SportsAccess Kodi-add-on: moet u het gebruiken? Wat zijn de alternatieven?

Als je hebt besloten een einde te maken aan je kabel-tv-abonnement en al je content online te zetten, heb je het misschien moeilijk gehad om de gewenste sportprogramma's te vinden. De SportsAccess Kodi-add-on wordt vaak aanbevolen om dit probleem op te lossen. Is de SportsAccess Kodi-add-on echter legaal? Is het veilig voor uw computer? Kan uw privacy worden beschermd tijdens het gebruik en zijn er betere alternatieven die u zou moeten overwegen. Dit artikel beantwoordt al deze vragen.


Sport Toegang tot Kodi-add-on

Wat Kodi is

Kodi is een stuk downloadbare software die u kunt gebruiken om films, tv-shows, sportevenementen en andere soorten video-inhoud te bekijken. Het is volledig gratis te installeren. Het enige dat Kodi standaard afspeelt, zijn de bestanden op uw apparaat, zoals thuisfilms op uw pc. Om inhoud van internet af te spelen, moet u een "add-on" op uw Kodi installeren.

Er zijn veel verschillende add-ons beschikbaar voor. Sommige maken deel uit van de officiële Kodi-add-onrepository en kunnen worden geïnstalleerd met behulp van de menu's daarbinnen, terwijl andere zich in externe repositories bevinden en op internet moeten worden gevonden. Ongeacht wat voor soort add-on u gebruikt, elk van hen wordt gemaakt door een onafhankelijke ontwikkelaar. Niet alle add-ons zijn veilig en sommige streamen inhoud illegaal. U moet altijd de risico's van een add-on evalueren voordat u deze installeert.

Kodi zelf kan op elk van de populaire apparaten worden geïnstalleerd: NVidia Shield, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, Android- of iOS-smartphone, pc of Mac.

Gebruik altijd een VPN met Kodi

Sommige Kodi-gebruikers maken gebruik van add-ons van derden om inhoud van bronnen zonder licentie te streamen. Kodi-gebruikers die alleen legale inhoud streamen, moeten echter ook overwegen een VPN te gebruiken.

Het gebruik van een VPN beschermt u tegen man-in-the-middle-aanvallen, ISP-snelheidsbeperking en blokkering van geografische inhoud. Het stopt man-in-the-middle-aanvallen door uw gegevens te coderen, zodat een hacker uw persoonlijke gegevens niet kan lezen. Het stopt ISP-snelheidsbeperking op dezelfde manier, door uw gegevens te coderen zodat uw ISP niet weet dat u streamt vanaf een bepaalde site.

Wanneer u verbinding maakt met internet buiten uw eigen land, voorkomt dit dat geografische inhoud wordt geblokkeerd door uw IP-adres te verbergen en te laten lijken dat u verbinding maakt vanuit uw lokale regio. Het gebruik van een VPN is nuttig om al deze problemen aan te pakken.

Veel VPN's zijn echter moeilijk te installeren, te traag om high-definition video te streamen of hebben een beleid dat leidt tot hun eigen privacy. Daarom bevelen we IPVanish aan voor alle Kodi-gebruikers. IPVanish is eenvoudig te installeren. Het is een van de weinige services met een native VPN-app voor de Amazon Fire Stick. Het houdt ook geen logboeken bij, dus u kunt er zeker van zijn dat uw streaminggeschiedenis niet wordt gedeeld met iemand die het niet zou moeten zijn. En het biedt zijn eigen servers en infrastructuur, waardoor snelheden hoog genoeg blijven voor de buffervrije video met hoge resolutie waarvan Kodi-gebruikers afhankelijk zijn.

LEZERDEAL: Onze lezers kunnen hier exclusief 60% besparen op IPVanish-abonnementen.

Waarschuwing: Kodi mag alleen worden gebruikt voor inhoud waartoe u wettelijk toegang hebt. Noch de Kodi Foundation noch Comparitech pleiten voor het gebruik van Kodi voor privacy.

Wat is SportsAccess Kodi-add-on?

Net als Smoothstreams is SportsAccess een betaalde tv-streamingdienst die is ontworpen om sportevenementen op internet te vinden. Het kost $ 12 per maand in Bitcoin om je erop te abonneren. Met de SportsAccess Kodi-addon hebben abonnees toegang tot deze service.

Voorstanders van SportsAccess beweren dat het een betaalde dienst is die zorgt voor streams van hogere kwaliteit met minder dead-links en minder buffering. Het is echter belangrijk om een ​​paar dingen te begrijpen over hoe SportsAccess werkt. Het feit dat het een betalende dienst is, betekent niet dat het legale, geautoriseerde inhoud streamt. Integendeel, de meeste inhoud die SportsAccess biedt, is illegaal. Daarom accepteren ze alleen Bitcoin als betaling.

Het kan ook moeilijk zijn om de aanmeldingspagina voor SportsAccess te vinden. De inlogpagina is eenvoudig te vinden via een eenvoudige zoekopdracht. Maar als je nog geen account hebt, helpt dit je niet. Hoewel er ook verschillende links op Reddit-pagina's zijn die beweren de aanmeldpagina te zijn, leiden ze allemaal tot 404-fouten. Gezien deze verwarring moeten gebruikers zich zorgen maken over de betrouwbaarheid van de site. Wat moet een klant doen als ze Bitcoin betalen en de site daarna niet meer werkt? Dit is eerder gebeurd en betalende klanten hebben hierdoor grote evenementen gemist.

SportsAccess Kodi-add-on: moet u het gebruiken? Wat zijn de alternatieven?

Er is ook geen manier om te weten hoe veilig de SportsAccess-servers zijn. Is SportsAccess kwetsbaar voor hacken? Kan SportsAccess worden gebruikt om malware te verspreiden? Gezien de ongeoorloofde aard van de dienst en de geheimhouding eromheen, is het onmogelijk om het te weten.

Gezien deze problemen, we raden af ​​om SportsAccess Kodi-add-on te installeren of te gebruiken. In plaats daarvan bevelen we de onderstaande alternatieven aan.

Beste alternatieven voor sport-add-ons voor SportsAccess: PS Vue

PS Vue Kodi-add-on

PS Vue is een streaming-tv-service voor snijders. Voor $ 39,99 geeft PS Vue je ESPN, ESPN2, FS1, FS2 en 38 andere kanalen. In sommige markten biedt dit pakket u ook lokale netwerkkanalen. Met deze kanalen kunt u een breed scala aan MLB-, NBA-, NHL-, NASCAR- en andere sportprogramma's zien.

Als deze sportkanalen niet genoeg zijn, zijn premiumpakketten beschikbaar die MLB Network, NBA TV, ESPNU, Golf Channel en anderen omvatten.

De add-on PS Vue Kodi heeft veel handige functies voor sportfans. Het heeft bijvoorbeeld een speciaal menu dat een lijst met huidige sportevenementen en shows biedt, zodat u niet hoeft te zoeken om te vinden wat er aan de hand is. Als er een bepaalde sport-talkshow is die je graag bekijkt, kun je deze toevoegen aan je lijst met 'mijn shows' op de PS Vue-website en deze wordt automatisch voor je opgenomen. Nadat het is opgenomen, verschijnt het in een speciaal menu vanuit uw Kodi-add-on. Je kunt ook al je favoriete sportkanalen opslaan in je lijst met 'favoriete kanalen' en ze laten weergeven in een apart Kodi-menu.

PS Vue addon sportmenu 1

PS Vue Kodi addon sportmenu 2

Over het algemeen is de PS Vue Kodi-add-on een uitstekende manier om sportprogramma's te krijgen zonder de financiële en beveiligingsrisico's die SportsAccess teisteren.

De add-on PS Vue Kodi maakt deel uit van de officiële Kodi-repository.

Verwant: De 5 beste sport-Kodi-add-ons in 2017

Extra SportsAccess-alternatieven

Net als PS Vue streamen alle volgende add-ons van bronnen die zijn geautoriseerd door auteursrechthouders. Ze zijn eenvoudig aan te melden en hebben betrouwbare websites. Sommige zijn gratis beschikbaar en worden betaald met advertenties, terwijl andere abonnementskosten hebben.

USTVNow

SportsAccess Kodi-add-on: moet u het gebruiken? Wat zijn de alternatieven?

USTVNow is een service voor Amerikaanse militaire en andere Amerikaanse expats, maar iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Het biedt gratis ABC, CBS, NBC, FOX, CW en PBS. Aangezien de meeste grote sportevenementen op deze kanalen worden uitgezonden, kunt u met deze add-on alle populaire sportevenementen gratis bekijken. Als je bereid bent om $ 19,00 / maand te betalen, kun je een heleboel andere kanalen toevoegen, waaronder ESPN en ESPN2, waardoor de beschikbare sportevenementen nog meer worden uitgebreid.

USTVNow maakt deel uit van de officiële Kodi-repository.

FilmOn Eenvoudig

FilmOn Eenvoudige Kodi-add-on

FilmOn is een verzameling van meer dan 600 gratis tv-kanalen. Voor sportfans heeft FilmOn een sectie “Extreme sporten” met 13 kanalen met MMA-wedstrijden, Impact Wrestling, kickboksen en watercross-evenementen. Als je van dit soort sporten houdt, is de add-on FilmOn Simple Kodi een geweldige aanvulling op je add-oncollectie.

FilmOn Simple maakt deel uit van de officiële Kodi-repository.

Verwant: Hoe UFC op Kodi te bekijken.

Sportsnet nu

Officiële Sportsnet Nu Kodi-add-on

Als u in Canada woont en deze gratis services niet alles bieden wat u wilt, kunt u zich nu abonneren op Sportsnet. Sportsnet biedt nu alle inhoud die je zou krijgen van Sportsnet's kabel-tv-kanalen, maar zonder je te abonneren op een duur gebundeld pakket. Ze dragen de NHL, NBA Raptors-spellen, Blue Jays MLB-spellen, Premier League, een hoog aangeschreven sport-talkshow genaamd "Sportsnet Central", en veel andere geweldige sportinhoud.

Sportsnet kost nu $ 24,99 / maand. U heeft een Canadese creditcard nodig om u aan te melden. Als u buiten Canada reist, hebt u een VPN nodig om toegang te krijgen.

De Sportsnet Now Kodi-add-on maakt deel uit van de officiële Kodi-repository.

NBA League Pass

NBA League-pas

Als je een grote fan bent van basketbal, kun je je ook abonneren op de NBA League Pass. Voor $ 17,88 / maand kun je met NBA League Pass een team kiezen dat je wilt volgen en alle games streamen. De enige uitzondering hierop is als een spel wordt gedragen door nationale of lokale netwerken, in welk geval het wordt verduisterd. Als uw favoriete team echter niet lokaal is, zouden black-outs zeldzaam moeten zijn.

De NBA League Pass Kodi-add-on maakt deel uit van de officiële Kodi-repository.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Kodi-add-on

Als je een grote voetbalfan bent en geen geld wilt uitgeven aan niet-sportkanalen die je niet bekijkt, is NFL Game Pass een geweldige oplossing. Voor $ 74,99 / seizoen kun je elke NFL-game zonder black-outs bekijken. Omdat het NFL-seizoen vijf maanden duurt, betekent dit in essentie $ 15 per maand. De enige vangst is dat je de games niet live kunt kijken. Je moet wachten tot de avond van de dag dat ze zich voordoen voor spellen overdag of onmiddellijk nadat ze eindigen voor spellen 's nachts.

De NFL Game Pass Kodi-add-on maakt deel uit van de officiële Kodi-repository.

LEES VERDER: Hoe NFL op Kodi te bekijken.

De SportsAccess Kodi-add-on wordt vaak aanbevolen als een manier om sportprogrammering te krijgen als je geen kabel-tv hebt. Deze add-on streamt echter illegale inhoud die in veel landen illegaal is. Bovendien zijn er aanzienlijke beveiligings- en privacyrisico's verbonden aan het gebruik ervan. Er zijn absoluut betere manieren om sportprogramma's op Kodi te krijgen dan deze add-on te gebruiken.

Verder lezen:

Beste Kodi-add-ons voor tv & films in 2017

Beste Kodi-add-ons voor het kijken naar anime in 2017

Beste live tv-Kodi-add-ons

Hoe tekenfilms te bekijken op Kodi

Hoe NHL op Kodi te bekijken

Download ondertitels om aan Kodi te werken

Bekijk Kodi-logboekbestanden en herstel foutmeldingen

Hoe een Kodi-build op Amazon Fire te verwijderen

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 82