uKnowKids Parental Control Review

intro

uKnowKids on vanhempien valvontaohjelmisto, joka omaksuu ainutlaatuisen lähestymistavan lasten uuteen paradigmaan sosiaalisissa verkostoissa. Tarjoaa tuoreen ratkaisun kasvavaan ongelmaan, johon monet tweenien ja teini-ikäisten vanhemmat kohtaavat nykyaikana..


Sen sijaan, että pysyisitte perinteisemmässä vanhempainvalvontamallissa web-suodatuksessa ja sisällön estämisessä, uKnowKids tarkoittaa vain sosiaalisten verkostojen seurantaa ja pelkästään mobiilitoimintojen seurannan keskitettyä palvelupistettä. Mutta ovatko nämä kaksi toimintoa yksin riittävät perustelemaan hinnoitellun kuukausittaisen tilaussuunnitelman?

Lue lisätietoja uKnowKids-vanhempainvalvontakatsauksestamme!

Asennus / asetukset

unknowkids-asennus

Kuten mikä tahansa suolaa arvoinen vanhempien valvontaohjelmisto, uKnowKidsin asennusprosessi oli suunnilleen yhtä yksinkertainen kuin omenapiirakka, vaikka olisin rehellinen, en ole koskaan henkilökohtaisesti tehnyt omenapiirakasta, joten en voi vahvistaa tai kiistää sitä, kuinka helppo kyseinen resepti on..

Kun olimme allekirjoittaneet tilauksen, opasimme läpi prosessin, jolla jokainen lapsi lisätään verkkoon kätevän opetusohjelman avulla. Opetusohjelma ei vain selittänyt, mitä tarvitaan seurantaohjelmiston käynnistämiseen, vaan myös näytteen kojelaudan, jonka avulla voit selata, ja sisältäen yksityiskohtaiset selitykset kojelaudan toiminnasta ja mitkä ominaisuudet olivat käytettävissä riippuen siitä, kuinka me määrittelimme henkilökohtaisen kokoonpanomme..

Asennuksen saaminen matkapuhelimeen edellyttää, että lapsesi puhelin on käytössäsi ja avattu, koska on olemassa useita aktivointikoodeja ja käyttöoikeustietoja, jotka on annettava laitteeseen itse, ennen kuin valvonta aktivoidaan.

Suunnittelu / käyttökokemus

Vaikka eräät osto- ja asennusprosessin elementit tekivät minusta huolestuneena siitä, että tuote saattaa joutua tuntemaan hieman päivättyä, kun pinoan kilpailua vastaan, löysin yllätykseni yhden nukkuneimmista ja parhaiten suunnitelluista kojelaudaista, kun olimme ohi asennus.

Yrityksen nimityksenä "Launchpad", kojetaulu ottaa kokoelman kaikista valitsemistasi sosiaalisen median verkoista ja hieroa lapsesi toimintaa yhdessä yhdellä suodatettavalla sivulla. Voit vaihtaa seitsemän ja kolmenkymmenen päivän välein ja valita tarkalleen, mitkä sosiaalisen verkoston tilit näytetään napsauttamalla vastaavia kuvakkeita vasemmassa yläkulmassa.

uknowkids-kojelaudan asetukset

Kojelauta ei ollut vain kauniisti katsottava, vaan sen tarjoama joustavuus oli jokseenkin hämmästyttävä verrattuna joihinkin vanhemmuuden valvontatarjouksiin. Aina kun etsit heidän sosiaalisen verkostoitumisen sisältöä, voit suodattaa melkein minkä tahansa kategorian toiminnoista, joista voit ajatella: Tykkää, Kommentit, Viestit ja kaiken muun välillä.

Voit nähdä viimeisimmät kuvasi, jotka on lähetetty heidän syötteihinsä, kuinka paljon aikaa he viettävät sosiaalisessa mediassa 24 tunnin jakson aikana, kuka ottaa heihin yhteyttä eniten, ja niin paljon muuta. Suurin osa viiden tähden palkinnoista, jotka uKnowKids ansaitsee, on vanhempiensa syvän valvonnan ansiota, kun heidän tulee skannata ja luetteloida lapsensa sosiaalisen median elämää, ja että se kaikki näytetään yhdellä ytimekkäällä kuvanäytöllä kojelaudasta.

Tämän ansiosta on helppo ottaa nopeasti huomioon yhdellä kertaa yhdellä kertaa heidän sosiaalisen elämänsä välilehdet sen sijaan, että pakotettiin sen sijaan kaivaa kaikkia yksityiskohtia käsin. Tietenkin, nosier-vanhemmille, tämä vaihtoehto on myös olemassa, jolloin voit etsiä kaikista heidän sosiaalisista tileistään kerralla tiettyjä avainsanoja tai merkittyä toimintaa, joka saattaa olla hyväksyttävän tai ei-suositeltavaa..

Vain jos et ole varma, mikä on vannova sana tai vain slängi lapsille nykyään, uKnowKids tarjoaa kätevän joukon värillisiä koodeja ja tietopainikkeita, jotka avautuvat, kun epäilyttäviä sanoja tai ilmauksia käytetään sosiaalisen median tilillä..

Esimerkiksi omalla Facebook-sivullani puhuin ”matematiikasta” yhdessä viimeisimmistä tilapäivityksistäni. Math rock on tyyli musiikkia, joka on yleensä lyyristä, joten siellä ei ollut mitään syytä olla huolissaan, mutta mikä sai punaisen lipun, oli sana “rock”, jonka uKnowKids-tietokanta (tässä tapauksessa väärin) olettaa voivansa voi olla toinen sana kokaiinille.

uknowkids-tunnistustila

Tällaiset liput on asetettu koko sosiaaliseen syötteeseen, ja ne saavat erilaisia ​​värejä käytetyn sanan vakavuudesta riippuen (vannon sanat muuttuvat punaisena oranssiksi, mahdollinen slängi muuttuu siniseksi jne.).

Kun tämä legenda on paikallaan, voit nopeasti selata satoja kommentteja, kuvia tai viestejä kerrallaan, ja jos haluat, etsi vain lippuja sen sijaan, että kaivosit itse sisällön ikäviä karkeita yksityiskohtia. Tämä asettaa hyvän luottamuksen rajan sinun ja lapsesi välillä, samalla kun pystyt pitämään yleisen käsityksen siitä, kuinka he puhuvat ystäviensä kanssa samanaikaisesti.

Jos minulla olisi yksi pieni luu valita täältä, joidenkin syvempien sosiaalisen verkoston seurantaominaisuuksien latausajat voisivat olla nopeammat. Totta, että pidin niin paljon muusta kojelautakokemuksesta, se kuulostaa siltä, ​​että olen todella vain jakanut hiuksia täällä, mutta testaan ​​kaikkia Comparitechissa arvioimia ohjelmistoja rivin pöytätietokoneilla (i7-7700K ja 16 Gt DDR4-3000MHz RAM-muistia) 256 Gt: n SSD-levyllä) ja aina kun selataan uutta osaa sosiaalisesta syötteestä, selaimesi hidastuu lähellä olevaan takkiin, jotta seuraava erä sisältöä ladataan.

ominaisuudet

Tällaisessa hintapisteessä uKnowKids tarjoaa sen, mikä voisi helposti luokitella yhtä helposti markkinoiden nykyään tehokkaimmaksi ja ominaisuuksiin pakattuksi lapsilukkopaketiksi. Palkkiojäsenyys (mikä tahansa laitemäärä) on vakiona seuraavilla ominaisuuksilla:

Käyttöjärjestelmät: iOS, Android
Tekstiviestien ja puhelujen seuranta (Android ja iOS)
Sijainnin seuranta (vain mobiili)
Sosiaalisen median seuranta (Facebook, Twitter, Instagram)

mobile

Monille erilaisille vanhempainvalvontasarjoille, joita olemme tarkistaneet tänä vuonna, ne kaikki, huolimatta siitä, että Androidilla on laaja joukko seurantaominaisuuksia, ovat iOS: n seuraamisen edessä huonosti lyhyitä..

Nyt tämä ei tietenkään ole palveluntarjoajien virhe. Toisin kuin Google, joka periaatteessa antaa kenenkään, jolla on kourallinen binaari, juurtua Android-puhelimeesi (haittaohjelmien tilastot eivät valehtele), iOS on kuuluisa suljetun silmukan ekosysteemistä, joka estää monia sovelluksia luomasta valvontaoikeuksia iOS-laite. Tämä on järkevä tapa varmistaa, että tietoturva-aukkojen lukumäärä pysyy vähäisenä mobiili-käyttöjärjestelmässä, mutta vaikeuttaa myös kolmansien osapuolien sovellusten valmistajia todella hallitsemaan puhelinta tavalla, jota vanhemmat saattavat tarvita tarkkaileessaan Lasten.

uknowkids-mobiilivaihtoehdot

Mutta jokaiselle vanhempien valvontaohjelmalle, joka on yksinkertaisesti heittänyt kätensä ja myöntänyt tappionsa, nyt on uKnowKids. uKnowKids on ensimmäinen (ja tähän mennessä vain tarkistimme) sovellus, joka voi tosiasiallisesti antaa sinulle valvoa seurata päivittäistä toimintaa lapsesi iOS-laitteella, mukaan lukien: puhelut, yhteystiedot, tekstiviestit, sijainti, otetut valokuvat, sähköpostit ovat lähetetty ja paljon muuta.

Ohjelmisto suorittaa tämän yhdistämällä lapsesi iCloud-tilisi uKnowKids-kojelautaan, joten joka kerta kun hänen laite synkronoituu pilven kanssa, kaikki sen lähettämä (tekstilokit, kaikki Notes-sovellukseen kirjoitetut, sähköpostit jne.) Skannataan ja kirjataan uKnowKids kuljetuksen aikana. uKnowKids voi jopa seurata poistettuja tekstejä, vain siinä tapauksessa, että teini-ikäinen luulee löytäneensä porsaanreijän järjestelmässä.

Tämän tason iOS-toiminnallisuus tekee uKnowKidsistä itsestään selvän valinnan jokaiselle Apple-enemmistön kodille tai jopa vain Android-vanhemmille, joilla on pari iOS-lapsia talossa..

Siinä mainitaan myös, että sijainnin seuranta iOS: ssä ja Androidissa toimi periaatteessa samalla tavalla ja oli erittäin muokattavissa. Geofencing-asetukset ilmoittavat, jos lapsesi poistuu osoitetulta alueelta kartalla tiettyinä vuorokauden aikoina, ja voit määrittää tarkalleen, kuinka usein puhelin ilmoittaa uudessa paikassa, päivämäärä, tunti vai jopa minuutti..

Sosiaalisen verkoston seuranta

Yleensä emme ota kokonaista osaa vain tutkiakseen vanhempien valvontaohjelman tarjoamien sosiaalisten verkostojen seurantaominaisuuksia ... mutta jos joku ansaitsisi sitä, se olisi uKnowKids.

Syvyys ja laajuus, jolla uKnowKids takaa sen, että sinulla on kaikki viimeiset tiedot siitä, mitä lapsesi on verkossa, on vertaansa vailla tällä alalla. Jos vanhemmuuden valvonnassasi tärkein huolenaihe ja päämäärä on mahdollisuus saada täydellinen indeksoitavissa oleva kuva siitä, kuinka lapsesi käyttää sosiaalista mediaa päivittäin, uKnowKids on ohjelma saada.

Kaikki alkaa melko tavallisista hinnoista: Facebook-, Instagram- ja Twitter-tilien koukut, jotka käyttävät sovelluksen valtuutusta päästäkseen lapsesi sosiaalisen median tilin sisältöön. Mutta jos jotkut sovellukset saattavat tarjota vain lyhyen vilkaisun online-sosiaaliseen maailmaansa, kuten henkilökohtaisesti lähettämiinsä tilapäivityksiin, uKnowKids menee yli ja yli melkein jokaisella rintamalla.

Tähän sisältyy yksityiskohtaisen raportin antaminen jokaisesta haluamastaan ​​viestistä, lähettämistä / vastaanotetuista viesteistä, saamansa / jättämät kommentit - teoksista. Melko paljon mitä tahansa toimintaa, johon lapsesi voisi päästä sosiaalitilillään, kirjataan ja indeksoidaan täällä, ja se on haettavissa avainsanan, aktiviteetin tai mediatyypin mukaan, jotta voit lajitella melun läpi ja päästä etsimäsi nopeasti ja tehokkaasti.

uknowkids instagram

Mutta odota, emme ole vielä valmis. Vain siltä varalta, että lapsesi tietää, että heidän pääasiallista sosiaalisen verkostoitumisen tiliäsi tarkkaillaan, ja he pitävät sitä puhtaana julkisesti (salaisella tilillä korvaamiseksi), uKnowKids ajatteli tätä myös. Sosiaalinen tarkistus -toiminnon avulla voit kirjoittaa epämääräisen joukon parametreja, kuten sähköpostiosoitteet, nimet tai jopa koulun, johon lapsesi menee etsimään ja tunnistamaan kaikki muut tilit, joita heillä voi olla sivustoissa, kuten LinkedIn, Tumblr , Flickr, Youtube ja muut.

unknowkids social scan

Jos Social Scan löytää vastauksen jollekin näistä verkkotunnuksista, se antaa sinulle linkin mennäksesi profiiliin, vaikka valitettavasti kyky seurata tilitoimintaa reaaliajassa on tällä hetkellä rajoitettu vain Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin..

Viimeinkin siinä mainitaan, että vaikka emme pystyneet saamaan käsiämme aikaista kutsua käyttämään palvelua ennen tämän arvostelun kirjoittamista, uKnowKids testaa tällä hetkellä beetaominaisuutta, joka käyttää kaikkia samoja seuranta- ja kirjausominaisuuksia, joita se käyttää muualla tärkeimmistä sosiaalisista verkostoista kokonaan uudelle mobiilisovelluksille.

Käynnistyksen yhteydessä niihin kuuluvat: WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Kik, Skype, Facetime ja muut. Teknisesti uKnowKids voi jo antaa sinulle yhteystietoja Facetime- ja Skype-puheluista (kuka soitti, mikä aika, puhelun kesto jne.), Mutta kun päivitys on aktiivinen, se on mahdollista, pystyt todella näkemään tarkalleen, millaista sisältöä lapset lähettävät tai vastaanottavat suosittuja sovelluksia, kuten Snapchat, joka on alan ensimmäinen (ja ainoa) sovellus.

(Huomaa: uKnowKidsin on vielä vielä vahvistettava uusien sovellusseurantaominaisuuksien tarkat ominaisuudet / rajoitukset, joten pysy ajan tasalla Comparitech-päivityksistä, kun ne ovat saatavilla.)

Esitys

Pelkästään sosiaalisen verkoston seurannan työkaluna uKnowKids on selvästi ja ilman kysymyksiä pää ja hartiat muiden yläpuolella. Sen kyky tavoittaa kaikki sosiaalisen median tilit on ennenkuulumatonta kilpailijoille, ja siksi tästä näkökulmasta meidän olisi annettava sille 10/10, jolla on ylimääräistä kukoistusta päällä.

Mutta tietysti, sosiaalinen media on vain yksi osa lapsen verkkokokemusta, emmekä teeisi tarkastajien velvollisuuksiamme, jos emme mainitsisi yhtä suurta, räikeää reikää uKnowKidsin ansioluettelossa: verkkosuodatus ja sisällön estäminen.

Toisin kuin perinteiset vanhemmuuden valvontavaihtoehdot, jotka kaikki tarjoavat jonkin verran tasapainoa sosiaalisen verkoston seurannassa todellisiin verkkosisällön estämisominaisuuksiin, uKnowKids kääntyy kokonaan entisen suuntaan. UKnowKids-sosiaalisen seurannan suorituskyky oli silti poikkeuksellinen. Sillä mitä ohjelma lupaa tehdä, se on erinomainen kaikilla rintamilla, ja sitä pitäisi nähdä ensisijaisena valintana kotisi sosiaalisen median käytön seurannassa..

hinnoittelu

UKnowKids-hinnoittelumalli on mielenkiintoisempi kuin jotkut muut lapsilukkovaihtoehdot, vain siinä mielessä, että jos haluat käyttää yhtä sen suurimmista myyntiominaisuuksista (iOS-ohjelmisto), joudut maksamaan optiosta etukäteen.

uknowkids hinnoittelumalli

Anna minun selittää. Ensinnäkin on olemassa kolme Premium-jäsenyyden tasoa, jotka alkavat 7 päivän ilmaisen kokeilun jälkeen: Kuukausittain, Vuosittain ja Elinaikana. Nämä kolme suunnitelmaa maksavat vastaavasti 10 dollaria, 100 dollaria ja 180 dollaria, ja niihin sisältyy kaikki sosiaalisen verkon seuranta ja tuki kaikille mobiililaitteiden seurannalle vain Androidilla.

uknowkids ios hinnoittelu

Jos haluat saada iOS-ominaisuuksia, ostamasi suunnitelmasta riippumatta, sinun on maksettava 60 dollarin etukäteen kiinteä maksu, jotta sinulla on täysi uKnowKids-kokemus. Epäilen tämän todennäköisesti siitä syystä, että toistaiseksi uKnowKids on ainoa ohjelmistopaketti kaupungissa, joka tarjoaa niin laajan luettelon vaihtoehdoista iOS: lle, ja vaikka ne eivät selitä tarkalleen kuinka he pystyivät vetämään pois niin monet seurantaominaisuudet tunnetusti suljetun silmukan käyttöjärjestelmä, on selvää, että he tietävät sen arvon eivätkä pelkää veloittaa ylimääräistä ovella sisäänpääsyä.

Vähintään 10 dollaria kuukaudessa (ja 60 dollaria etukäteen) pääsyyn vain sosiaalisen verkon / mobiilin seurannan ominaisuuksiin saattaa tuntua jyrkiltä joillekin perheille, etenkin niille, jotka joutuvat mahdollisesti maksamaan lisämaksuja toisesta ohjelmistopaketista saadakseen verkkosuodatusominaisuudet, jotka useimmat muut ohjelmat tarjoukset.

Asiakaspalvelu

uknowkids asiakaspalvelukeskustelu

uKnowKids -yrityksellä on vain yksi mahdollisuus ottaa yhteyttä tukeen sähköpostitse. Yrityksen mukaan niiden keskimääräinen läpimenoaika on noin 12 tuntia. Enintään 24 voi ottaa sinuun yhteyttä mahdollisissa kysymyksissään..

Lähetimme tiedustelun ja saimme vastauksen takaisin noin 14 tunnissa, hyvin yrityksen ilmoittamalla alueella. Vastaus kysymykseemme oli tarkka ja kohtalainen, ja tukiasiamiehellämme olleen rajoitetun kokemuksen perusteella he pystyivät auttamaan tehokkaasti kaikissa ongelmissa, jotka aiheutimme sekä alkuperäisenä kysymyksenä että useisiin seurantakyselyihin.

johtopäätös

Tosiaankin, vaikka uKnowKids ei välttämättä ole tarkalleen mitä odotat kuullessasi termiä "lapsilukko-ohjelmisto", koska sillä ei ole todellisia sisällön suodatusominaisuuksia, mistä puuttuu perinteisiä piirteitä, enemmän kuin se kompensoi sosiaalisen median seurannassa maksimi.

uKnowKids seuraa tarkkaavaisesti melkein kaikkia lapsesi sosiaalisen median verkkokokemuksen yksittäisiä näkökohtia ja ylpeilee samalla vaikuttavalla määrällä käynnistettäviä iOS-innovaatioita. Itse asiassa sillä lähtökohdalla, jonka uKnowKids on saavuttanut pelkästään iOS: ssä, sanoisin, että se on täyden ostohinnan arvoinen, riippumatta siitä, mistä puuttuu puoli. UKnowKids, jota käytetään yhdessä toisen vanhempien valvontaohjelman kanssa (kuten Norton Family, jos sinulla on jo Premier -tilaus), on yli kyky suojata sinua ja perhettäsi huonoilta toimijoilta verkossa.

UKnowKids on laajasti yksityiskohtainen kojetaulu, vankka tukihenkilöstö ja tarpeeksi mobiili seurantaominaisuuksia minkä tahansa vanhemman pään pyörittämiseksi. UKnowKids on epäilemättä yksi parhaimmista vanhempien valvontaohjelmistovaihtoehdoista hyllyillä tänä vuonna.

Käy UknowKids-sivustossa

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map