mindre, effektiv SQL-databasekryptering og alligevel har et lille digitalt fodaftryk.

5. BitLocker

Windows 10 BitLocker Dette er en krypteringsløsning med fuld disk, der kommer til os via Microsoft Inc. Med over 90 procent af verden, der bruger et af deres operativsystemer, og også i betragtning af at Windows 10 har næsten 49 procent af desktop OS-markedsandelen, er det vigtigt at kende den bedste måde at sikre data om, hvad der er det mest populære operativsystem.

BitLocker-drevkryptering, som det er officielt kendt, er en indbygget Windows-databeskyttelsesfunktion, der har været tilgængelig med Windows-operativsystemer lige fra de tidlige dage af Vista. Det tjener til at beskytte brugere mod datatab eller tyveri, der kan forekomme i tilfælde af, at en enhed bliver stjålet, mistet eller forsømt frabrugt. Bitlocker-startnøgle Den bedste måde at bruge dette krypteringsværktøj er i forbindelse med Trusted Platform Module (TPM) - en hardwaresikkerhedsfunktion, der kommer med næsten alle nye computere i dag. Uden det ville BitLocker stadig arbejde i krypterende drev, men ville i stedet kræve, at administratoren indsætter et USB-drev, der indeholder starttasten, når de starter krypterede enheder.

Hovedkonceptet bag dette sikkerhedsværktøj er at sikre, at der ikke gives nogen uautoriseret adgang til et drev - uanset om det kører softwareangrebsværktøjer eller ved fysisk at flytte en harddisk til en anden computer.

En elsket faktor af BitLocker er det faktum, at alt hvad der kræves for at sikre en disk, og at alle dataene på den kun er et par klik.

Et par ord med forsigtighed

Selvom alle disse krypteringsværktøjer tilbyder en måde at sikre data på, vil der altid være det ene svage punkt: administratoren. Fordi skulle hackere få adgang til administratoradgangskoden - hvad enten det skyldes uagtsomhed med at holde adgangskoden sikker, eller fordi de ikke var interesserede nok til at bruge en kompleks - intet vil forhindre dem i at få fuld adgang til dataene.

Løsning: Brug aldrig standard adgangskoder. Opret også komplekse adgangskoder, der ikke kan gætes, og skriv dem ikke ned, hvor nogen kan finde dem.

Det samme gælder for alle applikationer, der får tilladelse til at få adgang til diske, filsystemer eller databaser; hackerne kunne udnytte enhver svaghed i selve applikationerne og få adgang til dataene ved at udnytte dem.

Løsning: vær forsigtig med, hvilke roller og tilladelser du giver til enhver applikation. Hold dig opdateret med programrettelser og opdateringer, så enhver udnyttelse forhindres.

Er der nogen ulemper ved at bruge databasekrypteringsværktøjer?

Okay, vi har lige brugt al denne tid på at diskutere, hvilke værktøjer der passer perfekt til en række serveropsætningsscenarier. Vi har også berørt et par forholdsregler.

Nu skal vi se på, hvad ulemperne er, når det kommer til kryptering af en database. For selv om du måske er villig til at sikre dine data, er der nogle aspekter, du også har brug for at holde øje med. De er:

 • Glemme adgangskoden - administratorer er nødt til at bruge komplekse adgangskoder for virkelig at sikre deres databaser, og desværre gør det det meget lettere for dem at glemme dem; hvis de gør det, er der sandsynligvis ingen måde at få adgang til disse data nogensinde igen.
 • En falsk følelse af sikkerhed - mens kryptering af data ved hjælp af disse nyeste værktøjer sikrer dine data, betyder det ikke, at du skal svigte din beskyttelse; altid være på udkig efter nye metoder til hacking. Sørg for at holde hele dit digitale miljø lappet og opdateret.
 • Ressource hogging - mens de fleste databasekrypteringsværktøjer ikke er ressourceintensive, kan sagen muligvis ændre sig, efterhånden som dine data vokser, og når du har et større antal brugere eller applikationer, der fortsat beder om flere og flere data. Disse sikkerhedsomkostninger modregnes muligvis ved at øge ressourcerne, men det vil også betyde overbevisende ledelse at øge dit budget

Ser man på disse ulemper, kan det med sikkerhed sies, at fordelene opvejer dem langt. Dette fører os til konklusionen: Hvis du har følsomme og fortrolige data, skal du altid overveje at kryptere dem.

Udvalgt billede af tumbledore fra Pixabay 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 45 =