Sådan ser du HGTV på Kodi hvor som helst

HGTV på Kodi


At få HGTV på Kodi er ikke kun muligt, men meget let. Du kan nemt installere både HGTV og HGTV Canada Kodi-tilføjelser gennem dine Kodi 17 eller Kodi 18 medieafspillerinstallationer. Der er dog mere end det, så vi vil give nogle detaljerede oplysninger om streaming af indhold gennem begge HGTV-tilføjelser.

Hvad er Kodi?

Kodi er et revolutionerende stykke software til videostreaming. Det giver brugerne mulighed for at integrere alle deres mediekilder i en platform, hvilket gør det nemt at se online tv og film. Kodi kan downloades gratis fra Kodi Foundation og installeres på Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Fire Stick, PC, Mac eller Android eller iOS mobil enhed.

Se også: Sådan kommer du i gang med Kodi

Advarsel: Kodi skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken Kodi Foundation eller Comparitech går ind for brugen af ​​Kodi til piratkopiering.

Brug altid en VPN med Kodi

Hver gang du bruger Kodi til at streame tv eller film, skal du altid bruge en VPN til at beskytte dit privatliv. Nogle videostreamingtjenester blokerer dig for at se indhold, hvis du befinder dig uden for et bestemt land. Hvis du bruger en VPN, giver den dig mulighed for at have en IP-adresse fra stort set ethvert land, du vælger. Dette forhindrer streamingwebsteder i at vide, hvor du er fysisk placeret, hvilket giver dig flere muligheder for indhold at se.

En VPN forhindrer også din internetudbyder i at vide, at du streamer video. Dette hjælper med at forhindre buffering forårsaget af ISP-hastighedsregulering. Derudover kan en VPN hjælpe med at beskytte dig mod mand-i-midten-angreb fra hackere.

Ikke alle VPN'er er gode til streaming af video. Nogle har servere i kun få lande, hvilket begrænser den programmering, der er tilgængelig for seerne. Andre er for langsomme til at streame HD-video uden at buffere. Mange invaderer brugernes privatliv ved at føre logfiler over deres aktiviteter. De fleste har ikke apps til populære streaming-enheder som Amazon Fire Stick og Nvidia Shield.

Af disse grunde anbefaler vi IPVanish til Kodi-brugere. I vores test fandt vi, at det streamet 1080p video uden at buffere. IPVanish har servere i over 60 lande. Det holder ingen logfiler, og det har en indbygget app til både Amazon Fire Stick og Nvidia Shield.

BEDSTE VPN TIL KODI: IPVanish er vores top valg. Har et stort, uforbeholdent netværk af servere og opnår gode hastigheder. Stærk sikkerhed og privatlivsfunktioner gør IPVanish til en favorit for Kodi og Amazon Fire TV Stick-brugere. Prøv det risikofrit med 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Sådan installeres og bruges HGTV Kodi-tilføjelsen

HGTV U.S.-webstedet indeholder et robust katalog over gratis indhold til HGTV-fans, inklusive fulde episoder af Fixer øvre, Vend eller flop Nashville, Ejendom Brødre, Vend jomfruer, Husjægere, og 12 andre populære HGTV-shows.

HGTV Kodi-tilføjelsen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dette websted via din Amazon Fire Stick, Apple TV, smartphone, pc eller anden enhed uden brug af en webbrowser. Sådan installeres HGTV Kodi addon:

Fra Kodis hovedmenu skal du vælge addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Klik Hent

Download af Kodi-tilføjelser

Vælge video tilføjelser

Kodi download video addons

Vælg hgtv. Dette åbner informationsskærmen for addon

Vælg HGTV

Klik installere. Tilføjelsen installeres inden for få sekunder

installer HGTV

HGTV installeret

Når du har installeret HGTV-tilføjelsen, skal du klikke for at åbne hovedmenuen. Du vil se en liste med 17 shows sammen med en mulighed for at se "fremhævede fulde episoder." "Fixer Upper Fan Favorites" er vist to gange, og hver af disse to indstillinger giver forskellige episoder..

HGTV Kodi addon hovedmenu

Klik på et bestemt show for en liste over episoder af dette show. Klik på den episode, du vil se, sparke tilbage og nyd at se dit HGTV-show. Det er alt, hvad der er at installere og bruge HGTV Kodi-tilføjelsen.

Bemærk, at HGTV Canada-webstedet indeholder andet indhold end den amerikanske version og kræver en anden Kodi-tilføjelse for at se dets indhold. Mere om det nedenfor.

Se også: 14 fantastiske Kodi-film- og tv-tilføjelser, der stadig fungerer

HGTV Canada Kodi addon fungerer ikke

Mens det amerikanske HGTV-websted indeholder meget indhold, falder det i sammenligning med HGTV Canada. Den canadiske version indeholder 46 shows, inklusive Bryan Inc., Holmes gør det rigtigt, Katastrofedæk, Flip eller Flop Fort Worth, og mange andre shows, der ikke er tilgængelige på det amerikanske websted.

På grund af dette større katalog, vil mange Kodi-brugere gerne finde en Kodi-addon, der fungerer med HGTV Canada. Desværre producerer HGTV Canada Kodi-addon, der er tilgængelig i den officielle Kodi-repo, meddelelser om "HGTV Canada-fejl", og ingen af ​​videoerne vil afspille.

HGTV Canada-fejl

På de officielle Kodi.tv-fora sagde udvikleren den 27. marts, at han i øjeblikket ikke kender nogen måde at løse HGTV Canada-tilføjelsen, da "det anvendte manifest ikke understøttes i øjeblikket."

HGTV Canada-erklæring

Hovedtypen er, at HGTV Canada-tilføjelsen i øjeblikket ikke fungerer, og vi ved ikke, hvornår det fungerer igen, eller om et nyt vil blive udviklet. For læsere, der ønsker at se HGTV Canada-shows, der ikke er tilgængelige på det amerikanske websted, anbefaler vi i øjeblikket at bruge en webbrowser i stedet for Kodi.

Husk, at hvis du er placeret uden for Canada, kræves der en VPN for at komme omkring HGTV Canadas geoblocks.

Hvis du også vil se HGTV-indhold, der ikke er tilgængeligt på de gratis sektioner på webstederne, se nedenfor.

Læs mere: De 112 bedste Kodi-tilføjelser

Andre Kodi-tilføjelser, der kan bruges til at se HGTV

Mens de tidligere Kodi-tilføjelser forsøger at lade dig se lovligt gratis indhold, kan der stadig være nogle HGTV-shows, du vil se, som kræver et abonnement. I så fald er her to Kodi-tilføjelser, du kan bruge til at se dem.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Hvis du er bosiddende i USA, kan du få et abonnement på HGTV-kanalen fra PS Vue som en del af en bredere pakke, der koster $ 39.99 / måned. PS Vue Kodi-tilføjelsen kan derefter bruges til at se HGTV på din tv-enhed.

PS Vue giver dig også mulighed for at tilføje dine foretrukne HGTV-shows til en liste over "foretrukne shows", der skal optages og opbevares i skyen. Du kan få adgang til disse shows fra Kodi-tilføjelsen, når som helst, du vil se dem.

Hvis du vil prøve PS Vue for at se, om du kan lide det, kan du få en 7-dages gratis prøveversion fra det officielle websted.

PS Vue Kodi-tilføjelsen findes i det officielle Kodi-arkiv. For at installere skal du indlæse Kodi og klikke på addons → download → video addons → PS Vue → installer.

Læs mere: De seks bedste Kodi-tilføjelser til live-tv

DIRECTV NU og Playon

DIREKT NU gennem PlayOn

En anden mulighed for amerikanske beboere er DIRECTV NU. Det tilbyder et abonnement på HGTV som en del af sin basepakke, der koster $ 35 / måned. Det tilbyder også en gratis prøveperiode i syv dage på sin officielle hjemmeside.

Desværre er der ingen dedikeret DIRECTV NU Kodi addon. Du kan dog stadig se DIRECTV NU gennem Kodi ved hjælp af Playon Kodi-tilføjelsen. Dette koster yderligere $ 30 / år for et abonnement på Playon, men det giver dig den ekstra fordel at være i stand til lovligt at optage HGTV-shows og opbevare dem på din enhed for evigt. Disse optagelser kan endda holdes, hvis du senere afmelder dig fra DIRECTV NU og Playon.

For mere info om Playon Kodi-addon og de tjenester, det fungerer med, læse vores komplette guide til Playon Kodi-addon.

Vi håber, at du har fundet denne guide til HGTV om Kodi nyttig. Hvis du gerne vil have mere info om, hvordan du ser de bedste shows og film online, kan du tjekke nogle af andre Kodi-artikler, herunder Sådan installeres Crackle til Kodi, Sådan installeres Tubi TV til Kodi og se hvor som helst og hvordan man bruger USTVnow Kodi Addon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2