Το Sportsnet Now addon Kodi: οδηγός εγκατάστασης βήμα προς βήμα

Ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με το addon Sportsnet Now Kodi; Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσουμε τι είναι το addon του Sportsnet Now. Θα σας δείξουμε επίσης πώς να το εγκαταστήσετε και να το ρυθμίσετε.


Sportsnet Τώρα Kodi

Το Kodi είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Είναι δωρεάν, ανοιχτή πηγή και διαθέτει μια ευελιξία που τα περισσότερα άλλα λογισμικά κέντρο μέσων δεν μπορούν να ταιριάξουν. Το Kodi μπορεί να εγκατασταθεί σε μια τεράστια ποικιλία διαφορετικών συσκευών, όπως τα PC (Windows, Mac και Linux), Apple TV, iPhone, Android, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Roku, Raspberry Pi και USB flash drive.

 Το Kodi παρέχει δύο τρόπους πρόσβασης στο περιεχόμενο. Μπορεί να αναπαράγει απευθείας όλα τα αρχεία ήχου ή βίντεο που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας, αλλά αυτό δεν είναι ιδανικό για πλατφόρμες με μικρό χώρο αποθήκευσης. Αντίθετα, πολλοί χρήστες του Kodi επιλέγουν να εγκαταστήσουν πρόσθετα πρόσθετα γνωστά ως πρόσθετα. Αυτά τα πρόσθετα συγκεντρώνουν περιεχόμενο από πηγές στο διαδίκτυο. Ενώ χρειάζονται σύνδεση στο Internet για να λειτουργούν, συνήθως παρέχουν πρόσβαση σε gigabytes του περιεχομένου, ενώ έχουν σχετικά μικρές απαιτήσεις αποθήκευσης.

Το Sportsnet Now είναι ένα επίσημο addon που παρέχει πρόσβαση σε πλήρως εξουσιοδοτημένη κάλυψη των καναδικών αθλημάτων και άλλων διεθνών αθλημάτων που καλύπτονται από το Sportsnet. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το addon του Sportsnet Now Kodi. Θα μιλάμε επίσης για τη λειτουργικότητα που προσφέρει αυτό το addon.

Η συγκριτική δεν εγκρίνει ή ενθαρρύνει οποιαδήποτε παραβίαση των περιορισμών πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης ροής μέσω του Kodi. Το Kodi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς άριστους, νόμιμους online streaming σκοπούς. Παρακαλώ εξετάστε το νόμο, τα θύματα και τους κινδύνους της πειρατείας πριν από τη λήψη ή τη ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια. Πάντα διαθέτετε έρευνα πριν αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε πρόσθετο, ροή ή αποθετήριο Kodi.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi με ασφάλεια

Με τόσο μεγάλο μέρος της ζωής που δαπανάται στο διαδίκτυο, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο στρέφονται σε εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) για να διατηρούν τα δεδομένα τους και τις συνήθειες περιήγησης ιδιωτικά. Υπάρχουν πολλές παραπληροφορίες σχετικά με τα VPN, αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιεί ένα VPN ένα άτομο που εφαρμόζει νόμο, ειδικά εάν είναι χρήστης Kodi.

Τα επίσημα addons όπως το Sportsnet Now συνήθως δοκιμάζονται και επικυρώνονται πιο λεπτομερώς από τα πρόσθετα τρίτων, αλλά εξακολουθούν να είναι ευάλωτα σε αεροπειρατείες. Χρησιμοποιώντας μια επίθεση στον άνθρωπο στη μέση (MitM), ένας εισβολέας μπορούσε να δει και να ελέγξει όλα όσα κάνετε online. 

Λόγω της πρόσφατης κατάργησης της προστασίας των ευρυζωνικών συνδέσεων της FCC, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) στις ΗΠΑ μπορούν τώρα να πουλήσουν το ιστορικό περιήγησής σας. Επιπλέον, αρκετοί μεγάλοι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ έχουν διαπιστώσει ότι περιορίζουν σκόπιμα τις ταχύτητες Internet των πελατών τους σε μια προσπάθεια να αποθαρρύνουν τη ροή βίντεο online. 

Ένα καλό VPN μπορεί να σας προστατεύσει από όλες τις παραπάνω απειλές. Κρυπτογραφούν κάθε εισερχόμενο και εξερχόμενο bit της κυκλοφορίας δικτύου. Επειδή αυτή η κρυπτογράφηση θα χρειαστεί αρκετές χιλιάδες χρόνια για να σπάσει, αποτρέπει την πλειοψηφία των επιθέσεων MitM. Επειδή ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν μπορεί να πει ακριβώς τι κάνετε, είναι λιγότερο πιθανό να αυτοματοποιήσουν αυτόματα τις ταχύτητες του δικτύου σας. Με απεριόριστες ταχύτητες δικτύου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα μέσα σας παίζουν πιο ομαλά.

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN που ονομάζεται IPVanish. Η IPVanish δημιουργεί και διατηρεί τη δική της υποδομή διακομιστών, επιτρέποντάς της να παρέχει γρήγορες και σταθερές συνδέσεις. Λειτουργεί με όλα τα πρόσθετα Kodi που έχουμε δοκιμάσει και έχει διακομιστές σε 55 διαφορετικές χώρες. 

Επιπλέον, το IPVanish είναι εξαιρετικά φορητό. Διαθέτουν λογισμικό για Windows, Mac, Linux, Android και iOS. Είναι επίσης ο μόνος παροχέας VPN υψηλού προφίλ, η εφαρμογή του οποίου βρίσκεται στο κατάστημα προεπιλεγμένων εφαρμογών του Amazon Fire Stick, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε προστατευμένοι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Εξοικονομήστε έως και 60% σε ένα σχέδιο IPVanish εδώ.

Πώς να εγκαταστήσετε το addon του Sportsnet Now Kodi

Πώς να εγκαταστήσετε το Sportsnet Τώρα στο Kodi

Το SportsNet Τώρα είναι γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση. Πρώτον, ανοίξτε το Kodi. Ρίξτε μια ματιά στο μενού στην αριστερή πλευρά της αρχικής οθόνης. Κάντε κλικ στην επιλογή που λέει Πρόσθετα.

Εγκατάσταση του Sportsnet τώρα

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με a κουτί. Αυτό βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία, κάτω από τον τίτλο της σελίδας.

Το

Στη συνέχεια, επιλέξτε Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης. Συνήθως θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το χώρο αποθήκευσης, αλλά καθώς το add-on του Sportsnet Now είναι στο επίσημο repo Kodi, μπορούμε να παραλείψουμε αυτό το βήμα.

Kodi Sportsnet Τώρα addon

Μετακινηθείτε στη λίστα εγκατεστημένων αποθετηρίων και επιλέξτε το Επίσημη αποθήκη του Kodi Add-on. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Πρόσθετα βίντεο και βρείτε το Sportsnet Τώρα στη λίστα στην επόμενη σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή κύλισης στα δεξιά για να μετακινηθείτε γρήγορα στη λίστα.

Επίσημη Sportsnet Τώρα Kodi addon

Όταν βρείτε το addon, κάντε κλικ σε αυτό. Τέλος, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ στην άκρη δεξιά. Θα πρέπει να δείτε μια ειδοποίηση που σας ενημερώνει ότι το Sportsnet Now έχει εγκατασταθεί σωστά. Υπάρχει ακόμα ένα πράγμα που πρέπει να γίνει πριν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο, ωστόσο: συνδεθείτε.

Από την αρχική οθόνη, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του SportsNet Now και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Από εδώ μπορείτε να εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Sportsnet Now. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε τον παροχέα καλωδίων. Αφού γίνει αυτό, κάντε κλικ στο Εντάξει κουμπί στα δεξιά και εκκινήστε το addon. Εάν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης είναι σωστά, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο ζωντανών περιεχομένων και κατά παραγγελία.

Το SportsNet Τώρα είναι μια καναδική εταιρεία και αν βρίσκεστε εκτός του Καναδά, θα διαπιστώσετε ότι τα βίντεο δεν θα παίξουν. Μπορείτε να παρακάμψετε αυτό το κλείδωμα περιοχής συνδέοντας το VPN σας με έναν καναδικό διακομιστή. Επίσης, ορισμένα παιχνίδια χόκεϊ είναι κλειδωμένα με πιο συγκεκριμένο τρόπο. Για αυτά, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή σε μια περιοχή που καλύπτεται από μία από τις ομάδες παιχνιδιών. Για παράδειγμα, για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι Toronto Maple Leafs, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στο Τορόντο.

Διαμορφώστε το addon του Sportsnet Now Kodi

Το Sportsnet Now είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθήσετε ζωντανά και κατά παραγγελία καναδικά αθλήματα. Εάν έχετε ένα καλωδιακό πακέτο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι περιλαμβάνεται μια συνδρομή του Sportsnet Now, αλλά ακόμα και αν δεν είναι, μπορείτε να εγγραφείτε και να λάβετε δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα εδώ.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα αθλητικά αξεσουάρ Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =