10 bedste alternativer til PingPlotter

10 bedste alternativer til PingPlotter


PingPlotter er et populært værktøj til overvågning af netværk, der har hjulpet utallige organisationer med at fejlfinde deres netværk. PingPlotter tager information om din netværksydelse og registrerer dem i et grafisk format, så du kan analysere netværksydelsen. Der er dog et antal begrænsninger, hvorfor vi har oprettet en liste over de x bedste alternativer til pingplotter.

Før vi ser på alternativerne, lad os se på nogle af begrænsningerne af Pingplotter:

 • Begrænsede funktioner
 • Forældet grafik
 • Kommunikation er begrænset til at bruge TCP-port 9636
 • Intet kortinterface

Her er en liste over de X bedste alternativer til Pingplotter:

 1. TraceRoute NG (GRATIS VÆRKTØJ)- Live netværksstieanalyse ved hjælp af TCP og ICMP, der kører på Windows.
 2. PRTG Network Monitor (GRATIS PRØVEVERSION)- En pakke med netværksadministrationsværktøjer, der inkluderer Traceroute- og Ping-skærme. Kører på Windows Server.
 3. WinMTR - Et gratis Ping- og Traceroute-værktøj til Windows.
 4. Path Analyzer Pro - En praktisk pakke med traceroute, DNS-opløsninger, whois-opløsninger og ASN / ISP-opløsninger til Windows og Mac OS.
 5. Åbn Visual TraceRoute - Dette gratis traceroute-værktøj plotter kommunikationsstier på et kort i den virkelige verden. Kører på Windows, Mac OS og OpenSUSE Linux.
 6. CountryTraceRoute - En gratis traceroute, der viser stier live og kører på Windows.
 7. NetScanTools Basic - Ping-, Traceroute-, Whois- og DNS-værktøjer i en simpel grænseflade. Dette værktøj kører på Windows og er gratis at bruge.
 8. SmokePing - Et gratis open source ping-værktøj, der kører på Linux og BSD Unix.
 9. Multiping - En Ping-baseret netværksscanner og enhedens opdagelsesværktøj, der kører på Windows.
 10. Bping - En gratis kommandolinjepingvariant, der er tilgængelig til Windows.

1. TraceRoute NG (GRATIS VÆRKTØJ)

Traceroute NG

TraceRoute NG er SolarWinds netværksstieanalyseløsning og PingPlotter-alternativ til Windows. TraceRoute NG tilbyder support til IPv4 og IPv6 og kan registrere stiendringer, når de forekommer. Stiændringer overvåges på TCP og ICMP for at sikre maksimal synlighed.

En gang live, TraceRoute NG kan bruges til at identificere detaljer som IP-adresser og hostnavne. Derudover kan du også overvåge for ydelsesproblemer som pakketab og reaktionstid. Alt dette overvåges gennem den enkle brugergrænseflade, der giver en grafisk visning af netværksbrug.

samlet set TraceRoute NG er et gratis alternativ til PingPlotter, der giver alt hvad du har brug for for at overvåge netværkets ydeevne og fejlfinding til centrale problemer. Selvom det ikke er så sofistikeret som et værktøj som SolarWinds Network Performance Monitor, giver det alle de grundlæggende elementer, der er nødvendige for at overvåge et netværk. Du kan downloade TraceRoute NG gratis.

SolarWinds TraceRoute NGDownload 100% GRATIS værktøj

2. PRTG Network Monitor (GRATIS PRØVEVERSION)

PRTG netværksmonitor skærmbillede

Næste op på denne liste har vi PRTG Network Monitor. PRTG Network Monitor er et netværksovervågningsværktøj, der tilbyder en bred vifte af funktioner ud over dem, der leveres af PingPlotter. Med PRTG Network Monitor du kan køre ping-scanninger og Traceroute med konfigurerbare sensorer.

Til Traceroute-overvågning er der en dedikeret Traceroute Hop Count Sensor som bruges til at overvåge antallet af humle, en sondesensor har brug for, før de når en anden enhed. Med Traceroute HopCount-sensoren kan du se følgende målinger: Udførelsestid og Antal humle.

Derudover er der en Ping-sensor dedikeret til at måle tilgængeligheden af ​​tilsluttede enheder. Med PRTG Network Monitor'sPing-sensor Du kan overvåge følgende målinger: Pingtid, Minimum Ping-tid når der bruges mere end en Ping pr. interval, Maksimal Ping-tid når man bruger mere end en Ping pr. interval og pakketab i procent.

PRTG Network Monitor er en af ​​de bedste PingPlotter-alternativer på grund af dens moderne brugergrænseflade. Overvågningsoplevelsen skiller sig ud blandt andre lignende værktøjer på denne liste. Der er en gratis version af PRTG Network Monitor som tillader overvågning af op til 100 sensorer gratis. Hvis du har brug for mere, skal betalte versioner af PRTG 500 begynde ved $ 1.600 (£ 1.206) for 500 sensorer. Der er også en 30-dages gratis prøveperiode du kan downloade nedenfor.

Paessler PRTGDownload 30-dages GRATIS prøve

3. WinMTR

WinMTR

WinMTR er et Windows-baseret ping- og Traceroute-værktøj. At bruge WinMTR alt hvad du skal gøre er at indtaste værtsnavnet eller destinations-IP-adressen på to punkter, du ønsker at overvåge. Værktøjet overvåger derefter forbindelseskvaliteten mellem de to punkter og videresender resultaterne til dig til analyse.

Når din ping-scanning er afsluttet, kan du se resultaterne som en HTML eller .txt-fil. Du kan derefter bruge disse oplysninger til at kigge efter eventuelle problemer, du måske har gået glip af. For eksempel kan du se, hvor mange humle der er mellem de to punkter for at se, om pakkeoverførsler er effektive eller ikke.

Dette værktøj er tilgængeligt i alle 32- og 64-bit versioner af Windows, hvilket gør det ideelt til ethvert netværk, der bruger dette operativsystem. WinMTR er alt i alt et pålideligt alternativ for dem, der leder efter netværksdiagnostikovervågning inden for små netværk. Den største begrænsning er dens mangel på grafiske træk. WinMTR kan downloades gratis her.

4. Path Analyzer Pro

Path Analyzer Pro

Path Analyzer Pro er et netværksovervågningsværktøj, der kan køre traceroute, DNS resolutioner, whois beslutninger og ASN / ISP-resolutioner. Med andre ord kan du bruge dette værktøj til at finde IP-adresser, e-mail-adresser, netværksstier og overvåge netværkets tilgængelighed. Alle disse oplysninger kan ses yderligere ved at oprette rapporter.

Dette værktøj er en ideel løsning for brugere, der leder efter en mere visuel oplevelse, da du kan oprette grafer, der viser problemer som reaktionstid og jitter. At være i stand til at bruge disse grafer er ekstremt nyttigt til at holde øje med begivenhederne, da de forekommer og sikre dig, at du ikke går glip af noget vigtigt.

Path Analyzer Pro er tilgængelig på Mac OS og vinduer (selvom Windows-versionen er begrænset til Windows XP, Vista og Windows 2003 Server. Prisen på sti Analysator Pro starter ved $ 29,95 (£ 22,59) for en individuel personlig licens og $ 89,95 (£ 67,84) for en forretningsbruger. Der er også en begrænset gratis version, der kan downloades her.

5. Åbn Visual Traceroute

Åben Visual Traceroute

Hvis du leder efter et åbent Traceroute-værktøj, skal du ikke lede længere end Åben Visual Traceroute. Åben Visual Traceroute giver dig mulighed for at se et 3D-kort over verden for at se, hvordan data rejser fra din computer til serveren. Du kan også bruge 2D-kort, hvis din hardware ikke kan understøtte 3D-kortet.

Åben Visual Traceroute har også en pakkesniffer. Med pakkesnifferen kan du se, hvilke data der sendes via dit netværk. Packet sniffing-funktionen er nyttig, fordi den kan hjælpe dig med at se, om der er nogen tjenester, der hæver båndbredde, eller om nogen angribere har brudt netværket. Der er også en Whois-opslag funktion, så du kan finde mere information om specifikke domæner.

For mindre organisationer, der ønsker en mere visuel Traceroute-oplevelse, Åben Visual Traceroute er ideel. På Windows, Åben Visual Traceroute er tilgængelig for Windows XP, Vista, 7, 8 og 10. Du kan også bruge Åben Visual TracerouteOpenSUSE og Mac OS også. Du kan downloade dette værktøj gratis ved hjælp af dette link her.

6. CountryTraceRoute

CountryTraceroute

CountryTraceRoute er en hurtig tempo Traceroute-applikation fra Nirsoft. GUI'en ser måske ikke så dekorativ ud som nogle andre værktøjer på denne liste, men det bremser den ikke ned under live brug. Alt hvad du skal gøre er at indtaste en URL i søgefeltet, trykke på og du kan se antal humle, IP-adresse, værtsnavn, Land og gennemsnitlige millisekunder af forbindelseslængden.

Alle, der leder efter et grundlæggende Traceroute-værktøj, støttes fuldstændigt af CountryTraceRoute. Hvis du imidlertid ønsker en mere visuel oplevelse, skal du bestemt vælge et alternativt værktøj. CountryTraceRoute er tilgængelig fra hver version af Windows 2000, op til Windows 10. Du kan downloade CountryTraceRoute gratis her.

7. NetScanTools Basic

NetScan-værktøjer grundlæggende

NetScanTools Basic er et barebones ping- og Traceroute-værktøj tilgængeligt til Windows. Med NetScanTools Basic du kan løbe ping scanninger, traceroute, whois opslag, og IP / værtnavnopløsning. Brugergrænsefladen er utroligt enkel at navigere med hvert værktøj, der er angivet på venstre side, så det er tilgængeligt.

Når du klikker på Ping og traceroute værktøjer, du bliver bedt om at indtaste et Target Hostname eller IPv4-adresse, før du trykker på Gør Ping at køre en ping-scanning. Derefter får du vist en tabel med detaljerede resultater Ping #, Svar på IPv4, Tid (Frk), TTL og status. Du kan derefter højreklikke på resultaterne for at udskrive eller gemme en kopi.

Der er også et grafisk ping-værktøj inkluderet, der viser en graf over ping-scanningsresultater. Du kan konfigurere, hvilke oplysninger der vises ved at indtaste Forsinkelse mellem pinger, Timeout for svar, og Max Hop Count. Grafen viser dig derefter Ping RTT og Manglende svar.

Netscantools Basic er et af de mest alsidige alternativer til PingPlotter på denne liste. Hvis du gerne vil downloade NetScanTools Basic for Windows kan du gøre det gratis via dette link her.

8. SmokePing

SmokePing-skærmbillede

SmokePing er en open source ping- og latenstidsmålingsværktøj, der har vist sig populært blandt netværksadministratorer. SmokePing har live latency diagrammer for at fortælle dig, hvordan netværket fungerer. Opsætning af dette værktøj er utroligt let, og du kan bruge det til at planlægge pings med bestemte tidsintervaller, så dit netværk overvåges, når du vil.

Når systemet registrerer usædvanligt høj latenstid, får du en advarsel. Underretninger udløses med tærskler så du kun modtager underretninger, når du har brug for at gribe ind. Hvis du imidlertid ønsker at overvåge ydeevnen mere tæt, er der masser af visualiseringsmuligheder til at støtte dig. For eksempel kan du generere grafer for at se ping-scanninger og effekten af ​​ydelsesproblemer som pakketab.

SmokePing er et ideelt valg for organisationer, der leder efter et gratis værktøj til måling af latenstid på Linux og BSD. Du kan downloade SmokePing her.

9. Multiplikation

MultiPing

Multiping er en Windows-baseret ping-skærm, der tilbyder en netværksopdagelsesfunktion. Du kan scanne en liste over IP'er og automatisk tilføje enheder til dit overvågningsmiljø. Metrics, du kan overvåge med MultiPing omfatte pakketabsprocent og reaktionstid (minimum, maksimum og gennemsnit). Platformen har også support til IPv4 og IPv6, så du har alle de oplysninger, du har brug for for at overvåge netværkets ydelse.

Din overvågningsindsats understøttes via et alarmsystem, der sender en anmeldelse til din e-mail, hvis der identificeres et problem. Med Multiping du er ikke begrænset til at overvåge begivenheder i realtid. Du kan gennemse netværkets performancehistorik for at se, om der er nogle af de vigtigste tendenser, du måske har gået glip af.

Multiping er også et godt valg, hvis du stadig bruger PingPlotter på grund af dens integrationsmuligheder. Du kan købe Multiping til en pris af $ 39.99 (£ 30.16). Denne pris køber et år med gratis opgraderinger og muligheden for at overvåge ubegrænsede mål. Du kan også downloade Multiping prøve gratis på Windows via dette link her.

10. Bping

Bping skærmbillede

Endelig har vi det Bping (bip!), som er et Windows-ping-værktøj, der lader et lydsignal bip, hver gang det får et svar. Du kan også konfigurere det til at bippe, når det ikke også modtager et svar. Du kan vælg tilpassede wav-filer at spille, hvis du vil ændre standardlydene til noget mere kendt.

Bping tjekker også din internetforbindelse og fremhæver tilgængelige IP-adresser i et netværk. Selvom systemet er lidt rudimentært, er lydsignalet fremragende til at holde dig i løkken over ændringer på dit netværk. Bping kan downloades gratis på Windows her.

Bedste alternativer til PingPlotter: TraceRoute NG og WinMTR

Uanset hvilket Traceroute-værktøj du bruger, er der masser af alternativer til PingPlotter. Old school Traceroute-værktøjer som TraceRoute NG og WinMTR give dig de nødvendige ting for at overvåge dit netværk. Hvis du har brug for et værktøj, der er mere alsidigt og moderne, så er et værktøj som PRTG Network Monitor ville være et bedre valg. Ligeledes for virksomheder, der kræver mere visualisering, et værktøj som Åben Visual Traceroute ville være en god pasform.

Ingen to miljøer er de samme, så hvis et værktøj ikke fungerer for dit miljø, kan du prøve et andet. Den største overvejelse er, om du vil have et simpelt værktøj eller et, der inkluderer visualisering.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 36