Πώς να εγκαταστήσετε το SPMC στο Amazon Fire Stick ή στο Fire Fire

Ενδιαφέρεστε για την εγκατάσταση του SPMC σε ένα Amazon Fire Stick ή Fire TV; Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης του SPMC.


Λογότυπο SPMC

Το Semper Media Center (SPMC) είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται στον πηγαίο κώδικα του Kodi. Δημιουργήθηκε από μέλος της ομάδας Kodi, αλλά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερες επιδόσεις σε συσκευές Android από ό, τι το Kodi. Το πρόγραμμα παρέχει μια επιλογή για όσους δεν θέλουν να ενημερώσουν το Kodi σε μια συσκευή Fire TV, αλλά εξακολουθούν να θέλουν κάτι νέο. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ειδική εφαρμογή SPMC στο κατάστημα εφαρμογών Amazon Fire. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι αμέσως προφανές πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το SPMC σε Fire Stick ή Fire TV.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τον απλούστερο τρόπο για την εγκατάσταση του SPMC σε αυτές τις συσκευές. Λόγω των περιορισμένων πόρων του Fire TV και του Fire Stick, υπάρχουν και λίγες τροποποιήσεις που μπορούν να γίνουν για να λειτουργήσει ο SPMC πιο ομαλά. Θα σας εξηγήσουμε επίσης ποιες ρυθμίσεις πρέπει να αλλάξετε, τι κάνουν και πώς επηρεάζουν την απόδοση του συστήματός σας.

Το SPMC, όπως και το Kodi, είναι απολύτως νόμιμο. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμα ορισμένα πρόσθετα που παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο χωρίς άδεια. Ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες μας να χρησιμοποιούν επίσημες πηγές και να διερευνήσουν τους νόμους της χώρας τους σε ροή πριν επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν το Kodi ή το SPMC για το σκοπό αυτό.

Προειδοποίηση: Το SPMC θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το SPMC προγραμματιστές ούτε η εταιρεία Comparitech υποστηρίζουν τη χρήση του SPMC για την πειρατεία.

Σημαντικό: Χρησιμοποιείτε πάντα VPN με SPMC

Τα ιδιωτικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) χρησιμοποιούνται μερικές φορές για την απόκρυψη ροής χωρίς άδεια από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) του χρήστη. Τα VPN έχουν πολλές νόμιμες εφαρμογές και μπορούν να ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό ακόμη και εκείνες που προέρχονται από επίσημες πηγές.

Τα δίκτυα VPN λειτουργούν δρομολογώντας την κυκλοφορία του δικτύου σας μέσω κρυπτογραφημένης σήραγγας. Αυτό εμποδίζει την ανάγνωσή του από οποιονδήποτε εξωτερικό παρατηρητή. Αυτό δεν σας προστατεύει μόνο από τους χάκερς. Επίσης, σταματάει ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου να πωλήσει τις συνήθειες περιήγησής σας ή να τις χρησιμοποιήσει για να δικαιολογήσει τον περιορισμό των ταχυτήτων του δικτύου σας.

Είναι επιτακτικό να επιλέξετε το σωστό παροχέα VPN. Στο παρελθόν, ασυνείδητα VPNs έχουν αλιευθεί που πωλούν το εύρος ζώνης του χρήστη τους ή χρησιμοποιούν τα συστήματά τους για να δημιουργήσουν botnets. Ακόμη και χωρίς αυτά τα θέματα, μερικά VPN είναι πολύ αργά για να είναι χρήσιμα για streaming video.

Σας συνιστούμε το IPVanish. Παρέχει σταθερές και σταθερές συνδέσεις σε διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες και έχει ελάχιστη επίδραση στις ταχύτητες του δικτύου σας. Επιπλέον, είναι ένα από τα πιο φορητά VPN, που διαθέτει αποκλειστικές εκδόσεις για όλες τις δημοφιλείς συσκευές, όπως η Amazon Fire TV και το iPhone.

BEST VPN FOR KODI: Η IPVanish είναι η κορυφαία επιλογή μας. Έχει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών χωρίς προβλήματα και επιτυγχάνει καλές ταχύτητες. Οι ισχυρές λειτουργίες ασφάλειας και ιδιωτικότητας καθιστούν το IPVanish αγαπημένο για τους χρήστες Kodi και Amazon Fire TV Stick. Δοκιμάστε την χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Τι είναι το SPMC?

Το SPMC είναι ένα πιρούνι Kodi. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί τον κώδικα του Kodi ως βάση για μελλοντικές βελτιώσεις. Σε αντίθεση με τα περισσότερα πιρούνια, τα οποία δημιουργούνται από τους χομπίστες, ο δημιουργός του SPMC Chris Browet ήταν στην πραγματικότητα μέρος της επίσημης ομάδας Kodi στο παρελθόν. Αφού άφησε αυτό το ρόλο, επανέλαβε την ανάπτυξη στο SPMC.

Όπως θα περίμενε κανείς, το SPMC είναι πολύ παρόμοιο με το Kodi. Χρησιμοποιεί την ίδια δομή και το μενού του Confluence με το Kodi 16, αν και με μερικές αλλαγές που έχουν ως στόχο να κάνουν το SPMC ευκολότερο στη χρήση σε συσκευές αφής. Ωστόσο, καθώς ο Browet είναι κυρίως προγραμματιστής Android, ήταν σε θέση να κάνει περισσότερα από απλά να κάνει αισθητικές αλλαγές.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του Kodi και του SPMC είναι ότι το τελευταίο είναι καλύτερα βελτιστοποιημένο για συσκευές Android. Υπάρχουν επίσης αρκετές λειτουργίες ευκολίας χρήσης που το Kodi δεν διαθέτει αυτήν τη στιγμή, όπως η λειτουργία φωνητικής αναζήτησης και η δυνατότητα προβολής αρχείων 3D Blu-ray ISO. Το SPMC περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της μετάδοσης υψηλής ευκρίνειας HD, η οποία επί του παρόντος υποστηρίζεται μόνο από τις εκδόσεις των Kodi των Windows και Linux.

Εγκατάσταση του SPMC στο Amazon Fire Stick

Παρόλο που το SPMC δεν είναι διαθέσιμο από το κατάστημα εφαρμογών Fire Stick, η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να επιτρέψετε στο Fire Stick να εγκαταστήσει εφαρμογές από μη αναγνωρισμένες πηγές. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο Αρχική οθόνη. Μετακινηθείτε στην κορυφαία σειρά και ανοίξτε το Καρτέλα Ρυθμίσεις.

Fire Stick Άγνωστες πηγές

Από εδώ, κάντε κλικ στο Συσκευή επιλογή, στη συνέχεια κάντε κλικ στο Επιλογές ανάπτυξης. Κάντε κλικ στο Εφαρμογές από άγνωστες πηγές επιλογή. Το παρακάτω κείμενο θα πρέπει να διαβάσει τώρα "ON". Αν δεν συμβαίνει, κάντε κλικ ξανά. Τώρα κρατήστε πατημένο το κουμπί αναζήτησης φωνής στο τηλεχειριστήριο και πείτε "Downloader". Πρέπει να μεταφερθείτε στην εφαρμογή Downloader από το AFTVNews. Μπορείτε επίσης να το αναζητήσετε μη αυτόματα στο κατάστημα εφαρμογών αν προτιμάτε.

Εγκαταστήστε το και ανοίξτε το πρόσθετο. Υπάρχει ένα κουτί στη μέση της οθόνης όπου μπορείτε να εισάγετε μια διεύθυνση URL. Σε αυτό το πλαίσιο, πληκτρολογήστε την ακόλουθη διεύθυνση, χωρίς τα εισαγωγικά, στη συνέχεια κάντε κλικ στο Πηγαίνω κουμπί.

"Https://github.com/koying/SPMC/releases/tag/16.7.4-spmc"

Λήψη SPMC στο Fire Stick

Μόλις γίνει η λήψη του αρχείου, θα δείτε τα δικαιώματα που απαιτεί το SPMC. Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ στο κάτω μέρος της σελίδας, στη συνέχεια ανοίξτε την εφαρμογή.

SPMC δικαιώματα Android

Διαμόρφωση SPMC

Το SPMC είναι τώρα εγκατεστημένο, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να διασφαλιστεί ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση από αυτό στην Fire TV σας. Θα ακολουθήσουμε τις συστάσεις του Browet για το Fire Stick, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.

Ξεκινήστε από την πλοήγηση στο Καρτέλα Συστήματος και κάνοντας κλικ Ρυθμίσεις. Επιλέγω Σύστημα στο κάτω μέρος της λίστας, μετά κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Επίπεδο ρυθμίσεων στην επόμενη οθόνη. Κάντε κλικ σε αυτό μέχρι να αναφερθεί Ειδικός.

Ρυθμίσεις ήχου

Τώρα κάντε κύλιση προς τα πίσω μέχρι το ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΗΧΟΥ αυτί. Αλλαξε το Συσκευή εξόδου ήχου στο "Android, RAW Passthrough". Ρυθμίστε το Αριθμός καναλιών έως 7.1. Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε 7.1 ηχεία surround ήχου εάν τα έχετε, αλλά δεν θα πρέπει να δημιουργείτε προβλήματα ακόμα και αν χρησιμοποιείτε τα στερεοφωνικά ηχεία της τηλεόρασής σας.

Διαμόρφωση εξόδου θα πρέπει να οριστεί ως "Καλύτερη αντιστοιχία". Αυτό σημαίνει ότι αν αλλάξετε τη συσκευή εξόδου (για παράδειγμα, συνδέοντας τα ακουστικά κατά τη διάρκεια μιας ταινίας), ο ήχος θα πρέπει να επαναπροσανατολιστεί αυτόματα στη νέα συσκευή.

Κάντε κλικ στο Ενεργοποιήστε τη μετάβαση επιλογή. Αυτό επιτρέπει στην τηλεόρασή σας να αντιλαμβάνεται άμεσα τον κωδικοποιημένο ήχο (DTS, Dolby Digital, κλπ.) Αντί να στηρίζεται στην SPMC για να το κάνει. Τα δικα σου Διασύνδεση εξόδου η επιλογή θα πρέπει να οριστεί σε "Android, RAW Passthrough".

Ρυθμίσεις βίντεο

Πηγαίνετε πίσω από το τρέχον μενού και μετακινηθείτε προς τα επάνω στο Καρτέλα βίντεο. Κάντε κλικ στο Επίπεδο ρυθμίσεων κουμπί στο κάτω μέρος μέχρι να πει "Expert", τότε πηγαίνετε στο Καρτέλα Αναπαραγωγή. Σειρά Ρύθμιση ρυθμού ανανέωσης οθόνης στο "On start / stop", στη συνέχεια Παύση κατά την αλλαγή του ρυθμού ανανέωσης σε τρία δευτερόλεπτα.

Ρυθμίσεις SPMC

Αυτές οι επιλογές διασφαλίζουν ότι η τηλεόρασή σας θα εμφανίσει το περιεχόμενο με το σωστό ρυθμό ανανέωσης, αφαιρώντας το αποτέλεσμα της σαπουνόπερας σε νεότερες τηλεοράσεις ενώ βεβαιωθείτε ότι το βίντεο 60fps είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τηλεοράσεις Phillips και Sony δεν υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία, ώστε οι χρήστες με αυτές τις συσκευές να θέτουν Ρύθμιση ρυθμού ανανέωσης οθόνης σε "Απενεργοποίηση".

Πηγαίνετε στο Καρτέλα Επιτάχυνση. Ο Browet συνιστά την ενεργοποίηση της επιτάχυνσης υλικού, ωστόσο αυτό μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει προβλήματα τραυματισμού. Εάν αντιμετωπίζετε κάτι παρόμοιο, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την επιτάχυνση υλικού για να δείτε εάν αυτό λύνει το πρόβλημα. Δεν πρέπει να έχετε προβλήματα με το Επιτάχυνση MPEG2 και Επιτάχυνση h264 επιλογές που έχουν οριστεί σε "Πάντα", ωστόσο, λόγω της σχετικά χαμηλής επίδρασης που έχει αυτό στο σύγχρονο υλικό.

συμπέρασμα

Παρόλο που η επίσημη έκδοση του Kodi είναι ευκολότερη στην εγκατάσταση σε ένα Amazon Fire Stick από το SPMC, η διαδικασία είναι ακόμα αρκετά απλή. Ωστόσο, η εγκατάσταση του προτιμώμενου κέντρου πολυμέσων είναι μόνο η αρχή. Ενδεχομένως να ενδιαφέρεστε να διαβάσετε τους οδηγούς μας για την επιτάχυνση του Fire Stick σας, μειώνοντας το ποσό της ρύθμισης του Kodi ή μεταφέροντας μια προσαρμοσμένη κατασκευή Kodi στο Fire Stick σας.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + = 16

map