10 bedste Ping-overvågningsværktøjer til 2020

10 bedste Ping-overvågningsværktøjer til 2020


Ping-overvågning er en af ​​de gå-til-teknikker, som en administrator bruger til at kontrollere tilgængeligheden af ​​netværksenheder. Men hvad er pingovervågning? Pingovervågning er hvor en bruger pinger en enhed og venter på et svar. Monitoren vurderer derefter forbindelsesstyrken baseret på responstiden.

Brug af et ping-scanningssoftwareværktøj til at overvåge dine enheder kan fortælle dig, om en enhed er op eller ned. Overvågning af dit netværk på denne måde giver dig et klart perspektiv på sundheden for dine vigtige enheder. I denne artikel skal vi se på de bedste ping-overvågningsværktøjer på markedet.

Vi dækker hvert af de værktøjer, vi valgte til denne artikel længere nede, men hvis du kun har tid til at læse en hurtig oversigt, her er vores liste over de bedste ping-overvågningsværktøjer:

  1. SolarWinds Engineer's værktøjssæt (GRATIS PRØVE) - Dette sæt på mere end 60 værktøjer inkluderer et Ping Sweep-værktøj og andre værktøjer, der er afhængige af Ping.
  2. PRTG Network Monitor (GRATIS PRØVE) - Et stort sæt skærme inklusive Ping-sensoren, Ping Jitter-sensoren og Cloud Ping-sensoren.
  3. Site24x7 (GRATIS PRØVE) Et bundt overvågningsværktøjer leveret fra skyen, der kontrollerer netværks- og webstedets ydeevne.
  4. ManageEngine Free Ping and Traceroute Tool - Et nyttigt værktøjssæt, der inkluderer en alarmmekanisme.
  5. Nagios XI - Et netværksadministrationsværktøj, der inkluderer et Ping-værktøj.
  6. Spiceworks Network Monitor - En gratis, annonceret understøttet netværksadministrator, der integrerer Ping.
  7. EMCO Ping Monitor - Et letvægtsværktøj til netværk, der bruger Ping til at overvåge enheder, der er knyttet til et netværk.
  8. PingInfoView - Et gratis Ping-værktøj med en grafisk grænseflade til Windows.
  9. Dotcom-Monitor ICMP Ping værktøjsmonitor (serverovervågning) - Dette værktøj udløser alarmer baseret på Ping-testresultater, hvilket gør det til et netværksovervågningssystem.
  10. Strømadministrator - Et Ping-sweep-værktøj, der er tilgængeligt til Windows.

De bedste ping-overvågningsværktøjer

Når du vælger værktøjer til denne liste, er vores vigtigste overvejelser, hvor værktøjets robusthed med hensyn til forskellige brancher bruger sager, pålidelighed, dokumentation og support, brugervenlighed og softwareopdateringer og vedligeholdelse.

1. SolarWinds Engineer's værktøjssæt (GRATIS prøve)

SolarWinds Engineers værktøjssæt

SolarWinds Engineer's værktøjssæt er et netværksovervågningsværktøj, der understøtter pingovervågning. SolarWinds Engineer's værktøjssæt tilbyder en pingovervågningsoplevelse, der kan følge med enhver arbejdsbyrde. Du kan bruge en automatisk registrering funktion til automatisk at opdage enheder, der er tilsluttet dit netværk. Når en enhed er tilsluttet, kan du derefter se metrics som tilgængelighed, CPU-belastning, hukommelsesudnyttelse, og reaktionstid. Alle disse oplysninger giver dig de grundlæggende behov for at se, hvordan en enhed fungerer.

Når du har hentet data fra dine pingede enheder, kan du se dem i form af en graf. Disse grafer viser reaktioner i realtid, så du har at gøre med de mest ajourførte oplysninger. Når du er færdig med at overvåge dem, kan du eksportere dem som billedfiler eller tekstfiler afhængigt af dine behov.

Mens du bruger SolarWinds Engineer's værktøjssæt du er ikke under noget pres for at fange alt, hvad der sker, da der er et advarselssystem på plads til at gøre dette for dig. Det Svartidskontrol, HukommelsesmonitorCPU-skærmInterface skærm, og traceroute tage sig af dette for dig. Dette sikrer, at uanset hvad der sker, er du i stand til at reagere hurtigt.

samlet set SolarWinds Engineer's værktøjssæt tilbyder en velbygget pingovervågningsplatform. Denne software er lige så velegnet til SMV'er som for større organisationer. SolarWinds Engineer's Toolset starter til en pris af $ 1.495 (£ 1.145), og du kan også downloade 14-dages gratis prøveperiode til evaluering.

SolarWinds Engineers værktøjssætDownload 14-dages GRATIS prøveversion

2. Paessler PRTG Network Monitor (GRATIS PRØVE)

PRTG Network Monitor-billede

Paessler PRTG Network Monitor er et meget velkendt netværksovervågningsværktøj, der leverer en førsteklasses pingovervågningsoplevelse. PRTG Network Monitor pinger enheder i dit netværk for at måle deres tilgængelighed. Med dette værktøj kan du scanne efter enheder, der kan scannes efter IP-rækkevidde. PRTG Network Monitor tilbyder en række forskellige sensorer, der kan bruges til pingovervågning; disse inkluderer Ping-sensor, Ping Jitter-sensor og Cloud Ping-sensor.

Fordelen ved denne sensormodel af netværksovervågning er, at den giver dig masser af detaljerede oplysninger. Hver sensor har sin egen rude, hvor du kan vælge mellem levende og historiske data før du ser resultaterne på skærmdisplayet. Ping-sensoren giver dig det grundlæggende som f.eks ping tid, minimum pingtid, maksimal pingtid, og procentdel af pakketab. Dette giver dig de grundlæggende oplysninger, du har brug for for at se, om der er et problem med en enhed.

Imidlertid, Paessler PRTG Network Monitor giver dig også mulighed for at overvåge for mere avancerede ping-bekymringer som jitter. Det Ping Jitter-sensor giver dig mulighed for at måle, hvor meget netværksjitter der er på dit netværk. Denne sensor viser den statistiske jitterværdi og udførelsestid for anmodninger. Overvågning for jitter er især vigtig i miljøer med vigtige tjenester som VoIP-telefoner. Selvfølgelig, PRTG Network Monitor har også underretninger til at advare dig, hvis nogen særlige tærskler er overskredet.

PRTG Network Monitor er også tilgængelig for gratis til dine første 100 sensorer. Dem med større netværk skal dog købe en af ​​de betalte versioner. De betalte versioner af PRTG Network Monitor spænder fra $ 1.600 (£ 1.226) for 500 sensorer til $ 14.500 (£ 11.113) for ubegrænsede sensorer. Der er også en 30-dages gratis prøveperiode af PRTG Network Monitor.

Paessler PRTG Network MonitorDownload 30-dages GRATIS prøveversion

3. Site24x7 Webstedsovervågning (GRATIS PRØVE)

10 bedste Ping-overvågningsværktøjer til 2020

Site24x7 er en skybaseret service der overvåger IT-infrastruktur, applikationer og webstedsydelse, brugeradfærd. Fokus for dette værktøj er ydelsen af ​​alle it-tjenester. De flere lag af tjenester, der er nødvendige for at understøtte et websted, betyder, at en fejl i ét element vil påvirke ydeevnen for den offentligt stillede web-tilstedeværelse.

Hastigheden, som data rejser rundt i et netværk og over internettet, er en meget vigtig faktor i den vellykkede levering af en webside. Ping måler rundrejsetiden fra et punkt til et andet over en forbindelse.

Site24x7 fungerer fra 90 placeringer over hele kloden, hvilket giver kunderne på tjenesten en visning af hastigheden på levering af deres websteder til alle hjørner af jorden. Hastighedsstatistikken leveret af Site24x7 inkluderer DNS-tid, forbindelse tid, første byte tid, download tid og SSL håndtryk tid.

Bortset fra at tjekke internethastighederne, sørger Site24x7 for, at systemadministratorer får det tidlige advarsler når udstyrsproblemer sandsynligvis vil påvirke leveringen af ​​websteder. Tjenesten scanner konstant status for servere, netværk og understøttende applikationer. Disse kontroller sammen med sikkerhedsbeskyttelse af webstedskodning, gør det muligt for webvirksomheder at fortsætte med at levere information, tjenester og varer til besøgende på websitet.

Der er en gratis version af Site24x7, som er begrænset til overvågning af fem websteder eller servere. Fire betalte udgaver giver potentielle abonnenter et valg af moduler. Alle de betalte udgaver af Site24x7 kan testes på 30-dages gratis forsøg.

Site24x7 WebstedsovervågningStart 30-dages GRATIS prøveversion

4. ManageEngine Free Ping Tool

ManageEngine Free Ping Tool

ManageEngine Free Ping Tool er et gratis ping-overvågningsværktøj, der anbefales til dem, der ønsker at installere en grundlæggende ping-monitor. Med dette værktøj kan du måle de kernemetriks, som f.eks tur-retur tid, pakketabsprocent, og hop nummer. Du kan også se antallet af vellykkede og mislykkede ping-tællinger for at se, hvor mange gange en enhed har succes eller mislykket en test.

Selv om ManageEngine Free Ping er et grundlæggende værktøj, det giver dig stadig et brugervenligt betjeningspanel. Du kan se alle metrics på dine pingtest og din enheds farvekodede status i hovedtabeloversigten. Dette giver dig mulighed for at se alle de vigtige oplysninger, selv uden de mere avancerede skærme, der tilbydes af andre produkter på denne liste.

ManageEngine Free Ping Tool har også et notifikationssystem. Underretninger sendes til instrumentbrættet i tilfælde af, at en enhed ses som ikke tilgængelig. Dette sikrer, at du aldrig går glip af oplysninger og ignorerer et udviklende problem. Disse alarmer er baseret på tærskler for at holde dem meningsfulde, så du ikke bliver bombarderet af irrelevant information.

Den eneste begrænsning af dette værktøj er, at du kun kan overvåge op til 10 servere eller websteder ad gangen. Dette gør ManageEngine Free Ping Tool utilstrækkelig for større organisationer. Det tilbyder dog stadig en af ​​de bedste brugeroplevelser til dem, der ikke er vant til mere fancy overvågningsoplevelser. Du kan downloade ManageEngine Free Ping Tool.

5. Nagios XI

Nagios XI-billede

Nagios Xjeg betragtes bredt som et af verdens bedste værktøjer til overvågning af netværk. Endnu Nagios XI tilbyder også en fremragende pingovervågningsoplevelse isoleret. Med Nagios XI kan du se tilgængeligheden af ​​dine enheder og se, hvor udbredt pakketab er, mens dit netværk er i overgang. Dette giver dig mulighed for at skære til møtrikker og bolte på, hvor godt dine netværksenheder klarer sig.

Som et pingovervågningsværktøj, Nagios XI tilbyder en blanding af moderne netværksovervågning sammen med mere klassiske visuelle skærme og mere avancerede skærme som netværkstopologikort er også inkorporeret. Men hvis brugerdesignet ikke er efter din smag, kan du det tilpasse layoutet for hver bruger. Dette sikrer, at brugerne har fuld kontrol over, hvordan de overvåger deres netværk.

For mindre organisationer, Nagios XI kan downloades gratis på RHEL Linux og CentOS. Du kan også bruge Nagios XI Microsoft men du bliver nødt til at gøre det ved hjælp af en VMware-arbejdsstation eller alternativ service. Som resultat, Nagios XI er mest enkel, når den implementeres i et Linux-miljø.

Der er to betalte versioner af Nagios XI; Standardudgave og Enterprise Edition. Standardudgaven er den billigste af de to til $ 1.955 (£ 1.498). Standardudgaven giver dig alle de grundlæggende overvågningsmuligheder, men hvis du vil planlægge rapporter og oprette kapacitetsplanlægningsrapporter, skal du købe Enterprise Edition. Enterprise Edition kan købes til en pris af $ 3.495 (£ 2.699). Du kan downloade Nagios XI på en 60-dages gratis prøveperiode.

6. Spiceworks Network Monitor

spiceworks netværk skærmbillede

Der er få netværksovervågningsløsninger, der egner sig såvel til at overvåge mindre netværk som Spiceworks Network Monitor. Spiceworks Network Monitor tilbyder en gratis ping-overvågningsløsning designet specielt til mindre netværk. Ping-overvågningsfunktionerne på denne software giver brugerne mulighed for at pingere enheder i hele deres netværk og se deres status. Med Spiceworks Network Monitor du kan se nøgledata på CPU, brug af disknetværk, og hukommelsesbrug.

Al denne information føres tilbage til instrumentbrættet. Fra det øjeblik, du tilføjer en enheds IP og værtsnavn, vises det på dit instrumentbræt. Det dashboard har farvekodede knapper der viser, om en enhed er klassificeret som op eller ned. Hver gang du vil tilføje en ny enhed til dette centrale overvågningsmiljø, kan du gøre dette manuelt ved at trykke på Tilføj enhed knap.

I betragtning af produktionskvaliteten af ​​softwaren er det ikke overraskende Spiceworks Network Monitor har sit eget advarselssystem, der hjælper dig med at holde dig opdateret med netværksbegivenheder. Du vil modtage e-mail-advarsler, hvis nogen af ​​dine enheder går ned. Du kan også tilpas dine egne alarmparametre så hvis en pingtid overstiger en bestemt tidsperiode, bliver du straks underrettet.

Hvad der virkelig gør Spiceworks Network Monitor et fremtrædende produkt på denne liste er, at det er gratis og moderne. Der er dog en grænse for, hvor mange enheder du kan overvåge med dette program. Ud over at bruge Spiceworks Network Monitor du har brug for et af følgende; Windows 7, Windows Server 2008 R2, eller Windows Server 2012 R2. Du kan downloade Spiceworks Network Monitor direkte fra deres side.

7. EMCO Ping Monitor

EMCO Ping Monitor skærmbillede

Næste op på denne liste har vi EMCO Ping Monitor hvilket giver en af ​​de mest undervurderede pingovervågningsoplevelser, der er tilgængelige lige nu. Fra Oversigt over værtstatus du kan se værter på tværs af dit netværk, deres statusping-svarrater, og udfald Information. Du kan overvåge hver vært i realtid ved hjælp af en farvekodet graf for at se, hvordan din forbindelse ændrer sig over tid. Dette giver dig et snapshot-perspektiv, så du kan se, om der er nogle presserende problemer, du har brug for.

Hvis du vil se på dit netværk fra et andet perspektiv, kan du se på dine historiske værtsdata. Du vælger blot den tidsperiode, du vil gå tilbage til til overvågning. Når du har hentet disse oplysninger, kan du oprette rapporter at sende til andre teammedlemmer i PDF eller HTML format. Denne enkle opsætning holder dig tæt på, hvad der foregår, så du ikke bliver distraheret af mere detaljerede skærme.

En særlig interessant funktion, der tilbydes af EMCO Ping Monitor er muligheden for at konfigurere scripts. Du kan konfigurere scripts til at køre, når der sker en netværkshændelse. Dette er godt, fordi det giver dig mulighed for at integrere en smule automatisering i din overvågningsoplevelse. Dette understøttes af brugen af ​​alarmer, der sender dig e-mail-meddelelser, når noget ændrer sig. EMCO Ping Monitor er tilgængelig som begge a Windows-program og Windows-service.

EMCO Ping Monitor er tilgængelig som en freeware-version til op til fem værter. Med hensyn til betalte versioner kan du købe Professionel udgave eller den Enterprise Edition. Professional Edition kan overvåge op til 250 værter for $ 99 (£ 75) pr. Kopi eller $ 245 (£ 187) for ubegrænsede kopier. Enterprise Edition tilbyder ubegrænset overvågning af værter og koster $ 199 (£ 152) for en enkelt kopi og $ 445 (£ 341) for ubegrænset kopier. Du kan også downloade gratis prøveversion af EMCO Ping Monitor.

8. PingInfoView

PingInfoView

PingInfoView er et ping-overvågningsværktøj til de lejligheder, hvor du bare vil udføre grundlæggende ping-scanninger. Med dette letvægtsværktøj kan du ping flere værtsnavne og IP-adresser straks for at se, om forbindelsen var vellykket eller ej. Disse oplysninger vises i hovedtabelvisningen, der viser dig, om forbindelse lykkedes eller mislykkedes og sidste pingtid.

Enheder, der er op, markeres med en grøn knap, mens de, der er gået ned, kan identificeres med en rød knap. Selvom dette er et grundlæggende værktøj, kan du stadig planlægge regelmæssige ping-scanninger for at holde dine overvågningsdata opdaterede. Du kan konfigurere PingInfoview til ping-enheder med regelmæssige intervaller du vælger. Dette sikrer, at dine ping-scanningsdata er nøjagtige og op til minut. Når du er færdig med at pinge værtsnavne og IP-adresser, kan du gem resultaterne i tekst, HTML, eller XML filformater.

Selvom dette værktøj ikke egner sig til dem, der søger et produktdrevet mere ved visualisering, PingInfoView gør et godt stykke arbejde for at give brugeren de grundlæggende data. PingInfoView er tilgængelig gratis på Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, og Windows 10. Du kan downloade PingInfoView gratis.

9. Dotcom-Monitor ICMP Ping Tool Monitor (serverovervågning)

dotcom monitor ping værktøj

Dotcom-Monitor ICMP Ping værktøjsmonitor er Dotcom-Monitors svar på ping-overvågning. Med dette produkt kan du sende ICMP ping anmodninger om at vurdere status for enheder i hele dit netværk. Ping-test vises i grafisk format så du kan spore ændringen i svar over tid. Enheder, der er i gang, er simpelt markeret Okay i tabellen nedenfor grafisk visning.

Trykket ved manuel overvågning reduceres med DotCom-Monitor ICMP Ping Tool Monitor's advarsler system. Det alarmsystem fungerer baseret på tærskler og giver dig besked i det øjeblik, en metrisk overstiger den foruddefinerede tærskel. Dette betyder, at du ikke behøver at holde styr på detaljerne, når du overvåger dit netværk; DotCom-Monitor ICMP Ping værktøjsmonitor gør det for dig.

Dotcom-Monitor ICMP Ping værktøj er en del af det webbaserede serverovervågningsprodukt, som Dotcom-Monitor tilbyder. Prisen på dette værktøj bestemmes af det antal mål, du har brug for, og den kontrolfrekvens, du vil have. Prisen varierer fra $ 16 (£ 12,27) per måned for 10 mål og en 15-minutters kontrolfrekvens, til $ 120 (£ 92) for 100 mål og en kontrolprøve på et minut. Du kan downloade en 30-dages gratis prøveperiode af Dotcom-Monitor ICMP Ping værktøj.

10. Strømadministrator

Poweradmin-skærmbillede

Endelig har vi det Strømadministrator. Strømadministrator brugergrænseflade ser lidt forældet ud sammenlignet med de fleste værktøjer på denne liste, men dens ping-overvågningsevner er lige så dygtige inden for moderne netværksmiljøer. Med Strømadministrator du kan ping flere IP-adresser samtidigt. Derudover kan du holde styr på dataene på Ping test, CPU, hukommelse, og diskbrug. Dette giver dig de grundlæggende behov, der er nødvendige for at overvåge effektivt.

Strømadministrator har sit eget alarmsystem, der sigter mod at minimere antallet af advarsler, du modtager. For eksempel dig kun modtage ping-advarsler, hvis der ikke er modtaget to eller flere ping-svar. Alarmsystemet giver dig også mulighed for at indtaste en række yderligere konfigurationer. For eksempel kan du Vælg den maksimale responstid for en vellykket ping og begræns alarmer til begivenheder, hvor der er fundet en fejl i en bestemt periode.

Konfiguration af alarmer på denne måde forhindrer dig i at blive bombarderet med underretninger, hver gang en ping-anmodning mislykkes! Når der fremsættes en anmeldelse, ved du, at det er noget alvorligt, der skal løses. Power Admin er tilgængelig på Windows.

Generelt anbefaler vi Strømadministrator til de brugere, der har brug for en lean ping-overvågningsplatform, til hvilken de kan ping flere IP-adresser. Hvis du gerne vil købe en kopi af Power Admin, skal du kontakte firmaet direkte og udfylde en kort e-mail-formular. Der er også en 30-dages gratis prøveversion af Strømadministrator.

Bedste Ping-overvågningsværktøjs dom

I dagens verden af ​​hurtigt bevægende netværk er ping-overvågning blevet en forudsætning for styring af netværksenheder. Pinging-enheder er en af ​​de bedste måder at se, om de oplever ydelsesproblemer. I mange tilfælde kan du se problemer, inden de begynder at resultere i driftsstop, hvis du ser nøje ud. I tilfælde af, at en enhed går ned, kan du dog straks fortælle det ved hjælp af et værktøj med advarsler som SolarWinds Engineer's Toolkit eller Paessler PRTG Network Monitor.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 89