12 Bedste Access Management Software og værktøjer

12 Bedste Access Management Software og værktøjer


Hvad er adgangsstyring?

Adgangsstyring (ER), også kendt som Identitets- og adgangsstyring (JEG ER), er det at sikre, at mennesker i en organisation har passende adgang til teknologiressourcer.

Gode ​​værktøjer til adgangsstyring sikrer, at dine brugere kan få adgang til områder på dit netværk / systemer, der er nødvendige for at udføre deres job, mens de sikrer, at andre områder holdes uden for grænserne for at beskytte organisationen (f.eks. Datatyveri) og også for at beskytte brugerne selv (f.eks. Utilsigtet data ødelæggelse).

Der er masser af adgangsstyringsværktøjer på markedet til at hjælpe dig med at implementere dine politikker, her er vores liste over den bedste adgangshåndteringssoftware:

 1. SolarWinds Access Rights Manager (GRATIS PRØVE) Administrerer ressourceadgang gennem Access Directory og installeres på Windows Server.
 2. Paessler PRTG Active Directory Monitor (GRATIS PRØVE) En Active Directory-skærm, der er en del af et bredere systemstyringsværktøj. Installeres på Windows Server.
 3. SolarWinds Passportal (GET DEMO) En skybaseret adgangskode og adgangsrettighedscontroller, der kan interagere med on-site adgangsrettighedscontrollere.
 4. Atera (GRATIS prøve) Et RMM-system til MSP'er, der overvåger og administrerer alle aspekter af et netværk, inklusive adgangsrettigheder
 5. ManageEngine AD360 (GRATIS PRØVEVERSION) En Active Directory-interface, der kører på Windows Server.
 6. ManageEngine ADAudit Plus (GRATIS PRØVEVERSION) Et intrusionsdetekteringssystem, der bruger Active-kataloget som en rettighedsreference.
 7. Apache-bibliotek En gratis LDAP-implementering, der installeres på Windows, Linux, Unix og Mac OS.
 8. 389 Directory Server En gratis LDAP-baseret adgangsrettighedsadministrator, der kører i Linux GNOME-miljøer.
 9. FreeIPA En LDAP-implementering til RHEL Linux og Mac OS. IPA står for Identity - Policy - Audit.
 10. LDAP Account Manager En gratis LDAP-adgangsrettighedsadministrator for Fedora, Debian og Suse Linux.
 11. AWS Directory Service En skybaseret Active Directory-manager leveret af Amazon Web Services.
 12. JumpCloud DaaS En blanding af Active Directory og LDAP, der er baseret online, men som kan overvåge både Windows og Linux-system i dine lokaler.

De bedste adgangsstyringsværktøjer

De følgende sektioner giver detaljer om hver af disse indstillinger

1. SolarWinds Access Rights Manager (GRATIS PRØVE)

12 Bedste Access Management Software og værktøjerSolarWinds er en førende producent af IT-ressourcehåndteringsværktøjer, og Access Rights Manager er et øverste valg for dem, der ønsker bedre kontrol over Active Directory. Dette værktøj er kun tilgængeligt i Windows Server-miljøet. Det er dog i stand til at få adgang til AD-mapper for en række tjenester, herunder Microsoft Exchange Server og NTFS.

Access Rights Manager holder styr på aktiviteter, der påvirker domænecontrollerne, der opererer på dit netværk. Det vil advare dig, hvis der foretages ændringer i posterne i databaserne til AD. Dette er en vigtig skærm, fordi adgang til Active Directory for at ændre tilladelser er en strategi, der bruges af hackere og malware. Revisionsfunktionerne udvides til at angive ændringer til postkasser, kalendere og delte mapper i Microsoft Exchange.

Du vil være i stand til at ændre tilladelserne i AD-poster gennem Access Rights Manager. Grænsefladen giver dig også mulighed for at tilføje, suspendere og slette tilladelser. Værktøjet inkluderer også et selvbetjeningsmodul, der er webbaseret og lader brugere oprette eller ændre deres egne konti. Dette er en stor omkostningsbesparelse, fordi det reducerer opkaldene til helpdesk i tilfælde af glemte adgangskoder.

Værktøjet inkluderer et analysemodul, der rapporterer om alle aktiviteterne for de listede brugere. Dette er en anden cybersikkerhedsfunktion, fordi det vil hjælpe dig med at se anomal opførsel, der kunne signalere en kompromitteret konto, der bruges af en hacker.

Et rapporteringsværktøj i Access Rights Manager hjælper dig med at oprette dokumentation for at demonstrere standarders overensstemmelse og til at kommunikere med andre afdelinger.

SolarWinds Access Rights Manager er et fantastisk identitets- og adgangsstyringsværktøj, og det sparer dig tid og penge, når du opretter og overvåger brugerkonti på dit netværk. Værktøjet er ikke billigt, men du kan få en 30-dages gratis prøveversion til at teste systemet for dig selv.

SolarWinds Access Rights ManagerDownload GRATIS 30 dages prøve på SolarWinds.com

2. Paessler PRTG Active Directory Monitor (GRATIS PRØVEVERSION)

PRTG Active Directory Monitor

PRTG, af Paessler er et af de største netværksovervågningsværktøjer på markedet. Heldigvis består dette meget omfattende styringssystem af moduler, kaldet sensorer. Du betaler kun for de sensorer, du aktiverer, selvom den software, du installerede, indeholder alle sensorer i det komplette system. En af disse sensorer er en Active Directory-skærm. Det fantastiske ved Paessler-ladestrukturen er det Du kan bruge softwaren gratis, hvis du kun aktiverer op til 100 sensorer.

Så selvom dette er en overvågningstjeneste med mange funktioner, kan du bare tænde AD-sensoren, og det vil ikke koste dig noget. Men hvis du nogensinde beslutter at udforske infrastrukturovervågningsmodulerne, har du allerede al softwaren installeret, og du skal bare tænde for alle de andre bit. Hvis du nogensinde vil prøve hele systemet, kan du få gratis adgang til det for en 30-dages prøve.

PRTG-systemet kører kun Windows Server, så det fokuserer på overvågning af Active Directory. PRTG er rent et overvågningssystem; det inkluderer ikke administrationsfunktioner, så du kan overvåge og revidere din Active Directory-skov, men du kan ikke bruge dette værktøj til at opdatere dine databaser.

Denne monitor er især stærk på forebyggelse eller identifikation af databasereplikationsfejl. Denne værktøjsudbyder er den eneste på denne liste, der understreger hyppigheden og farerne ved fejl og forbinder fejl, der kan opstå, når domænecontrollere udbreder deres databaser til naboer i skoven. PRTG-skærmen opdager forskelle i databaserne med adgangstilladelser rundt om i netværket og fremsætter advarsler for at hjælpe dig med at løse disse problemer så hurtigt som muligt.

PRTG Active Directory Monitor har stærke revisionsprocedurer og vil fungere godt i partnerskab med en AD-forespørgsel og redigeringsværktøj for at give dig et komplet identitets- og adgangsstyringssystem.

PRTG Active Directory MonitorDownload GRATIS 30 dages prøve på Paessler.com

3. SolarWinds Passportal (GET DEMO)

Passport instrumentbræt

Passportal er en skybaseret adgangskodemanager, som strækker sig til en fuld adgangsrettighedsadministrator. Værktøjet er i stand til at kontrollere adgangsrettigheder for en virksomhed over flere websteder og inkluderer også fjerntjenester, f.eks AWS og Azure sky-servere.

Denne service er rettet mod MSP'er og er multi-lejet. Administrerede tjenesteudbydere kan bruge dette værktøj til at administrere adgangsrettighederne til alle ressourcer på systemerne for alle deres klienter. Værktøjet kan også bruges internt af it-afdelinger.

Adgangskodeadministrator fungerer som en central controller, der forener de mange forskellige adgangsrettighedssystemer, der fungerer på for en virksomhed. Ændringer af adgangskoder og adgangsrettigheder foretaget i Passportal opdateres automatisk til adgangsrettighedscontrollere på webstedet. Disse inkluderer Active Directory, Office 365, Azure servere og LDAP implementeringer.

Passportal-systemet starter sin levetid for en klient af søger efter eksisterende adgangsrettighedsadministratorer og udtrække alle tilladelser, de indeholder. Når disse data er trukket ind i Passportal, kan systemadministratoren begynde at indstille adgangsrettigheder og adgangskoder gennem Passportal-grænsefladen og behøver ikke at synkronisere dem med de lokale controllere. Adgangskoder gemmes i et onlinekodeordhvelv, som er sikret med kryptering.

Passportal kan indstilles til at håndhæve kodeordrotation og indstiller også komplekse adgangskoder. Det kan indstilles, så adgangskoder, der er nomineret af brugere, kun accepteres, hvis de har et forudindstillet niveau af kompleksitet.

Basen Passportal-pakken inkluderer password manager og en dokumenthåndterer. Denne dokumenthåndtering kommer også med sikker opbevaring. Det er muligt at gemme brugerhjælpsider i dette system for at hjælpe brugerfællesskabet med at forstå virksomhedens politikker omkring adgangskodestyring. SolarWinds MSP tilbyder et demosystem af Passportal, så du kan tjekke det ud, før du køber.

SolarWinds PassportalGet Demo

4. Atera (GRATIS prøve)

12 Bedste Access Management Software og værktøjer

Atera er et RMM-system (Remote Monitoring and Management) der er specifikt designet til brug af MSP'er (administrerede tjenesteudbydere). Som en systemovervågnings- og styringsplatform er denne pakke i stand til at overvåge, sikkerhedskopiere og gendanne administrationssystemer for adgangsrettigheder, f.eks Active Directory.

Atera-systemet inkluderer også en PSA-pakke (Professional Services Automation). PSA er et styringssystem, der hjælper MSP'er med at drive forretning med at betjene klientnetværk. En del af PSAs funktioner er et kodeordopbevaring. Dette danner et adgangsstyringssystem til de automatiserede og manuelle interventioner, som MSP skal foretage i netværk, servere og applikationer, der er implementeret af sine klienter..

Atera-pakken er leveret fra skyen, så MSP behøver ikke at installere eller vedligeholde software på sine egne servere for at bruge det. Faktisk har MSP endda brug for servere til at drive sin forretning, når den bruger Atera.

Der er adgang til platformen gennem en standard webbrowser og der er også en mobilapp for teknikere at komme til systemkonsollen. Al adgang til dashboardet er adgangskodebeskyttet med brugerkonti. Adgangsstyringsdelen af ​​Atera-systemet er integreret i tjenesten.

Atera RMM og PSA bundtet er debiteres ved abonnement med gebyrer opkrævet pr. tekniker pr. måned. Dette er en fantastisk mulighed for uafhængige supportteknikere og små MSP'er, fordi det fjerner behovet for at betale for al den nødvendige software, som en MSP skal have. Opladningsstrukturen er meget skalerbar, og det er let at tilføje flere teknikerabonnementer, da virksomheden indtager nye klienter og udvider.

Atera er tilgængelig uden forpligtelse 30-dages gratis prøveperiode for enhver MSP, der undersøger nye RMM- og PSA-muligheder.

AteraStart 30-dages GRATIS prøveversion

5. ManageEngine AD360 (GRATIS PRØVE)

ManageEngine AD360

ManageEngine tilbyder et antal overvågningssystemer til brugergodkendelse. Alle af dem er baseret på Active Directory. AD360 er det første af disse værktøjer på vores liste. Fokus på Active Directory betyder, at dette værktøj kun vil være til nogen brug for dig på Windows Server selvom ManageEngine normalt skriver al sin software, så den også kan køre på Linux. Dette er et meget omfattende AD-styringssystem, der ikke kun får adgang til AD-filerne, men holder øje med dem for at beskytte dem mod hacker manipulation.

AD360 kontrollerer Active Directory-dækning af filsystemer, netværksressourcer, Microsoft Office og Microsoft Exchange Server e-postsystemer. Det kan også spore adgangen til skybaserede tjenester gennem fjerndomenekontrollere. Grænsefladen til dette styringsværktøj giver dig adgang til AD-poster. Du kan tilføje, slette, ændre og suspendere adgangsrettigheder gennem AD360.

Du kan oprette en enkelt tilmelding miljø gennem AD360 og anvende værktøjets multi-factor godkendelsesadministrationsfunktioner. Kontrolkonsolens layout kan tilpasses. Det gør det muligt at give delvise synspunkter til juniorpersonalet og Help Desk-personalet, så de kan udføre delegerede opgaver uden at få fuld adgang til dit brugertilladelsessystem.

De handlinger, der er nødvendige for at oprette en ny brugerkonto, gøres lettere ved hjælp af brugerskabeloner. Disse kontrollerer også oprettelsen af ​​brugergrupper. Nye konti kan også oprettes i bulk ved at indlæse data fra en CSV-fil. Kontoophæng og sletning kan også udføres i bulk.

AD360 er en fantastisk IAM-pakke, der inkluderer revisions-, analyse- og rapporteringsværktøjer. ManageEngine giver dig mulighed for at tage en 60-dages gratis prøveversion af softwaren, så du kan teste den ud uden risiko.

Administrer motor AD360Download 60-dages GRATIS prøve

6. ManageEngine ADAudit Plus (GRATIS prøve)

ADAudit Plus

ManageEngine ADAudit Plus er lidt anderledes end de andre adgangshåndteringsværktøjer på denne liste, fordi den er bekymret for overvågningsaktiviteter med henblik på sikkerhed snarere end at muliggøre adgang til redigeringsredigeringsværktøjer til administration.

De vigtigste aktiviteter i dette værktøj er at spore brugeraktiviteter, såsom log-in og log-out tider, og mislykkede loginforsøg. Værktøjet overvåger ændringer på domænecontrollere og eventuelle ændringer i brugerrettighedsdatabasen til Active Directory. Disse ændringer skrives til en log, der skal rapporteres, og de vil også udløse en alarm. Underretninger vises i softwarens betjeningspanel, og de kan også sendes til dig via e-mail. Revisionsreporteren gemmer de tidligere værdier i AD-katalogerne, hvilket gør det nemt at gendanne tidligere indstillinger.

ADAudit Plus's revisionsspor giver dig to aktivitetsperspektiver samtidigt. Dette er brugeraktiviteter og hardware / filsystemanvendelse. Disse revisioner registrerer teammedlemmet, der implementerede hver dataændring. For overholdelse af standarder skal revisionsdata gemmes i arkiver i tre år. Dette er et krav af HIPAA, PCI-DSS, SOX, GLBA og FISMA. ADAudit Plus komprimerer disse revisionsfiler, mens de også indekserer dem til hurtig adgang.

Et rapporteringsmodul inkluderer mere end 150 forudskrevne rapportformater, men det er også muligt at bygge din egen. Rapporter kan planlægges at køre med jævne mellemrum, og de kan sendes automatisk. Rapporter kan genereres i CSV-, XLS-, HTML- og PDF-formater.

ADAudit Plus-værktøjet er ikke gratis, men du kan få det i en 30-dages gratis prøveperiode. ManageEngine tilbyder et antal gratis værktøjer til at arbejde Active Directory. Disse inkluderer a CSV-generator, som vil udtrække AD-poster, Active Directory Query Tool, det Sidste login reporter, og AD Replication Manager.

ManageEngine ADAudit PlusDownload 30-dages GRATIS prøve

7. Apache-bibliotek

Apache Directory-skærmbillede

Apache Directory kører Windows, Linux, Unix og Mac OS. Dette er en LDAP-implementering, som er det øverste valg for Linux-brugere. Apache er kendt for sit web-serversystem. Apache Directory er open source som Apache HTTP Server, men de to projekter er ikke knyttet. En stor tiltrækning ved dette adgangsstyringssystem er, at det er det gratis at bruge.

Softwaren til denne applikation opretter to moduler. Serverens del af pakken kaldes Apache DirectoryDS. Dette er hovedmotoren i adgangsstyringssystemet og inkluderer tilladelsesdatabasen. Den anden del af pakken er en klient, der kaldes Apache Directory Studio. Dette er brugergrænsefladen til biblioteket og giver dig mulighed for at se poster. Frontend giver dig også muligheden for at tilføje poster, ændre dem og slette dem.

Andre elementer kan tilføjes til den grundlæggende Apache Directory-pakke. Disse udvidelser er alle gratis. Apache Fortress tilføjer attribut og rollebaseret adgangskontrol, og det letter også delegeret administration og adgangskodepolitiske tjenester. Apache Kerby er en Kerberos-implementering, der tilføjer kryptering til din bibliotekskommunikation. To andre muligheder er Apache Directory API og Mavibot, som er et BTree-system med flere versioner af samtidighedskontrol (MVCC), skrevet i Java, som kan erstatte Apache DirectoryDS-modulet.

Apache DirectoryDS bruger et multi-master replikationssystem. Dette betyder, at databasen kan distribueres, idet forskellige domænecontrollere indeholder forskellige poster. Hver database kan imidlertid replikeres for at gøre dem tilgængelige tættere på brugeradgangspunkterne.

8. 389 Directory Server

389 Directory Server

389 Directory Server er en enkel, men effektiv LDAP-implementering til Linux. Dette er et gratis stykke software udviklet af Fedora-projektet. Dette er et open source-projekt, så du får ikke nogen support fra softwareudbyderen, fordi det er udviklet af frivillige på et skudbudgetbudget.

Softwaredownloaden inkluderer en GUI-interface til GNOME-miljøet. For at få det bedste ud af denne service skal du imidlertid parre den med et mere omfattende identitets- og adgangsstyringsværktøj. Den store fordel ved, at LDAP er en protokol snarere end et stykke software, er, at enhver kan udvikle LDAP-applikationer. Så længe den overholder protokollen, er den kompatibel med al anden software, der er skrevet til disse retningslinjer.

Et eksempel på uafhængigt udviklede ledsagende applikationer, der kan fungere godt med 389 Directory Server, er det næste værktøj til adgangsstyring på vores liste.

9. FreeIPA

FreeIPA-skærmbillede

FreeIPA er en smart kombination af LDAP-applikationer udviklet af andre. Katalogadministratoren for FreeIPA er 389 Directory Server, som du lige har læst om. FreeIPA-strategien for at sammenlægge kompatible gratis applikationer er en god idé. Den kendsgerning, at det meste af dette værktøj allerede bruges over hele verden, betyder, at disse komponenter alle har gennemgået den virkelige verden-test, og det har vist sig, at de fungerer.

Dette identitets- og adgangsstyringsværktøj kan installeres på Red Hat Enterprise Linux (RHEL) og Mac OS. "Gratis" i navnet taler for sig selv, og "IPA" står for "Identitet, politik og revision.”Dette navn fortæller dig alle funktionerne i denne applikation. "Identitet" -delen af ​​navnet er dækket af LDAP-adgangstilladelsesdatabasen. Dette er den grundlæggende adgangsadministrator.

For overholdelse af datasikkerhed skal du virkelig tilføje revisionsfunktioner til din ressourceadgangscontroller, og det er, hvad gratis IPA leverer. Det giver dig også mulighed for at indstille systemdækkende konfigurationer og standardisere brugeradgang gennem skabeloner. Dette er, hvad "politik" -delen af ​​FreeIPA-navnet henviser til.

Pakken indeholder en brugergrænseflade, der interagerer med 389 Directory Server, hvilket giver en lettere måde at gøre det på opdater, tilføj og fjern poster end den oprindelige frontend, der er samlet i serverprogrammet. Du får også en Kerberos implementering, som giver dig mulighed for at tilføje krypterings- og godkendelsesprocedurer til din adgangsstyringskommunikation. Denne ekstra sikkerhed er meget vigtig, hvis du vil have fjernadgang til domænecontrollere på andre websteder, eller hvis du bruger skyressourcer i dit netværk.

10. LDAP Account Manager

12 Bedste Access Management Software og værktøjer

LDAP Account Manager er et gratis adgangsstyringsværktøj med et betalt alternativ, kaldet LDAP Account Manager Pro. Begge versioner af softwaren kører Fedora, Debian og Suse Linux.

Den gratis LDAP Account Manager inkluderer en server, der beskytter tilladelsesdatabasen og fungerer som en domænecontroller. Der er også et klientprogram inkluderet i pakken, og det er en grænseflade, der gør det muligt for administratorer at tilføje, slette og ændre adgangstilladelser.

Den betalte version af værktøjet har flere funktioner i det. Disse inkluderer en facilitet til at styre multifaktor-godkendelse og et selvbetjeningssystem, der også har en mistet adgangskode-nulstillingsfunktion.

LDAP Account Manager mangler ikke et identitets- og adgangsstyringsværktøj, fordi det ikke inkluderer revisionsfunktioner. Da dette er en LDAP-implementering, vil den imidlertid være kompatibel med andre LDAP-værktøjer, og du kan tilføje revisionsfunktioner fra andre kilder.

11. AWS Directory Service

AWS Directory Service

AWS står for Amazon Web Services. Denne meget populære skyudbyder tilbyder lagerplads, webhosting og en meget bred vifte af tjenester, inklusive en skybaseret Active Directory-manager. Selvom Directory Service er en god mulighed for dem, der er vært for deres Amazon Web Services eller applikations- og filservere på AWS.

AWSs Active Directory-implementering er i overensstemmelse med HIPAA og PCI DSS krav, fordi det inkluderer revisionsfunktioner, der hjælper med at sikre dataintegritet. Der tages systembilleder dagligt, men du kan også få dem på efterspørgsel på kritiske punkter, f.eks. Lige før en applikationsopdatering.

Denne AD muliggør implementering af gruppepolitikker og kan også styre en enkelt tilmeldingsstrategi. Du kan flette forskellige serverabonnementer i en enkelt skov eller vælge at holde nogle domænecontrollere adskilte.

Selvom onlineplatformen kan nås via en browser, hvilket gør dens interface-operativsystemneutral, interagerer adgangsstyringstjenesten kun med Active Directory, så det kan kun være til nytte for dem, der betjener a vinduer miljø på stedet.

Opladningsmetodikken er meget skalerbar, fordi gebyrer opkræves som en afmålt tjeneste. Det gode ved det er, at du ikke behøver at vælge forskellige abonnementsplaner og bekymre dig for, at du muligvis er låst i en servicevolumen, som din virksomhed måske vokser ud. Et andet godt aspekt af opladningsstrukturen er, at du betaler i slutningen af ​​måneden, når månedens gennemstrømning er beregnet, så du ikke behøver at betale store mængder penge foran, som du ville gjort med en årlig abonnementsplan.

Det minimale serviceniveau henvender sig til to domæner, og yderligere domæner debiteres til en lavere timepris. Amazon tilbyder AWS Directory Service i en 30-dages gratis prøveperiode.

12. JumpCloud DaaS

JumpCloud Daas

JumpCloud Daas er en meget interessant tjeneste, der sandsynligvis peger vejen til fremtiden for adgangsstyringssystemer. Dette er en onlinetjeneste, ligesom AWS Directory Service. I modsætning til AWS-tjenesten kan JumpCloud imidlertid administrere dine onsite-ressourcer og tjenesterne hos enhver skyudbyder, du har integreret i dit netværk.

DaaS står for “bibliotek som en service.”Konceptet med denne service er, at det er lige som om du kører Active Directory på din egen server, bortset fra at al behandlingen faktisk udføres på JumpCloud's server eksternt. Dette er et nyttigt fremskridt på det traditionelle AD-koncept, fordi det betyder, at dine revisionsfiler automatisk skrives til et fjerntliggende sted, hvilket beskytter dem mod potentielle miljøkatastrofer på stedet. Dine revisionsdataers sikkerhed er JumpCloud's ansvar.

JumpCloud-servicemodellen anerkender, at en stor del af netværksaktiviteten nu sker på tværs af internettet. Overvej antallet af ansatte, der nu arbejder off-site - agenter, leveringspersonale, kundesite-konsulenter, kunsthåndværkere og operatører og tilføj væksten i telekommunikation. Du kan se, hvor meget af din netværkstrafik, der faktisk finder sted offsite, og hvor ofte autentificering og adgangsrettigheder virkelig forhandles over internettet. Så at flytte Active Directory-serveren til skyen gør overhovedet ingen forskel for behandlingseffektivitet.

En anden usædvanlig funktion ved JumpCloud-tjenesten er, at den har formået at emulere Active Directory, så den kan fungere på Linux. Dette er virkelig en klædt LDAP-service, men den er meget overbevisende og hjælper dig med at bruge både Windows og Linux servere i et blandet miljø, administreret med et skillset.

JumpCloud DaaS-systemet er det værd at bruge tiden på at undersøge, og du kan bruge systemet til gratis permanent til server op til 10 brugere. Dette er gode nyheder for startups, og store organisationer kan bruge denne gratis service til at undersøge systemet og udvide til fuld dækning, når prøveperioden fungerer.

Implementering af adgangsstyring

Valgmulighederne på vores liste skal give dig masser at udforske. Denne guide kan kun give dig en forsmag på hvert af disse gode værktøjer, men forhåbentlig med bare de korte beskrivelser, kan du begynde at indsnævre dine muligheder, at gøre bestemmelsesbeslutninger meget lettere. Alle værktøjer på denne liste er enten gratis eller tilbyder en gratis prøveperiode, så du spilder ikke penge på at prøve et par af dem.

Har du allerede et adgangsstyringssystem? Hvilket værktøj gik du til? Har du prøvet noget af værktøjerne på denne liste? Efterlad en besked i afsnittet Kommentarer nedenfor, og del din oplevelse med samfundet.

Billede af Thomas Breher fra Pixabay.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 81