SportsDevil Kodi Addon: Θα πρέπει να το εγκαταστήσετε; Είναι ασφαλές? Είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις;

SportsDevil Kodi Addon: Θα πρέπει να το εγκαταστήσετε; Είναι ασφαλές? Είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις;


Ενδιαφέρεστε για το addon του SportsDevil Kodi; Αυτός ο οδηγός εξηγεί τι είναι το SportsDevil, πώς λειτουργεί και συζητά μερικά από τα διαθέσιμα εναλλακτικά αθλητικά πρόσθετα.

Το Kodi είναι δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα και εύκολα το δικό σας κέντρο μέσων μαζικής εστίασης. Μία από τις μεγαλύτερες κλήσεις του Kodi είναι η ευελιξία του. Μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των PC (Windows, Mac και Linux), Amazon Firestick, Amazon Fire TV, Android, iPhone, Roku, Apple TV, Raspberry Pi,.

Το Kodi σας επιτρέπει να αναπαράγετε άμεσα αρχεία ήχου ή βίντεο που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί στο μέγεθος των μέσων που μπορεί να κρατήσει κάθε συσκευή. Αυτό μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες κινητών συσκευών λόγω της μικρότερης χωρητικότητας εσωτερικής μνήμης τους. Για να καταπολεμηθεί αυτό, πολλοί χρήστες Kodi επιλέγουν να εγκαταστήσουν plugins που ονομάζονται addons. Αυτά τα πρόσθετα περιέχουν βιβλιοθήκες περιεχομένου που συλλέγονται από ιστότοπους και ενώ χρειάζονται σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσουν, καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο αποθήκευσης.

Το SportsDevil είναι ένα πρόσθετο Kodi τρίτου μέρους που επικεντρώνεται στην παροχή πρόσβασης σε ζωντανό αθλητικό περιεχόμενο. Σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε πώς λειτουργεί το SportsDevil και διερευνά ορισμένα από τα ζητήματα ιδιωτικής ζωής που μοιράζονται όλα τα επίσημα και τρίτα κόμματα Kodi.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα αθλητικά αξεσουάρ Kodi 

Το ίδιο το Kodi είναι απολύτως νόμιμο, αλλά έχει δει πρόσφατα πολύ αρνητική κάλυψη από τον Τύπο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένα πρόσθετα τρίτων προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να προκαλεί σύγχυση στις καλύτερες στιγμές και αυτό που είναι νόμιμο σε ένα μέρος μπορεί να μην είναι άλλο. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να διερευνήσετε και να κατανοήσετε τους νόμους της χώρας σας σχετικά με το online streaming περιεχομένου προτού επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε το Kodi για το σκοπό αυτό.

Η συγκριτική δεν εγκρίνει ή ενθαρρύνει οποιαδήποτε παραβίαση των περιορισμών πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης ροής μέσω του Kodi. Το Kodi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς άριστους, νόμιμους online streaming σκοπούς. Παρακαλώ εξετάστε το νόμο, τα θύματα και τους κινδύνους της πειρατείας πριν από τη λήψη ή τη ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια. Πάντα διαθέτετε έρευνα πριν αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε πρόσθετο, ροή ή αποθετήριο Kodi.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi με ασφάλεια

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) για να διατηρούν τα εμπιστευτικά τους δεδομένα και τις συνήθειες περιήγησης ασφαλείς. Παρά τα όσα πιστεύουν ορισμένοι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας νόμιμος χρήστης του Kodi μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα VPN για να προστατευθεί.

Κάθε πρόσθετο Kodi είναι ευάλωτο σε αεροπειρατεία. Μόλις συμβεί αυτό, υπάρχει πολύ λίγο που ένας επιτιθέμενος δεν μπορεί να κάνει με τον υπολογιστή σας. Αν έπρεπε να παρεμποδίσουν την επισκεψιμότητα του δικτύου σας χρησιμοποιώντας μια επίθεση Man-in-the-Middle (MitM), θα είχαν πρόσβαση σε όλα τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και στο ιστορικό περιήγησης.

Ακόμη και ο δικός σας πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) μπορεί να ενδιαφέρεται να πουλήσει τα δεδομένα περιήγησης. Επίσης, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις υψηλού προφίλ στις οποίες οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ έχουν παραδεχθεί ή έχουν πιάσει την ταχύτητα του δικτύου του πελάτη τους. 

Ένα VPN μπορεί να σας προστατεύσει από τους χάκερ και τα αδιάκριτα μάτια του ISP σας. Δουλεύουν με την κρυπτογράφηση όλων των εισερχόμενων και εξερχόμενων δικτύων. Αυτό αποτρέπει την εμφάνιση των περισσότερων επιθέσεων MitM και επειδή οι δραστηριότητές σας είναι κρυμμένες, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν μπορεί να σας πει εάν κάνετε streaming video ή όχι. Με ανεπιθύμητες ταχύτητες, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το περιεχόμενό σας παίζει με λιγότερο buffering και τραύλισμα.

Το IPVanish είναι μια δημοφιλής επιλογή VPN μεταξύ των χρηστών του Kodi. Λειτουργεί με όλα τα πρόσθετα Kodi που έχουμε δοκιμάσει και έχει αφιερωμένες εφαρμογές στα καταστήματα εφαρμογών Android, Apple και Fire TV. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο φορητά διαθέσιμα VPN και σας επιτρέπει να παραμείνετε προστατευμένα ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Ενώ όλα τα VPN σας επιβραδύνουν ελαφρώς, το IPVanish προσφέρει γρηγορότερες, σταθερότερες συνδέσεις από τα περισσότερα VPN που δοκιμάσαμε. Επιπλέον, με διακομιστές σε 55 διαφορετικές χώρες, το περιεχόμενο που είναι κλειδωμένο σε περιφέρειες γίνεται απίστευτα απλό στην πρόσβαση. Το IPVanish λειτουργεί με όλες τις δημοφιλείς συσκευές και είναι το πιο εύκολο VPN για εγκατάσταση στο Firestick που έχουμε δοκιμάσει.

Αντιμετώπιση του αναγνώστη: εξοικονομήστε έως και 60% σε ένα σχέδιο IPVanish εδώ.

Τι είναι το addon του SportsDevil Kodi?

Το μενού του SportsDevil

Το SportsDevil είναι ένα πρόσθετο Kodi τρίτου μέρους. Συγκεντρώνει συνδέσμους τόσο σε ζωντανό όσο και σε αθλητικό περιεχόμενο κατά παραγγελία και τα συγκεντρώνει σε ένα μέρος για ευκολότερη πρόσβαση. Ενώ τα περισσότερα addons Kodi είτε συλλέγουν συνδέσμους είτε επιτρέπουν στους χρήστες τους να συνδεθούν με δίκτυα P2P, το SportsDevil κάνει και τα δύο. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του φιλοξενείται στο διαδίκτυο, ορισμένοι σύνδεσμοι απαιτούν από τον χρήστη να εγκαταστήσει πρόσθετα πρόσθετα τρίτων όπως το Thisream ή το Plexus.

Αυτό δημιουργεί αυξημένο κίνδυνο. Κάθε πρόσθετο τρίτου κατασκευαστή που είναι εγκατεστημένο αυξάνει τον κίνδυνο να καταστρατηγηθεί ένα από αυτά. Επιπλέον, για να χρησιμοποιούν δίκτυα P2P στο Kodi, οι χρήστες πρέπει να επιτρέπουν σε εξωτερικές συσκευές να έχουν πρόσβαση στην εγκατάσταση Kodi. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο λίγα βίντεο απαιτούν λειτουργικότητα P2P και ότι παρέχει σε έναν εισβολέα έναν άλλο τρόπο να διεισδύσει στο σύστημά σας, αυτός ο κίνδυνος είναι περιττός και απερίσκεπτος.

Το SportsDevil στερείται ακόμη και βασικής λειτουργικότητας αναζήτησης. Αντ 'αυτού, επιλέγετε έναν πάροχο από έναν από τους διάφορους ιστοτόπους και δίνετε μια λίστα με τα αθλήματα που καλύπτουν. Με πολλούς από τους συνδέσμους σπασμένους, μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες προτού βρείτε μια ροή εργασίας και ακόμα και τότε δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα παραμείνει συνδεδεμένος για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του SportsDevil λαμβάνεται από πηγές χωρίς άδεια χρήσης. Παρακολουθώντας αυτά τα κανάλια χωρίς να πληρώνετε, αφαιρείτε το κίνητρο των ραδιοτηλεοπτικών φορέων να συνεχίσουν να εκπέμπουν τα αθλήματα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Υπάρχει μια χούφτα ελεύθερη να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά ρεύματα διαθέσιμα, αλλά πολλά από αυτά είναι προσβάσιμα μέσω ασφαλέστερων και πιο σημαντικών, επίσημων, addons Kodi.

Τέλος, το SportsDevil χρησιμοποιείται συχνά ως εξάρτηση από άλλα addons. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί παράλληλα με άλλα πρόσθετα τρίτων. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές εκδόσεις του SportsDevil γύρω, και δεδομένου ότι υπάρχει σε ένα μεγάλο αριθμό αποθετηρίων, θα μπορούσε εύκολα να απαχθεί από κάποιον μέχρι το καλό.

Για τους παραπάνω λόγους, δεν συνιστούμε να εγκαταστήσουν οι χρήστες της Kodi ή να επιχειρήσουν να μεταδώσουν περιεχόμενο με το SportsDevil.

Εναλλακτικές λύσεις στο addon του SportsDevil

Το SportsDevil δεν προσφέρει τίποτα στους χρήστες του Kodi που θέλουν να παρακολουθήσουν περιεχόμενο από νόμιμες πηγές. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά υψηλής ποιότητας, νόμιμα addons Kodi που προσφέρουν καλύτερη εμπειρία, όχι μόνο από την άποψη του περιεχομένου, αλλά και από πλευράς λειτουργικότητας.

NBC Sports Live Extra

nbc

Η NBC Sports είναι μια υπηρεσία συνδρομής που προσφέρει πρόσβαση τόσο σε ζωντανό όσο και σε αθλητικό περιεχόμενο κατά παραγγελία. Παρέχουν κάλυψη για ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων, όπως χόκεϊ, πυγμαχία και τένις.

Θα χρειαστείτε λογαριασμό NBC Gold για να δείτε την πλειοψηφία των βίντεό σας, αλλά τα επιλεγμένα στιγμιότυπα και το επιλεγμένο περιεχόμενο μπορούν να παρακολουθούνται δωρεάν χωρίς εγγραφή.

Το NBC απαιτεί μια αμερικανική διεύθυνση IP για πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους, ωστόσο υπάρχουν επιλεγμένα πακέτα συνδρομών διαθέσιμα στους θεατές σε άλλες τοποθεσίες (Αυστρία, Καναδάς, Δανία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, , και το Ηνωμένο Βασίλειο). Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι σε ορισμένες περιπτώσεις. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μόνο τα ελεύθερα κλιπ, μπορείτε να το κάνετε συνδέοντας το VPN με έναν αμερικανικό διακομιστή.

Το NBC Sports Live Extra μπορεί να βρεθεί μέσα στην επίσημη αποθήκη του Kodi addon.

USTV Τώρα

USTV Τώρα Kodi addon

Η USTV Now είναι μια υπηρεσία συνδρομής στο διαδίκτυο που αποσκοπεί στο να επιτρέψει στα μέλη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ να παρακολουθήσουν αμερικανική τηλεόραση ενώ είναι μακριά από το σπίτι. Παρ 'όλα αυτά, δεν χρειάζεται να αποδείξετε την ταυτότητά σας και ενώ η USTV Now ισχυρίζεται ότι επιτρέπει μόνο προβολή από τις ΗΠΑ, το περιεχόμενό της δεν είναι κλειδωμένο σε περιφέρειες.

Υπάρχει ένα ελεύθερο διαθέσιμο σχέδιο που παρέχει πρόσβαση σε επτά από τους δημοφιλέστερους τηλεοπτικούς σταθμούς δικτύου (CBS, NBC, FOX, κ.λπ.), αλλά ένα premium membership (19 δολάρια το μήνα) ξεκλειδώνει άλλα 25 κανάλια συμπεριλαμβανομένων των NBC Sports, ESPN και ESPN 2.

Το USTV Now Kodi addon διατηρεί όλες τις λειτουργίες της ηλεκτρονικής υπηρεσίας. Υπάρχει ένας τηλεοπτικός οδηγός που δείχνει τι συμβαίνει για κάθε κανάλι και οι πιο ακριβές συνδρομές σας επιτρέπουν να καταγράφετε εκπομπές καθώς εκπέμπονται.

Το USTV Τώρα μπορεί να βρεθεί μέσα στην επίσημη αποθήκη του Kodi addon.

Sportsnet Τώρα

Το πρωτάθλημα του Sportsnet

Το Sportsnet Now είναι μια καναδική πλατφόρμα ροής που παρέχει πρόσβαση σε live και on-demand αθλήματα. Το χόκεϊ, το μπέιζμπολ και το μπάσκετ καλύπτονται όλα, όπως και τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα όπως το κούρνισμα. Η υπηρεσία αυτή κοστίζει 24,99 δολάρια το μήνα και απαιτείται ένας λογαριασμός για την προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου του με το addon του Sportsnet Now Kodi.

Η περιοχή του Sportsnet κλειδώνει το περιεχόμενό τους, οπότε οι χρήστες Kodi εκτός του Καναδά θα πρέπει να συνδέσουν το VPN τους σε ένα καναδικό διακομιστή. Επιπλέον, μερικά παιχνίδια μπορούν να προβληθούν μόνο αν βρίσκεστε στην περιοχή από την οποία είναι μία από τις ομάδες. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Toronto Maple Leafs, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στο Τορόντο ή στη γύρω περιοχή.

Το Sportsnet Now μπορεί να βρεθεί μέσα στο επίσημο αποθετήριο Kodi addon.

Επισκόπηση και προβλήματα ιδιωτικότητας

Το SportsDevil δεν διαθέτει τη δομή και την οργάνωση που κάνει ένα addon με μια τόσο μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, το γεγονός ότι συγκεντρώνει ροές από πηγές που δεν έχουν άδεια χρήσης το καθιστά κακή επιλογή για τους χρήστες του Kodi που επιθυμούν να παρακολουθήσουν αθλητικά νόμιμα.

Το SportsDevil έρχεται με περισσότερους κινδύνους από τα περισσότερα πρόσθετα τρίτων κατασκευαστών λόγω της συμπερίληψης ροών P2P. Ενώ η εγκατάσταση των addons που απαιτούνται για να κάνουν αυτές τις εργασίες είναι προαιρετική, δεν κάνει καμία αναφορά στις ευπάθειες που προσθέτουν στο σύστημά σας. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει τους χρήστες να πιστεύουν ότι οι ροές P2P είναι ασφαλέστερες από ό, τι στην πραγματικότητα. Έχουμε διερευνήσει τους κινδύνους που αυτά τα addons θέτουν πριν και οποιοσδήποτε χρήστης Kodi που ενδιαφέρεται να τα χρησιμοποιήσει θα τα πήγαινε καλά για να τα ερευνήσει πληρέστερα εκ των προτέρων.

Το SportsDevil δεν είναι απολύτως ασφαλές, ακόμα κι αν δεν παρακολουθείτε τις ροές του P2P. Τα πρόσθετα τρίτων κατασκευαστών συνήθως δεν δημιουργούνται με τις ίδιες αυστηρές διαδικασίες δοκιμής και εξέτασης που είναι τα επίσημα addons. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσαν να περιέχουν περισσότερες ασαφείς αδυναμίες για να εκμεταλλευτεί κάποιος εισβολέα. Τα περισσότερα πρόσθετα τρίτου μέρους που εγκαθιστάτε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα κάποιος από αυτούς να πειραματιστεί.

Όταν εξετάζετε πόσες νόμιμες πηγές αθλητικού περιεχομένου υπάρχουν, το SportsDevil γίνεται πολύ λιγότερο ελκυστικό. Οι χρήστες Kodi που ενδιαφέρονται να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο για τα συστήματά τους θα εξυπηρετούνται καλύτερα από μία από τις ασφαλέστερες, νομικές εναλλακτικές λύσεις που αναφέραμε παραπάνω.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2