Wat is de Kodi Durex-build? Is het legaal en veilig te installeren?

Kodi Durex Build


Als je op zoek was naar een eenvoudige manier om gratis films en tv-programma's op Kodi te krijgen, heb je misschien gehoord van de Kodi Durex Build. Voorstanders van de Kodi Durex Build zeggen dat het tijd bespaart door de beste Kodi-add-ons in één pakket te bieden, waardoor wordt voorkomen dat gebruikers addons moeten vinden die verspreid zijn over meerdere repo's.

Maar is de Kodi Durex Build legaal? Is het veilig? Dit artikel legt uit wat de Kodi Durex Build is en welke risico's u kunt nemen door deze te gebruiken. Het biedt ook enkele alternatieven als u besluit dat u het niet wilt installeren.

Wat is Kodi??

Kodi is een gratis software mediaspeler van de Kodi Foundation. Hiermee kunnen gebruikers video's of muziek afspelen die op hun apparaten is opgeslagen of van internet is gestreamd. Kodi is populair geworden onder "cord-cutters" die proberen te ontsnappen aan de hoge kosten van kabel- en satelliettelevisie. Het kan worden geïnstalleerd op populaire tv-apparaten zoals de Amazon Fire Stick, Apple TV en Nvidia Shield, evenals mobiele apparaten met Android en iOS en personal computers met Windows, Mac OSX of Linux.

Lees verder: Aan de slag met Kodi

Waarschuwing: Kodi mag alleen worden gebruikt voor inhoud waartoe u wettelijk toegang hebt. Noch de Kodi Foundation noch Comparitech pleit voor het gebruik van Kodi voor piraterij.

Gebruik altijd een VPN met Kodi

Wanneer u video streamt met Kodi, moet u altijd uw privacy en veiligheid beschermen door een virtueel particulier netwerk (VPN) te gebruiken. Veel streaming-sites proberen gebruikers die buiten bepaalde landen wonen de toegang tot inhoud te blokkeren. VPN's helpen dit te voorkomen door uw IP-adres te verbergen.

VPN's coderen ook uw gegevens, waardoor uw ISP niet weet dat u video streamt. Dit helpt bij het stoppen van buffering veroorzaakt door ISP-snelheidsbeperking. Bovendien helpen VPN's gebruikers te beschermen tegen man-in-the-middle-aanvallen van hackers.

Niet alle VPN's zijn goed voor Kodi-gebruikers. De meeste hebben geen apps voor tv-apparaten die vaak worden gebruikt om Kodi uit te voeren. Velen hebben servers in te weinig landen om de locatie van een gebruiker betrouwbaar te verbergen. Sommigen houden een logboek bij van het gedrag van gebruikers, waardoor een privacyrisico ontstaat.

Om deze redenen raden we IPVanish aan aan Kodi-gebruikers. Het heeft een app voor Amazon Fire Stick en Nvidia Shield, heeft servers in meer dan 60 landen en heeft een strikt beleid tegen het bijhouden van logboeken. Het is een geweldige manier voor Kodi-gebruikers om hun privacy te beschermen tijdens het streamen van video.

BESTE VPN VOOR KODI DUREX BOUW: IPVanish is onze topkeuze. Heeft een groot niet-bestaand netwerk van servers en behaalt goede snelheden. Sterke beveiligings- en privacyfuncties maken IPVanish een favoriet voor gebruikers van Kodi en Amazon Fire TV Stick. Probeer het zonder risico met de geld-terug-garantie van 7 dagen.

Wat is Kodi Durex Build?

De Durex Build is een "build" voor Kodi, een compleet pakket met een nieuwe skin, wijzigingen in Kodi-instellingen en -menu's en meerdere add-ons. Net als andere Kodi-builds zou de Durex Build het voor gebruikers gemakkelijk moeten maken om Kodi snel in te stellen voor maximaal voordeel, zonder te hoeven zoeken naar meerdere componenten om te installeren.

De Durex Build wordt geleverd met een flitsende nieuwe Kodi-skin met een afbeelding van Pixar Monsters, Inc. als achtergrond. De menupictogrammen zijn horizontaal gerangschikt, met submenu's die eronder verschijnen. Het komt ook vooraf geïnstalleerd met meerdere Kodi-add-ons, waaronder Yoda, Wraith, Placenta, Reptilia en Genesis Reborn, onder anderen.

Gerelateerd artikel: De beste Kodi-builds

Problemen met de Kodi Durex Build

Ondanks het gemak dat de Durex Build biedt, zijn er verschillende problemen mee. Ten eerste bieden de add-ons van de Durex Build links die vrijwel uitsluitend verwijzen naar onofficiële, illegale streams. Als u op zoek bent legale streams van films en tv-programma's, je zult er niet veel vinden in de add-ons van Durex Build.

Ten tweede worden de add-ons in de Durex Build gekopieerd uit veel verschillende repositories, waarvan sommige mogelijk zijn afgesloten sinds de build is gemaakt, waardoor ze kwetsbaar zijn voor overname door hackers en worden gebruikt om malware te verspreiden.

De kopieën van de add-ons in de Durex Build zijn mogelijk ook niet de meest recente versies. Bovendien is het mogelijk dat de maker van de Durex Build de code voor deze add-ons heeft gewijzigd. De build is immers gemaakt door een anonieme coder die alleen bekend is onder het pseudoniem 'Durex'. Niemand weet wie deze persoon echt is.

Tot overmaat van ramp lijkt de Durex Build momenteel niet te werken. We hebben een kopie op een oude computer geïnstalleerd om een ​​screenshot van dit artikel te krijgen en hebben vastgesteld dat het herhaaldelijk is gecrasht, waardoor Kodi volledig nutteloos is geworden. De enige manier om dit probleem op te lossen, was Kodi volledig te verwijderen en opnieuw te installeren, waarbij alle eerdere add-ons en instellingen die we hadden voordat Durex werd geïnstalleerd, werden gewist. Durex is dus niet alleen een aanbieder van illegale inhoud en is een risico voor uw privacy en veiligheid, het werkt ook niet.

Vanwege deze problemen, we raden af ​​om Kodi Durex Build te installeren of te gebruiken. In plaats daarvan bevelen we de onderstaande alternatieven aan.

Zie ook: Hoe een Kodi-build op Amazon Fire Stick te verwijderen

Alternatieven voor de Kodi Durex Build - alternatieve Kodi-skins

Als je alleen maar wilt dat de Durex Build je exemplaar van Kodi er mooier uitziet, kun je in plaats daarvan altijd gewoon een andere Kodi-skin installeren. Hier zijn een paar die als vrij goede vervangingen voor de Durex-skin dienen.

Amber

Kodi amberkleurige huid

Amber biedt achtergronden die bestaan ​​uit een dolfijn, een actieheld, filmspoelen en andere objecten. Net als Durex heeft het een horizontaal menu met grote tekst waarmee u gemakkelijk kunt zien wat een bepaalde menu-optie zal doen.

Aeon Nox

Kodi Aeon Nox huid

Aeon Nox is een van de meest populaire Kodi-skins. Er zijn meerdere versies ervan, maar de basisversie die beschikbaar is in de officiële Kodi-repo biedt een verbluffend achtergrondbeeld van een astronaut die losgesneden is van zijn ketting en dreigt de ruimte in te vliegen. Net als de Durex Build-skin heeft Aeon Nox een horizontaal menu met grote tekst.

eminentie

Kodi eminentie huid

Eminence heeft een zwarte achtergrond met het blauwe Kodi-logo in het midden. Het heeft een horizontaal menu. In tegenstelling tot de Durex Build, Aeon Nox en Amber heeft Eminence kleinere pictogrammen, waardoor alle Kodi-menu-items op één scherm kunnen worden weergegeven.

Lees onze complete gids voor Kodi-skins voor meer informatie over het installeren van Kodi-skins en welke het beste zijn.

Alternatieven voor de Kodi Durex Build - alternatieve Kodi-add-ons

Als je Durex wilde om gratis shows en films te vinden, kun je dat in plaats daarvan krijgen door handmatig add-ons te installeren die legaal en veilig zijn. Het kost wat meer werk om deze add-ons één voor één te installeren, maar dit helpt tenminste voorkomen dat u uw apparaat beschadigt of ervoor zorgt dat Kodi steeds opnieuw crasht.

Door meerdere add-ons te combineren met een nieuwe skin, kunt u zelfs uw eigen "Kodi-build" maken, speciaal gemaakt volgens uw voorkeuren. Hier is een lijst met enkele van de beste Kodi-add-ons die u kunt gebruiken om gratis films en shows te krijgen.

Tubi TV

TubiTV Kodi-add-on

Tubi TV is een van de beste legale streaming videosites op internet. Het heeft een catalogus van meer dan 50.000 titels, waaronder actiefilms, horrorfilms, tv-programma's zoals Merlin en Blauw Bloeds, anime, klassieke films en meer. Als je Tubi TV kijkt via een webbrowser, wordt de inhoud herhaaldelijk onderbroken door reclames. De Tubi TV Kodi-add-on blokkeert deze advertenties echter volledig.

Tubi TV is te vinden in de Kodi1-repo. Hier is een gids voor het installeren en gebruiken van Tubi TV voor Kodi.

Big Star-films

BigStar-films en tv-Kodi-add-on

Big Star Movies is een gratis streaming-videosite gericht op shows en films van onafhankelijke studio's. Het draagt ​​biografieën, klassiekers, film-noir, horrorfilms, oorlogsfilms, westerns en andere genres van film en tv.

Big Star Movies maakt deel uit van de SuperRepo-repository. Hier is hoe SuperRepo te installeren. Nadat SuperRepo is geïnstalleerd, gaat u naar het hoofdmenu van Kodi en selecteert u addons → pakketinstallatieprogramma (het pictogram van het open vak linksboven in het scherm) → installeren vanuit repository → SuperRepo All → video addons → Big Star Movies & TV → installeren.

Knetteren

Officiële Crackle Kodi-add-on

Crackle is een andere gratis tv- en filmsite met veel populaire titels, waaronder Heroes, Heroes herboren, Het schild, Terminator: The Sarah Conner Chronicles, Jarhead, The Grudge, Resident Evil: Retribution, en vele anderen. Als u Crackle-programma's bekijkt via een webbrowser, zult u in het hele programma worden blootgesteld aan meerdere intrusieve advertenties. Maar de add-on Kodi elimineert deze advertenties.

Crackle staat in de repo van Eracknaphobia. Hier is de complete gids voor het installeren en gebruiken van Crackle voor Kodi.

WNBC-programma's

WNBC programmeert Kodi-add-on

De WNBC-programma's Kodi-add-on maakt verbinding met NBC.com. Het streamt de nieuwste afleveringen van populaire NBC-shows zoals Goede meisjes, A.P. Bio, De stem, en De zwarte lijst. Het geeft gebruikers ook toegang tot klassieke NBC-shows zoals Knight Rider.

De WNBC-programma's Kodi-add-on staat in de officiële Kodi-repository. Begin met installeren in het hoofdmenu van Kodi. Dan klikken add-ons → download → video-add-ons → WNBC-programma's → installeren.

Gerelateerd artikel: De beste VPN's voor NBC, zodat u deze overal kunt bekijken.

We hopen dat je deze gids voor de Kodi Durex-build leuk hebt gevonden. Als u meer informatie wilt over hoe u de beste inhoud voor uw Kodi kunt krijgen en toch uw privacy kunt beschermen, leest u enkele van onze andere handleidingen, waaronder de beste 114 Kodi-add-ons, de beste Kodi-add-ons voor live sport en de beste live-tv Kodi-add-ons.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 70