Slik installerer og bruker du Chappa’ai Kodi-tillegget

installer chappa'ai


Hvis du har mange forskjellige Kodi-tillegg installert, kan det være vanskelig å følge med på hvilke filmer og show som er tilgjengelige på hvilke tillegg. Det er her Chappa’ai Kodi-tillegget er nyttig. Chappa’ai lar deg søke i flere tillegg samtidig, og organisere tilleggsinnholdet ditt basert på kategorier som "topp karakter," "mest spilte," "populære" og andre.

Denne artikkelen vil forklare hvordan du installerer og bruker Chappa’ai Kodi addon.

Hva er Kodi?

Kodi er mediaspillerprogramvare fra Kodi-stiftelsen. Det er gratis å laste ned og installere. Kodi lar brukere spille av videoer eller musikk som er lagret på enhetene sine. Det kjører også "addons" som kan brukes til å streame innhold fra Internett.

Siden Kodi ikke bruker nettleserbaserte flash-spillere for å streame innhold, kan det brukes til å omgå reklame på gratis videostreamingsider. Dette har gjort det populært blant “snorer” som liker å se på TV på nettet ved hjelp av en Amazon Fire Stick, Nvidia Shield eller Apple TV. Kodi kan også installeres på Android-telefoner eller nettbrett, iPhones og iPads, Windows, Mac eller Linux PCer.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Bruk alltid en VPN med Kodi

Hver gang du streamer video ved hjelp av Kodi, bør du alltid bruke en VPN for å beskytte personvernet ditt. Mange streaming-video nettsteder vil gjerne vite hvor du befinner deg, slik at de kan hindre deg i å se innhold hvis du bor utenfor et bestemt område. Bruk av VPN forhindrer dem i å vite denne informasjonen.

Å bruke en VPN forhindrer også din ISP fra å vite at du streamer video. Dette forhindrer dem ofte fra å strupe Internett-hastigheten din. I tillegg kan en VPN bidra til å beskytte deg mot mann-i-midten-angrep fra hackere.

Ikke alle VPN-er er bra for Kodi-brukere. Mange fører logger over brukernes aktivitet, skaper nye personvernproblemer og beseirer formålet med å ha en VPN i utgangspunktet. De fleste VPN-er har ikke apper for populære enheter som kjører Kodi. Alle VPN-er vil bremse forbindelsen din litt, men noen er for treg til å spille av videoen i HD-kvalitet Kodi-brukere er vant til.

Av disse grunner anbefaler vi IPVanish til Kodi-brukere. Det har en streng policy mot å føre logger og spilt 1080p video uten buffring i testene våre. I tillegg har IPVanish en app for to av de mest populære TV-enhetene i Kodi-samfunnet: Amazon Fire Stick og Nvidia Shield.

BESTE VPN FOR KODI: IPVanish er vårt topp valg. Har et stort, ukjent nettverk av servere og oppnår gode hastigheter. Sterk sikkerhet og personvern gjør IPVanish til en favoritt for Kodi og Amazon Fire TV Stick brukere. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Slik installerer du Chappa’ai Kodi addon

Chappa’ai Kodi-tilskuddet er en del av Blamo Repo. Det er to måter å installere det på. Den første og enkleste metoden er å bruke en nettleser for å laste ned Blamo repo zip-fil. Den andre metoden er å legge til Blamo repo url som kilde og installere filen direkte fra Kodi. Denne andre metoden er nyttig hvis TV-enheten din ikke har en nettleser. Slik installerer du Chappa’ai Kodi addon ved å bruke en av metodene.

Merk: Chappa’ai Kodi-tillegget er ganske enkelt et verktøy som lar brukere organisere innhold levert av andre tillegg. Så Chappa’ai kan ikke selv brukes til å krenke opphavsretten. Imidlertid gir Blamo-repoen noen Kodi-tillegg som inneholder lenker til opphavsrettslig krenkende strømmer, inkludert Neptune Rising, Placenta og SportsDevil. Vi anbefaler ikke å installere disse tilleggene.

Slik installerer du Chappa’ai Kodi addon på en enhet som har en nettleser

Åpne en nettleser og naviger til den offisielle URL-adressen til Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

Klikk på den siste zip-filen for blamo repo. Den skal ha en tittel som ser ut som repository.blamo-x.x.x.zip. Husk hvor du lagrer denne filen

Fra Kodis hovedmeny, klikk på girikon å komme til innstillinger Meny

Kodi girikon

Velge systeminnstillinger

Kodi-systeminnstillinger

Flytt markøren over addons utvalg

Kodi systeminnstillinger addon

Sjekk for å se om glidebryteren for ukjente kilder Er på. Hvis ikke, klikk for å aktivere det

Kodi 17 tillater ukjente kilder

Gå tilbake til Kodi-hovedmenyen og velg addons

Kodi addons

Klikk på pakkeinstallatør ikon som ser ut som et åpen boks

Kodi ikon for åpen boks

Plukke ut installer fra zip-fil

Kodi installere fra zip-fil

Naviger til stedet der du lagret filen, og klikk for å installere Blamo repo

blamo repo zip-fil

Når repoen er installert, velger du installere fra depot

Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech

Velg Blamo repo

blamo repo

Velge videotillegg

blamo repo video addons

Klikk på Chappa’ai

velg chappa'ai kodi addon

Klikk på installer. Chappa’ai Kodi-tillegget bør installeres i løpet av noen få sekunder

installer chappa'ai

chappa'ai addon installert

Slik installerer du Chappa’ai Kodi addon uten nettleser

Hvis du ikke allerede har gjort det, aktiverer du ukjente kilder ved å klikke på girikon, etterfulgt av systeminnstillinger → tillegg → ukjente kilder

Gå tilbake til innstillingsmenyen og klikk filbehandler

Kodi 17 File Manager

Plukke ut legg til kilde

kodi velg legg til kilde

Klikk

Kodi legge til kildetasten

Skriv i feltet der det står "Angi banene eller bla gjennom medieplasseringene" http://repo.mrblamo.xyz/ (skriv dette nøyaktig slik det ser ut, eller så fungerer det ikke)

Klikk OK

legg til kilde mr blamo

Velg feltet under der det står “Skriv inn et navn for denne mediekilden”

legg til kilde mr blamo 2

Type Blamo repo eller et annet navn som du vil huske

Klikk OK en gang til

legg til kilde mr blamo 3

Gå tilbake til Kodi-hovedmenyen og klikk tillegg → pakkeinstallasjonsprogram (ikonet med åpen boks) → installer fra zip-fil

Klikk Blamo repo (eller navnet du ga denne kilden) fra listen over kilder

Velg kilde blamo repo

Velg den siste filen for Blamo repo. Tittelen skal være noe som repository.blamo-x.x.x.zip. Blamo-repoen skal installeres i løpet av få sekunder

velg blamo zip-fil

Velge installer fra depot → Blamo repo → videotillegg → Chappa’ai

Klikk installere. Chappa’ai Kodi-tillegget bør installeres i løpet av noen få sekunder

installer chappa'ai

chappa'ai addon installert

Se også: Hvordan fikse Kodi-buffering på Amazon Fire Stick

Hvordan konfigurere Chappa’ai Kodi addon

Før du kan bruke Chappa’ai, må du konfigurere det. Høyreklikk først Chappa’ai Kodi-tillegget fra startskjermen. Dette åpner addons kontekstmeny. For det andre, klikk innstillinger for å åpne konfigurasjonsmenyen.

Chappa'ai-innstillinger

Når du har åpnet konfigurasjonsmenyen, klikker du aktiver alle spillere. Åpne deretter innstillingsmenyen igjen og bla ned til kjør totaloppsettet. Klikk på dette valget. Det kan hende du ser en melding som spør om du vil fjerne alle eksisterende spillere. I så fall, klikk ja. Dette er alt du trenger å gjøre for å la addoninnholdet ditt bla i Chappa’ai.

Chappa'ai fjerne eksisterende spillere

Du kan bruke Trakt til å overvåke alle filmene og showene du ser og gi anbefalinger basert på seevanene dine. Hvis du vil integrere denne tjenesten med Chappa’ai, åpner du tillegget og velger spillelister → se spillelistene dine. Du vil bli bedt om å autentisere enheten din ved å navigere til Trakt-nettstedet, sette inn en kode og logge inn ved å bruke Trakt-brukernavnet og passordet ditt.

Du kan også koble Last.fm-kontoen din til Chappa’ai, noe som gjør det lettere å bla gjennom musikk. For å gjøre dette, oppretter du først en API-konto ved å fylle ut dette skjemaet: https://www.last.fm/api/account/create. Du vil motta en nøkkel som du deretter kan klippe ut og lime inn i Chappa’ai Kodi-tillegget innstillinger meny, under tilpasset → LastFM API-nøkkel.

chappa'ai innstillinger lastFM

Relatert artikkel: Indigo Kodi addon, hvordan du installerer det og hvorfor du bør bruke det

Hvordan bruke Chappa’ai Kodi addon

Når du har konfigurert Chappa'ai riktig, er det enkelt å bruke. Klikk på tillegget for å åpne hovedmenyen. Biblioteket ditt er organisert i følgende kategorier: filmer, TV-programmer, musikk, TV-kanaler, og spillelister. Det er også et alternativ å legg inn søkestreng, som lar deg søke i alle kompatible tilleggsprogrammer.

chappa'ai hovedmeny

Ved å klikke på en bestemt kategori vises en liste over underkategorier, inkludert populær og topp rangert i følge themoviedb.org (TMDb), mest spilt, mest sett, populær, og trender på Trakt, og videre kategorier ved å bruke din egen Trakt-konto.

chappa'ai filmeny

Hvis du vil spille en bestemt film, show eller sang, blar du gjennom kategoriene til du finner media du vil spille, og klikker deretter for å begynne å spille. Det er alt som er å bruke Chappa’ai Kodi-tillegget.

Se også: Hvordan installere Kodi-skinn og de beste du kan bruke

Vi håper du har hatt glede av denne guiden til Chappa’ai Kodi addon. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner trygge og lovlige Kodi-tillegg, kan du sjekke noen av våre andre guider, inkludert de beste Kodi-tilleggene for live TV, hvordan du installerer YouTube for Kodi, og hvordan du kan se sport på Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 54 =