Sådan installeres SPMC på Amazon Fire Stick eller Fire TV

Er du interesseret i at installere SPMC på en Amazon Fire Stick eller Fire TV? Denne guide leder dig trin for trin gennem processen med installation og konfiguration af SPMC.


SPMC logo

Semper Media Center (SPMC) er et program, der bygger på Kodis kildekode. Det blev oprettet af et medlem af Kodi-teamet, men er designet til at give bedre ydelse på Android-enheder end Kodi gør. Programmet giver en mulighed for dem, der muligvis ikke ønsker at opdatere Kodi på en Fire TV-enhed, men stadig ønsker noget nyt. Desværre er der ingen dedikeret SPMC-app i Amazon Fire-appbutikken. Som et resultat er det ikke umiddelbart indlysende, hvordan du kan installere SPMC på Fire Stick eller Fire TV.

I denne artikel viser vi dig den enkleste måde at installere SPMC på disse enheder. På grund af Fire TV og Fire Stick's begrænsede systemressourcer er der også et par justeringer, der kan laves for at få SPMC til at køre mere problemfrit. Vi forklarer også, hvilke indstillinger du skal ændre, hvad de gør og deres indflydelse på dit systems ydeevne.

SPMC er ligesom Kodi fuldstændig lovlig at bruge. Der er dog visse tilgængelige tilføjelser, der giver adgang til ulicenseret indhold. Vi opfordrer vores læsere til at bruge officielle kilder og undersøge deres lands love om streaming inden de forsøger at bruge Kodi eller SPMC til dette formål.

Advarsel: SPMC skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken SPMC-udviklere heller ikke Comparitech går ind for brugen af ​​SPMC til piratkopiering.

Vigtigt: Brug altid en VPN med SPMC

Virtuelle private netværk (VPN'er) bruges undertiden til at skjule ulicenseret streaming fra en brugers internetudbyder (ISP). Når det er sagt, har VPN'er mange legitime applikationer og kan i høj grad drage fordel af dem, der streamer fra officielle kilder.

VPN'er fungerer ved at dirigere din netværkstrafik gennem en krypteret tunnel. Dette forhindrer det i at blive læst af enhver ekstern observatør. Dette beskytter ikke bare dig mod hackere; det forhindrer også din internetudbyder i at sælge dine browservaner eller bruge dem til at retfærdiggøre begrænsning af dine netværkshastigheder.

Det er dog nødvendigt, at du vælger den rigtige VPN-udbyder. Tidligere er skruppelløse VPN'er blevet fanget, der sælger deres brugers båndbredde eller bruger deres systemer til at oprette botnet. Selv uden disse problemer er nogle VPN-er bare for langsomme til at kunne bruges til streaming af video.

Vi anbefaler IPVanish. Det giver stabile, ensartede forbindelser til servere i mere end 50 lande og har minimal indflydelse på dine netværkshastigheder. Desuden er det en af ​​de mest bærbare VPN'er, der kan prale af dedikerede versioner til alle populære enheder, herunder Amazon Fire TV og iPhone.

BEDSTE VPN TIL KODI: IPVanish er vores top valg. Har et stort, uforbeholdent netværk af servere og opnår gode hastigheder. Stærk sikkerhed og privatlivsfunktioner gør IPVanish til en favorit for Kodi og Amazon Fire TV Stick-brugere. Prøv det risikofrit med 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvad er SPMC?

SPMC er en Kodi-gaffel. Det betyder, at den bruger Kodis kode som base for fremtidige forbedringer. I modsætning til de fleste gafler, der er oprettet af hobbyister, var SPMC's skaberen Chris Browet faktisk en del af det officielle Kodi-team i fortiden. Efter at have forladt denne rolle genoptog han udviklingen på SPMC.

Som du kunne forvente, er SPMC meget lig Kodi. Den bruger den samme Confluence-hud og menustruktur som Kodi 16, omend med et par ændringer, der har til formål at gøre SPMC lettere at bruge på berøringsskærmsenheder. Da Browet imidlertid primært er en Android-udvikler, var han i stand til at gøre mere end blot at foretage æstetiske ændringer.

Den største forskel mellem Kodi og SPMC er, at sidstnævnte er bedre optimeret til Android-enheder. Der er også flere brugervenlige funktioner, som Kodi ikke i øjeblikket har, såsom stemmesøgningsfunktionalitet og muligheden for at se 3D Bluray ISO-filer. SPMC inkluderer også muligheden for at bruge HD-lydgang, som i øjeblikket kun understøttes på Windows- og Linux-versionerne af Kodi.

Installation af SPMC på Amazon Fire Stick

Selvom SPMC ikke er tilgængelig fra Fire Stick-appbutikken, er det temmelig ligetil at installere det. Først og fremmest skal du tillade, at Fire Stick installerer apps fra ukendte kilder. For at gøre dette, gå til Startskærmen. Rul langs den øverste række og åbn Fanen Indstillinger.

Fire Stick ukendte kilder

Herfra skal du klikke på Apparat , og klik derefter på Udvikler muligheder. Klik på Apps fra ukendte kilder mulighed. Teksten nedenunder skulle nu læse “ON”. Hvis det ikke gør det, skal du klikke på det igen. Hold nu stemmesøgningsknappen nede på fjernbetjeningen og sig "Downloader". Du skal omdirigeres til Downloader-appen af ​​AFTVNews. Du kan også søge efter det manuelt i app store, hvis du foretrækker det.

Installer det, og åbn derefter addon. Der er en boks midt på skærmen, hvor du kan indtaste en URL. I denne boks skal du indtaste følgende adresse uden anførselstegn, og klik derefter på knap.

”Https://github.com/koying/SPMC/releases/tag/16.7.4-spmc”

Download af SPMC på Fire Stick

Når filen er downloadet, ser du de tilladelser, som SPMC kræver. Klik på Installere knappen nederst på siden, og åbn derefter appen.

SPMC Android-tilladelser

Konfiguration af SPMC

SPMC er nu installeret, men der er stadig et par ændringer, der skal foretages for at sikre, at du får den bedst mulige ydelse fra det på dit Fire TV. Vi følger Browets egne anbefalinger til Fire Stick, som du kan se her og her.

Begynd med at navigere til Fanen System og klikke på Indstillinger. Vælg System nederst på listen, rulle derefter ned til Indstillinger niveau mulighed på følgende skærm. Klik på dette, indtil det står Ekspert.

Audioindstillinger

Rul nu tilbage op til Audio input fane. Skift Audio output enhed til “Android, RAW Passthrough”. Indstil Antal kanaler til 7.1. Dette giver dig mulighed for at bruge 7.1 surround sound-højttalere, hvis du har dem, men bør ikke forårsage problemer, selvom du bruger dit tv's standard stereohøjttalere.

Outputkonfiguration skal indstilles til “Bedste match”. Dette betyder, at hvis du skifter outputenhed (f.eks. Ved at tilslutte hovedtelefoner under en film), skal lyden automatisk omdirigere til den nye enhed.

Klik på Aktivér gennemstrømning mulighed. Dette gør det muligt for dit tv at give mening af kodet lyd (DTS, Dolby Digital osv.) Direkte i stedet for at stole på at SPMC gør det. Dine Gennemsnitsudgangsenhed indstillingen skal indstilles til “Android, RAW Passthrough”.

Videoindstillinger

Tilbage ud af den aktuelle menu og rulle op til Video fane. Klik på Indstillinger niveau knappen nederst, indtil den står "Ekspert", og gå derefter ind i Fanen Afspilning. Sæt Juster skærmens opdateringsfrekvens til “Ved start / stop”, derefter Pause under ændring af opdateringshastighed til tre sekunder.

SPMC-indstillinger

Disse indstillinger sikrer, at dit tv viser indhold med den rigtige opdateringshastighed og fjerner soap-opera-effekten på nyere tv'er, mens du sørger for, at 60fps video ser så glat ud som muligt. Det skal bemærkes, at Phillips og Sony TV ikke understøtter denne funktion, så brugere med disse enheder skal indstille Juster skærmens opdateringsfrekvens til “Fra”.

Gå ind i Fanen Acceleration. Browet anbefaler, at du aktiverer hardwareacceleration, men dette kan undertiden forårsage stammingproblemer. Hvis du oplever noget lignende, kan du prøve at deaktivere hardwareacceleration for at se, om dette løser problemet. Du skal ikke have nogen problemer med Accelerer MPEG2 og Accelerer h264 indstillinger, der er indstillet til “Altid”, på grund af den relativt lave indflydelse dette har på moderne hardware.

Konklusion

Selvom den officielle version af Kodi er lettere at installere på en Amazon Fire Stick end SPMC, er processen stadig ret ligetil. Installation af dit foretrukne mediecenter er imidlertid kun begyndelsen. Du er måske interesseret i at læse vores guider til at fremskynde din Fire Stick, reducere mængden af ​​buffering, som Kodi gør, eller overføre en tilpasset Kodi-build til din Fire Stick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 67 =