13 bedste værktøjer til overvågning af databaser

13 bedste værktøjer til overvågning af databaser


Få ressourcer har lige så vigtig information som databaser. Lille tilsyn og fejl kan føre til at du mister nogle af dine vigtigste data. Uden de rigtige databaseovervågningsværktøjer til styring af disse tjenester er det meget vanskeligt at holde øje med alt hvad du har brug for, som du har brug for til at skærme. At tage øjet af bolden kan meget let føre til, at din database overskrider en kapacitetsgrænse.

Her er vores liste over de bedste databaseovervågningsværktøjer:

 1. SolarWinds Database Performance Analyzer til SQL Server (GRATIS PRØVEVERSION) Inkluderer realtidsovervågning plus analysefunktioner. Kører på Windows Server.
 2. Paessler PRTG Network Monitor (GRATIS PRØVEVERSION) Databasemonitoreringsfunktioner er en del af denne alt-i-et-netværks-, server- og applikationsmonitor. Kører på Windows Server.
 3. Site24x7 serverovervågning (GRATIS PRØVE) En online overvågningspakke, der inkluderer SQL-overvågnings- og analysefunktioner.
 4. SolarWinds AppOptics APM (GRATIS PRØVE)  En omfattende skybaseret applikationsprestationsmonitor, der inkluderer specialiserede processer til overvågning af databaser
 5. Atera (GRATIS prøve) En fjernstyringsløsning til administrerede tjenesteudbydere, der inkluderer automatisering og overvågning af databasebackup.
 6. dbWatch databasekontrol Et databasefokuseret værktøj, der forener overvågning for alle databaser i en virksomhed, der drives af SQL Server, Oracle, Sybase, MariaDB, MySQL og Postgres.
 7. Idera SQL Diagnostic Manager En specialdatabasemonitor til MySQL eller SQL Server.
 8. SQL elværktøjer Registrerer databasepræstationsmetrics og scanner for afvigende opførsel til at opdage for indtrængen.
 9. Sentry One (SQL Sentry) Live databasepræstationsovervågning med automatisk indeksdefragmentering.
 10. Red-Gate SQL Monitor Real-time database monitor med farvekodede status og nogle gode datavisualiseringer.
 11. Lepide SQL Server Auditing En databasemonitor, der er værdsat for dens cybersikkerhedsfunktioner.
 12. ManageEngine Free SQL Health Monitor En kompetent gratis databasepræstationskontrol fra en førende producent af infrastrukturstyring.
 13. Spiceworks SQL Server Monitoring Gratis, annonce-understøttet monitor af databasepræstation.

De bedste databaseovervågningsværktøjer

Jo større server det er CPU og hukommelse er nødvendig for at behandle dataene. Brug af et databaseovervågningsværktøj er den eneste pålidelige måde at overvåge databaser på. Tilsvarende den udbredte anvendelse af SQL-servere har gjort overvågning af SQL-servere til højeste prioritet for overvågning SQL-serverydelse.

Lad os se på nogle af de bedste databaseovervågningsværktøjer på markedet.

1. SolarWinds Database Performance Analyzer til SQL Server (GRATIS PRØVEVERSION)

SolarWinds Database Performance Analyzer

SolarWinds Database Performance Analyzer til SQL er blevet et kerneværktøj for netværksadministratorer, der ønsker at løse databaseproblemer i realtid. Du kan overvåge din serverydelse gennem instrumentbrættet og verificer status for en servers forespørgsler, CPU, hukommelse, disk, og sessioner. Problematiske enheder betegnes som gule for Advarsel og rød for Kritisk. Du har også muligheden for at se grafer over din serversundhed for at se alle nye trends.

Hvad der gør denne platform speciel er dens rodårsag analyse evne. Grundlaget for dette er muligheden for at se, hvordan koden fungerer. Dette giver dig muligheden for at se ud over det grundlæggende gennem brug af tilladelser på flere niveauer og gruppebaserede politikker. Dette er en forfriskende tilgang, fordi det fører dig væk fra metrics for at se på koden under overfladen.

Det er fair at sige det SolarWinds Database Performance Analyzer falder heller ikke offer for at være en one-trick-pony. Med dette værktøj kan brugere overvåge en række forskellige databaser. SQL Server, MySQL, DB2, Aurora, virtualiseret, og sky databaser kan alle overvåges gennem dette program. Forskellige muligheder betyder, at dette program fungerer godt i de fleste virksomhedsmiljøer.

Hvis du leder efter en databasemonitor, der hjælper dig med at identificere problemer og finde årsagen i realtid, er dette et program, du bestemt skal overveje. SolarWinds Database Performance Analyzer fås fra en pris på $ 1.995 (1.562 £). Det er også tilgængeligt at downloade på en 14-dages gratis prøveperiode.

SolarWinds Database Performance Analyzer til SQL ServerDownload 14-dages GRATIS prøve

2. Paessler PRTG Network Monitor (GRATIS PRØVEVERSION)

PRTG Network Monitor-billede

Derefter har vi Paessler PRTG Network Monitor, et netværksovervågningsværktøj, der kan prale af en betydelig SQL-overvågningsevne. Dette program kan overvåge almindelige databaser som f.eks Microsoft SQL, MySQL, Oracle SQL, og PostgreSQL. Med andre ord dækker det alt, hvad der er nødvendigt for at give et solidt synspunkt på de fleste virksomhedsnetværk.

Til et netværksovervågningsværktøj PRTG Network Monitor er også meget let at konfigurere. PRTG Network Monitor leveres udstyret med sensorer, der er konfigureret ud af kassen. Disse forudkonfigurerede indstillinger dækker de fleste store databaseudbydere som Microsoft SQL, MySQL, og Oracle SQL. Dette har fordelen ved at fjerne behovet for dig at konfigurere dine egne konfigurationer fra intet.

PRTG Network Monitor kan bruges til at overvåge udførelsestiden for en SQL-forespørgsel. Værktøjet måler tiden fra det øjeblik, forbindelsen blev oprettet lige gennem overførslen til slutningen af ​​forbindelsen. Dette gør det muligt for dig at se effektiviteten af ​​din database under pres.

samlet set PRTG Network Monitor er et produkt, der kombinerer generel netværksovervågningsevne og samtidig giver en overbevisende oplevelse til databaseovervågning. Der er et antal prisindstillinger tilgængelige for PRTG Network Monitor. Dette starter med en freeware-version af PRTG Network Monitor som tillader overvågning af op til 100 sensorer gratis.

Den første betalte version af PRTG Network Monitor koster $ 1600 (£ 1253) for 500 sensorer. De næste tre produkter til større organisationer koster $ 2850 (£ 2.232) for 1000 sensorer, $ 5950 (£ 4.662) for 2500 sensorer og $ 10500 (£ 8.227) for 5000 sensorer. Organisationer, der har brug for at overvåge endnu mere, kan downloade XL1 Unlimited-versionen, der understøtter ubegrænsede sensorer til $ 14500 (£ 11.361). Der er også en 30-dages gratis prøveperiode tilgængelig til download.

Paessler PRTG Network MonitorDownload 30-dages GRATIS prøveversion

3. Site24x7 serverovervågning (GRATIS prøve)

13 bedste værktøjer til overvågning af databaser

Site24x7 serverovervågning tilbud netværk, server og applikationsovervågning. Denne kombination er ideel til at holde effektiviteten af ​​dine databaser i god stand. Systemet er en skybaseret service, så du behøver ikke at installere nogen software for at bruge den. Denne konfiguration gør det til et fantastisk værktøj til overvågning af eksterne websteder og det også fungerer godt til MSP'er.

Applikationsmonitorerne i dette bundt inkluderer en databaseydelsesoptimizer. Det vil opdager automatisk alle dine databaser og installer agenter for at holde øje med dem. Disse agenter rapporterer tilbage til det centrale Site24x7-system, hvor du kan få adgang til resultater via en browser.

Ydelsesmålinger vises live på skærmen, og du kan indstille alarmparametre, der giver dig mulighed for at forhindre overbelastning. Da værktøjet kan overvåge et vilkårligt antal tilfælde, er det en god assistent til koordinering mellem distribuerede databaser og mellem produktions- og udviklingsmiljøer. Det rapporteringsværktøj i værktøjet vil hjælpe dig med at analysere ydelsen af ​​dine databaser over tid.

I betragtning af at du får dedikeret serverovervågning med dette supportværktøj, er det let at identificere årsagen til funktionsnedsættelse. Du kan udforske gennem understøttende ressourcer for at finde nøjagtigt hvilket element i stakken, der trækker ydeevnen for dine databaser ned.

Site24x7 debiteres for den en abonnementsmodel og de forskellige planer og tilføjelsesindstillinger gør det muligt at oprette en brugerdefineret pakke, der er skræddersyet til din virksomheds behov. Der er jævn en gratis version, hvilket begrænser overvågningen til kun fem servere. Du kan prøve systemet på en 30-dages gratis prøveperiode. Hvis du beslutter ikke at købe i slutningen af ​​denne periode, overføres din konto til den gratis udgave.

Site24x7 Server MonitoringStart 30-dages GRATIS prøveversion

4. SolarWinds AppOptics APM (GRATIS PRØVE)

13 bedste værktøjer til overvågning af databaser
AppOptics APM er en skybaseret service der overvåger ydelsen af ​​applikationer og den infrastruktur, der understøtter dem. En lavere udgave, kaldet AppOptics-infrastruktur fokuserer bare på udstyrets ydeevne og inkluderer ikke APM-pakkens applikationsydelsesovervågningsfunktioner.

APM har specialskærme til forskellige applikationer, herunder databaser. Tjenesten er i stand til at interagere med en lang liste med databasestyringssystemer inklusive Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle, Postgres og Apache DBMS.

Værktøjet er i stand til undersøge forespørgsler når de kører på din database, ser du dem, der ser ud til at tage for lang tid eller opføre sig på en ineffektiv måde. Når skærmen finder en forespørgsel, der er dårligt udført, opretter den en sporingsfil for alle de databasetransaktioner, den udfører, hvilket muliggør yderligere analyse. Andre funktioner i værktøjet undersøger koden for programmer, der inkluderer SQL-forespørgsler og også alle batchfiler og SQL-scripts, som du muligvis har på dit system. Denne funktion identificerer linjer med kode og klausuler i SQL, der skal ændres for at forbedre ydelsen.

AppOptics APM-tjenesten er ikke begrænset til kun at overvåge databaser og applikationer, der kører på dit websted. Det er også i stand til at overvåge ydeevnen for applikationer, der kører på lejede virtuelle servere, der køres af AWS eller Azure servere. Hvis du har et hybrid lokalt / skysystem, kan det også overvåges af tjenesten.

Som en cloud-tjeneste er AppOptics det debiteres ved abonnement. Tjenesten har et fast gebyr pr. År, og det betyder ikke noget, hvor mange medarbejdere der har adgang til tjenesten. Udover APM-planer og kun infrastrukturplaner tilbyder SolarWinds en billigere Metrics-pakke. For at få databaseovervågningsfunktioner skal du dog gå til APM-udgaven. Du kan få en 14-dages gratis prøveversion af AppOptics APM.

SolarWinds AppOptics APMS start 14-dages GRATIS prøveversion

5. Atera (GRATIS prøve)

Atera

Atera er en skybaseret service der understøtter administrerede tjenesteudbydere (MSP'er). Platformen inkluderer både fjernovervågning og styring (RMM) og automatisering af professionelle tjenester (PSA). Så det inkluderer al softwaren, end en MSP har brug for for at udføre sin forretning.

Overvågningsfunktionerne i Atera inkluderer sporing af live status og også logfilovervågning. Eventuelle databaseproblemer, der opstår, vil blive fanget af en af ​​disse to metoder og konverteret til advarsler i systemets instrumentbræt.

En af fjernstyringstjenesterne, der er inkluderet i Atera RMM, er evnen til administrere procedurer for sikkerhedskopiering og gendannelse af databaser gennem værktøjet. Denne funktion implementerer ikke sikkerhedskopierings- og gendannelsesprocessen direkte - det er bedre at bruge de oprindelige procedurer, der er indbygget i DBMS. Imidlertid er Atera-grænsefladen i stand til at interagere med DBMS fra flere leverandører, hvilket betyder, at en systemadministrator, der arbejder som en del af et MSP-team, kan udføre alle sikkerhedskopierings- og gendannelsesopgaver via et dashboard.

Atera-systemet er i stand til at interagere med databasestyringssystemerne til MS SQL Server, MySQL, og Oracle.

Som en online-service faktureres Atera på abonnementsbasis. Priser opkræves per tekniker pr. Måned, hvilket gør tjenesten ideel til en lille MSP eller uafhængig tekniker. Priserne er lavere for dem, der vælger at betale årligt. Imidlertid skal tjenesten være betalt forud hvilken faktureringsperiode du vælger.

Atera findes i tre udgaver: Pro, Vækst, og Strøm. Alle udgaver inkluderer den almindelige overvågningsfunktion for databasestatus, og alle inkluderer backup- og gendannelsesprocedurer. Den øverste plan, Power, inkluderer dog også muligheden for at gemme database-snapshots. Atera er tilgængelig til en 30-dages gratis prøveperiode.

AteraStart 30-dages GRATIS prøveversion

6. dbWatch databasekontrol

13 bedste værktøjer til overvågning af databaser

Norge-baserede dbWatch databasekontrol er et specialiseret databaseovervågningsværktøj - det udgør ikke en del af en generaliseret infrastrukturmonitor. Så dette værktøj er et godt valg, hvis du allerede har alle dine server- og applikationsovervågningsværktøjer på plads, men mangler indsigt i ydelsen af ​​dine databaser.

Værktøjet implementeres som lokal software. Du betaler for en licens baseret på antallet af databaser, du vil overvåge. Prisstrukturen begynder med en minimum databasedækning på ti.

Værktøjet er i stand til at overvåge en række databaser i realtid og det samles også historiske data til analyse og rapportering. Visninger og rapporter kan fås i hver enkelt database eller som en samlet oversigt over ydeevnen for alle dine databaser.

Det betyder ikke noget, om du har RDMS'er fra flere udbydere på dit websted, fordi værktøjet kan overvåge forskellige typer databaser på én gang. Det er i stand til at overvåge SQL Server, Oracle, Sybase, MariaDB, MySQL, og Postgres databaser. Det betyder ikke noget, hvor disse databaser er, fordi det dbWatch kan overvåge eksterne og skybaserede databaser så let som det kan overvåge lokale forekomster. Det er også i stand til at føre tilsyn med SQL Server og Oracle-klynger, og det kan interface med Azure SQL på skyen.

DbWatch-pakken er tilgængelig i tre serviceplaner. Disse er dbWatch Essentials, dbWatch Professional, og dbWatch Enterprise. Essentials-pakken får dig alle databaseovervågningsværktøjer. Den professionelle plan tilføjer automatisering til vedligeholdelsesopgaver, og den inkluderer også licensstyring til SQL Server og Oracle-databaser. Enterprise-pakken inkluderer autodiskivering af databaser og klyngestyring.

DbWatch-softwaren installeres på værter, der kører operativsystemerne Windows, Mac OS og Linux. Du kan få en 30-dages gratis prøveversion af dbWatch Essentials-planen for at sætte den igennem dens tempo, inden du køber.

7. Idera SQL Diagnostic Manager

Idera SQL Diagnostic Manager

Når det kommer til forskellige databaseovervågningsløsninger, jegdera SQL Diagnostic Manager er svært at slå. Dette SQL-overvågningsværktøj kan overvåge databaser i både fysiske og virtuelle miljøer. Dette program er specifikt designet til at hjælpe brugeren med at se nøgleprestationsmålinger. Målinger, du vil støde på Idera SQL Diagnostic Manager omfatte CPU, Brug af harddisk, Plads, Netværksbrug, og Hukommelse. Disse data giver dig det grundlæggende, du har brug for for at vurdere, hvor godt en database fungerer.

Du kan også se, hvad der sker gennem objektivet på transaktionsanalyse. Dette giver dig mulighed for at se applikationsproblemer isoleret. For eksempel, SQL Workload Analyse kombinerer granulattilstandsovervågning og tuning af forespørgselsplan sammen med anbefalinger. Dette giver dig mulighed for at foretage målrettede ændringer for at løse problemer med dårlige resultater.

Hvad laver Idera SQL Diagnostic Manager et fremtrædende produkt er dets alarmer. Underretninger giver dig besked, når visse data forekommer. Du kan indstille dine egne alarmtærskler, så du får besked, når specifikke begivenheder finder sted. Der er også en forudsigelig advarselsfacilitet, der viser en procentdel, der specificerer sandsynligheden for, at en bestemt begivenhed vil ske.

Idera SQL Diagnostic Manager er et af de mest tilgængelige produkter på markedet. Det blander en overbevisende brugergrænseflade, der er tilgængelig online og som en mobilapp, så du kan overvåge effektivt. Du kan købe Pro-versionen af Idera SQL Diagnostic Manager for $ 999 (782 £). Du kan også downloade dette værktøj som en 14-dages gratis prøveperiode.

8. SQL Power Tools

SQL elværktøjer

Tilbage i 2000, SQL elværktøjer begyndte at udvikle et navn for sig selv som et hæfteværktøj til alle ting SQL-overvågning. Dette produkt forbliver populært som et af de mest lette produkter på grund af dets anvendelse. SQL elværktøjer logger data inklusive responstid, destination IP, kilde IP-program, login-id, bytes sendt, og pakker sendt osv. Kort sagt giver dette værktøj dig det grundlæggende for at se, hvordan din database fungerer.

SQL elværktøjer leverer også en oplevelse af høj kvalitet med hensyn til cybersikkerhed. Avanceret adfærdsanalyse og bruger Enhedsadfærdsanalyse hjælpe brugeren med at identificere trusler og reagere i overensstemmelse hermed. I tilfælde af at en hacker åbner dit system, identificeres overtrædelsen straks, og aktiviteten stoppes ASAP.

Den generelle overvågningsoplevelse, der tilbydes af SQL elværktøjer er meget grundig. Du kan se på alt fra SQL-ventetider til stall-tider, blokeringer og deadlocks. Du kan endda se disse i 3D-grafer, hvilket gør det meget lettere at forstå, hvad der foregår.

SQL Power Værktøj er et værktøj, der på trods af sin alder stadig giver en moderne overvågningsoplevelse. Du skal dog kontakte salgsteamet for at se et tilbud på køb af dette produkt. Når det er sagt, kan du også downloade en gratis prøveversion.

9. Sentry One (SQL Sentry)

Sentry One

Sentry One er et produkt, der tager en old-school tilgang til databaseovervågning. Brugergrænsefladen har ikke den samme glans som nogle af de andre produkter på denne liste, men det får jobbet gjort helt fint. Med Sentry One Du kan se data i realtid på dine databaser via betjeningspanelet. Alle de viste data giver dig mulighed for kritisk at se, hvor tilgængelige dine SQL-servere er.

Som andre top-end database overvågningsprodukter Sentry One har også sit eget alarmsystem. Faktisk er der over 100 advarselsbetingelser, der er tilgængelige ud af boksen. Disse alarmer giver dig besked både når servere går ned, og når databaser tager for lang tid på at behandle data. Du kan endda tilpas din alarmmeddelelsestekst at hjælpe dit personale med at reagere på problemer mere effektivt.

Dette program tilbyder også automatiseret indeks defragmentering og visuel deadlock-analyse. Det hjælper dig med at vide nøjagtigt, hvornår du har brug for at udføre defragmentering. Dette informeres af en kombination af live og historiske data, så du kan få et afbalanceret perspektiv.

På mange måder, Sentry One er et program, der fortjener mere opmærksomhed, da det tilbyder en databaseovervågningsoplevelse, der er meget mere sofistikeret end dens oprindelige udseende. Sentry One er tilgængelig som en licens eller et abonnement. Licensversionen kan købes for $ 2.495 (£ 1.955) og giver teknisk support og opdateringer. Abonnementsversionen kan købes for $ 125 (£ 97,95) pr. Måned. Der er også en 15-dages gratis prøveperiode tilgængelig til download.

10. Red-Gate SQL Monitor

RedGate SQL Monitor

Derefter har vi Red-Gate SQL Monitor. Red-Gate SQL Monitor er et program, der har SQL-overvågningsevner lige så slående som dets visuelle design. Med dette værktøj kan du overvåge alle dine SQL-databaser gennem et betjeningspanel på det webbaserede GUI. Dine servere bliver farvekodet, og du kan identificere, hvad deres status er på få sekunder. Der er et trafiklyssystem med grønt lys til Sund og rask, rav til Advarsel, og rød for Kritisk.

En af de store ting ved Red-Gate SQL Monitor er det web-GUI-opdateringer hvert 15. sekund. Dette betyder, at du kan spore live aktivitet uden at falde bagud. Dette er især fordelagtigt ved håndtering af problemer, når de opstår i større netværk.

Der er også en række advarsler, som du kan drage fordel af. Du kan Brug alarmer til høj CPU, hukommelse, lav lagringsplads, SQL fejl, og problemer med ydeevnen. I alt er der 40 tilpassede alarmer der følger med Red-Gate SQL Monitor ud af boksen. Dette giver dig alt hvad du har brug for for at være på top med hvad der sker på dit netværk.

Der er en række forskellige prisindstillinger tilgængelige for Red-Gate SQL Monitor baseret på hvor mange servere du vil overvåge. Hvis du vil overvåge en til fire servere, kan du gøre det til en pris på $ 1.495 (£ 1.171) pr. Server. Hvis dette ikke er nok, kan du købe for fem til ni servere til $ 1,271 (£ 995). Du skal dog kontakte firmaet direkte, hvis du vil se prisen for 10+ servere. Der er også en 14-dages gratis prøveversion tilgængelig.

11. Lepide SQL Server Auditing

Lepide-revisionsdelegation

Lepide SQL Server Auditing er et produkt, der er blevet brugt af mange store navne gennem årene. Mærker fra Cisco og Intel til Coca-Cola har kaldt op LepideAuditor for at beskytte deres data gennem årene. Dette er ingen overraskelse, da dette produkt tilbyder en af ​​de mest komplette platforme til live og historisk SQL-overvågning.

Brugeroplevelsen den Lepide SQL Server køres gennem instrumentbrættet, hvor du kan se alle dine SQL-servere. Dashboardet er designet, så du kan se ændringer i konfigurationer og tilladelser med det samme. Det giver dig også mulighed for at se dine databaser i et hierarkisk format. For eksempel dig kan se dine top 10 aktive databaser og mislykkede login.

Lepide SQL Server Auditing bruges vidt af mange grunde, men mange administratorer bruger det på grund af dets cybersecurity-legitimationsoplysninger. Dette program giver dig mulighed for overvåge ændringer, der er foretaget i brugertilladelser. I tilfælde af at der er foretaget en mistænkelig ændring, får du en advarsel. Disse alarmer fungerer i realtid og kan endda køre tilpassede scripts for at give brugeren mulighed for at konfigurere automatiseret trusselrespons.

Så vidt SQL Monitoring går, Lepide SQL Server Auditing er et program, der varmt anbefales til administratorer, der ønsker at forblive beskyttet mod eksterne trusler. For at se prisindstillinger for Lepide SQL Server Auditing skal du kontakte salgsteamet. Der er dog også en demoversion, som du kan downloade.

12. ManageEngine Free SQL Health Monitor

ManagEngine Free SQL Health Monitor

ManageEngine Free SQL Health Monitor er et værktøj, der giver en premium, men alligevel overkommelig SQL Monitoring-oplevelse. Med ManageEngine Free SQL Health Monitor du kan overvåge alle versioner af MS SQL inklusive MS 2012 og MS SQL 2014. Med andre ord, hvis du bruger SQL-servere, så er dette et værktøj, bør du bestemt overveje at implementere.

Brugergrænsefladen leverer den høje produktionsværdi, som man kunne forvente af en ManageEngine produkt. Der er et klart instrumentbræt, hvor du kan overvåge nøglemålene for dine MS SQL-servere med information som f.eks CPU, hukommelse, og udnyttelse af diskplads vises. Dette giver dig en centraliseret placering, hvor du kan tage et forstørrelsesglas til dine MS SQL-servere.

På den anden side giver dette produkts SQL-serverovervågningsevner dig mulighed for at se data på logfiler, der bruges, aktive transaktionsdatatransaktioner pr. sekund, og log cache ramte radio. Dette er en sund blanding, der giver dig mulighed for at se under overfladen for at løse problemer. Dette tilføjes ved at være i stand til at indstille advarselsgrænser baseret på metrics som diskplads, hukommelse, og CPU.

Med hensyn til opsætning, ManageEngine Free SQL Health Monitor er meget let at konfigurere. Du kan endda autodiscover SQL-servere i hele dit netværk. Dette er massivt, fordi det betyder, at du ikke behøver at spilde tid på at tilføje servere manuelt. Dette betyder mindre tid på konfiguration og mere tidsovervågning. Du kan downloade ManageEngine Free SQL Health Monitor gratis.

13. Spiceworks SQL Server Monitoring

Spiceworks SQL Server overvågning

SpiceWorks er et andet velkendt navn i netværksovervågningsområdet og SpiceWorks SQL Server Monitoring er en platform, der viser dette selskabs dygtighed i at skabe infrastrukturovervågningsprodukter. Med Spiceworks SQL Server Monitoring du kan tjekke dine serveres sundhed minut for minut på SQL-databaser fra SQL Server 2005 og nyere.

Tilpasbare diagrammer og grafer er et område, hvor SpiceWorks virkelig udmærker sig. Du kan oprette diagrammer der ændrer det perspektiv, du tager på dine servere. For eksempel kan du vælg eller fravælg beregninger som IO Byte / sek, Disk kø Længde, CPU-kølengde, og Processer blokeret. Resultatet er muligheden for at analysere din serverydelse på forskellige måder.

Dette gælder også for tilpasses dashboard hvor du kan vælge nøjagtigt, hvordan dit overvågningsmiljø er struktureret. Du kan oprette dine egne widgets og dedikere dem til serverdata efter behov. Det bedste ved dette er, at du ikke har brug for et komplekst display for at tage det grundlæggende med, og du kan begrænse det, du ser, til kun de vigtige data.

SpiceWorks SQL Server Monitoring er et produkt, der er godt for mindre organisationer, der ønsker at komme vej til SQL-overvågning på et budget. Den bedste del ved dette produkt er, at det er helt gratis.

Serverovervågning: Vores topvalg

Alle ovennævnte produkter er værdifulde databaseovervågningsværktøjer i sig selv. Men hvis du var begrænset til to, vil vi anbefale SolarWinds Database Performance Analyzer til SQL Server og Paessler PRTG Network Monitor. SolarWinds Database Performance Analyzer til SQL Server skal være det øverste valg for enhver organisation, der ser alvorligt med at føre tilsyn med databasepræstation på lang sigt.

Evnen til at se den grundlæggende årsag til ydelsesproblemer er noget, der hjælper dig umådeligt, når du gennemgår fejlfindingsprocessen. I stedet for at bruge tid på at fumle rundt efter løsninger, vil du være i stand til at pege på detaljer og tage de nødvendige forholdsregler.

Hvis du imidlertid gerne vil kombinere en netværksovervågningsoplevelse sammen med dine SQL-overvågningsaktiviteter, er Paessler PRTG Network Monitor det bedre valg. Det har evnen til at overvåge en række SQL-databaser og leverer en skalerbar prisstruktur, der er velegnet til organisationer i alle størrelser.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5