Slik bruker du Kodi Github-nettleseren fra TVAddons

github nettlesers hovedside


Til nå har Kodi-brukere måttet installere depoter eller laste ned zip-filer fra GitHub for å få tilgang til tillegg. TVAddons 'nye GitHub-nettleserverktøy fjerner et trinn i denne prosessen og lar deg installere tillegg direkte fra GitHub. Det er ikke nødvendig å legge til en kilde i Kodis filbehandling, ingen grunn til å følge med på hvilke tillegg som er i en gitt repo, og ingen grunn til å laste ned fra potensielt utrygge kilder.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du bruker TVAddons GitHub-nettleserverktøyet (noen ganger kalt Git-nettleseren). Vi vil også undersøke samfunnets reaksjon på dette verktøyet og utforske virkningen dette verktøyet vil ha for Kodi-brukere og tredjepartsutviklere. Vi skal også se på noen av de potensielle sikkerhetsproblemene som er opprettet ved å installere tillegg direkte fra Github.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Viktig: Bruk alltid en VPN med Kodi

Noen Kodi-brukere kobler seg til virtuelle private nettverk (VPN-er) for å skjule uautorisert streaming fra internettleverandøren (ISP). Til tross for dette har VPN flere legitime bruksområder og kan være til stor fordel for de fleste, inkludert de som bare strømmer fra offisielle kilder.

Fordi VPN-er krypterer all innkommende og utgående nettverkstrafikk, kan den ikke leses av noen utenforstående observatør. Dette hindrer flertallet av Man-in-the-Middle (MitM) angrep fra å få tilgang til systemet ditt. I tillegg forhindrer denne krypteringen at Internett-leverandøren din selger surfevanene dine eller bruker dem for å rettferdiggjøre nettverkstilkoblingen.

Hver VPN vil ha en viss innvirkning på internetthastighetene dine, men noen er raskere enn andre. Du bør også være klar over at noen VPN-leverandører fører detaljerte logger over nettstedene du besøker. Disse kan spores ganske enkelt tilbake til deg. Av denne grunn er det viktig at du velger en VPN-leverandør som du kan stole på med din personlige informasjon.

Vi anbefaler IPVanish. Det har en ubetydelig innvirkning på internetthastighetene dine og tilbyr stabile tilkoblinger til servere i mer enn 50 land. Videre er IPVanish nesten like bærbar som Kodi og kan installeres på PC, Amazon Firestick, Apple TV og mer.

BRUK KODI SIKKERT: IPVanish er raskt, sikkert og pålitelig med over 1200 servere over hele verden.

Hvordan bruke GitHub-nettleseren

Før du kan begynne å bruke GitHub-nettleseren, må du først installere TVAddons-arkivet og Indigo-verktøyet. Nedenfor forklarer vi hvordan du gjør dette trinn for trinn:

 1. Klikk på girikon øverst til venstre på Kodis hovedside.
 2. Innstillingsmeny, plukke ut Filbehandler.
 3. Du vil se alle kildene som er lagt til for øyeblikket. Bla ned til bunnen og klikk Legg til kilde.
 4. Skriv inn følgende uten anførselstegn “http://fusion.tvaddons.co” i tekstboksen øverst. Husk å gi kilden et navn (vi har brukt Fusion her, men TVAddons er også et godt valg).
 5. Når du er ferdig, klikker du på ok knapp.

legge fusjon som kilde

Slik installerer du Git Browser for Kodi

GitHub-nettleserverktøyet er inkludert i Indigo-tillegget og kan ikke installeres uavhengig av hverandre. Slik installerer du både Indigo og Git Browser:

 1. Gå tilbake til Kodis hovedside og klikk på Tilleggs-fanen.
 2. Klikk på følgende på siden boksikon øverst til venstre.
 3. Plukke ut Installer fra zip-fil.
 4. Bla gjennom kildene dine til du finner den du la til i forrige seksjon.
 5. Klikk på den, og skriv deretter inn begynne-her mappe. Det er bare en fil inne, så klikk på den for å installere Indigo. Hvis den installeres uten problemer, ser du en popup vises øverst til høyre.
 6. For å komme til GitHub Browser, åpner du Indigo og velger Addon Installer. Nettleseren er det første alternativet på neste side.

Søker med Git-nettleseren

Når du åpner GitHub-nettleseren, ser du et varsel. Dette ber deg om å søke etter brukernavnet til en GitHub-utvikler i stedet for repoens navn eller addon-ID. Årsaken til dette er enkel; populære addons gaffles hele tiden, og ved å søke direkte etter utvikleren finner du alltid den siste, uendrede utgaven.

github nettleservarsling

Vi begynner med å søke etter en bestemt utvikler. Klikk Søk etter GitHub Brukernavn og skriv inn følgende uten anførselstegn: “tvaddonsco”. Vi har allerede installert TVAddons-repoen i et tidligere trinn, men dette lar deg få en følelse av funksjonen til GitHub Browser. Du vil merke at du kan velge å installere enten repoen selv eller tilleggene hver for seg. Tidligere, for å installere et enkelt tillegg, måtte brukerne navigere i utviklerens GitHub manuelt, laste ned en zip-fil, legge til kilden og til slutt installere den. Som sådan forenkler GitHub-nettleseren denne prosessen og fremskynder den betraktelig.

La oss prøve å installere et tillegg. Når du har søkt etter en utvikler, klikker du bare på addon og bekrefter at du vil installere det. Hvis alt fungerer, vil du få muligheten til å installere ekstra tillegg eller starte Kodi på nytt for å fullføre installasjonen.

Hva betyr dette for Kodi-brukere?

Dette verktøyet gjør det veldig enkelt å installere spesifikke Kodi-tillegg og fjerner behovet for å legge til depoter. Kodi har en blomstrende utviklingsscene fra tredjepart, men det kan være vanskelig for nye brukere å følge med på alle tilleggene som flytter sted, blir tatt offline eller blir oppdatert. Å ha et enkelt klikk, brukervennlig måte å bla gjennom og installere den nyeste versjonen av en addon, bør redusere barrieren for oppføring.

Som en fordel med Github kan Github-nettleseren gjøre det raskere og enklere å løse noen vanlige Kodi-problemer. Spesielt kan manglende avhengigheter lettere lokaliseres gjennom Github-nettleserverktøyet.

Brukere bør imidlertid være forsiktige med å bli selvtilfredse. I det siste har vi sett tilfeller der GitHub-utviklere sletter kontoen sin og en tredjepartsregistrering med brukernavnet. I disse tilfellene vil tredjepart fremdeles vises i GitHub Browser-søk etter den første utvikleren, og det vil sannsynligvis ikke være noen indikasjon på at noe er galt. For å være beskyttet og motta advarsler om trusler, er det viktig å følge med på utviklerens sosiale mediekanaler så vel som Kodi-fora.

MetalKettle har slettet tweetMetalKettles tweet etter å ha funnet GitHub-navnet hans ble registrert på nytt.

Når det er sagt, opprettholder ikke mange utviklere kontoer på sosiale medier. Som et resultat kan det være vanskelig å finne oppdatert og relevant informasjon om addon-utviklere og deres tillegg.

Likevel er det iboende tryggere å installere et tillegg via GitHub-nettleseren enn å installere fra et depot. Tradisjonelt risikerte Kodi-brukere med automatiske oppdateringer risikoen for utilsiktet installering av ondsinnede oppdateringer. Med GitHub-nettleseren er den eneste måten å oppdatere et tillegg på, å installere en senere versjon. Med mindre utviklerens GitHub-konto eller TVAddons-verktøyet er kompromittert, er det ingen måte en angriper kan installere ondsinnet kode på systemet ditt.

Hva betyr dette for Kodi-utviklere?

Utgivelsen av GitHub Browser viser at TVAddons fremdeles er fast bestemt på å være en stor aktør i utviklingsscenen til tross for de pågående søksmålene. GitHub-nettleseren gjør det mulig for TVAddons å unngå å være vertskap for potensielt copyright-krenkende tillegg. Lengre. siden nettleseren har legitime applikasjoner, og de ikke nevner eller anbefaler uautoriserte tillegg, vil det være vanskelig for TVAddons å bli saksøkt for å være vert for Github nettleser.

For tredjepartsutviklere er den største endringen knyttet til depoter. Når visse repos er lagt ned eller forlatt, har vi sett mindre utviklingsteam krympe for å finne et nytt hjem for addonene sine. GitHub-nettleseren gjør denne prosessen overflødig siden tilleggene nå bare kan være vert direkte på GitHub.

Fellesskapsreaksjon på GitHub-nettleserverktøyet

Det har vært blandede reaksjoner på utgivelsen av dette verktøyet. Noen Kodi-brukere var skuffet over at GitHub Browser var innebygd i Indigo-tillegget og ikke tilgjengelig som en frittstående plugin. Som svar bekreftet et medlem av TVAddons-teamet at en frittstående versjon vil bli gjort tilgjengelig ganske snart.

tvaddons frittstående uttalelse

Det ser ut til å være to viktigste bekymringer for samfunnet om denne funksjonen. Den første er at GitHub-brukernavnene til tredjepartsutviklere kan være vanskelig å finne hvis du ikke leser Kodi-blogger eller følger dem på sosiale medier. TVAddons har sagt at de håper blogger vil legge større vekt på å nevne utviklerens GitHub-navn.

Den andre bekymringen er en som har eksistert en stund. Noen Kodi-brukere tror at ved å gjøre prosessen med å installere addons enklere, blir Kodi gjenstand for større kontroll, noe som igjen fører til at addons tas offline. Imidlertid er det svært sjelden at et offisielt tillegg eller ikke-opphavsrettslig krenkende tillegg blir fjernet. De eneste tilskuddene som er utsatt for økt oppmerksomhet i media, er de som bruker uautoriserte kilder, noe Kodi-utviklingsteamet har vært stemmelig imot tidligere.

Konklusjon

Siden GitHub-nettleserverktøyet bare har vært i live i noen dager, kan vi ikke være sikre på hvilken innvirkning det vil ha på lang sikt. Imidlertid, hvis du vil prøve det, har vi lister over de beste Kodi-tilleggene for filmer, sport (inkludert Super Bowl) og tegneserier.

Leter du etter en mer avansert guide? Vi kan hjelpe deg med å installere SPMC, en av Kodis mest populære gafler, automatisk synkronisere klokkehistorikken din, eller øyeblikkelig hente tekstinger for hva du vil se.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 74