10 bedste SQL-software og værktøjer til optimering af forespørgsler

10 bedste SQL-software og værktøjer til optimering af forespørgsler


For omfattende Microsoft-overvågning er den rigtige forespørgselsoptimizer et must. I denne artikel skal vi se på de bedste SQL-software og optimeringsværktøjer til forespørgsler.

Der findes en masse detaljer på hvert værktøj nedenfor, men hvis du kun har tid til at se på en liste, her er vores liste over de bedste SQL-software og optimeringsværktøjer til forespørgsler:

 1. SolarWinds Database Performance Analyzer (GRATIS PRØVE) Ydelsesovervågning til Azure SQL, MySQL, Aurora, ASE, Oracle, MariaDB og IBM Db2 databaser. Kører på Windows Server.
 2. SentryOne SQL Sentry (GRATIS prøve) En databasepræstationskontrol til SQL Server, der indeholder alarmtærskler.
 3. Paessler PRTG Network Monitor (GRATIS PRØVE) En netværks-, server- og applikationsmonitor, der inkluderer skærme til SQL Server, Oracle SQL, MySQL og PostgreSQL databaser.
 4. AppOptics APM (GRATIS PRØVE) En skybaseret applikationspræstationsmonitor med specialiserede databasetilpasningsværktøjer.
 5. ManageEngine Free SQL Health Monitor Gratis værktøj, der overvåger den indflydelse, en database har på ressourcerne på den server, der er vært for.
 6. Redgate SQL Monitor En monitoreringsoptimeringsovervågning til SQL Server, der dækker mere end 40 betingelser.
 7. EverSQL En SQL-tuner, der automatisk omskriver forespørgsler for at forbedre databasens ydeevne.
 8. Idera DB Optimizer En forespørgselsoptimizer til SQL Server, Oracle og Sybase. Opdager ineffektivitet i forespørgsler og producerer anbefalede rettelser.
 9. dbForge Studio SQL-editor, der indeholder en række hjælpeprogrammer, herunder en forespørgselsbygger, et auto-komplet system til udviklere, der indtaster forespørgsler og kodeudforsker.
 10. Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS) Gratis værktøj fra Microsoft til dets SQL Server-system. Denne forespørgselseditor inkluderer tuninganalyse.

Hvorfor har jeg brug for et SQL Server Tuning Tool?

Indstilling af SQL-serverforespørgsler er vigtig for at optimere forespørgselens ydeevne. Hvis forespørgsler kører langsomt eller mislykkes, kan ydelsesovervågning og SQL-tuning hjælpe med til at gøre din kode mere effektiv. Det er imidlertid vanskeligt at gøre dette manuelt uden et forespørgselsoptimeringsværktøj, fordi du skal gøre alt manuelt med begrænset funktionalitet.

At finde spørgsmål, der ikke er op til bunden, er en omhyggelig opgave. Serveroptimeringsværktøjer er uvurderlige, fordi de giver dig mulighed for at se spørgsmål med dårlig ydeevne og lettere finde ressourceflaskehalse. De giver dig også mulighed for at samle effektivitetsstatistikker, som kan hjælpe med at forbedre SQL-forespørgsler i fremtiden.

Mange værktøjer kan gøre dette automatisk med advarsler og automatiserede svar, så forespørgsler forbedres uden brug af brugerindgriben. Brug af et SQL-serverindstillingsværktøj hjælper med at forbedre din serverydelse og øger din lydhørhed over for styring af serverproblemer. For eksempel med et SQL-overvågningsværktøj kan du indstille SQL-serverforespørgsler, før du begynder at opleve ydelsesproblemer.

Den bedste SQL-software og Query Optimization Tools

Nøglefunktioner i de bedste SQL Query Optimeringsværktøjer:

 • SQL-indstilling - SQL-forespørgselsoptimeringsværktøjer med SQL-tuning omskriver SQL-sætninger for at forbedre serverens ydelse.
 • Overvåg skydatabaser - Mange SQL-forespørgselsoptimeringsprogrammer kan overvåge databaser i skyen.
 • Optimer SQL-forespørgsler online - Optimer SQL-forespørgsler eksternt via din enhed eller webbrowser.

1. SolarWinds Database Performance Analyzer (GRATIS PRØVEVERSION)

SolarWinds databasepræstationsanalysator

Først op på denne liste har vi SolarWinds Database Performance Analyzer. SolarWinds Database Performance Analyzer er et forespørgselsoptimeringsværktøj, der blev bygget til overvågning og tuning af forespørgselens ydeevne. Med dette værktøj kan du overvåge ydelse af SQL'er, Klientmaskiner, Brugere og Applikationer gennem et instrumentbræt. Du kan se grafer over alle disse enheder for at finde større performance-tendenser.

Med SolarWinds Database Performance Analyzer, du kan overvåge databaser 24/7 for præstationsanomalier. Visninger viser data som Top venter på SQL (timer) som hjælper med at vise netværkets tilstand. Hvis din netværksydelse er faldende SolarWinds Database Performance Analyzer giver dig den heads-up, du har brug for for at starte fejlfinding efter en løsning.

Du kan bruge SolarWinds Database Performance Analyzer at overvåge følgende databasetyper: Azure SQL-databaser, MySQL, Aurora, ASE, Oracle, MariaDB, og IBM Db2. Status for din database vises via en oversigtsside, der indeholder oplysninger om Vent, Tuning, CPU, hukommelse og diskstatus. Alle disse oplysninger er farvekodet, så du hurtigt kan se, om der er et problem, der skal løses.

SolarWinds Database Performance Analyzer er et fremragende valg for købere, der leder efter et komplet SQL-forespørgselsoptimeringsværktøj, der er kompatibelt med andre SolarWinds-produkter. SolarWinds Database Performance Analyzer fås fra en pris på $ 2.045 (£ 1.541). Der er også en 14-dages gratis prøveperiode som du kan downloade nedenfor.

SolarWinds Database Performance Analyzer Download 14-dages GRATIS prøve

2. SentryOne SQL Sentry (GRATIS prøve)

SentryOne SQL

SentryOne SQL Sentry er et databasepræstationsstyringsværktøj, der komfortabelt kan bruges til SQL-forespørgselstuning. Med dette værktøj kan du bruge forudkonfigurerede ydelsesbaserede linjer til identificere flaskehalse på ressourcer og andre problemer. Der er også en blokdetekteringsfunktion som viser dig blokering af processer i en hierarkisk visning. SentryOne fanger også deadlocks ved at finde den proces, der resulterede i en deadlock og identificerer de ændringer, du skal foretage, når du indstiller.

Ydeevne analysefunktioner SentryOne er enorme. Du kan overvåge SQL-servermålinger, såsom: Brugerforbindelser, Blokerede processer, partier, Transaktioner, kompilerer, Recompiles, Nøgleopslag, Videresendt poster, Backup MB / sek, og Send kø / gentag kø. Du har også adskillige målinger til overvågning af SQL Server Vent med CPU-procent af samlet ventetid, Ventetid efter kategori og Ventetid efter klasse.

Der er også over 100 alarmerende forhold så du ikke er begrænset til manuel overvågning. For eksempel, hvis en SQL-forespørgsel kører langsomt, videresender programmet dig en advarsel. Du kan endda gå et skridt videre og indstille SentryOne for at aktivere en databasehandling i det øjeblik en tærskelbetingelse er udløst. Alarmsystemet giver dig mulighed for at automatisere en betydelig del af din SQL-forespørgseloptimeringsadministration.

Der er to SQL-versioner af SentryOne kan købes: SQL Sentry Essentials og SQL Sentry. En licens til SQL Sentry Essentials koster $ 995 (£ 750) med et vedligeholdelsesgebyr på $ 199 (£ 150) pr. År. SQL Sentry koster $ 2.495 (£ 1.881) med et vedligeholdelsesgebyr på $ 499 (£ 376). Med førstnævnte kan du se præstationsmetrikker i realtid, og med sidstnævnte kan du drage fordel af ekstra funktioner som forespørgselsanalyse og integreret forespørgselsindstilling. Der er også en to ugers gratis prøveperiode tilgængelig til download.

SentryOne SQL SentryDownload 14-dages GRATIS prøveversion

3. Paessler PRTG Network Monitor (GRATIS PRØVEVERSION)

PRTG Network Monitor

Det andet på denne liste har vi Paessler PRTG Network Monitor, et netværkovervågningsværktøj, der tilbyder en mangfoldig databaseovervågningsoplevelse. PRTG Network Monitor kan overvåge Microsoft SQL, Oracle SQL, MySQL, og PostgreSQL. Overvågning på dette værktøj opnås gennem brug af sensorer, der overvåger individuelle databaser. Disse sensorer er forudkonfigureret til hver større database, så du ikke behøver at finpusse noget, når du starter op for første gang.

PRTG Network Monitor gør det nemt at overvåge SQL-forespørgselsoptimering og måler, hvor lang tid en SQL-forespørgsel tager fra start til slut. Udførelsestidspunktet for anmodningen vises derefter på instrumentbrættet, så du kan se, om der er problemer. Derudover kan du også overvåge dit bredere netværk for at identificere eventuelle ydelsesproblemer, der kan have indflydelse på dine databaser.

Det PRTG Network Monitor advarselssystem hjælper med at sikre dig, at du ikke går glip af nøgleinformation. Når problematisk aktivitet er anerkendt, får du straks en anmeldelse. Underretninger sendes til dig via e-mail, SMS eller push-meddelelser på Android, iOS og Windows-telefoner. Der er også en API, som du kan bruge til at skrive dine egne meddelelseskripts, hvis du ønsker yderligere kontrol over de meddelelser, du anmoder om.

PRTG Network Monitor er tilgængelig som både et betalt og et gratis værktøj. De betalte versioner af PRTG Network Monitor start fra $ 1600 (£ 1.206) for 500 sensorer og en serverinstallation til $ 60.000 (£ 45.237) for ubegrænsede sensorer med fem serverinstallationer. Der er også en gratis prøveversion til rådighed for 30 dage.

Paessler PRTG Network MonitorDownload 30-dages GRATIS prøve

4. AppOptics APM (GRATIS PRØVE)

10 bedste SQL-software og værktøjer til optimering af forespørgsler

AppOptics APM overvåger ydelsen af ​​applikationer og den infrastruktur, der understøtter dem. Værktøjet er i stand til identificere de rigtige årsager til applikationsprestationsnedsættelse, om det er forkert konfigurerede indstillinger, dårlig kodning eller et problem med kapaciteten på den hardware, der kører applikationen og bærer dens trafik til brugere.

Forskellige applikationer med specialiserede operationer kan ikke overvåges effektivt af et samlet applikationsovervågningssystem. Så AppOptics APM har specialiserede sektioner, der fokuserer på specifikke applikationstyper. En af disse specialafdelinger fokuserer på databasepræstation. AppOptics kapacitet til indstilling af databaser kan interagere med mange forskellige databasemærker, herunder MySQL, Microsoft SQL Server, Oracle, Postgres, og Apache databasestyringssystemer.

AppOptics-databasetuneren fokuserer på effektiviteten af ​​SQL-forespørgsler. Den undersøger effekten af ​​hver forespørgselsudførelse og ser efter forespørgsler, der tager lang tid at hente resultater og undersøge, hvorfor de er så ineffektive. Værktøjet starter en sporingsfil, der viser alle de transaktioner, der er nødvendige for at opfylde en anmodning fra en forespørgsel. Dette fremhæver ineffektive sammenføjninger og kolonner, der skal indekseres.

Et analysemotor AppOptics-system udøver også alle koder, der kalder SQL-forespørgsler for at sikre, at de interagerer effektivt med databasen. Kodeffektivitetsmodulet undersøger alle programmer, ikke kun dem, der involverer databaseinteraktion.

Som en skybaseret tjeneste er AppOptics i stand til at analysere databaser, uanset hvor de er vært - på dit websted, på et fjernt sted eller i skyen. Tjenesten bliver opkrævet for ved årligt abonnement og du kan få en 14-dages gratis prøveperiode at tjekke AppOptics APM selv.

AppOptics APMS start 14-dages GRATIS prøve

5. ManageEngine Free SQL Health Monitor 

ManageEngine Free SQL Health Monitor

Endelig har vi det ManageEngine SQL Health Monitoring Tools. ManageEngine SQL Health Monitoring Tools er en gratis SQL-overvågningsplatform, der kan overvåge CPU, hukommelse og diskpladsudnyttelse af SQL-servere. Overvågning af SQL-servere kræver næsten ingen konfiguration, fordi tilsluttede servere opdages automatisk.

Du kan også gå et skridt videre og dykke ned i selve databaseoplysningerne. For eksempel kan du se de aktive transaktioner, anvendte logfiler, log-cache-hit-forhold, transaktioner pr. Sekund og databasestørrelse. Dette giver dig de grundlæggende oplysninger for at se, om der er problemer med performance.

Hvis du leder efter et SQL-værktøj, der hjælper med at overvåge SQL-ydeevne, er dette et gratis værktøj, der er værd at overveje. ManageEngine SQL Health Monitoring Tools kan downloades gratis her.

6. Redgate SQL Monitor

Redgate SQL-skærm

Redgate SQL Monitor er et andet vidt brugt forespørgselsoptimeringsværktøj. Redgate SQL Monitor tilføjer et avanceret dashboard for at hjælpe med at overvåge SQL-ydelse. Gennem dashboardet kan du se en oversigt over dine SQL-servere, der opdateres hvert 15. sekund.

Med andre ord kan du nemt forblive på toppen af ​​status for din SQL-infrastruktur uden at gå glip af noget vigtigt. Forekomstets tidslinje er især nyttig, da den viser dig CPU, Hukommelse, Disk I / O, og Waits af din database.

Der er også et advarselssystem, der holder dig opdateret om ydeevneændringer. Redgate SQL Monitor kommer med over 40 tilpassbare skabeloner for at advare dig om alle de almindelige ydelsesproblemer, uanset om en forespørgsel fungerer dårligt, eller processer blokeres.

Fejlfinding er et andet område Redgate SQL Monitor klarer sig bemærkelsesværdigt godt. Når du har opdaget et ydelsesproblem, giver platformen dig yderligere målinger, der hjælper med at fastlægge grundårsagen. Metrics kan sammenlignes med basislinjeaktivitet for at finde ud af, hvad der har forårsaget problemet.

Med hensyn til prisfastsættelse, Redgate SQL Monitor's pris afhænger af hvor mange servere du ønsker at understøtte. Mellem 1-4 servere er prisen pr. Server $ 1.565 (£ 1.179). Mellem 5-9 servere er prisen $ 1.330 (£ 1.002) pr. Server. Hvis du har brug for over 10 servere, kan du kontakte virksomheden direkte for et tilpasset tilbud. Der er også en 14-dages gratis prøveperiode som du kan downloade her.

7. EverSQL

EverSQL

EverSQL er en SQL-optimizer, der er et populært valg til SQL-tuning. Værktøjet har en smart algoritme, som automatisk omskriver SQL-forespørgsler for at få dem til at køre hurtigere. Når en forespørgsel er blevet omskrevet, kan du se en kodesammenligning med noter om alle ændringer foretaget i forespørgslen. Disse funktioner kombineres gør det praktisk at øge effektiviteten af ​​forespørgsler uden at miste oversigt over, hvilke ændringer der er foretaget.

Du kan også bruge EverSQL at tage indekseringsanbefalinger for flere forespørgsler på samme tid. Tilsvarende kan forespørgsler optimeres direkte fra MySQL-langsomme logfil. Du kan også tilføje skemaet for at se avancerede optimeringsmuligheder for yderligere at forbedre ydelsen.

Hvis du vil starte med at optimere og indstille forespørgsler gennem din webbrowser til en konkurrencedygtig pris, EverSQL anbefales stærkt. EverSQL er kompatibel med MySQL, MariaDb, og PerconaDB (EverSQL fungerer muligvis med andre databasetyper med varierende succes).

EverSQL Er tilgængelig gratis med 50 forespørgselsoptimeringer i 14 dage. Den grundlæggende version koster $ 29 (£ 21.87) en måned for 25 forespørgsler og Plus-versionen $ 135 (£ 101) for 100 forespørgsler. Der er også en Premium-version, der tilbyder et brugerdefineret antal kreditter, men du skal kontakte firmaet direkte. Du kan downloade den gratis prøveversion af EverSQL her.

8. Idera DB Optimizer

Idera DB Optimizer

Få værktøjer tilbyder en lige så enkel SQL-tuningoplevelse som Idera DB Optimizer. Med DB Optimizer kan du indstille SQL Oracle, SQL Server, DB2 og Sybase. Guiden SQL-tuning giver automatisk forslag til indstilling af en forbedring af SQL-koden. Dette sikrer, at din kode fungerer bedst muligt.

Overvågning af præstationsflaskehalse er en anden opgave, som DB Optimizer udfører meget godt. Du kan se en graf over ventetidsanalyse for at se de underliggende årsager til dårlig databaseydelse.

Der er også muligheden for at køre SQL-forespørgsler med alternative eksekveringsstier, indtil du finder den mest effektive SQL-sætning. Når du først har fundet et mere effektivt alternativ, kan du foretage ændringen med et enkelt klik.

samlet set DB Optimizer er et SQL-indstillingsværktøj, der er ideelt til mellemstore organisationer. DB Optimizer starter til en pris på $ 572 (£ 431) pr. bruger. Der er også en 14-dages gratis prøveversion tilgængelig her.

9. dbForge Studio

dbForge Studio

dbForge Studio er en af ​​de bedste SQL-forespørgselsoptimeringsprogrammer på denne liste. dbForge Studio leveres med en række serverstyringsværktøjer, der hjælper med at overvåge serverpræstationer og tune kodning. Dette værktøj tilføjer kode afsluttet, SQL-formatering, SQL-kodestykker, og kode navigation for at give dig mulighed for lettere at indstille SQL-kode.

Et værktøj, der er særlig nyttigt, er Index Manager som overvåger SQL-indekser og fremhæver problemer med indeksfragmentering. Med Index Manager kan du finde databaser, der ikke fungerer godt.

Hvis du har brug for at overføre data fra server til server, skal Data Sammenlign funktion er afgørende. Med Data Sammenlign du kan synkronisere data fra flere tabeller, analysere forskellene og generere rapporter. dbForge Studio er således et af de bedste værktøjer til datasynkronisering på denne liste.

Der er tre versioner af dbForge Studio til køb; Standard-, Professional- og Enterprise-versionerne. Standardversionen starter ved $ 249,95 (£ 188,45) med grundlæggende kodekonkurrence og en visuel forespørgselsbygger.

Den professionelle version koster $ 499,95 (£ 376,96) med avanceret kodekonfiguration og funktioner som sammenligning af data og synkronisering, plus en T-SQL-kodeanalysator. Enterprise-versionen koster $ 699,95 (£ 527,76) og leveres med Source Control og en T-SQL Unit Test. Der er også en gratis prøveversion, du kan downloade her.

10. Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS)

Microsoft SQL Server Management skærmbillede

SQL Server Management Studio er en meget brugt forespørgselsoptimering til Windows. På SQL Server Management Studio, overvågning af forespørgsler på forespørgsler udføres via Database Engine Tuning Advisor eller DTA. DTA bruges til at få forespørgsler til at køre hurtigere. Det kan tilføje indekser og partitionsforespørgsler for at eliminere præstationsflaskehalse og reducere køretid.

SQL Server Management Studio er tilgængelig for vinduer10, 8, 8.1, 7, 2012, og 2008 R2. Hvis du leder efter et SQL-indstillingsværktøj, der er let at bruge og ikke leveres med en betydelig prismærke, SQL Server Management Studio er værd at overveje. SQL Server Management Studio er et værktøj, der er ideelt til mindre virksomheder på grund af dets lave omkostninger. SQL Server Management er helt gratis og kan downloades fra Microsofts websted her.

Valg af SQL Query Optimization Tools

Hvis du har brug for at overvåge SQL-forespørgsler som en del af din daglige arbejdsbyrde, anbefaler vi stærkt, at du investerer i et forespørgselsoptimeringsværktøj. Værktøjer som SolarWinds Database Performance Analyzer og SentryOne SQL Sentry giver dig mulighed for at holde et vågent øje med SQL-forespørgselsydelsen for at sikre dig, at dine servere kører effektivt.

For de organisationer med lavere budgetter Microsoft SQL Server Management Studio kan hjælpe dig med at visualisere SQL-serverydelse. Selvom det ikke er så avanceret som nogle af de andre værktøjer på denne liste, giver det en solid brugeroplevelse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 51