Sådan installeres Kodi på Xbox One

xbox one og kodiXbox One er ikke kun et fantastisk spillesystem, det er også en fremragende enhed til streaming af video. En måde at få mest muligt ud af det som en streamingvideoafspiller er at installere Kodi på Xbox One. Kodi startede oprindeligt som en app til Xbox (den blev oprindeligt kendt som XBMC eller Xbox Media Center), hvilket gjorde Kodi Xbox-appen til et must.


Denne artikel forklarer, hvordan man installerer Kodi på Xbox One, giver en liste over de bedste Xbox One Kodi builds og udforsker de bedste Kodi addons til Xbox One.

Hvad er Kodi?

Kodi er en open source streaming medieafspiller fra Kodi Foundation. Det giver brugerne mulighed for at streame video fra hele internettet uden at stole på en webbrowser eller proprietære apps. Som et resultat kan Kodi ofte bruges til at omgå spammy-reklamer, når man ser online tv-shows eller film. Ud over Xbox One kan Kodi også installeres på Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Apple TV, Android, iOS, PC eller Mac.

Advarsel: Kodi skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken Kodi Foundation eller Comparitech går ind for brugen af ​​Kodi til piratkopiering.

Advarsel: Brug altid en VPN med Kodi

Streamingvideo bærer nogle risici for dit privatliv og sikkerhed. Dette gælder, uanset om du bruger Kodi eller anden software på din Xbox One til at streame video. Din internetudbyder logger muligvis oplysninger om, hvilke shows eller film du ser, og hvor du streamer dem fra. Det kan også smøre din hastighed, hvis den tror, ​​du bruger for meget båndbredde, mens du ser onlinevideoer. Dette kan forårsage buffering og andre problemer med ydelsen.

Den bedste måde at beskytte dig selv mod disse problemer er at bruge en VPN, hver gang du streamer video eller bruger internettet. En VPN krypterer dine data, hvilket gør det ekstremt vanskeligt for din internetudbyder eller hackere at vide, hvad du laver. Dette hjælper med at forhindre din internetudbyder i at holde logfiler over din aktivitet og hackere i at få adgang til dine personlige oplysninger.

Som standard er det vanskeligt at installere en VPN på Xbox One. Vores anbefalede mulighed for Kodi-brugere overalt er imidlertid IPVanish, da den opfylder de nødvendige kriterier, vi bruger, når vi vurderer VPN'er til Kodi. Vores guide til Xbox VPN'er skal hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du installerer den på din Xbox One.

LÆSERHANDLING: Få 60% rabat på IPVanish med dette link.

Sådan installeres Kodi på Xbox One

Det er enkelt at installere Kodi på Xbox One. Bare tag følgende skridt:

  1. Fra Xbox One-hovedmenuen skal du klikke på “Søg”-Knappenxbox en søgning2. Type
  2. “Kodi” i søgefeltetxbox en kodi-søgning
  3. Klik på Kodi ikon, når det vises
  4. Tryk på “”-Knappen. Kodi vil downloade og installere
  5. Når det er færdig med installationen, skal du klikke på lancering for at starte Kodixbox kodi startknap 2

Det er alt, hvad der er at installere Kodi på Xbox One.

Hvorfor er splashskærmen anderledes, og hvad er Kodi 18 Leia?

Kodi 18 Leia splash skærm

Hvis du har brugt Kodi på andre enheder, bliver du muligvis overrasket over stænkskærmen, der vises, når den først starter op på Xbox One. Årsagen til, at stænkskærmen er anderledes, er fordi Xbox One bruger Kodi 18 Leia Beta, en eksperimentel version af Kodi. Dette adskiller sig fra Kodi 17.6 Krypton, der findes i f.eks. Google Play Store.

Der er muligvis nogle få fejl tilbage i denne version af programmet. De fleste brugere har stadig fundet, at Kodi 18 Leia Beta er perfekt stabil til normal daglig brug. Den officielle, stabile version af Kodi 18 Leia forventes at blive frigivet i slutningen af ​​året.

Nu hvor du har installeret Kodi, er det tid til at se på et par builds, der er kompatible med Xbox One.

Relateret artikel: Sådan downloades og installeres Kodi 18 eller Kodi 17.6

Xbox One Kodi bygger

Kodi builds er en måde at konfigurere din kopi af Kodi på én gang uden at skulle ændre skins, menuindstillinger og andre indstillinger og uden at skulle installere yderligere tilføjelser. Den store fordel ved at installere en build er, at det giver dig mulighed for at personalisere Kodi. En ulempe er imidlertid, at builds ofte installerer krænkelser af ophavsret, der kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

Hvis du vælger at bruge en Kodi build til Xbox One, anbefaler vi, at du afinstallerer de fleste af de tilføjelser, der følger med, og installerer dine egne. Det følgende afsnit vil anbefale nogle tilføjelser, som vi synes er nyttige og forholdsvis sikre.

I mellemtiden er her en liste over nogle af de bedste Kodi builds til Xbox One. Alle disse builds er kompatible med Kodi 18 Leia, som er en nødvendig funktion for enhver Xbox One-bruger.

Duff X

Duff X blev oprettet specielt til Xbox One og har en stænkskærm med Xbox One-logoet og ordet “Duff” i grønt over standard Kodi 18 Leia-logoet. Hovedmenuen i Duff X indeholder følgende kategorier: Musik, film, TV-shows, Anime, Børn, 4K UHD, Sport, TNT-forhåndsvisning, SD-guide, Addons og indstillinger.

Duff X leveres med følgende addons forudinstalleret: FlixNet, Invursion, Covenant, Placenta, Supremacy, Yoda, YouTube, Genesis Reborn, Maverick TV og andre. Med undtagelse af YouTube anbefaler vi ikke nogen af ​​disse tilføjelser.

Magisk drage

Kodi magi drage

Magic Dragon bruger den populære Aeon Nox Kodi-hud. Den indeholder billeder af en kæmpe rød drage samt en scene fra Meg med en enorm haj i baggrunden. Menupunkter inkluderer film, tv-shows, favoritter, spil, apps og sport.

Magic Dragon build inkluderer Magic Dragon, Yoda, Just Sports, Maverick TV, Supremacy, Numbers, Joker Sports og andre tilføjelser.

Kronos Lite

Kodi kronos lite

Kronos Lite har en vandret menu og tilbyder en sort baggrund med energibesparelser, der svæver rundt i hovedmenubilledet. Det har følgende hovedmenukategorier: Sport, Live TV, Indstillinger, Opsætninger, Film, TV-shows og Børn.

Gold Build Leia

Gold Build Leia har en guldbaggrund og indeholder billeder af mennesker og en gylden drage til billeder. Hovedmenuikonerne har gylden ild, der krøller op mod hvert ikons tekst. Det har kategorier for værktøjer, favoritter, ekstramateriale, børn, film, tv-shows, sport, musik, live tv, system og magt.

Leia Silvo

Kodi Leia Silva Build

Leia Silvo har 35 forskellige temaer, som en bruger kan vælge imellem. Billedet ovenfor er af Game of Thrones-temaet. Leia Silvo tilbyder hovedmenukategorier af live tv, film, tv shows, Hendes sted, sport og børn.

Se også: De 10 bedste Kodi-bygninger af 2018

Bedste Kodi-tilføjelser til Xbox One

Uanset om du bruger en build eller ej, har du brug for nogle Kodi-tilføjelser installeret på din Xbox One, hvis du vil streame indhold fra Internettet. Her er en liste over nogle af de bedste Kodi-tilføjelser, vi har fundet til Xbox One-brugere.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV Kodi-addon-streams fra TubiTV.com, en populær VOD-service med et kæmpe katalog over film og shows. At se Tubi TV-indhold med en webbrowser eller den officielle app resulterer i adskillige afbrydelser forårsaget af reklamer, men disse annoncer fjernes alle, når du ser, hvordan du bruger Kodi-tilføjelsen på din Xbox One.

Tubi TV bærer populære film som Conan The Barbarian (2011), Titanic, Dårlige løjtnant (med hovedrollen i Nicholas Cage), School of Rock, Sand Grit, og andre, samt hit-tv-shows som Ulve blod, Dræbepunktet, Camelot, Masters of Horror, Dance Academy, og mere. Tubi TV har også en stærk samling af både dokumentarfilm og anime titler.

Mange af Tubi TV's titler er geoblokeret for brugere beliggende uden for bestemte lande. Fra hvad vi kan fortælle, har U.S., UK og Canada beboere hver især forskellige tv-shows og film tilgængelige via Tubi TV. Brug af en VPN hjælper dig med at komme dig rundt i disse blokke, så du kan låse det fulde katalog op.

Tubi-tv findes i Kodi1-arkivet. For information om, hvordan du installerer og bruger denne tilføjelse, læse vores komplette guide til Tubi TV til Kodi.

Crackle

installer crackle til kodi

Crackle Kodi-addon-streams fra SonyCrackle.com. Al reklamer fra tjenesten fjernes gennem Kodi-tilføjelsen, så du kan se gratis tv-shows og film uden afbrydelse. Crackle bærer de første fem Stenet film, Ocean's 11, Mad Max, Commando, Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, og mange andre klassiske og højt rangerede film. Det har også shows som Seinfeld, Walker: Texas Ranger, og Crackle-originaler SuperMansion, Start op, og Snatch.

Derudover har Crackle en fremragende samling af animerede serier, inklusive Mænd i sort: Den animerede serie, Den spektakulære Spider-Man, Robotech, og Sværd kunst online.

Crackle findes i det officielle Kodi-lager og i eracknaphobias repo. For information om, hvordan du installerer og bruger det, skal du læse vores komplette guide til Crackle for Kodi.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

Popcornflix Kodi-addonet opretter forbindelse til Popcornflix.com, en anden fantastisk gratis VOD-service. Som de tidligere tilføjelser på denne liste, fjerner Popcornflix til Kodi alle reklamer fra tjenesten. Du kan se rædselfilm som Du er næste, Suspiria, og Den sidste exorcisme, komedier som Kid Cannabis og Kommer snart, og mange andre film og genrer på din Xbox One ved hjælp af Popcornflix Kodi-tilføjelsen.

Popcornflix er en del af det officielle Kodi-lager. Sådan ser du Popcornflix på Kodi.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv Kodi-tilføjelsen forbinder din Xbox One til Pluto.tv, en kilde til over 100 gratis IPTV-kanaler. Du kan bruge denne tilføjelse til at se populære nyhedskanaler som CBSN, Cheddar Business News og Newsy, samt kanaler til forskellige nichegrupper, herunder IGN (for spillere), Anime All Day, World Poker Tour, Impact Wrestling, FailArmy, The Løg, MinecrafTV, 4KTV, Crime Network, Classic TV og mange flere.

Pluto.tv er i det officielle Kodi-lager. Sådan installeres og bruges Pluto.tv Kodi-tilføjelsen.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow er en gratis, over-the-top tv-tjeneste, der markedsføres til U.S.-militær stationeret i udlandet. Imidlertid kan enhver tilmelde sig det. Kodi-addonet opretter forbindelse til denne service ved hjælp af din Xbox One. Det tilbyder New York-tilknyttet alle de amerikanske netværkskanaler gratis: CW, Fox, PBS, My 9, ABC, NBC og CBS.

Hvis du ikke har adgang til en premium-streaming-tv-service som Fubo TV, PS Vue, DirecTV Now, Sling TV eller andre, er USTVNow Kodi addon en fremragende måde at fange dine yndlingsnetværk TV-shows gratis.

USTVNow er i det officielle Kodi-lager. Sådan installeres og bruges USTVNow Kodi-tilføjelsen.

Zattoo Box

zattoo box kodi addon

Zattoo Box Kodi-tilføjelsen opretter forbindelse til den schweiziske-baserede tv-service, Zattoo.com. Hvis du befinder dig uden for Schweiz, skal du oprette forbindelse til en VPN-server i Schweiz for at bruge den. Du skal også tilmelde dig tjenesten ved hjælp af en e-mail-adresse og adgangskode.

Når du først har konfigureret det, giver Zattoo Kodi-tilføjelsen til Xbox One dig adgang til alle de bedste gratis UKTV-kanaler, herunder BBC 1-4, iTV 1-4, BBC News, BBC Parliament, CBBC, CBeebies, iTVBe , 4, 5, 5USA, 5Spike, 5Select, 4, S4C, Drama, Dave, Pick og mange andre. Det inkluderer også tysksprogede kanaler som ZDF, Das Erste og Swiss1.

Zattoo Box Kodi addon kan findes i det officielle Kodi depot. Klik på for at installere addons → download → video addons → Zattoo Box fra hovedmenuen. Du kan tilmelde dig tjenesten på det officielle websted.

Spil videre

PlayOn browser Kodi addon

Hvis du abonnerer på premium VOD-tjenester som Netflix og Hulu, kan du overveje at abonnere på Playon og bruge Playon Kodi-addon også. Playon er en DVR-service, der giver dig mulighed for lovligt at optage titler til din pc fra mange forskellige onlinetjenester, herunder Netflix, Hulu, DirecTV Now, YouTube, Crackle og mange andre.

Playon Kodi-tilføjelsen giver dig mulighed for at se en af ​​disse indspillede titler ved hjælp af Kodi på Xbox One. Det giver dig også mulighed for at se nogen af ​​de tjenester, der er tilknyttet Playon ved hjælp af Kodi. Du kan f.eks. Bruge Playon Kodi-addon til at se Netflix på Kodi, selvom der ikke er noget fungerende Kodi-addon specifikt til Netflix..

Playon koster $ 35 / år, ud over omkostningerne til de individuelle tjenester, du bruger med det.

Playon er i det officielle Kodi-arkiv. Her er en komplet guide til brug af Playon med Kodi.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Mens Pluto.tv, USTVNow og andre gratis IPTV-tjenester tilbyder meget godt indhold, kan du stadig se premium-tv-kanaler, der normalt er tilgængelige med satellit- og kabel-tv-service. Men det kan være, at du ikke ønsker at beskæftige sig med besværet med at bundtage tv med internettet. I så fald er en mulighed at abonnere på PlayStation Vue og se dens kanaler ved hjælp af PS Vue Kodi-tilføjelsen på din Xbox One.

PlayStation Vue tilbyder 40+ kanaler til $ 44.99, inklusive Cartoon Network, CNBC, Disney Jr., ESPN, FS1, FS2, SyFy, TNT og andre. En gratis prøveversion er tilgængelig i de første syv dage fra det officielle websted.

Vi håber, at du har fundet denne vejledning til installation og brug af Kodi på Xbox One nyttigt. For mere information om Kodi, se nogle af vores andre Kodi-artikler, herunder hvordan du installerer YouTube på Kodi, de bedste Kodi-tilføjelser til film, de bedste Kodi-tilføjelser til anime og andre.

Øverste billede:

“Xbox one pad play” af Inspired Images, licenseret under CC0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 16 =