Smoothstreams Kodi-add-on: Wat is Smoothstreams? Is het veilig om te installeren?

We bekijken de add-on Kodi Smoothsteams, inclusief of het veilig is om te installeren, wat het doet en of er betere alternatieven zijn.


Kodi Smoothstreams
Met de introductie van de Kodi-mediaspeler verheugden overal cord-cutters zich. Terwijl in het verleden mensen naar veel verschillende websites moesten gaan om de inhoud te vinden waarnaar ze op zoek waren, stelt Kodi hen nu in staat om al hun verschillende tv- en filmabonnementsdiensten in één speler te integreren. Deze speler heeft een intuïtieve interface die het gemakkelijk maakt om te kijken wat ze willen, wanneer ze maar willen.

Kodi kan op vrijwel elk apparaat worden geïnstalleerd, inclusief een Windows-pc, Mac, Apple TV, Roku of Amazon Fire TV.

Hoe uitgebreid de inhoudsbibliotheek van Kodi ook is, het is soms moeilijk om legitieme sportprogramma's te vinden. Veel sportkanalen hebben het idee om hun content online aan te bieden nog steeds niet overgenomen. De specifieke sportevenementen waarnaar een gebruiker op zoek is, zijn mogelijk niet gemakkelijk verkrijgbaar.

Als u op zoek was naar een oplossing voor dit probleem, heeft u misschien gehoord over de Kodi-add-on Smoothstreams. Is Smoothstreams legaal? En hoe kan een persoon veilig zijn bij het gebruik ervan?

Deze gids legt alles uit wat u moet weten over Smoothstreams add-on voor Kodi, inclusief de risico's van het installeren.

Beveiliging en privacy bij het gebruik van Kodi

Kodi is een zeer nuttig stuk software. Hiermee kun je veel films, tv-programma's en andere inhoud online streamen, maar dit brengt privacy- en beveiligingsrisico's met zich mee.

Uw internetprovider en anderen kunnen zien wat u streamt als u geen passende stappen neemt om uw online activiteiten privé en veilig te houden.

Zorgwekkend, sommige Kodi-add-ons zijn te vinden op websites die mogelijk niet veilig zijn, het is mogelijk om een ​​kwaadaardige versie te krijgen. Add-ons die via een repository zijn geïnstalleerd, kunnen worden bijgewerkt en gewijzigd zonder dat u het beseft. Dat was het geval met de populaire add-on Exodus van derden, die in het geheim door zijn eigen maker werd gewijzigd en als een DDoS-botnet werd gebruikt.

Van ISP's is bekend dat ze klanten bufferen die video streamen, omdat het veel kostbare bandbreedte gebruikt die ze liever niet bieden. We raden u aan zich te houden aan officiële Kodi-add-ons, omdat toegang tot auteursrechtelijk beschermde inhoud een juridische brief of waarschuwing van uw internetprovider kan opleveren.

Het gebruik van een VPN voorkomt dat uw ISP uw activiteit bespioneert en beschermt uw privacy. Het helpt uw ​​ISP te stoppen met het bufferen van Kodi en andere streaming en kan beschermen tegen beveiligingsrisico's zoals Man In The Middle-aanvallen.

We raden IPVanish VPN aan om drie redenen. Alle VPN's vertragen uw internetverbinding, sommige zelfs zo dat Kodi onbruikbaar wordt. IPVanish is een van de snelste die er is en heeft minimale invloed op de snelheid. Veel VPN's registreren uw activiteit, IPVanish niet, dit is essentieel voor het handhaven van uw privacy. IPVanish werkt met alle populaire apparaten, als u een VPN op uw Firestick wilt installeren, is IPVanish veruit de eenvoudigste en hoeft u niet ingewikkeld te laden.

Reader deal: Bespaar hier tot 60% op IPVanish-abonnementen. Dit omvat een geld-terug-garantie van 7 dagen, zodat u het zonder risico kunt proberen.

Comparitech keurt geen inbreuk op auteursrechtbeperkingen, waaronder illegale streaming via Kodi, niet goed. Kodi kan worden gebruikt voor vele uitstekende, legale online streamingdoeleinden. Overweeg de wet, slachtoffers en risico's van piraterij voordat u auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming downloadt of streamt.

Wat is Smoothstreams voor Kodi?

Smoothstreams is een add-on voor Kodi die voornamelijk sportinhoud van ESPN, Fox Sports Go, het Tennis Channel, NBCSN en vele andere populaire kanalen streamt. Het streamt ook enkele film- en tv-kanalen.

Het verschilt van veel andere Kodi-add-ons, niet alleen vanwege de nadruk op sport, maar ook omdat het een betaalde streamingdienst is. De add-on werkt alleen als u er een gebruikersnaam en wachtwoord voor krijgt. En dit kan niet worden gedaan zonder zich te abonneren op een pakket met Bitcoin of Paypal.

Veel gebruikers hebben beweerd dat het streams van hogere kwaliteit en een gebruiksvriendelijkere interface heeft in vergelijking met andere add-ons. Dus sommigen beweren dat het de extra kosten waard is.

Het is echter belangrijk te benadrukken dat makers van inhoud niet worden betaald door Smoothstreams voor het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal. Hoewel gebruikers moeten betalen om zich erop te abonneren, is de meeste inhoud niet-geautoriseerd, piraterijmateriaal.

Vanwege het gebruik van piraterij, we raden af ​​om de Smoothstreams Kodi-add-on te gebruiken.

In plaats daarvan raden we aan een van de andere sportaddons hieronder te gebruiken.

Beste alternatieven voor Smoothstreams

Het lijdt geen twijfel dat Smoothstreams een zeer populaire add-on is voor sportfans die Kodi gebruiken. Maar het is ook een betaalde tv-service die auteursrechthouders niet compenseert. Hoewel het misschien betrouwbaarder is dan sommige gratis add-ons van derden, is het nog steeds niet zo betrouwbaar als legale streamingdiensten.

Om deze redenen raden we de volgende sportaddons aan als alternatief voor Smoothstream.

Behalve waar aangegeven, is elk van deze add-ons beschikbaar via de officiële Kodi-addonrepository.

Playstation Vue

Smoothstreams Kodi-add-on: Wat is Smoothstreams? Is het veilig om te installeren?

Playstation Vue is de streaming-tv-service die wordt aangeboden door Sony. Het biedt een basis "toegangspakket" voor $ 39,99 / maand dat ESPN, ESPN2, FS1, FS2 en NBCSN omvat. Je kunt NFL Network, NBA TV, Big Ten Network, Golf Channel en een paar anderen toevoegen voor $ 5 meer.

Zie ook: Beste VPN voor ESPN

Er is geen kabelbox of settopbox vereist. En met de add-on Playstation Vue Kodi kunt u de service volledig integreren met uw Kodi-mediaspeler.

SportsNet nu

Smoothstreams Kodi-add-on: Wat is Smoothstreams? Is het veilig om te installeren?

SportsNet is een zeer populair sport-tv-kanaal in Canada. Je kunt een online abonnement krijgen voor ongeveer $ 25. Dit omvat Sportsnet, Sportsnet One en Sportsnet 360.

Deze kanalen voeren een breed scala aan NHL-, MLB-, NBA- en Premier League-games, evenals Indycar-races en andere evenementen. Ze produceren ook een aantal zeer gewaardeerde sport talkshows.

Met de SportsNet Now Kodi-add-on kan de service eenvoudig worden gebruikt als onderdeel van Kodi. En met een VPN kunt u het bekijken, zelfs als u buiten Canada woont.

Fox Sports Go

Smoothstreams Kodi-add-on: Wat is Smoothstreams? Is het veilig om te installeren?

Zelfs als je Playstation Vue niet gebruikt voor je primaire tv-pakket, heb je nog steeds toegang tot Fox Sports-kanalen via de Fox Sports Go Kodi-add-on.

Voer gewoon uw gegevens in van Sling TV, FuboTV of een kabelaanbieder. Dit geeft je toegang tot alle Fox Sports-kanalen die je op deze platforms zou hebben, maar via Kodi.

FilmOn

Smoothstreams Kodi-add-on: Wat is Smoothstreams? Is het veilig om te installeren?

FilmOn is een volledig gratis streaming-videoservice. Voor sportfans is het vooral handig voor het vinden van MMA, boksen, motorcross, watercross en andere extreme sporten.

Het heeft niet veel te maken met honkbal-, basketbal- of voetbalprogrammering. Maar als je af en toe van deze andere sporten geniet, kan het een geweldige aanvulling zijn op de andere add-ons op deze lijst.

FilmOn bevindt zich in de addobs-repository van Noobsandnerds.

USTVNow

Smoothstreams Kodi-add-on: Wat is Smoothstreams? Is het veilig om te installeren?

Hoewel USTV Now een dienst is voor in het buitenland gestationeerde Amerikaanse militairen, kan iedereen zich hiervoor aanmelden. De gratis versie van de service omvat ABC, CBS, CW, FOX en NBC.

Veel grote sportevenementen vinden op deze kanalen plaats. Voor $ 19,99 / maand kun je ook ESPN en ESPN2 aan de line-up toevoegen.

Zie ook: Hoe USTV Now Kodi add-on te installeren

Smoothstreams Kodi-add-on: overzicht en privacykwesties

Gezien de populariteit van Smoothstreams, is het belangrijk om te benadrukken hoe het werkt. Smoothstreams host geen inhoud rechtstreeks. In plaats daarvan gebruikt het complexe algoritmen om op internet te zoeken naar de inhoud waarnaar de gebruiker op zoek is.

De meest voor de hand liggende zorg bij het gebruik van de service is het per ongeluk streamen van illegale inhoud en uiteindelijk worden gemarkeerd door uw ISP.

Maar er zijn ook andere risico's aan het gebruik van Smoothstreams. In het verleden werden Kodi-add-ons van derden het doelwit van 'man-in-the-middle'-aanvallen. Deze gebeuren wanneer een hacker een nieuwe versie van een add-on maakt, die hij vervolgens Kodi-gebruikers overtuigt om te downloaden.

Zodra de hacker dit heeft bereikt, wordt de add-on gebruikt om de gebruiker te bespioneren om gevoelige informatie te verkrijgen. Met deze strategie kunnen hackers niet alleen de streaminggewoonten van een gebruiker ontdekken, maar ze kunnen ook informatie vinden op de harde schijf van een gebruiker.

Er zijn veel legitieme Kodi-sportadapters beschikbaar buiten SmoothStreams. Afgezien van de populariteit, brengt SmoothStreams veel meer risico's met zich mee dan de meeste officiële add-ons en moet dit worden vermeden.

Zie ook: Moet u de add-on Kodi SportsDevil installeren?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 23