Sådan slettes Kodi-tilføjelser sikkert

slette Kodi-tilføjelser2


Der er forskellige former for omstændigheder, hvor du muligvis skal slette Kodi-tilføjelser. Måske har du brug for at geninstallere en addon, eller måske bruger du bare aldrig det bestemte addon, du vil fjerne. I nogle tilfælde kan du også opleve, at addons, du har installeret, er usikre, hvilket gør det meget vigtigere, at du fjerner dem så hurtigt som muligt.

Uanset hvilken grund du vil fjerne en Kodi-addon, vil denne artikel forklare, hvordan du gør det. Desværre vil nogle strategier til fjernelse af Kodi-tilføjelser stadig efterlade potentielt ondsindede filer vedvarende på dit system. Disse kan bremse dit system eller endda forårsage skade på det. Denne artikel forklarer, hvordan man slipper af disse dvælende filer og sletter Kodi-tilføjelser sikkert.

Hvad er Kodi?

Kodi er en gratis softwaremedieafspiller fra Kodi Foundation. Det kører apps kaldet “addons”, der giver brugerne mulighed for at streame medier fra en lang række gratis og premium-websteder. Det giver også brugere mulighed for at se indhold, der er gemt på deres enheder. Det kan installeres på Windows-, Mac OSX-, iOS-, Android- eller Linux-enheder, inklusive tv-enheder som Amazon Fire TV, Apple TV og Nvidia Shield.

Advarsel: Kodi skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken Kodi Foundation eller Comparitech går ind for brugen af ​​Kodi til piratkopiering.

Brug altid en VPN med Kodi

Hver gang du streamer video ved hjælp af Kodi eller anden software, er der altid risici for dit privatliv. Din internetudbyder kan snuppe på din streamingaktivitet og se, hvad du ser eller lytter til. Det kan gashåndtere din hastighed for at gemme båndbredde på netværket, hvis det ikke kan lide, at du streamer video. Faktisk er flere store internetudbydere blevet fanget, idet de strømmede hastighederne for videostreamere.

Hackere kan også bruge din streamingforbindelse til at iværksætte angreb fra midten til midten, der bruges til at stjæle personlige data. Og streamingvideo-sider kan finde din placering og forhindre dig i at se indhold, bare fordi du fysisk befinder dig uden for et bestemt lands grænser.

På grund af disse grunde skal du altid bruge en VPN til at beskytte dit privatliv, hver gang du streamer video. Men ikke alle VPN'er er gode til streaming af video. De fleste har ikke apps til populære tv-enheder, der kører Kodi. Mange har ikke servere i tilstrækkelige lande til at skjule en brugers placering passende. Nogle fører logfiler over brugernes streamingaktivitet og besejrer formålet med at have en VPN i første omgang.

Vi anbefaler IPVanish til Kodi-brugere. Den har en app til både Amazon Fire Stick og Nvidia Shield, hvilket gør det nemt at installere på en tv-enhed. Det har servere i over 60 lande, hvilket giver dig maksimal mulighed for at skjule din placering. IPVanish har også en streng politik mod at føre logfiler, hvilket gør det til en fantastisk måde at beskytte dit privatliv mens du streamer video.

BEDSTE VPN TIL KODI: IPVanish er vores top valg. Har et stort, uforbeholdent netværk af servere og opnår gode hastigheder. Stærk sikkerhed og privatlivsfunktioner gør IPVanish til en favorit for Kodi og Amazon Fire TV Stick-brugere. Prøv det risikofrit med 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Sådan slettes Kodi-tilføjelser sikkert

Her er trinnene til at fjerne en Kodi-tilføjelse helt fra dit system:

Klik på Kodis hovedmenu addons

Kodi addons

Vælge mine tilføjelser

Kodi myaddons

Vælg alle

Kodi myaddons_all

Rul ned på listen, indtil du finder det særlige addon, du vil slippe af med

Kodi vælger addon for at slette

Højreklik på tilføjelsen, og vælg Information

Slet kodi-tilføjelsens oplysninger

Klik afinstallere

Slet kodi addon afinstallation

Når addon er færdig med at afinstallere, skal du gå tilbage til hovedmenuen og vælge gearikonet

Kodi 17-indstillinger

Vælg medieindstillinger

Kodi-medieindstillinger

Flyt markøren over generel på venstre side af skærmen

Kodi medieindstillinger_general

På højre side af skærmen skal du sørge for, at skyderen for Vis skjulte filer og mapper er indstillet til “on” position

Kodi viser skjulte filer og mapper

Gå tilbage til hovedmenuen, og vælg gearikonet igen

Vælg filhåndtering

Kodi 17 File Manager

Vælge profilkatalog

Kodi filhåndtering_profilfil

Klik på addon_data

Kodi profil katalog_addon data

Rul ned på listen, indtil du finder mappen til det tilføjelse, du lige har slettet. I de fleste tilfælde vil dens titel være noget lignende plugin.video.nameofaddon

Højreklik på tilføjelsen og vælg slet

slette Kodi-tilføjelser

En advarselsboks vises for at fortælle dig, at dette helt vil slette mappen. Klik på Ja for at afslutte sletningen af ​​tilføjelsen

slet kodi-tilføjelser bekræft

Relateret artikel: Kodi fungerer ikke? Sådan rettes almindelige Kodi-problemer

Sådan slettes separate scripts, der ikke findes i addon-mappen

Selvom denne proces sletter alle filerne i addon-mappen, kan der stadig være andre afhængigheder eller scripts, der blev installeret sammen med dette addon. I så fald vil Kodi normalt have advaret dig om dette, da du installerede det. Hvis du vil slippe af med disse ekstra filer, skal du gå tilbage i filhåndteringen og finde mappen til hver af dem for helt at slette hver fil, der blev installeret.

For eksempel stoler mange tredjeparts Kodi-tilføjelser på et script, der kaldes “URLResolver”, for at fungere korrekt. Dette script har sin egen mappe, som forbliver på din computer, selv efter at den originale addons mappe er blevet slettet. For at slette URLResolver fra din enhed skal du slette mappen separat.

Se også: Sådan bruges Indigo til fejlfinding og vedligeholdelse af Kodi

Sådan slettes Kodi-repos og kilder

I nogle tilfælde er det muligvis ikke nok at slette addon og de tilknyttede filer. Hvis du har fundet ud af, at den repo, du installerede addon fra, er upålidelig, vil du sandsynligvis også slippe det ud af din computer. Dette var tilfældet med det originale TVADDONS.ag-oplagringssted, for eksempel efter at det blev fjernet fra webstedet på grund af en retssag. Mange brugere mente, at depotet blev omdannet til en honningpude, der var beregnet til at indsamle information fra Kodi-brugere.

For at slette en repo fra Kodi, skal du følge lignende trin som dem til sletning af en tilføjelse.

 • Klik på hovedmenuen tilføjelser → mine tilføjelser → alle
 • Find navnet på den repo, du vil afinstallere
 • Højreklik, og vælg Information
 • Klik afinstallere
 • Klik på tandhjulsikonet, og klik derefter på filhåndtering
 • Klik profilkatalog
 • Vælg addon_data
 • Find mappen til den repo, du vil slette
 • Højreklik på mappen, og vælg slette, klik derefter på Okay

Når du har afinstalleret repoen, er det bedst at også fjerne kilden, du brugte til at downloade den. For at gøre dette, gå til filhåndtering og højreklik på navnet på kilden. Vælg derefter fjern kilde. Når advarseldialogboksen vises, skal du klikke på Okay.

Kodi slette tilføjelser fjerner kilden

Læs mere: Sådan bruges Ares Wizard til at kontrollere Kodi-fejllogfiler

Addons og repos du skal slette fra Kodi

Her er en liste over et par Kodi-repos, der for nylig er gået offline og bør slettes korrekt, sammen med nogle af de mere populære addons, de tidligere har tilbudt. Disse tilføjelser bør også slettes.

 • Colossos repo - Denne repo blev taget offline i 2017. Populære tilføjelser, som den tidligere havde, inkluderer: Covenant, CCloud TV, og Dr. Stream
 • Smash Repo - Denne repo blev også taget offline sidste år. Tilføjelser, der skal slettes inkluderer: Bennu, Exodus, SALTE, og 1Channel.
 • DandyMedia - Denne repo blev taget offline af ukendte grunde. Tilføjelser fra denne repo, der skal slettes, inkluderer: JAFMA, I filmene, og Openload, blandt andre.

Vi håber, at du har fundet denne vejledning til at afinstallere Kodi-tilføjelser til at være nyttig. Hvis du gerne vil have mere information om, hvordan du får mest muligt ud af din Kodi, kan du læse nogle af vores andre Kodi-artikler. Disse inkluderer, hvordan man stopper Kodi-buffering, hvad man skal gøre, når Kodi fortsætter med at genstarte, og hvordan man installerer Kodi-skind blandt mange andre.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =