Sådan installeres DAZN Kodi addon, og hvad man skal gøre, hvis du ikke har adgang til DAZN

DAZN Kodi-tilføjelsen er en overkommelig mulighed for at få sportsprogrammering uden kabel-tv, i det mindste for dem, der er i stand til at få adgang til det. Afhængigt af hvilket land brugeren tilmelder sig, tilbyder det en bred vifte af sportsprogrammering: Premier League-kampe, verdensmesterskabs højdepunkter, NBA-spil, Major League Baseball, NFL, NHL og mere. Du kan nemt installere DAZN på Kodi og streame ind Tyskland, Canada, Japan, og andre steder i verden, men du skal muligvis foretage nogle justeringer.


Sådan installeres DAZN Kodi addon, og hvad man skal gøre, hvis du ikke har adgang til DAZN

DAZN-tjenesten koster C $ 20 / måned i Canada eller € 9,99 / måned i Tyskland eller Østrig. Denne artikel forklarer, hvordan du installerer DAZN Kodi-tilføjelsen. Det vil også forklare, hvorfor nogle brugere ikke kan oprette forbindelse til DAZN og vil foreslå alternative tilføjelser, som enhver kan bruge for stadig at få god sportsprogrammering.

Hvorfor bruge DAZN på Kodi?

Kodi er en gratis medieafspiller. Det kan installeres på de fleste af de populære tv-enheder, herunder Amazon Fire TV, Nvidia Shield og Apple TV. Det kan også afspille videoer fra en smartphone eller pc. Kodi-tilføjelser som den DAZN, vi diskuterer her, er oprettet af uafhængige udviklere og giver brugerne mulighed for at streame film og tv-shows fra websteder, der allerede er tilgængelige online.

Nogle Kodi-brugere bruger tredjepartsudvidelser til at streame ulicenserede videoer. Der er imidlertid mange legitime video-streaming-websteder, som Kodi kan bruges til at få adgang til, inklusive DAZN-addonet, der er omtalt i denne artikel.

Hvorfor en VPN altid skal bruges sammen med Kodi

VPN'er betragtes ofte som en måde at skjule ulicenseret videostreaming fra en brugers internetudbyder på. Imidlertid er der faktisk mange fordele ved at bruge en VPN, selv for brugere, der streamer fra lovlige websteder.

ISP'er bremser ofte hastighederne på bestemte websteder for at frigøre båndbredde på tværs af deres netværk. Dette kan forårsage buffering til brugere af websteder - streaming af video-on-demand-tjenester - hvis hastighed nedsættes. En VPN hjælper med at forhindre dette ved at kryptere dine data, så din internetudbyder ikke ved, hvilke websteder du streamer fra, hvilket fører til en visningsoplevelse af højere kvalitet. VPN'er hjælper også med at beskytte brugere mod angreb mellem mennesker i midten.

Desværre er ikke alle VPN'er lige så dygtige til at løse disse problemer. Nogle fører logfiler, der kan stjæles af hackere. Andre er vanskelige at installere eller er for langsomme. Derfor anbefaler vi IPVanish til Kodi-brugere.

I vores test fandt vi, at IPVanish kunne håndtere high-def-video uden buffering. Det har native apps til Amazon Fire og Nvidia Shield, hvilket gør installationen let. Det har en stram politik mod at føre logfiler, ja, det toppen af ​​vores liste over de bedste ingen logs VPN'er. Generelt er det en fremragende måde for Kodi-brugere at beskytte deres privatliv og sikkerhed.

LÆSEMÅL: Spar 60% på IPVanish

Advarsel: Kodi skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken Kodi Foundation eller Comparitech går ind for brugen af ​​Kodi til piratkopiering.

Når du ikke har adgang til DAZN

Der er mange artikler på Internettet, der siger, at enhver i verden kan få adgang til DAZN, hvis de har en VPN. Desværre er dette dog ikke sandt. Så før jeg diskuterer, hvordan du installerer DAZN-addon, forklarer jeg, hvorfor du muligvis ikke har adgang til denne service. Hvis du finder ud af, at du ikke kan oprette forbindelse til DAZN, skal du kontrollere, om du falder ind under en af ​​disse kategorier.

Du har ikke et tysk, østrigsk, canadisk eller japansk kreditkort eller bankkonto

Hvis du ikke har en bankkonto eller kreditkort fra et af disse lande, giver DAZN dig en fejlmeddelelse, der siger ”Det ser ud til at du bruger en betalingsmetode, der ikke er baseret i det samme land, som du er i, når du går ind DAZN. Du er ikke blevet debiteret. ”Selv hvis du bruger PayPal, vil denne fejlmeddelelse opstå, hvis du ikke har et kreditkort eller en bankkonto fra et af disse lande knyttet til din PayPal-konto.

Du prøver at få adgang til en version af webstedet fra et land, der ikke stemmer overens med dit kreditkort eller din bankkonto.

Selv hvis du har et tysk kreditkort, kan du ikke bruge din tyske DAZN-konto til at få adgang til den canadiske eller japanske version af webstedet. Desværre løser ikke dette problem ved at bruge en VPN til at skjule din placering, fordi webstedet beder dig om dine logininfo, og at informationen vil blive bundet til det land, du tilmeldte dig.

Du prøver at få adgang til den canadiske version af DAZN, mens du bruger en VPN.

Så meget som vi mener, at Kodi-brugere altid skal ansætte en VPN, er vi nødt til at påpege, at du ikke kan få adgang til den canadiske version af denne service, mens du bruger en. Hvis du forsøger, får du en fejlmeddelelse, der siger "Hvis du ser denne side på et sted, hvor du normalt kan se DAZN, skal du kontrollere, at du har deaktiveret nogen proxies, VPN'er eller anden routing-software og prøv igen."

DAZN Canada med VPN

Dette betyder, at canadiere ikke kan bruge VPN'er til at beskytte sig mod MiTM-angreb og ISP-hastighedsregulering, mens de ser DAZN. Vi mener, at dette er en stor fejl i selve DAZN-tjenesten og er en faktor, som kanadiere bør overveje, når de beslutter, om de skal tilmelde sig den. Uanset hvordan dette påvirker din bedømmelse af DAZN dog, skal du være opmærksom på, at du ikke kan bruge en VPN med det, hvis du tilmelder dig den canadiske version af webstedet.

Du rejser uden for disse lande og bruger ikke en VPN til at skjule din placering.

Hvis du har et kreditkort eller en bankkonto fra Tyskland, Østrig eller Japan, kan du stadig nægtes adgang til dit lands version af DAZN, hvis du rejser uden for dit land og ikke bruger en VPN. Den tyske, østrigske og japanske version af webstedet blokerer ikke kendte VPN'er, som den canadiske version gør. Men disse versioner blokerer stadig for personer, der ikke tager skridt til at skjule deres IP-adresser. Så hvis du rejser uden for disse lande og vil se DAZN, skal du sørge for at bruge en VPN.

Hvis du ikke har adgang til DAZN, eller hvis du bor i Canada og ikke ønsker at bruge tjenesten uden en VPN, viser vi nogle Kodi-sportsudvidelser i slutningen af ​​denne artikel, som stadig giver dig mulighed for at se fantastisk sportsindhold.

Sådan installeres DAZN Kodi addon

Hvis du vil tilmelde dig DAZN og ikke passer ind i en af ​​ovenstående kategorier af mennesker, der ikke kan få adgang til den, kan du tilmelde dig en konto her.

Når du har fået din konto, er her trinnene til at installere addon:

 • Gå til den officielle Kodinerds Github-side og kig efter en fil, der kaldes repository.kodinerds. Sørg for at finde den nyeste version, hvis der er mere end en
 • Klik på filen, og klik derefter på Hent
 • Fra Kodi-hovedmenuen skal du vælge addons
 • Addons-valg fra Kodi-hovedmenuen
 • Vælg ikonet med åben boks øverst til venstre på skærmen
 • Kodi åben boks ikon
 • Klik installere fra zip-fil
 • Kodi-installation fra zip-fil
 • Naviger til det sted, hvor du gemte repository.kodinerds arkivere tidligere
 • Klik på filen for at installere Kodinerds repo
 • Installer kodinerds repo
 • Når Kodinerds er færdig med installationen, skal du klikke på installere fra depot
 • Kodi17 Krypton installerer fra depotet
 • Vælg Kodinerds.net-tilføjelser fra listen
 • kodinerds.net tilføjelser
 • Vælge video tilføjelser
 • Kodinerds video tilføjelser
 • Listen over Kodinerds-tilføjelser er alfabetisk, så DAZN er nær toppen. Klik for at åbne DAZN-addon-informationsvinduet.
 • Vælg DAZN Kodi-tilføjelse
 • Klik på knappen "installer" i nederste højre hjørne af skærmen
 • Installer DAZN Kodi addon

Det er alt, hvad der er at installere DAZN til Kodi.

Hvad sker der på DAZN?

Nu hvor du har installeret DAZN til Kodi, her er en guide til det tilgængelige indhold.

NFL Game Pass

Den mest populære funktion ved DAZN er, at den bærer NFL Game Pass International. Dette giver abonnenter mulighed for at se alle NFL-spil live såvel som hver episode af NFL Red Pass og alt andet indhold fra NFL Network.

Fodbold

Fodboldindholdet på DAZN er imponerende. Det bærer Premier League, spanske Primera División (La Liga), French League (Ligue 1), Italian League (Serie A) og UEFA Europe. Det inkluderer også EFL Cup, EFL Championship og Copa del Rey. Brugere i Tyskland kan se 1. og 2. fodbold Bundesliga-kampe, selvom de kun bliver tilgængelige 40 minutter efter slutfløjten.

Ishockey

DAZN bærer den russiske Kontinental Hockey League og de fleste af NHL-spil, der finder sted i Europa. Kampe afholdt i Schweiz er dog ikke tilgængelige. U.S.-baserede NHL-spil er ikke tilgængelige i Canada, men kan være tilgængelige i den tyske og østrigske version af DAZN.

Basketball og baseball

Den tyske og østrigske version af DAZN tilbyder både MLB og NBA spil. Den canadiske version af DAZN har ikke nogen større basketball- eller baseball-ligaer.

Tennis, Bilsport, Motocross og andre.

Ud over de ovennævnte større sportsgrene har DAZN også tennis, autosport og andre nichessport.

Alternative sportsgrene Kodi addons

Hvis du ikke kan få adgang til DAZN, fordi du ikke bor i et af de lande, det er tilgængeligt i, eller hvis du bor i Canada og ikke ønsker at bruge det, fordi det blokerer VPN'er, her er nogle alternative Kodi-tilføjelser, du kan bruge for at få sportsprogrammering.

NFL Game Pass

nfl spilpas

Hvis du bor i USA eller Europa og vil se NFL-kampe, kan du abonnere på NFL Game Pass direkte og bruge tjenestens Kodi-tilføjelse til at få adgang til det. Den amerikanske version viser spil på forsinket basis. Hvis der sker et spil om morgenen, er det tilgængeligt den aften. Hvis der sker et spil om natten, er det tilgængeligt umiddelbart efter, at det er slut. Den europæiske version viser NFL-spil live, ligesom de ville blive vist på DAZN.

NFL Game Pass Kodi addon er placeret i det officielle Kodi addon depot.

SE OGSÅ: De bedste Kodi NFL addons

SportsNet nu

Officielt Sportsnet Nu Kodi addon DAZN Alternatives

Hvis du bor i Canada, kan du se mange NHL-, NBA- og Premier League-kampe på SportsNet Now. Der er også nogle NFL-kampe, men ikke så mange som på DAZN. Hvis du er interesseret i basketball eller baseball, er SportsNet Now et godt alternativ til DAZN.

I min egen test fandt jeg, at SportsNet Now ikke blokerede VPN'er fra at få adgang til deres websted, selvom der stadig er brug for et canadisk kreditkort for at tilmelde dig.

Relateret artikel: Sådan installeres SportsNet Now til Kodi

USTVNow

USTVNow Kodi addon Installer DAZN på Kodi

USTVNow er en videostreametjeneste designet til amerikanske militærmedlemmer, der er stationeret i udlandet og andre amerikanske udstationerede, men alle kan tilmelde sig det. Det tilbyder alle de store amerikanske netværk gratis: NBC, CBS, ABC, Fox, PBS og The CW. For $ 19.99 kan der tilføjes en større pakke kanaler, der inkluderer ESPN. Disse kanaler bærer normalt de mest populære sportsbegivenheder i USA, såsom Super Bowl og World Series. De bærer også ofte NBA-, MLB- og NFL-kampe i sæsonen i weekenden.

Du kan finde endnu flere Kodi-sportsudvidelser her.

Læs mere: Sådan installeres USTVNow Kodi addon

FilmOn Simple

Filmon enkel DAZN på Kodi

FilmOn er dit bedste valg for at finde alternative og ekstreme sportsgrene. FilmOn har et specielt afsnit, der indeholder en god mængde MMA-indhold såvel som noget ekstremsportindhold også.

FilmOn Simple er en gratis fjernsynstjeneste, der har hundreder af kanaler, der transmitterer fra hele verden. Det er en af ​​de eneste legitime streamingtjenester, der tilbyder gratis live-tv på Kodi, hvilket gør det til et must for dem, der ønsker at se både sport og live-tv på Kodi.

Du kan finde tilføjelsen FilmOn Simple ved hjælp af værktøjet TVAddons Indigo.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon DAZN Kodi addon

Pluto.tv Kodi-tilføjelsen giver dig adgang til alle de gratis tv-indstillinger, der er tilgængelige via den titulære tjeneste. Pluto.tv er en gratis, live tv-streamingtjeneste. Alle de muligheder, der leveres af Pluto.tv, er helt gratis adgang. Du kan oprette og logge på en Pluto.tv-konto, men dette er ikke nødvendigt for at se indholdet.

Blandt de mange muligheder, der er tilgængelige via Pluto.tv, finder du en sportsafdeling, der indeholder et anstændigt valg. Selvom du ikke finder de store sportsgrene her, finder du MMA, kickboxing, poker og andre alternative sportsmuligheder. Hvis du er uden for USA, kan du stadig få adgang til Pluto.tv ved hjælp af en VPN.

Pluto.tv er tilgængelig i det officielle Kodi-addon-lager.

BT Sport Video

DAZN kodi addon

BT Sport Video-tilføjelsen giver Kodi-brugere et direkte link til videoer fra BT Sport-webstedet. Ingen konto er påkrævet for at se de korte videoer, der er tilgængelige på BT Sport. Hvis du imidlertid ønsker at få mere ud af denne tilføjelse, har du brug for en VPN, som du kan justere til at bruge OpenVPN-legitimationsoplysninger.

Addon leder dig gennem, hvordan du opsætter OpenVPN med VPN Manager. Dog har du sandsynligvis brug for en VPN-konto først, inden du opsætter alt.

De fleste af videoerne er korte klip fra det store udvalg af sports BT Sport-covers. Hvis du tilfældigvis har en BT Sport-konto, kan du ikke bruge denne addon til at få adgang til den. Der er ingen måde at konfigurere addonet til at arbejde med BT Sport-konti.

Du finder BT Sport-tilføjelsen i det officielle Kodi Addon-arkiv.

Konklusion

Der er mange problemer, du skal huske på, når du overvejer, om DAZN Kodi addon skal installeres. Hvis du bor i Tyskland, Østrig, Canada eller Japan, tilbyder DAZN en masse sportsprogrammering af høj kvalitet. At få adgang til det fra Canada medfører dog visse problemer med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, fordi det blokerer VPN'er. Uanset om du beslutter dig for at installere DAZN eller ej, skal Kodi-addonerne nævnt her hjælpe dig med at finde underholdende sportsindhold til en overkommelig pris.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 22 =