Sådan ser du BBC iPlayer på Kodi (hvor som helst)

BBC iPlayer er en skattekiste af stort britisk indhold. Det uheldige for os uden for Det Forenede Kongerige er imidlertid, at iPlayer kun tilbydes personer i Storbritannien. Men BBC iPlayer Kodi addon (iPlayer WWW) giver dig mulighed for at få adgang til iPlayer på Kodi stort set overalt, hvor du kan få en internetforbindelse.


BBC iPlayer er kun tilgængelig for dem, der har en gyldig BBC TV-licens. Selv med en gyldig licens, hvis du er bosiddende i Storbritannien, der rejser til udlandet, vil du imidlertid ikke have adgang til indhold. BBC bruger geografisk indholdsblokering for at forhindre, at nogen uden en britisk IP-adresse får adgang.

Når det er sagt, hvis du har din gyldige tv-licens, og du er bosiddende i Storbritannien, der rejser i udlandet, kan du få adgang til BBC iPlayer med en VPN som ExpressVPN. Hvis du har glemt dine loginoplysninger, kan du også stadig få adgang til iPlayer, da der bliver spurgt om loginoplysninger, men ikke kræves.

Kodi v17.6 “Krypton” er den seneste stabile version af Kodi, der kan downloades

Installer BBC iPlayer Addon (iPlayer WWW) i Kodi

Inden vi kan fjerne blokering af iPlayer-tilføjelsen, skal vi først installere det. BBC iPlayer-tilføjelsen, iPlayer WWW, er tilgængelig gennem det officielle Kodi-addon-arkiv.

Vælg først for at finde det Add-ons og vælg derefter Pakkesymbol øverst til venstre.

bbc iplayer www

Vælg derfra Installer fra depot.

Kodi17 Krypton installerer fra depotet

Find derefter Kodi addon repository og vælg det. Vælg derefter Video-tilføjelser. Rul ned for at finde iPlayer WWW-tilføjelsen. Sådan ser du BBC iPlayer på Kodi (hvor som helst)

Derfra skal du klikke på Installere. Knap. Du ser en vellykket installationsmeddelelse vises øverst til højre på din skærm.

Gå til. Hvis du vil finde din BBC iPlayer WWW-tilføjelse Addons > Video-tilføjelser fra din Kodi-startskærm.

Brug ExpressVPN til at omgå Storbritanniens begrænsning

Hvis du prøver at spille et show med iPlayer WWW uden for England, vil du blive mødt med en fejlmeddelelse, der advarer om, at BBC iPlayer TV-programmer kun er tilgængelige i England.

iplayer www fejlmeddelelse

Heldigvis kan du bruge ExpressVPN til at omgå dette. Bortset fra at være et effektivt middel til at se BBC iPlayer, arbejder ExpressVPN et stort antal tjenester, inklusive Netflix, og vil holde din aktivitet krypteret og anonym fra nysgerrige øjne.

Sådan ser du BBC iPlayer på Kodi (hvor som helst)

Vælg Hent ExpressVPN, som er fremhævet i ovenstående billede, og udfør alle de følgende trin.

iplayer expressvpn

Når du er færdig med tilmeldingsprocessen, skal du downloade ExpressVPN-klienten til Windows.

Du kan downloade den korrekte klient fra din brugerkontoside.

expressvpn iplayer

Efter download af softwaren skal du installere den og derefter starte ExpressVPN-klienten. Log ind med de brugeroplysninger, du oprettede, da du først tilmeldte dig tjenesten.

Når du er logget ind, finder du en enkel grænseflade med menuindstillinger, der er tilgængelige ved hjælp af menu-knappen til venstre (de vandrette linjer)

expressvpn iplayer

For at oprette forbindelse til en britisk server skal du gå til “Vælg placering”.

expressvpn placeringer

Dobbeltklik på den ønskede placering. Du bliver automatisk tilsluttet. Den vigtigste brugergrænseflade på appen vil ikke indikere, at VPN er “ON”, og det vil vise din placering i bunden af ​​skærmen.

expressvpn uk servere

Gå nu til iPlayer WWW  igen og vælg et show, du gerne vil se.

bbc iplayer www

Voila! Du kan nu indhente dine foretrukne episoder af The Graham Norton show!

BBC iPlayer Kodi Addon fungerer ikke? Her er et par tip

Der er en chance for, at du måske finder ud af, at din BBC iPlayer Addon ikke opretter forbindelse korrekt. Der er nogle bemærkelsesværdige årsager til dette, som vi vil gennemgå her.

1. Du bruger en VPN, der ikke fungerer med iPlayer

Må ikke sige, at vi ikke advarede dig på forhånd! Vi har fundet gennem testning, at BBC effektivt blokerer de fleste VPN'er derude. Så hvis du bruger en gratis VPN (som vi varmt anbefaler, at du ikke af sikkerhedsmæssige og sikkerhedsmæssige årsager), har du sandsynligvis forbindelsesproblemer. Ligeledes fungerer mange betalte VPN-tjenester ikke med iPlayer Kodi-tilføjelsen eller nogen version af iPlayer. IPVanish er et bemærkelsesværdigt eksempel her.

Hvis du får en fejlmeddelelse af forbindelse, kan du prøve at tilmelde dig en gratis konto med ExpressVPN og teste igen.

2. Din iPlayer WWW-tilføjelse er forældet

Der er flere versioner af iPlayer WWW, der flyder rundt, såvel som andre versioner af BBC iPlayer Kodi-tilføjelsen også. Vi anbefaler iPlayer WWW, fordi det er den version, vi fandt fungerer, men du skal også sørge for, at du har hentet den seneste version fra kilden, som vi anbefalede ovenfor.

3. Dine legitimationsoplysninger fungerer ikke

Hvis du har indtastet dit BBC iPlayer-brugernavn og -adgangskode i tilføjelsen, skal du kontrollere, at begge dele er korrekte. For at indtaste dit brugernavn og din adgangskode skal du gøre følgende:

  • Højreklik på eller tryk længe på iPlayer WWW addon-flisen
  • Klik på Konfigurer
  • Indtast eller rett dine loginoplysninger

4. Dine indstillinger er forkerte

Alternativt kan du bruge BBC iPlayer Kodi-tilføjelsen uden at indtaste dine loginoplysninger. Du skal dog bare sørge for, at begge dele Aktivér BBC iD og Log ind automatisk vendes  i konfigurationsindstillingerne.

Afsluttende tanker

Selvom denne tutorial synliggør Windows 8 og 10, kan ExpressVPN også bruges på mange andre enheder i forbindelse med Kodi som dem, der kører Mac OSX og Android.

Så længe enheden kan køre Kodi og ExpressVPN, fungerer denne metode. Du kan få en idé om, hvilke enheder du kan downloade ExpressvPN her, og du kan se, hvilke enheder du kan få Kodi på her. Bemærk, at installationsprocessen for ExpressVPN kan variere overalt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 9