10 bedste internetovervågningssoftware og værktøjer

bedste internetovervågningssoftware og værktøjer


Det kan være en stor omkostningsbesparende at køre et websted, og opsætningsomkostningerne er minimale (ifølge en nylig undersøgelse bør hosting af små virksomheder ikke koste mere end $ 15 pr. Måned). Du kan sælge uden at have en mursten og mørtelbutik, og du kan drive et agentur eller konsulentvirksomhed uden at skulle leje kontorer for at imponere potentielle kunder. Dog vil dit websted skade din virksomhed, hvis det er langsomt at indlæse eller går ned. Det ville være meget irriterende, hvis den internetforbindelse, du betaler for, mister din virksomhed ved at gå ned. Du kan følge med på disse fejlforhold med en internetmonitor.

Kort tid? Her er vores liste over de bedste internetovervågningssoftware og værktøjer:

  1. Paessler internetovervågningssoftware med PRTG (GRATIS PRØVEVERSION)
  2. SolarWinds Pingdom (GRATIS PRØVEVERSION)
  3. Outages.io
  4. NodePing
  5. Websted 24 × 7
  6. Uptrends
  7. Dynatrace
  8. Uptime Robot
  9. Uptime
  10. StatusCake

Overvågningstjenester

Når du kontrollerer for at sikre dig, at dit websted bliver leveret med en acceptabel hastighed, skal du overvåge flere faktorer. Så kig efter et værktøj, der giver dig brugerperspektivet og vil gennemgå flere sider på dit websted i stedet for et, der bare pinger din startside.

De fleste af værktøjerne på denne liste findes på en Software-as-a-Service (SaaS) model. Det betyder, at de ikke tager tid at konfigurere, og at de er utroligt lette at bruge. Du behøver ikke fortsætte med at opdatere denne software, og du behøver ikke at bekymre dig om, hvilket punkt på dit netværk er det bedste sted at installere værktøjet.

Skalerer din skærm

En fordel ved Skybaserede tjenester er, at de opkræver et abonnementsbasis, og de fleste af dem tilbyder flere forskellige planer. Det betyder, at du kan vælge en plan, der passer til din virksomheds størrelse. Hvis du kun har et websted med få sider, ønsker du ikke at skulle betale for den samme service, der er skræddersyet til store virksomheder med mange websteder. Det gode ved disse tjenester er de giver dig mulighed for at opgradere din plan, efterhånden som din virksomhed vokser.

Når du kigger efter et internetovervågningsværktøj, skal du Kontroller, at det passer til din forretningsstørrelse mens du også sørger for, at værktøjet dækker alle de ydelsesfaktorer, du har brug for at overvåge på dit websted.

De bedste internetovervågningsværktøjer

Der er mange muligheder derude, når du er på markedet for en internet-servicemonitor. Det vil tage lang tid at vurdere hvert af disse værktøjer, så vi har gjort benarbejdet for dig. I denne guide vil du indsnævre din søgning, så du kan spare tid og fokusere på de bedste muligheder.

Du kan læse mere om hvert af disse værktøjer i de følgende afsnit.

1. Paessler Internet Monitoring Software med PRTG (GRATIS PRØVEVERSION)

PRTG Internet Monitor

Paesslers PRTG overvågningsværktøjsdækninger netværk, server og applikationsovervågning. Værktøjet inkluderer mange forskellige sensorer. Hver sensor er faktisk et separat overvågningsprogram. Menuen med tilgængelige skærme inkluderer muligheden for at kontrollere, om dit websteds tilgængelighed er flere steder over hele kloden. Disse test giver dig en direkte visning af adgangshastigheder for dit websted. Så du kan se, hvor lang tid det tager medlemmer af offentligheden at komme til dit sted når som helst i løbet af dagen.

Internetovervågningsværktøjet har Ping funktion i hjertet. Så hvis din internet-service pludselig holder op med at fungere, vil du vide det med det samme og være i stand til at gribe ind. Ud over at se en linjegraf over adgangstider fra tre forskellige placeringer, vil du være i stand til at indstille systemet til at give dig besked, når ydeevne for internettjeneste falder. Disse underretninger kan leveres af e-mail, SMS, eller personsøgeralarmer.

PRTG internetmonitor tjekker mere end bare webstedets tilgængelighed. Du kan også bruge værktøjet til at sikre, at alle elementer på webstedet indlæses korrekt. Du kan også bruge værktøjet til at kontrollere brugeroplevelsen og gennemføre en gennemgang af det fulde køber sti fra det første besøg til et køb. Dette giver dig mulighed for at kontrollere, at databaseadgang er effektiv, og at din indkøbskurvesoftware fungerer korrekt.

PRTGs overvågningsmuligheder er ikke begrænset til dit eget websted. Du kan også tjekke andre sider på internettet. Således vil du være i stand til at sammenligne responstiderne på dit websted sammenlignet med rivaliserende websteder.

PRTG-pakken indeholder en masse overvågningsværktøjer. Problemer med din reaktionstider på webstedet er muligvis ikke forårsaget af din internettjeneste. Server- og applikationsydelse og også interne netværks responstider kan have indflydelse på leveringstider for websteder. Med det fulde PRTG-system kan du tjekke årsagen til eventuelle problemer med internet-responstid og bor gennem dit system for at finde den nøjagtige årsag til fejlen.

Du kan få en 30-dages gratis prøveversion af PRTG med alle tilgængelige sensorer. Paessler opkræver gebyrer for PRTG i bundter på serviceniveau. Hvert opladningsbånd beregnes ud fra det antal sensorer, du aktiverer. Hvis du kun aktiverer op til 100 sensorer, kan du gøre det Brug PRTG gratis for altid.

Paessler Internetovervågning med PRTGDownload 30-dages GRATIS prøveversion

2. SolarWinds Pingdom (GRATIS PRØVEVERSION)

Pingdom skærm

Pingdom er et skybaseret system der overvåger din internetforbindelse og din netværksydelse fra et eksternt synspunkt du behøver ikke at installere nogen software. Tjenesten åbnes via en webbrowser, hvilket giver dig et personlig dashboard, som du får adgang til med kontooplysninger.

Som en ekstern tjeneste er Pingdom godt placeret til at undersøge ydelsen på din internetforbindelse og levering af websider fra din server. Dette er tilfældet, selvom du ikke har noget udstyr på stedet og kører din virksomhed udelukkende på skybaserede tjenester.

Du kan konfigurere en betjeningspanelvisning til se statistikker fra flere sider alle på den samme side. Dette sparer dig for at skulle skifte konti for at holde kontrollen over din virksomhed på flere websteder.

Servicen tester konstant dit websteds tilgængelighed fra mere end 60 placeringer jorden rundt. Disse tests kan indstilles til at kontrollere de specifikke funktioner på dit websted, såsom tilmelding eller login-procedurer. Denne overvågning strækker sig til at spore besøgende rejser gennem dit websted. Disse besøgende kan vælges tilfældigt, men du kan også specificere surfere til at spore, hvis dit websted har hyppige gentagne besøgende.

Problemer får dobbelt tjekket fra en anden kilde for at sikre, at der findes ingen falsk rapportering. Du får besked af en advarsel, når der registreres et bekræftet ydelsesproblem. De der alarmer kan kanaliseres til andre apps som du ofte bruger i dit systemadministrationsarbejde. Du kan klassificere fejl og også få dem rettet til forskellige teammedlemmer. Du får ret til at konfigurere flere forskellige brugerkonti på Cloud-tjenesten for at give hvert teammedlem mulighed for at få et tilpasset billede af instrumentbrættet med forskellige niveauer af kontroller.

Prisfastsættelse er abonnementsbaseret med forskellige serviceniveau. Du kan få en 14-dages gratis prøveperiode af Pingdom-systemet.

SolarWinds PingdomDownload 14-dages GRATIS prøveversion

3. Outages.io

Outages.io

Outages.io tilbyder to muligheder: en hardware og en softwareløsning til overvågning af internettjeneste. Hardwareenheden er en boks, der er knyttet til din router og bliver en del af dit hjem- eller kontornetværk. Firmware i boksen overvåges af Outages.io og opdateres automatisk.

Softwareversionen af ​​værktøjet kan installeres på Windows 7, 8 og 10, CentOS og Debian Linux. Værktøjet er i stand til at overvåge eksterne websteder såvel som internetforbindelsen på dit hjemmeside, og du kan også få adgang til en kontrolpanel i skyen.

Formålet med dette værktøj er at identificere dårlig ydeevne og driftsstop på din internetforbindelse. Det er også i stand til at se, om tjenester på din webserver kører langsomt eller har fejl. Overvågningstjenesten udvides til eksterne websteder og Cloud-tjenester såvel som servere på stedet. Dashboardet præsenterer en søjlediagram over præstationsprøver. Hver prøve kan spørges efter detaljer ved at holde musemarkøren hen over den. Rapporten identificerer, hvor problemet ligger - lokal service, internettjeneste eller fjerntjeneste. Du kan endda se, hvilket hop på en forbindelse der skaber problemer. Du kan indstille instrumentbrættet til at sende dig meddelelser via e-mail, når der opstår ydelsesproblemer.

Du kan downloade softwareversionen af ​​Outages.io på tjenestens websted. Dette giver dig værktøjet med fuld funktion i 14 dage. Efter denne periode kan du fortsætte med at bruge standardversionen af ​​internetmonitoren eller vælge at opgradere til den betalte version for ekstra funktioner. Du kan også få adgang til en demoversion via webstedet.

Tilføjede bonusser er en gratis DNS-service og en sikkerhedsscanning. Hardwarefunktionen leveres med en indbygget DNS-server og en webcam-forbindelse.

4. NodePing

NodePing-skærmbillede

NodePing debiteres af abonnement, men det klassificerer ikke serviceniveauet. Det har en pakke for alle med meget høje kapaciteter. Tjenesten overvåger dine websteder med et minuts intervaller og det kan du dækker op til 250 steder med et abonnement. Tjenesten giver dig ubegrænsede brugerkonti, så du ikke behøver at gøre alt dit systemadministrationsteam logge ind med de samme legitimationsoplysninger. Det er også muligt skræddersy hver kontos betjeningspanel så du med sikkerhed kan give juniormedlemmer adgang uden risikoen for, at de får stærk og potentielt ødelæggende kontrol på systemet.

Det kontrollerer SSL-forbindelser for at sikre, at din HTTPS-service kører korrekt. Udover at sikre, at forbindelsessikkerheden fungerer korrekt, vil NodePing undersøge din webserver og dens tjenester, så den kan give dig præcise årsager til dårlig ydeevne, når først forbindelsesfejl er fundet. Tests udvides til din e-mailtjeneste og DNS-system. Du behøver ikke at installere nogen software på dit system for at bruge tjenesten, fordi den er helt skybaseret.

NodePing-programmet vil underrette dig via e-mail eller SMS hvis der opdages problemer. Internationale SMS-beskeder opkræves ikke som ekstra, men er inkluderet i abonnementsgebyret. Gebyret inkluderer også adgang til diagnoseværktøjer, og der er en plan for webhostingfirmaer, der giver dem mulighed for at give adgang til NodePing-værktøjer til deres kunder.

NodePing giver sælgere en henvisningskonto og du kan give systemet en check ved at åbne en 15-dages gratis prøveperiode.

5. Websted 24 × 7

Site24x7 Internet Monitor

Webstedet w24x7 køres af Zoho - det samme firma, der producerer ManageEngine ressourceovervågningssoftware. Denne skybaserede internetovervågningstjeneste har ikke brug for nogen software, der skal installeres på dine servere. Det kontrollerer tilgængeligheden og leveringshastigheden på dine websteder fra en ekstern placering.

Hvis du planlægger at tage nogle sider ned eller flytte dem på dit websted, opretter dashboardet 24 × 7 status sider der vises i stedet for standardfejlmeddelelser. Denne service gør det også muligt for dig omdirigere kunder til udskiftningssider.

Systemcheck udvider til sporing besøgende rejser gennem dit websted med tidspunkter for hver besøgte side, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du får hurtigere adgang til vigtige sider samt timing levering af hver side.

Webstedets instrumentbræt er meget godt præsenteret og inkluderer datavisualiseringer. Præsentationen er mobilsvarlig, så du kan få adgang til den fra din mobile enhed, når du er ude af kontoret. Tjenesten udvider til advarsler, der kan leveres af e-mail eller SMS.

Denne service debiteres på abonnementsbasis med en række planer, der passer til virksomheder i forskellige størrelser. Du kan prøve dette internetovervågningssystem i en 30-dages gratis prøveperiode.

6. Opadgående

Uptrends-skærmbillede

Uptrends-tjenesten overvåger en række faktorer for websteder, herunder tilgængelighed af internettjeneste. Værktøjet er en fjerntjeneste, så behøver du ikke installere software på dine servere. Monitoren kan kontrollere webservere hvor som helst, inklusive dem, der er vært på Cloud. Det kan også hjælpe dig med at kontrollere ydelsen på websteder, som du ikke ejer, så du kan sammenligne leveringstiderne på dit websted med effektiviteten af ​​dine rivaler.

Tjenesten kontrollerer en række faktorer på dit websted, herunder SSL-certifikater, DNS-poster og FTP-serverydelse. Ydelsesprøver udtages hvert minut, og de grafer, der repræsenterer disse data, kan eksporteres til PDF- eller Excel-format og du kan også sende rapporter til e-mail. Uptrends-tjenesten gemmer dine historiske data til analyse i to år.

Skærmen har et tilpasset dashboard der inkluderer masser af visualiseringer. Du kan tilføje brugerkonti til alt dit team og skræddersy betjeningspanelet til hver enkelt eller for brugergrupper.

Tjenesten sender dig advarsler inden e-mail, sms, eller gennem en anden kommunikationsapp, såsom Slack. Du kan få adgang til betjeningspanelet hvor som helst, også på mobile enheder.

Systemet sporer brugerrejser gennem dit websted og registrere belastningstiderne for alle besøgte sider. Det vurderer også dit websteds mobilvenlighed.

Uptrends har to pakker, som er Grundlæggende webovervågning og Avanceret webovervågning. Hver af disse muligheder tilbydes i serviceniveau, der passer til forskellige størrelser af virksomheder. Gebyrer foretages på abonnementsbasis, og du kan få en 30-dages gratis prøveperiode.

7. Dynatrace

Dynatrace instrumentbræt

Dynatrace tilbyder en komplet administration af webapplikationer, der inkluderer præstationssporing. Systemet sporer hjemmesider og leveringstider for tjenester og sammenligner alle elementer, der er involveret i sideoverførslen, for at træne, hvilket skaber dårlig ydelse. Denne skærm er særlig stærk kl granskning af JavaScript-ydelsen og det vil fremhæve eventuelle programfejl og kørefejl.

Ud over at se leveringstider viser Dynatrace en typisk besøgende rejse gennem dit websted, så det er en praktisk kilde til markedsføringsdata samt et værktøj til overvågning af driftsresultater.

Dette er en skybaseret service, men du behøver at installere noget software på dit system. Dette er OneAgent, som kører videre Windows Server eller Linux. Det giver dig statistikker over ydelsen på hostede websteder såvel som websteder, du kører fra dine egne servere.

Tjenesten debiteres på en abonnementsmodel, og du kan prøve den gratis i 15 dage.

8. Uptime Robot

Uptime Robot-skærmbillede

Uptime Robot startede som en gratis internetovervågningstjeneste men nu er der også en betalt version tilgængelig. Den gratis version tjekker ydelsen på dit websted hvert femte minut, mens den betalte version, kaldes Pro, vilje Kontroller dit websteds leveringshastighed hvert minut. Andre forskelle ligger i lagringsperioden for historiske data. Med den gratis version kan du gemme data i to måneder, mens den betalte version gemmer data i et år.

Ydelsesdata kan indstilles til at udløse en alarm, når overførselstiden overstiger en bestemt tid. Disse alarmer leveres af SMS.

Du får 50 skærme med den gratis version. Prisfastsættelse for den betalte version afhænger af, hvor mange skærme du vælger at installere. Disse skærme er placeret på forskellige steder i kloden. Der er forskellige skærmtyper i pakken. Disse er HTTPS, HTTP, Ping og Port skærme. Du kan også køre en nøgleordskontrol på dit websted for at få en rapport om tilstedeværelsen af ​​ønskede søgeord i dit indhold.

Dette er en fantastisk service, der er let at administrere.

9. Uptime

Uptime-skærmbillede

Uptime er en anden skybaseret webkontroltjeneste. Dette værktøj kan overvåge websteder, der er i lokaler, på fjerntliggende websteder eller i hænderne på en online hosting-service. Dette værktøj vil tjek tilgængeligheden af ​​dine internettjenester, servere og applikationer. Det kontrollerer sidehastighedshastigheder for dit websted og kontrollerer den generelle sundhed for dine webtjenester inklusive DNS-poster.

Uptime-pakken inkluderer en statussidetjeneste der giver brugerne behageligt meddelelse om manglende sider eller forkerte adresser. Værktøjet giver dig også muligheden for at følge besøgende rejser gennem dit websted med dets reelle brugerovervågning.

Tjenesten er tilgængelig på et abonnementsgrundlag med fire forskellige serviceplaner. Uptime har servere over hele verden, hvorfra du kan køre din systemcheck. Du får adgang til flere geografiske placeringer med de højere planer. Hvis du vil afprøve tjenesten uden risiko, skal du hente den gratis prøve på 21 dage.

10. Statuskage

StatusCake-skærmbillede

StatusCake er en anden online tjeneste til overvågning af internettjeneste. Dette værktøj vil kontrollere ydelsen på et websted og identificere, om problemet skyldes internettjenesten, et uroligt hop på ruten, webserveren eller tjenester og applikationer, der understøtter webstedet.

Tjenesten har 28 servere over hele verden, som giver dig mulighed for at se ydelsen på dit websted, når du får adgang fra forskellige placeringer. Serverovervågningstjenesten er kun tilgængelig for Linux servere. Kontrollerne, som StatusCake-tjenesten inkluderer, er Ping, HTTP, SSH, SMTP og TCP. Det vil også overvåge DNS-poster for dit domæne. Du kan se live feedback om ydeevne i instrumentbrættet, og du kan også få rapporter kørt i henhold til planen og blive sendt til dig.

Der er en gratis version af denne service, der udfører tests hvert 15. minut. De betalte planer tjekker hvert minut. Du kan få en 7-dages gratis prøveperiode af både Superior og forretningsplaner.

Overvågning af internetpræstation

Du har muligvis et fantastisk produkt og et fantastisk websted, men hvis det er langsomt at indlæse, vil besøgende give op og se på det næste sted på resultatsiden for søgemaskiner. Du kan ikke selv sidde og teste dit eget sted grundigt. For det første har du sandsynligvis bedre ting at gøre end at sidde og genindlæse siderne på dit websted konstant, og for en anden vil du aldrig være i stand til at teste dets ydeevne, når du får adgang fra den anden side af verden uden hjælp.

At få en internetmonitor vil sparer dig meget tid og hjælpe dig med at opdage problemer med weblevering, så snart de opstår. Få mest muligt ud af de gratis versioner eller gratis forsøg med de værktøjer, der findes i denne vejledning, til at afprøve flere muligheder uden at risikere nogen penge.

Bruger du en internetmonitor? Har du prøvet noget af værktøjerne, der er anført i denne vejledning? Efterlad en besked i Kommentarer afsnit nedenfor og del din oplevelse med samfundet.

Billede: Websteder fra Pixabay. Public Domain.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 33 =