12 Bedste hardwareovervågningsværktøjer og software

12 Bedste hardwareovervågningsværktøjer og software


Har du nogensinde tænkt på de skader, som defekt hardware kan gøre for din virksomhed? Bare en hardwarefejl kan have en ødelæggende indflydelse på din produktivitet og tvinge nøglenheder ud af handling. Udfordringen er, at det ikke altid er let at få øje på, når nogen hardware fejler. Brug af hardwareovervågningssoftware til at se problemer tidligt er kritisk for at blive online.

Årsager til hardwarefejl spænder fra malware til alderdom. Implementering af hardwareovervågningssoftware er vigtigt for at få synlighed i forhold til enhedsydelsen. I denne artikel skal vi se på de 12 bedste hardwareovervågningssoftwareprodukter på markedet.

Vi får en masse detaljer i hvert af de værktøjer, vi indeholder nedenfor, men hvis du kun har tid til et hurtigt blik, her vores liste over de bedste hardware skærme:

 1. SolarWinds Server & Applikationsmonitor (GRATIS PRØVE) Branchen er førende fra en udbyder af en række infrastrukturovervågningsværktøjer. Kører på Windows Server.
 2. ManageEngine Applications Manager (GRATIS prøve) Dette værktøj overvåger ikke kun applikationer, det dækker også serverstatus. Softwaren installeres på Windows Server og Linux.
 3. Paessler PRTG Network Monitor (GRATIS PRØVE) Et samlet netværk, server og applikationsovervågningsværktøj, der kan finjusteres ved at vælge, hvilke sensorer der skal tændes.
 4. Atera (GRATIS prøve) En skybaseret systemovervågnings- og styringspakke rettet mod administrerede tjenesteudbydere, der kan overvåge hardware overalt i et netværk.
 5. Zabbix En gratis open source infrastrukturmonitor med et attraktivt interface. Installeres på Linux.
 6. HWMonitor Et grundlæggende hardwareovervågningssystem. Fås i gratis og betalte versioner.
 7. hwinfo En netværksmonitor i realtid, der fokuserer på enhedsstatus. Kører på Windows.
 8. Åbn hardware monitor Gratis open source hardwaremonitor, der installeres på Windows og Linux.
 9. AIDA64 En hardware- og applikationsmonitor rettet mod SMV'er.
 10. Monitis En servermonitor med nogle gode statusvisualiseringer.
 11. WhatsUp Gold En netværksinfrastrukturmonitor, der inkluderer live, farvekodet enhedsstatus på et netværkstopologikort. Installeres på Windows Server.
 12. SysGauge Rapporterer om status for alt udstyr, der er forbundet til netværket. Fås i gratis og betalte versioner. Kører på Windows.

De bedste skærme til hardware

Software til overvågning af hardware giver dig en central platform til overvågning af tilsluttede enheds helbred og ydelse. Disse værktøjer tilbyder visuelle skærme, der fremhæver fejl med underretninger og alarmer. Et hardwareovervågningsværktøj er nødvendigt for at fange problemer tidligt og reducere sandsynligheden for, at en node eller server går ned. Vi indeholder 12 af de bedste værktøjer nedenfor baseret på deres funktioner, fordele, brugervenlighed og samlet ydelse.

1. SolarWinds Server & Applikationsmonitor (GRATIS PRØVE)

SolarWinds Server og Application monitor skærmbillede

SolarWinds Server & Applikationsmonitor er et hardwareovervågningsværktøj, der kan identificere ydelsesproblemer i et netværk. Værktøjet kan overvåge CPU, hukommelse, diskplads, blæserhastighed, og Strømforsyning. Alle disse oplysninger vises dig i form af et dashboard, der giver dig fuldstændig synlighed over din netværksstatus og brugen af ​​Windows-applikationer, Linux-applikationer og serverressourcer, uanset om de er lokaliseret eller i skyen. Du kan overvåge Azure, AWS IaaS, PaaS og SaaS tjenester.

Installationsprocessen, der tilbydes af SolarWinds Server & Application Monitor er utroligt let. Du kan starte installationen og automatisk opdage enheder tilsluttet dit netværk. Det tager mindre end en time at være i gang og overvåge dit lokale miljø.

Når installationen er afsluttet, kan du begynde at tilpasse de skærme, du distribuerer til at administrere dit miljø. Det Guiden til komponentmonitor hjælper dig med at vælge, hvilken service eller applikation du vil overvåge. Når du har dette kontrolniveau, skal du sikre dig, at du har fuldstændig synlighed i hele din hardwarestack.

SolarWinds Server & Application Monitor er et naturligt valg for disse SMV'er, der søger efter lav vedligeholdelse, men meget effektiv hardwareovervågningssoftware. Prisen på SolarWinds Server & Application Monitor starter ved $ 2.995 (£ 2.368). Du kan downloade 30-dages gratis prøveperiode version.

SolarWinds Server & Application MonitorDownload 30-dages GRATIS prøveversion

2. ManageEngine Applications Manager (GRATIS PRØVE)

12 Bedste hardwareovervågningsværktøjer og software

ManageEngine Applications Manager er en infrastrukturovervågningsplatform designet til overvågning af status for applikationer og hardware. Ting, du kan overvåge med dette værktøj, inkluderer hukommelse, CPU-konfigurationsdatadiskdatatemperaturCPU ventilatorhastighed, og strømforsyningsvurdering. Disse elementers helbred kan identificeres med en grøn eller rød knap.

ManageEngine Applications Manager bruger også alarmer til at advare dig, når et stykke hardware mislykkes. Du kan konfigurere alarmer, der skal sendes, når hardware falder ind i følgende kategorier; advarselkritiskmislykkedesnedbrudtfejl, og der ikke kan nyttiggøres. Disse alarmer er gode til at give dig heads up, før en enhed fungerer korrekt.

Overvågningsoplevelsen, der tilbydes af ManageEngine Applications Manager, er især velegnet til organisationer med en bred vifte af applikationer. Værktøjet kan overvåge netværkshardware, virtuelle maskiner, webservere og cloud-applikationer gennem en platform. Med hensyn til båndbredde, værktøjet kan overvåge op til 50.000 applikationer.

ManageEngine Applications Manager er gratis for op til 5 apps eller servere. Der er to hovedbetalte versioner; Professional Edition og Enterprise Edition. Professional Edition starter på $ 945 (£ 747) for 25 skærme, og Enterprise Edition starter på $ 9,595 (£ 7,586) for 250 monitorer. Der er også en 30-dages gratis prøveversion.

ManageEngine Applications ManagerDownload 30-dages GRATIS prøveversion

3. Paessler PRTG-netværksmonitor (GRATIS prøve)

PRTG Network Monitor

Paessler PRTG Network Monitor er et andet hardwareovervågningsværktøj, der skaber balance mellem dybde og tilgængelighed. Med PRTG Network Monitor kan du overvåge CPUvædder, og harddiske på netværksenheder. Softwaren understøtter produkter fra leverandører, herunder IBM, Cisco, Dell, Synology og Linksys. Alle ydelsesdata kan ses øjeblikkeligt via skærmens instrumentbræt.

Du behøver dog ikke forblive klæbet til computeren bare for at vide, hvad der foregår. PRTG Network Monitor har et alarmsystem, der sender dig en anmeldelse via e-mail eller SMS, hvis der er et problem i dit miljø. For eksempel kan du konfigurere alarmer der skal sendes, hvis diskpladsen falder for lavt.

Opsætningsprocessen med dette værktøj er også ganske ligetil. Du kan indstille programmet til ping IP-intervaller for at finde enheder, der er tilsluttet dit netværk. Du kan også oprette kort over dit netværk med en træk-og-slip-editor, hvis du vil fejlfinde fra et geografisk perspektiv.

PRTG Network Monitor betjener en fleksibel prisskala afhængigt af antallet af sensorer, du vil bruge. Værktøjet er gratis for mindre end 100 sensorer, men ud over dette punkt bliver du nødt til at spille. Betalte versioner af PRTG Network Monitor starter ved $ 1600 (£ 1.265) til 500 sensorer og 1 serverinstallation. Der er også en 30-dages gratis prøveversion.

Paessler PRTG Network MonitorDownload 30-dages GRATIS prøveversion

4. Atera (GRATIS prøve)

12 Bedste hardwareovervågningsværktøjer og software

Atera er en systemovervågningsplatform oprettet specielt til administrerede tjenesteudbydere (MSP'er). Tjenesten leveres fra skyen, der fjerner næsten alle hardwarekrav fra MSP's eget sted. Adgang til systemets konsol, både for MSP-administratorer og deres teknikere, gøres igennem enhver standard webbrowser. Atera producerer også gratis apps, så kunderne kan komme til sit system fra mobile enheder.

Tjenesten kontrollerer status for netværksenheder, slutpunkter og servere. Ud over hardwareovervågning er Atera også i stand til at spore og forbedre ydelsen af ​​applikationer, såsom databaser og web- og e-mail-servere.

Som en skybaseret service, der understøtter fjernadgang, er Atera i stand til at levere forbindelser til enhver kunderessource, inklusive skybaseret AWS eller Azure servere - Atera-systemet er faktisk hjemmehørende på Azure-servere. Det overvågede system har bare brug for en agent installeret på det.

Atera inkluderer en Help Desk-portal, hvilket giver teknikere fjernadgang til endepunkter for efterforskning og problemløsninger. Pakken inkluderer også en fjernskrivebordstjeneste der lader slutpointbrugeren se teknikernes handlinger.

Kunder hos Atera behøver ikke at betale for softwaren på forhånd, hvilket er en stor fordel for uafhængige freelance supportspecialister og er meget tiltalende for opstart af MSP'er. I stedet betaler MSP et abonnement pr. tekniker. Denne prismodel gør Atera velegnet til MSP'er i alle størrelser og den er især interessant for hurtigt ekspanderende tjenesteudbydere. Når en MSP kommer i fuld kapacitet og ansætter nyt personale, er det bare nødvendigt at tilføje det passende antal Atera-abonnementer for at få disse nye teknikere fuldt ud oprettet.

Atera-abonnementet også inkluderer processorkraft og opbevaring på sky-servere, så det er en meget omkostningseffektiv aftale. Du kan prøve Atera-systemet på en 30-dages gratis prøveperiode.

AteraStart 30-dages GRATIS prøveversion

5. Zabbix

Zabbix-skærmbillede

Zabbix er et netværksovervågningsværktøj, der kan spore hardwaretilgængelighed. Zabbix opdager automatisk enheder ved opsætning og genkender, når enheder er blevet tilsluttet eller afbrudt. Når værktøjer er tilsluttet, kan du overvåg systemstatusdiskpladsenhedstemperaturStrømforsyning, og fan tilstand af netværkshardware. Der er også out-of-the-box skabeloner til overvågning af populære servere fra producenter som IBM, Lenovo, Dell, Linux, Solaris og Hewlett Packard Enterprise.

For at holde dig opdateret kan du se på alarmer igennem e-mailSMSjabberbrugerdefinerede scripts eller budbringer. Alarmbeskeder kan tilpasses baseret på modtageren. For eksempel kan du tilpas dato og tidværtsnavn, vare værdiudløse værdiervært profilbrugermakroer og eskaleringshistorie.

Visualiseringen, der tilbydes i Zabbix, er også førsteklasses. Du kan se grafer over hardware, der automatisk opdateres. For eksempel kan du se grafer over CPU-belastning og CPU-anvendelse for at se, hvordan enheder fungerer. Du kan også generere tilgængelighedsrapporter for at vise andre medlemmer af dit team.

Et af de vigtigste salgssteder i Zabbix er, at det er gratis og open source. Du kan downloade Zabbix til Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Oracle Linux, Ubuntu, Debian, SUSE Linux Enterprise Server og Raspbian. Du kan downloade Zabbix gratis.

6. Cupid HWMonitor

12 Bedste hardwareovervågningsværktøjer og software

Cupid HWMonitor er et af de mest anvendte hardwareovervågningsværktøjer på denne liste. HWMonitor overvåger helbredsstatusspændingertemperaturer og fan status af tilsluttede enheder. Oplysninger vises til dig i et listeformat, der nedbryder ydelsen på tilsluttede enheder. Alle dataflæsninger vises i realtid, så du kan holde dig opdateret med ydelsen på enheder i dit netværk.

En fordel ved HWMonitor er, at det er let at bruge. Efter afsluttet opstart vil det automatisk start med at overvåge dit netværk for ydelsesproblemer. Når programmet er startet, kan du bruge funktioner som rapporter til at indsamle yderligere oplysninger om din hardware og fejlfinding.

Hvis du leder efter en ligetil hardwareovervågningsoplevelse uden nogle af de mere avancerede funktioner og visualisering af andre platforme, er HWMonitor et godt valg. Programmet er tilgængeligt som en gratis version eller a betalt version (den betalte version tilbyder yderligere logfunktioner og fjernbetjening). Du kan downloade HWMonitor gratis.

7. HWiNFO

12 Bedste hardwareovervågningsværktøjer og software

hwinfo er et netværksovervågningsværktøj, der bruges til hardware- og systemovervågning. hwinfo tilbuds overvågning i realtid for din computers CPU'erGPU'erbundkortdrev, og periferiudstyr. Værktøjet er beregnet til at identificere, om din enhed overophedes eller ikke. Mens brugergrænsefladen er en smule forældet, gør det det let at finde de oplysninger, du har brug for.

Informationen indsamlet af værktøjet er kategoriseret i forskellige segmenter; hukommelseCPUbundkortbusdrevovervågehavnenetværklyd, og videoadapter. Det store udvalg af kategorier giver dine overvågningsaktiviteter synlighed i hele dit netværk.

Selvom HWiNFOs oplevelse er lidt mere grundlæggende end nogle af de andre værktøjer på denne liste, har den stadig sit eget advarselssystem. Underretninger kan tilpasses og kan opdateres med udvidelser. Du kan også indsamle flere oplysninger med XMLCSV, og HTML-rapporter komplet med tilpasselige grafer og tabeller.

For mindre virksomheder, der har brug for en simpel hardwaremonitor, er HWiNFO det ideelle valg. HWiNFO fungerer på Windows 10, 8, 7, Vista og XP. Lær mere og download det på dette link.

8. Åbn hardware monitor

12 Bedste hardwareovervågningsværktøjer og software

Åbn hardware monitor er en open-source hardwareovervågningsløsning, der overvåger CPU-belastningtemperatur, blæserhastighedspænding, og urets hastighed. Du kan se ydelsen til disse elementer i listeformat. Det sidste opdatering til Open Hardware Monitor blev frigivet i 2016.

Som et open source-produkt er Open Hardware Monitor gratis og let at installere. Du kan download programmet som en fil eller kildekode. Programmet er tilgængeligt til Windows XP, Vista, 7, 8, 10 og Linux (x86-baserede operativsystemer). Du kan downloade Open Hardware Monitor gratis.

9. AIDA64

12 Bedste hardwareovervågningsværktøjer og software

AIDA64 er en hardware- og softwareovervågningsløsning designet specifikt til SMV'er. Værktøjet har en hardware detektionsmotor der kan finde tilsluttede enheder fra en database med over 208.000 poster. De hardwareovervågningsmuligheder, der tilbydes af AIDA64 inkluderer CPUdisk, og temperaturovervågning. Når data og oplysninger er blevet indsamlet fra enheder, kan de gemmes som CSVXML eller en SQL database.

Alarmsystemet for AIDA64 kan sende underretninger til brugeren når der er et problem, eller et stykke hardware eller software ændres. For eksempel kan du modtage en notifikation hvis systemdrevets ledige plads er under en bestemt procentdel, eller der er en ændring i systemhukommelsesstørrelse. Underretninger er sendt via e-mail så du ikke går glip af noget vigtigt.

En af de interessante funktioner, der følger med AIDA64, er muligheden for at overvåge enheder eksternt. Du kan lanceringgenstart og applikationer til nedlukning og tjenester eksternt. Fjernstyringsfunktionerne på dette værktøj giver dig mulighed for problemfrit at overvåge eksterne pc'er.

Der er fire forskellige versioner af AIDA64, der kan købes; Ekstrem, ingeniør, netværksrevision og forretning. Ekstreme version starter fra $ 39,95 (£ 31,57) for hjemmebrugere. Engineer-versionen starter ved $ 199,90 (£ 157,99) med kommandolinjeautomatisering. Network Audit-versionen koster $ 100 (£ 79,03) og inkluderer kommandolinjeautomationnetværksinventar, og forandringsledelse.

Business-udgaven koster $ 199,90 (£ 157,99) og understøtter fjernstyring, kommandolinjeautomatisering, netværksbeholdning og ændringsstyring. Du kan downloade den gratis prøveperiode.

9. Monitis

12 Bedste hardwareovervågningsværktøjer og software

Monitis er et serverovervågningsværktøj, der kan overvåge CPUhukommelseopbevaring og diskbrug af netværkskomponenter. Værktøjet leveres med indfødte agenter til vinduer og Linux hvilket gør det ideelt til overvågningsaktiviteter på tværs af platforme. Du kan også overvåge netværkets båndbredde for at se, om der er mistænksom trafik, der kan indikere et angreb.

Værktøjet tilbyder også advarsler for at holde dig i løkken, hvis der er et problem med din hardware. Du har rapporter så du kan videregive mere detaljerede oplysninger om hardwarefejl direkte til dit team. Rapporter har en produktionskvalitet, der er på niveau med ethvert andet værktøj på denne liste.

Monitis er værd at overveje, hvis du leder efter en serverovervågningsløsning. Brugergrænsefladen er enkel og indeholder alle de oplysninger, du har brug for for at køre fejlfinding på tilsluttede servere. For at se prisen skal du imidlertid kontakte salgsteamet direkte. Du kan downloade den gratis prøveversion af Monitis.

10. WhatsUp Gold

WhatsUp Gold-skærmbillede

WhatsUp Gold er en anden hardwareovervågningsløsning, der fremstår som en af ​​de bedste. Med dette værktøj kan du overvåge temperatur, Strømforsyning, og fan status af din hardware. Efter installation af WhatsUp Gold kan du automatisk opdage lokale enhederservere, og virtuelle maskiner. Alle disse er automatisk afbildet på et topologikort. Kortet er farvekodet, så du kan se, om en bestemt enhed er op eller ned.

Tilpasningen, der tilbydes af WhatsUp Gold, er meget nyttig for organisationer med større teams, der overvåger et netværk. Dashboards kan tilpasses af individuelle brugere med planlagte rapporter for at tjekke om hardware-status. Værktøjet hjælper med at understøtte kommunikation, der holder medarbejdere på toppen af ​​hardwareproblemer.

Der er også tilpassbar alarms, som du kan administrere gennem Alert Center Dashboard. Underretninger sendes af e-mailSMSslack, IFTTT-indlæg og webalarmer. Uanset hvilken platform du er på kan du finde ud af, hvordan dit netværk fungerer. Der er også en app til iOS og Android, der viser status for tilsluttede enheder.

Der er tre versioner afWhatsUp Gold, der kan købes; Premium-abonnement, Premium-licens og Total Plus-licens. Premium-versionerne inkluderer auto-discovery, performance monitoring, alarmer, brugerdefinerede dashboards og cloud-overvågning.

Hvis du imidlertid vil bruge applikationsovervågning, virtualiseringsovervågning og konfigurationsovervågning, skal du betale for Total Plus version. For at få et tilbud skal du kontakte salgsteamet direkte. Du kan downloade den gratis prøveperiode.

11. SysGauge

Sysgauge-skærmbillede

Selvom det teknisk set er en 'system monitor' og ikke en sand 'hardware monitor', SysGauge kom på vores liste, fordi det kan dække hardwareovervågningsbehov hos de fleste netværksadministratorer. SysGauge er en netværksprestationsmonitor, der giver et overblik over tilsluttede enheder. Værktøjet overvåger CPU-brug, hukommelsesbrugressource brugbrug af diskplads, og disklæsning / diskskrivning for alle logiske og fysiske diske, der er installeret på en computer. For hardwareovervågning, System Status Monitor vil være, hvor du tilbringer det meste af din tid.

Det System Status Monitor viser grafer og ringer, der viser CPU forbrug og data om hukommelsesforbrug. Disse er relativt basale, men de gør et godt stykke arbejde med at visualisere de rå data. I displayets CPU-brugskort kan du se brugsdata fra sidste minut, sidste to minutter eller sidste fem minutter.

For at levere underretninger har SysGauge regler for systemovervågning. Disse regler giver dig mulighed for at konfigurere meddelelsesbetingelser. For eksempel kan du tilføje en indstilling som 'Hvis hukommelsesbrug nuværende værdi er mere end 90% Vis fejl' eller 'Hvis diskpladsanvendelse Nuværende værdi er mere end 90% vis advarsel'.

SysGauge er tilgængelig på Windows som en 32-bit eller 64-bit pakke. Der er en gratis version af SysGauge, der understøtter op til 10 skærme og profiler. De betalte versioner af programmet er som følger: SysGauge Pro $ 50 (£ 39,52), SysGuage Ultimate $ 125 (£ 98,80) og SysGauge Server $ 125 (£ 98,90). Disse understøtter 50, 100 og 200 skærme / profiler hver. Du kan downloade SysGauge.

Valg af hardwareovervågningssoftware

Hardwareovervågning er den eneste måde at beskytte mod en enheds fejl. Brug af en proaktiv hardwareovervågningsløsning som SolarWinds Server & Applikationsmonitor, ManageEngine Applications Manager, og Paessler PRTG Network Monitor kan hjælpe med at minimere stigningen i en knude, der svigter og standse produktiviteten.

Disse værktøjer har hver deres dashboards til overvågning af hardware-ydeevne og et alarmsystem, der supplerer realtidsovervågningsindsats. Uanset om du er en SMV eller en stor organisation, har begge værktøjer båndbredde til at styre hardwarepræstation i skala.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =