10 bedste databasestyringsværktøjer og software

Databasestyringsværktøjer og software


Databaser bruges i vid udstrækning af virksomheder til at gemme referencedata og spore transaktioner. Websteder har brug for databaser og Enterprise Resource Planning (ERP) -systemer har brug for dem. Database Management System (DBMS) er den software, der formaterer data til opbevaring i databaser og giver adgang til dem gennem dataindhentningsmetoder. Det er svært at få en oversigt over dine data gennem kommandolinjen SQL. En grafisk brugerflade giver dig en meget bedre måde at kontrollere status på din database og styre den korrekt.

I denne gennemgang vil vi se på forskellige databasefronter, der hjælper dig med at administrere dine data effektivt. Listen her indeholder en række værktøjer, der er egnede til enkeltpersoner op til store organisationer med dedikerede DBA'er.

Bedste databasestyringsværktøjer

Hvis du begynder at se dig om efter software, der imødekommer dine forretningsbehov, vil du støde på en masse muligheder, der har et databasesystem som base. Sofistikerede grænseflader til nye databaseværktøjer gør det lettere for alle i branchen at oprette og køre en database - du har ikke længere brug for en specialist databasetekniker eller databaseadministrator.

Her er vores liste over de ti bedste databasestyring og værktøjer:

  1. RazorSQL
  2. Microsoft SQL Server Management Studio
  3. MySQL Workbench
  4. TeamDesk
  5. TablePlus
  6. Sequel Pro
  7. phpMyAdmin
  8. Navicat til MySQL
  9. SQLyog
  10. knack

Du kan læse mere om disse indstillinger i de følgende afsnit.

1. RazorSQL

RazorSQL

RazorSQL er en omfattende pakke værktøjer, der hjælper dig med at køre en relationsdatabase, der er adgang til med SQL. Suiten kan kommunikere med en lang liste med RDBMS'er, inklusive Oracle, MySQL, SQL Server, PostgreSQL, Informix, og Ingres.

Værktøjets interoperabilitet er især nyttigt, hvis du skal beskæftige dig med flere databasetyper på dit websted. SQL-kommandosættet er ikke nøjagtigt det samme for alle RDBMS'er, så du kan spilde tid på at indtaste det forkerte kommandoformat, når du skifter fra et system til et andet. RazorSQL præsenterer en GUI-grænseflade, som den derefter fortolker til kommandoer, der udføres i databasen. Hvis du imidlertid ønsker at skrive dine egne scripts, inkluderer værktøjet en SQL Editor, som vil fremhæve syntaksfejl.

Pakken indeholder næsten alle de funktioner, du har brug for for at administrere en database., Inklusive sikkerhedskopiering af data i tabeller. En ting, der mangler i denne pakke, er en formularbuilder, der giver dig mulighed for at oprette frontend for at give dit brugerfællesskab sikker og nem adgang til databasen.

Dette er et betalt værktøj, men er meget rimeligt prissat. Du kan købe standardpakken, der inkluderer et års opdateringer og support eller vælge dyrere pakker med længere supportperioder. En anden dimension i prisstrukturen for RazorSQL er antallet af mennesker, der vil bruge det. Softwaren installeres på vinduer, Mac OS, og Linux og du kan få det i en 30-dages gratis prøveperiode.

2. Microsoft SQL Server Management Studio

Microsoft SQL Server Management Studio

Hvis du bruger SQL Server til din DBMS, ville du drage fordel af dette gratis værktøj af Microsoft. Denne gruppe af hjælpeprogrammer inkluderer et grafisk værktøj, der giver dig mulighed for at designe en database og beslutte om tabellerne til den. Databasediagrammerne, der er produceret af værktøjet, er nyttige som komponenter i dit projektbibliotek og systemdokumentation, når du opretter en ny database eller tilpasser en eksisterende instans.

Det Object Explorer er en ligetil grafisk repræsentation af en database, der viser de tabeller, der allerede er oprettet. Skabelon Explorer er et bundt af objekter til oprettelse af objekter med promp, så du kan indtaste objektnavne, mens du kører dem.

Løsning Explorer udskrives - den er inkluderet i pakken, men understøttes ikke længere. Dette værktøj opretter "containere", der sammenlægger visninger og scripts, der vedrører et specifikt objekt eller gruppe af sammenkoblede objekter.

Denne lette pakke inkluderer ikke en samlende grænseflade, men værktøjerne kommer i nyttige.

3. MySQL Workbench

MySQL Workbench

MySQL Workbench er et gratis værktøj udviklet af Oracle. Værktøjet understøtter databasedesign, udvikling, styring og migrering / sikkerhedskopiering. Softwaren til pakken kører vinduer, Mac OS, og Linux.

Alle værktøjer fra MySQL Arbejdsbænk fås via en samlende visuel grænseflade. Hvis du opretter en ny database, starter du med oprettelsesværktøjet Enhed-forhold Diagram i pakken. Detaljeskærme på dette diagram giver dig mulighed for at definere alle krav til objekterne i databasen.

Det SQL Editor understøtter objektoprettelsesopgaverne i dit databaseprojekt. Editoren præsenterer farvekodning for udsagn og klausuler, hvilket hjælper dig med at se med det samme, om du har foretaget en fejl i syntaks.

Det Visuelt ydeevne Dashboard af SQL Workbench hjælper dig med at kontrollere leveringshastigheden for en eksisterende database. Du kan se, hvor objekter og deres links skal optimeres, når indholdet af databasen vokser. Dashboardet indeholder attraktive grafiske datarepresentationer, der gør problemgenkendelsen meget lettere.

Det Databasemigration funktion i Workbench er i stand til at administrere sikkerhedskopier. Det vil organisere overførsler af databaser til MySQL hentet fra andre RDBMS'er, herunder Microsoft SQL Server, Microsoft Access, Sybase ASE, og PostreSQL. Support til dette værktøj leveres af et brugersamfundsforum.

4. TeamDesk

TeamDesk

TeamDesk er lidt anderledes end de andre værktøjer på denne liste. Det er ikke et system, der hjælper dig med at administrere et DBMS, det er en DBMS. TeamDesk's ethos er, at du ikke behøver at bekymre dig for meget om, hvordan din database er organiseret. Du opretter en applikation, f.eks. Et kontaktværktøj eller et skærmbillede til oprettelse af fakturaer og værktøjet genererer en database bag kulisserne for at understøtte dine nye skærme. Værktøjet indeholder et bibliotek med skabeloner, som hjælper dig med at finde ud af, hvordan du udformer dine nye skærme. Dette er en god assistent, der giver dig felter, som du måske ikke har tænkt at lægge på din nye form.

Dette er en skybaseret service, så du behøver ikke at installere nogen software for at bruge den. Du kan få adgang til systemet via en webbrowser, der kører på ethvert operativsystem. Konfigurationen af ​​denne service og designet af grænsefladen er organiseret for at udrydde behovet for, at du ansætter en ekspert database og netværksadministrator. Dette gør værktøjet ideelt til en lille virksomhed, såsom et individuelt eller lille partnerskab mellem ejere-arbejdere.

Denne online pakke er tilgængelig i tre serviceniveau, hvilket gør det velegnet til små til mellemstore virksomheder. Du kan oprette nye databaser med en gratis konto via virksomhedens websted, og dette inkluderer adgang til skabelonbiblioteket. Det er også muligt at oprette en database ved at uploade et regneark. Dette vil skabe strukturen i databasen inklusive nødvendige tabeller og udfylde dem også fra dataene indeholdt i dit regneark. Den gratis konto er aktiv for 14 dage. Derefter skal du betale for tjenesten.

5. TabelPlus

TablePlus

TablePlus er en grafisk grænseflade til en række RDBMS-mærker. Det er i stand til at oprette forbindelse til og vise databaser skrevet i MySQL, PostgreSQL, SQL Server, Oracle, og SQLite, blandt andre. Softwaren til værktøjet installeres på vinduer og Mac OS.

Grænsefladen kan tilpasses til forskellige temaer. Forbindelsen mellem frontend og din database er krypteret, og du kan også anvende godkendelse på flere niveauer for at få adgang til applikationen. Selvom brugervenligheden af ​​den grafiske brugergrænseflade gør databaseudforskning til en opgave, som ikke-teknisk personale kunne bruge, er dette ikke beregnet som et slutbrugerværktøj. Det er en supportfacilitet for udviklere og DBA'er. Det SQL-assistent indbygget i værktøjet er en assistent til uddannede programmerere snarere end en automatiseret scriptgenerator for utrent personale.

Datavrowseren læser poster i en valgt tabel, så du kan se, redigere eller slette dem. En SQL-editor hjælper dig med at udvikle scripts gennem farvekodet sætning og klausulgenkendelse. Denne redaktør inkluderer erklæringsformatering og en autofuldførende funktion.

En datastyringsfunktion giver dig mulighed for at eksportere en database inklusive dens data og importere disse data igen. Dette er en nyttig assistent til backup- og gendannelsesprocedurer.

Du kan få en gratis prøveversion af systemet, som har operationelle grænser. Prisstrukturen er baseret på antallet af terminaler, som du installerer softwaren på. Licensen giver dig mulighed for at bruge softwaren for evigt, men den understøttelsespakke, der er inkluderet, varer kun et år. Du får en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

6. Sequel Pro

SequelPro

Sequel Pro er kun tilgængelig på Mac-computere. Det installeres på Mac OS 10.6 og højere. Dette er et gratis værktøj, men du kan give en donation til udviklerne, hvis du ønsker det.

Dette værktøj er i stand til at interface med MySQL databaser. Du kan oprette forbindelse til enhver database, så længe den computer, den er på, er tilgængelig via netværket. Dette er et open source-projekt, så du kan kopiere kildekoden og tilpasse den. Hvis du har programmeringsfærdigheder, kan du også bidrage til projektet og indsende eventuelle forbedringer, du foretager, for at blive tilpasset kerneprogrammet, som andre kan downloade. Softwaren opdateres hver aften.

Layouten i vinduet Sequel Pro ligner en filudforsker. En venstre rude viser alle tabeller i din database, og hovedpanelet viser alle posterne i den aktuelt valgte tabel. Du kan også indtaste SQL-forespørgsler i grænsefladen og få de resultater, der vises i dataviseren. Det er muligt at bruge Sequel Pro til eksportdata fra din database. Værktøjet vil også importere lagrede data tilbage i din database, eller vil oprette de samme tabeller i en anden databaseeksempel og udfylde dem med de data, du sikkerhedskopierede.

7. phpMyAdmin

phpMyAdmin

Hjælpeprogrammet phpMyAdmin er en gratis open source værktøj til grænseflade til dit MySQL eller MariaDB databasen. Denne software kører vinduer og Linux. Du kan specificere, at appen håndhæver tofaktorautentisering til adgangskontrol. Værktøjet er lidt kompliceret at installere, så det ville være bedre som hjælp til dem, der har teknisk træning. De handlinger, som værktøjet giver dig mulighed for at udføre på dine data, antyder også, at dette ikke er et desktop-program til slutbrugere i et stort selskab.

Du kan oprette, ændre og fjerne tabeller og andre databaseobjekter med dette værktøj. Det er også muligt at administrere brugerkonti i databasen gennem phpMyAdmin. en SQL editor giver dig mulighed for at udvikle og udføre dine egne scripts i databasen. Andre funktioner inkluderer muligheden for at eksportere hele databasen til fil gennem værktøjet - det vil også guide dig gennem importering af forekomsten tilbage fra disse filer.

8. Navicat til MySQL

Navicat til MySQL

Navicat til MySQL er et betalt værktøj, der kører vinduer, Linux, og Mac OS. Det kan oprette forbindelse til den ideelle løsning til MySQL og MariaDB databaser. Et andet værktøj fra Navicat kan oprette forbindelse til PostgreSQL og Navicat Premium vil administrere en lang række RDBMS'er, herunder MySQL, MariaDB, PostgreSQL, Oracle og SQL Server, og administration og udvikling.

Navicat for MySQL-værktøjet kan også oprette forbindelse til skybaserede databaser, f.eks Google Cloud, Oracle Cloud, Amazon RDS, og Microsoft Azure. Dette værktøj understøtter oprettelse af databaseobjekter samt styring af data i disse tabeller.

Et navigationspanel til venstre for GUI-vinduet viser de forskellige objekttyper, som du kan få adgang til med værktøjet. Uanset hvad du vælger, vises en liste over alle disse objekter på hovedskærmen. Klik på en post til bore ned og få detaljer om dette objekt og (i tilfælde af tabeller) de data, det indeholder. Hjælpeprogrammet inkluderer også en databasedesignskærm, der hjælper dig med at oprette eller omplanlægge en database.

Grænsefladen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til to tilfælde samtidig og indeholder funktioner, der gør det muligt at synkronisere objekter mellem de to. Dette er en stor hjælp til at replikere databaser og gendanne dem.

Du kan få en 14-dages gratis prøveversion af Navicat til MySQL.

9. SQLyog

SQLyog

SQLyog er et administrationsværktøj til MySQL databaser, og det kører videre vinduer. Værktøjet er en nyttig hjælp til administration, fordi det kan eksportere og importere databaser. Du kan planlægge sikkerhedskopier af din database til at ske natten over. Det er også muligt at bruge SQLyog til at synkronisere mellem to versioner af den samme database. Således kan du spejle dine databaser til øjeblikkelig gendannelse eller for at vedligeholde en testdatabase.

Dette værktøjs styrker ligger i dets evner til at analysere eksisterende databaser og forbedre deres konfigurationer. Det giver dig ikke råd om normalisering, men det vil det også undersøge indekserne i din database og identificer dem, der er i konflikt. Den vil også undersøge dine SQL-udsagn og anbefale, hvordan de kunne forbedres for at forbedre hastigheden, når resultaterne returneres.

Funktionerne i dette værktøj er meget sofistikerede, og det er rettet mod databaseadministratorer. Dets brugervenlighed gør det imidlertid til en god mulighed for personer, der kører en database uden omfattende træning. Det er en nyttig facilitet til at lukke dit kvalifikationsgap. Dette værktøj debiteres pr. Bruger. Det er tilgængeligt i en 14-dages gratis prøveperiode.

10. Knack

knack

Knack er ikke kun et databaseanalyseværktøj, men et helt DBMS. Dette er en skybaseret service, der gemmer din database for dig. Så du har to muligheder; Du kan enten bruge denne service til at tage backup af din database på stedet og optimere den og kopiere den forbedrede database tilbage til din hjemmedatabaseserver, eller du kan fjerne din lokale database helt.

EN backup service er indbygget i et Knack-abonnement. Virksomheden opretter spejle af din database på flere websteder for at sikre, at en katastrofe i dets vigtigste datacenter ikke mister dine data. Hvorvidt kontinuiteten af ​​denne service er nok til at give dig nyttiggørelse er en risiko for, at du bliver nødt til at vurdere dig selv.

Dette er en meget god løsning på små virksomheder. Det inkluderer skabeloner til dine databaser, som inkluderer kort, kreditkortbehandling, input- og forespørgselsformularer og rapporter. Du kan også interface det til kendte apps, såsom MailChimp og Dropbox.

Tjenesten opkræves for et månedligt abonnement med tre planniveauer, hvilket gør den velegnet til virksomheder i alle størrelser. Knack fås i en 14-dages gratis prøveperiode.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 87 =