Se NCAA College fotboll på Kodi, vilka tillägg fungerar bäst

College fotboll i USA har återupptagits. National Collegiate Athletic Association (NCAA) College Football skapar en fotbollshype varje år som antagligen endast överträffas av professionella National Football League (NFL) fotboll. I höst kan du titta på NCAA College Football-spel på Kodi och leva online via andra källor. Faktum är att du kanske kan använda några officiella Kodi-tillägg för att göra det också.


Kodi_NCAA_College_Football

NCAA live-spel startade igen i år på lördagen den 25 augusti med UMass mot Duquesne, Ris vs. Prairie View, Colorado State vs. Hawaii, och New Mexico vs. Wyoming.

Hittills sänds spel från en mängd olika källor, t.ex. ESPN, CBS Sports, Stadium, Fox Sports, Pac-12 Network, ACC Network, Big Ten Network, och mer. Olika tjänster och leverantörer bär också de nätverk du behöver, och några av dessa leverantörer har Kodi-tillägg som du kan använda för att titta på spelen.

Vissa användare av Kodi-addon kanske också letar efter gratis strömmar tillgängliga från inofficiella tillägg från tredje part, t.ex. Ultra IPTV, cCloud TV, SportsDevil, eller andra kända tillägg. Vi rekommenderar inte dessa alternativ och kommer att diskutera varför senare.

Oavsett om du har Kodi installerat på en Roku, Amazon Fire TV eller Firestick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC, Nvidia Shield, Apple TV eller Chromecast, kommer du att kunna fånga din NCAA på Kodi.

Den senaste stabila versionen av Kodi är Kodi v17.4 “Krypton”

Låt oss gå igenom dina alternativ för att fånga NCAA-fotboll på Kodi.

Se även: Hur man tittar på NFL på Kodi.

Akta dig: Nya lagar innebär att din internetleverantör kan sälja och dela dina surfdata

Förlusten av Net Neutrality-reglerna innebär att din internetleverantör kan filtrera, samla in och sälja din privata surfningsinformation. Allt från vad du tittar till där du tittar på det kan samlas in och säljas för vinst av din internetleverantör.

I slutändan betyder det att din Internetleverantör kan se * allt * du gör online och välja vad du ska sälja eller rapportera. Ett bra virtuellt privat nätverk, eller VPN, kommer dock att kryptera din internettrafik bakom en privat tunnel som till och med din Internetleverantör inte kan bryta sig in och se.

Vi har testat de bästa VPN: n för säkerhet och integritet och IPvanish är vårt nummer 1 för Kodi-strömning.

Omkoppla geografiska innehållsbegränsningar för Kodi

En sak du kan hitta när du använder Kodi är att vissa tillägg inte fungerar för att strömma på grund av din plats. Andra tillägg kan också utgöra en säkerhets- och integritetsrisk.

Några av alternativen som vi rekommenderar nedan, som DAZN, är helt lagliga och pålitliga att använda men kan kräva en VPN för att få tillgång till NCAA College Football. Andra tillägg du kan försöka använda kan bära skadlig programvara eller vara en gateway för att hacking genom man-in-the-middle-stil kapning. Oavsett om tillägget kommer från en officiell eller inofficiell källa, ger alla Kodi-tillägg åtkomst till ditt system, vilket gör alla tillägg till en risk att använda.

Du kan skydda dina privata strömningskanaler och kringgå geografiska innehållsbegränsningar med en VPN. Vi rekommenderar IPVanish som det bästa alternativet för Kodi-användare. IPVanish är optimerad för Kodi-strömning och säkert med krypteringsstandarder av militär kvalitet. Den har också tusentals servrar över hela världen, vilket gör det till ett av de bästa alternativen för geo-hoppning och åtkomst till Kodi addon-strömmar var som helst.

Läsaravtal: Spara upp till 60% på IPVanish-planer här.

IPVanish är vår bästa rekommendation. Känn dig dock gärna igenom vår fullständiga lista över rekommenderade VPN-tjänster för Kodi för att få en uppfattning om vad som finns där ute.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Hur man tittar på NCAA college fotboll på Kodi: stora nätverk

Följande stora nätverk sänder NCAA college fotbollsspel:

 • ESPN
 • ESPNU
 • ESPN 3
 • CBS Sports
 • FOX Sport
 • ABC
 • Pac-12-nätverk
 • ACC-nätverk
 • Big Ten Network
 • Stadion
 • SEC-nätverket

Du hittar också en blandning av andra nätverk som bär spel under hela säsongen. Du kan kolla mer information här.

I dessa nätverk sänds ofta spel också direkt live. Så är fallet med WatchESPN. Intressant nog strömmar Facebook faktiskt flera spel i år, liksom Twitter.

Hur man tittar på NCAA på Kodi: officiella tillägg

PlayStation Vue (PS Vue)

playstation vue

PS Vue är ett Kodi-tillägg som gör det möjligt för användare att komma åt PlayStation Vue-tjänsten. Det är tillgängligt i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Playstation Vue är Sonys live-streaming-TV-tjänst. Det erbjuder tillgång till ett brett utbud av kanaler. Kanaler som ESPN och ABC som visar fotbollsmatcher är tillgängliga via Vue. Tjänsten inkluderar DVR-kapacitet och möjligheten att strömma på upp till fem enheter samtidigt.

Playstation Vue kräver ett giltigt prenumeration och erbjuds endast i USA. Det är fullt lagligt och erbjuder tittarna ett alternativ till en traditionell TV-tjänst. Detta är ganska spännande med tanke på Sonys spelbakgrund.

ESPN 3

ESPN 3 kan nås direkt via Kodi med ESPN 3 Kodi-tillägget. Om du är en fotbollsfan och vill fånga de kommande spelen, kolla bara schemat för att se när det visas på ESPN 3.

Du måste ha en aktiv prenumeration via din leverantör av kabeltjänster för att få åtkomst till innehåll via detta plugin.

ESPN 3 ger lagligt tillgång till sportinnehåll och är ett av våra rekommenderade Kodi-tillägg.

ESPN-spelare

ESPN Player Kodi-tillägget ger åtkomst till ESPNs strömningstjänst med samma namn. Förutom Kodi-tillägget, kan du nå denna tjänst på mobila enheter såväl som Mac- och Windows-datorer.

ESPN Player är tillgänglig via prenumeration i Europa, Mellanöstern, och Afrika.

ESPN Player är ett helt lagligt alternativ och ger dig tillgång till dina favoritfotbollsmatcher så länge du uppfyller kraven i ESPN Player-tjänsten.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow Plus är inriktad på dem som tjänar i den amerikanska militären men det är inte mycket som hindrar andra från att registrera sig. Det ger tillgång till några kanaler med sitt gratispaket. Du kommer att ha tillgång till ABC, CBS, My9, CW, Fox, NBC och PBS med den grundläggande gratistjänsten.

Om du vill ha fler kanaler kan du uppgradera till ett av de betalade paketen som ger tillgång till fler kanaler. Men du kommer att kunna fånga flera college fotbollsspel med bara ABC på gratispaketet. Besök USTVNow webbplats för att få mer information om de betalda paketen som börjar på $ 19 USD.

USTVNow ger tillgång till innehåll via lagliga metoder. Det finns i det officiella Kodi Add-on Repository. Detta är dock inte den senaste versionen som finns tillgänglig. För den allra senaste versionen, kolla in TVADDONS tilläggsförvaret. 

Se även: Hur man installerar USTVNow på Kodi.

Pac-12 Networks Kodi-tillägg

Pac-12 Networks Kodi Add-on är en portal för alla Pac-12 Networks. PAC-12-nätverken är dedikerade till att visa innehåll relaterat till idrottslagen i NCAA Pac-12-konferensen. Detta innebär naturligtvis att du kommer att fånga flera fotbollsmatcher här.

Pac-12 Networks ger användare tillgång till lagliga strömmar. Det finns i tilläggsförvaret för TVADDONS.

DAZN

Se NCAA College fotboll på Kodi, vilka tillägg fungerar bäst

DAZN kommer att vara ett av de bästa alternativen du måste titta på NCAA College Football på Kodi, men det finns en fångst. Den enda DAZN-regionen som för närvarande erbjuder NCAA-sporter är DAZN Canada. Om du har ett DAZN-konto kan du komma åt DAZN Canada med ett VPN.

Från vår testning kommer en VPN att ta dig direkt in i DAZN Canada men tenderar att misslyckas med att komma in i andra regioner, som USA eller Tyskland. Ändå, så länge du redan har ett DAZN-konto, laddar DAZN Canada bara bra och du kan titta på Pac-12 Networks-spel ganska enkelt.

Du kan installera DAZN Kodi-tillägget från det officiella Kodi Addons-arkivet. 

Pluto TV

Pluto.TV Kodi addon

Den kostnadsfria IPTV-tjänsten Pluto.TV har en dold pärla i sig: Stadium. Stadium är en gratis, direkt TV-sändare online som bär en stor handfull NCAA-konferensspel under hela säsongen. Du kan hämta det via Watch Stadium-webbplatsen eller se det direkt genom Pluto TV Kodi-tillägget. Stadium har inte de flesta tillgängliga spel, men det är ett bra alternativ att fånga ett stort antal spel under säsongen.

Eftersom detta är ett helt lagligt alternativ kan du hitta Pluto TV Kodi Addon i det officiella Kodi Addon-arkivet. Om du är utanför USA kommer en VPN som IPVanish att få tillgång till antingen Pluto TV och Stadium.

Inofficiella Kodi-tillägg som bär NCAA-fotboll på Kodi

Även om dessa inofficiella tillägg ger strömmar till förväntade NCAA-fotbollsspel gratis, kom ihåg att de inte är lagliga. Om du använder dessa tillägg kan du få juridiska problem eller problem med din internetleverantör. Strömmar från dessa tillägg är inte heller lika tillförlitliga som de som tillhandahålls via officiella tillägg. Vi rekommenderar inte att användare vänder sig till något av dessa tillägg för NCAA-fotbollsströmmar.

SportsDevil

sportsdevil

Vad är det? Kodi Sportsdevil-tillägget erbjuder en samling strömmar från hela internet för en mängd olika evenemang. Dessutom kanaler som ESPN som sänder college fotboll finns via Sportsdevil.

Varför ska du undvika det?? Strömmarna från Sportsdevil är piratkopierade och bör undvikas. Sportsdevil är inte ett av våra rekommenderade tillägg.

Ultra IPTV

Vad är det? Ultra IPTV är ett TV-tillägg till internetprotokoll som erbjuder ett stort bibliotek med kanaler, inklusive många som kommer att bära NCAA-sport. ESPN och andra alternativ är tillgängliga via addon.

Varför ska du undvika det?? Det finns många frågor kring var Ultra IPTV köper sina strömmar. Tjänsten är inte bara billigare än varje juridiskt betald IPTV utan också, den är också endast tillgänglig via ett skissartat inofficiellt addon-arkiv. Som sådan rekommenderar vi inte detta alternativ till Kodi-användare.

cCloud TV

Vad är det? cCloud TV är en community-driven IPTV-tjänst som gör att användare kan komma åt hundratals gratis live-tv-strömmar från hela världen. Det råkar också inkludera strömmar till populära nätverk som ESPN och FOX Sports.

Varför ska du undvika det?? cCloud TV har gått offline flera gånger tidigare. Appen är nu endast tillgänglig via ett dåligt bevarat förvar och underhålls inte av den ursprungliga skaparen. Det kan också tillhandahålla strömmar utan sändningsrättigheter. Vi rekommenderar inte cCloud TV som en strömkälla för NCAA Football.

Installation av Kodi-tillägg

För att kunna installera Kodi-tillägg måste de nödvändiga lagren först installeras. Tillägget kan sedan söka efter och installeras. Alternativt kan tillägg installeras med .ZIP-filer.

Om du vill lära dig att installera Kodi-tilläggsförråd, känn dig gärna ett exempel på processen här.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =