Se The Walking Dead sesong 10 online med Kodi, Sling TV eller PS Vue

Se The Walking Dead sesong 10 online med Kodi, Sling TV eller PS Vue


Hvordan se The Walking Dead på Kodi

Gjør følgende for å se The Walking Dead Season 10 på Kodi:

 1. Registrer deg på enten Slynge-TV eller PlayStation Vue
 2. Last ned og installer den nyeste versjonen av Kodi
 3. Last Kodi og gå til Addons > Installer fra depot > Video addons
 4. Finn og installer Kodi-tilleggene for Sling TV og / eller PlayStation Vue (Sling.tv og PS Vue på Kodi)
 5. Last inn tillegget du velger, og skriv inn påloggingsinformasjonen
 6. Last inn AMC-strømmer

Advarsel: Bruk en VPN med Kodi-streaming

Hvis du bor i et annet land eller reiser utenfor USA, vil tilgangen til PlayStation Vue og Sling TV bli blokkert. For å komme deg rundt dette, kan du bruke en VPN til å "forfalske" plasseringen din. En VPN krypterer all Internett-trafikken din og sender den gjennom en mellomleddsserver på et sted du velger - i dette tilfellet, USA. Vi får informasjon om hvordan du gjør dette for hver tjeneste lenger nede.

Viktig merknad for Kodi-brukere:

Kodi har noen bekymringsfulle personvern- og sikkerhetsproblemer. Disse gjelder dem som bruker Kodi lovlig, så vel som de som bruker den ulovlig. En vanlig bekymring for Kodi-brukere inkluderer Internett-leverandører som spionerer etter hvordan de bruker Kodi og hva de strømmer, selv om det ikke er piratkopiert innhold. En VPN vil stoppe Internett-leverandøren din eller andre snoope på internettaktiviteten din. En VPN kan også beskytte seg mot sikkerhetsspørsmål som Man in The Middle-angrep som Kodi-brukere er sårbare for.

De fleste VPN-er er for trege å bruke med Kodi. Andre logger aktiviteten din, så ikke beskytt personvernet ditt. Vi anbefaler IPVanish, da den har hastigheter raskt nok for strømming i HD eller til og med UHD, holder ingen logger om brukeraktivitet, fungerer med alle populære enheter og er den enkleste VPN for Amazon Firestick-brukere å installere.

IDEAL FOR STREAMING: IPVanish er en rask, sikkerhetsbevisst VPN med en loggfri policy og over 1 00 servere over hele verden.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Slik strømmer du The Walking Dead på Kodi

Det er to legitime og lovlige alternativer for å se på AMC gjennom Kodi. De fleste andre Kodi-tillegg, som cCloud TV, Ultimate IPTV eller RocketStreams, bruker piratkopierte strømmer.

Beste metode gjennom Kodi: Sling.tv Kodi addon

Sling TV er en over-the-top streamingtjeneste som lar brukere se flere titalls kanaler (inkludert AMC) live online. Pakker starter på $ 15 USD per måned, selv om du trenger et kredittkort som er koblet til en amerikansk adresse for å registrere deg.

For å komme i gang er det bare å installere Sling.tv Kodi-tillegget fra den offisielle Kodi-repoen. Høyreklikk deretter ikonet, velg Konfigurer, og oppgi innloggingsinformasjon. Du skal nå kunne se Sling TV-strømmer uten problemer.

Sling.tv og andre streamingtillegg kommer ikke forhåndsinstallert på Kodi. Du må installere en repo og deretter installere et tillegg fra repoen for å begynne å se på strømmer. Ta en titt på listen over de beste Kodi-tilleggene for streaming av TV og film her. Lær hvordan du installerer repos og tillegg her og se listen over de beste Kodi-tilleggene fra 2019 her, slik at du vet hvilke som er trygge å bruke og hvilke du kan unngå.

Tilleggsutstyr: PS Vue Kodi addon

Hvis du bestemmer deg for å gå med PlayStation Vue, er du heldig. Ikke bare kan du kjøre PlayStation Vue gjennom et stort antall enheter, men du kan også koble til kontoen din via et Kodi-tillegg.

Du finner PS Vue-tillegget som er oppført i det offisielle Kodi Addon Repository. For å få tilgang til kontoen din her, må du legge til legitimasjon før du prøver å laste inn tillegget. Hvis du laster inn tillegget uten at du har lagt inn legitimasjon, vil addon krasje.

Etter å ha lastet ned og installert addonet, finner du det i Addons-delen, og deretter Høyreklikk på den. Klikk på innstillinger, og skriv deretter inn brukernavn og passord.

Et grunnleggende PlayStation Vue-abonnement starter på $ 49.99 per måned for 60+ kanaler, inkludert AMC. Du kan se The Walking Dead live på nettet når det sendes på TV, eller bruke den innebygde skybaserte DVRen til å lagre den til senere.

PlayStation Vue er ikke lenger begrenset til bare PS3 og PS4. Du kan også se på Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Chromecast, hvilken som helst Android- eller iOS-enhet, og til og med nettleseren din. PlayStation Vue Mobile er også tilgjengelig på iOS- og Android-enheter, men du trenger en aktivert, TV-tilkoblet enhet for å bruke den. Flere kanaler på mobil er også begrenset avhengig av lisenserettigheter og din beliggenhet.

Andre alternativer for live stream The Walking Dead Season 10 uten kabel

Det er andre ledninger som kutter kabel-TV som også har AMC. Dessverre har de fleste andre snittklippalternativer som har AMC ikke Kodi-tillegg. Faktisk inkluderer de eneste andre offisielle amerikanske strømmetjenestene som jobber med Kodi Pluto.tv, Tubi TV, Xumo, Crackle, Funimation og DAZN. Ingen av disse har AMC.

Hvis du bruker Kodi på en Windows- eller Mac-datamaskin, eller på en strømmenhet som en Amazon Fire TV Stick, kan du registrere deg for og streame et av disse tilleggsalternativene som har AMC:

 • Philo - $ 20 per måned for å få AMC og ~ 40 andre kanaler
 • PÅ&T WatchTV - $ 15 per måned for å få AMC og ~ 30 andre kanaler
 • Slynge-TV - $ 15 per måned for å få AMC og ~ 30 andre kanaler
 • YouTube TV - 49,99 dollar per måned for å få AMC og ~ 60 andre kanaler (ingen Fire Stick-app)
 • Hulu med Live TV - $ 44.99 per måned for å få AMC og ~ 50 andre kanaler
 • PÅ&T TV nå - $ 50 per måned for å få AMC og ~ 60 andre kanaler
 • fuboTV - 54,99 dollar per måned for å få AMC og ~ 80 andre kanaler
 • HDHomeRun Premium TV - $ 34.99 per måned for AMC og ~ 40 andre kanaler

En VPN som IPVanish bør samarbeide med noen av disse tjenestene for å tillate deg å se i utlandet og unngå ISP-throttling, selv om andre alternativer, som ExpressVPN, Cyberghost eller NordVPN, kan være et bedre valg for ikke-Kodi-visning.

I slekt: Slik installerer du Kodi AMC Addon.

“The Walking Dead” av Jorge Figueroa lisensiert under CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 40