Sådan bruges Kodi Github-browseren fra TVAddons

github browsers hovedside


Indtil nu har Kodi-brugere været nødt til at installere depoter eller downloade zip-filer fra GitHub for at få adgang til tilføjelser. TVAddons 'nye GitHub-browserværktøj fjerner et trin i denne proces og giver dig mulighed for at installere tilføjelser direkte fra GitHub. Der er ikke behov for at tilføje en kilde i Kodis filhåndtering, ingen grund til at holde styr på, hvilke addons der er i en given repo, og intet behov for at downloade fra potentielt usikre kilder.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du bruger værktøjet TVAddons GitHub-browser (nogle gange kaldet Git-browseren). Vi vil også undersøge samfundets reaktion på dette værktøj og undersøge den indflydelse, dette værktøj har på Kodi-brugere og tredjepartsudviklere. Vi vil også undersøge nogle af de potentielle sikkerhedsproblemer, der er oprettet ved at installere addons direkte fra Github.

Advarsel: Kodi skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken Kodi Foundation eller Comparitech går ind for brugen af ​​Kodi til piratkopiering.

Vigtigt: Brug altid en VPN med Kodi

Nogle Kodi-brugere opretter forbindelse til virtuelle private netværk (VPN'er) for at skjule uautoriseret streaming fra deres internetudbyder (ISP). På trods af dette har VPN'er flere legitime anvendelser og kan i høj grad gavne de fleste, inklusive dem, der kun streamer fra officielle kilder.

Da VPN'er krypterer al indgående og udgående netværkstrafik, kan den ikke læses af nogen ekstern observatør. Dette forhindrer størstedelen af ​​Man-in-the-Middle-angreb (MitM) fra at få adgang til dit system. Derudover forhindrer denne kryptering din internetudbyder i at sælge dine browservaner eller bruge dem til at retfærdiggøre gashåndtering af din netværksforbindelse.

Hver VPN vil have en vis indflydelse på dine internethastigheder, men nogle er hurtigere end andre. Du skal også være opmærksom på, at nogle VPN-udbydere fører detaljerede logfiler over de websteder, du besøger. Disse kan relativt let spores tilbage til dig. Af denne grund er det vigtigt, at du vælger en VPN-udbyder, der kan være tillid til dine personlige oplysninger.

Vi anbefaler IPVanish. Det har en ubetydelig indflydelse på dine internethastigheder og tilbyder stabile forbindelser til servere i mere end 50 lande. Yderligere er IPVanish næsten lige så bærbar som Kodi og kan installeres på pc, Amazon Firestick, Apple TV og mere.

BRUG KODI SIKKERHED: IPVanish er hurtig, sikker og pålidelig med over 1.200 servere over hele verden.

Sådan bruges GitHub-browseren

Før du kan begynde at bruge GitHub-browseren, skal du først installere TVAddons-arkivet og Indigo-værktøjet. Nedenfor forklarer vi, hvordan du gør dette, trin for trin:

 1. Klik på gearikon øverst til venstre på Kodis hovedside.
 2. På den Indstillinger menu, Vælg Filhåndtering.
 3. Du kan se alle de nu tilføjede kilder. Rul ned til bunden, og klik på Tilføj kilde.
 4. I tekstboksen øverst skal du indtaste følgende uden anførselstegn “http://fusion.tvaddons.co”. Husk at give kilden et navn (vi har brugt Fusion her, men TVAddons er også et godt valg).
 5. Når du er færdig, skal du klikke på Okay knap.

tilføjelse fusion som kilde

Sådan installeres Git-browseren til Kodi

GitHub-browserværktøjet er inkluderet i Indigo-tilføjelsen og kan ikke installeres uafhængigt. Sådan installeres både Indigo og Git-browseren:

 1. Gå tilbage til Kodis hovedside og klik på Fanen Tilføjelser.
 2. Klik på den næste side boksikon øverst til venstre.
 3. Vælg Installer fra zip-fil.
 4. Rul gennem dine kilder, indtil du finder den, du tilføjede i det foregående afsnit.
 5. Klik på det, og indtast derefter begynde-her folder. Der er kun en fil inde, så klik på den for at installere Indigo. Hvis det installeres uden problemer, ser du en popup vises øverst til højre.
 6. For at komme til GitHub-browseren skal du åbne Indigo og vælge Addon Installer. Browseren er den første mulighed på den næste side.

Søger med Git-browseren

Når du åbner GitHub-browseren, ser du en anmeldelse. Dette beder dig om at søge efter en GitHub-udviklers brugernavn i stedet for repos navn eller addon-id. Årsagen til dette er enkel; populære addons gaffles hele tiden, og ved at søge direkte efter udvikleren finder du altid den seneste, uændrede udgivelse.

github browser-meddelelse

Vi begynder med at søge efter en bestemt udvikler. Klik Søg efter GitHub-brugernavn og indtast følgende uden anførselstegn: “tvaddonsco”. Vi har allerede installeret TVAddons-repoen i et tidligere trin, men dette giver dig mulighed for at få en fornemmelse af GitHub-browsers funktionalitet. Du vil bemærke, at du kan vælge at installere enten repoen selv eller addonerne individuelt. For at installere en enkelt tilføjelse skulle brugerne tidligere navigere i udviklerens GitHub manuelt, downloade en zip-fil, tilføje kilden og til sidst installere den. Som sådan forenkler GitHub-browseren denne proces og fremskynder den betydeligt.

Lad os prøve at installere en tilføjelse. Når du har søgt efter en udvikler, skal du bare klikke på addon og bekræfte, at du vil installere det. Hvis alt fungerer, får du mulighed for at installere yderligere tilføjelser eller genstarte Kodi for at afslutte installationen.

Hvad betyder dette for Kodi-brugere?

Dette værktøj gør det meget let at installere specifikke Kodi-tilføjelser og fjerner behovet for at tilføje depoter. Kodi har en blomstrende udviklingsscene fra tredjepart, men det kan være vanskeligt for nye brugere at følge med i alle de tilføjelser, der flytter placering, tages offline eller opdateres. Som sådan, at have et enkelt klik, brugervenlig måde at gennemse og installere den nyeste version af en tilføjelse, bør sænke barrieren for adgang.

Som en fordel ved Github-browseren kan Github-browseren gøre det hurtigere og lettere at løse nogle almindelige Kodi-problemer. Især kan manglende afhængigheder lettere placeres gennem Github-browserværktøjet.

Brugere skal dog passe på ikke at blive selvtilfredse. Tidligere har vi set tilfælde, hvor GitHub-udviklere sletter deres konto og en tredjepartsregistrering med deres brugernavn. I disse tilfælde vises tredjepart stadig i GitHub-browsersøgninger efter den oprindelige udvikler, og der er sandsynligvis ingen indikation af, at der er noget galt. For at forblive beskyttet og modtage advarsler om trusler er det vigtigt at holde øje med udviklerens sociale mediekanaler såvel som Kodi-fora.

MetalKettle har slettet tweetMetalKettles tweet efter at have fundet sit GitHub-navn var blevet omregistreret.

Når det er sagt, opretholder mange udviklere ikke konti på sociale medier. Som et resultat kan det være vanskeligt at finde opdaterede og relevante oplysninger om addon-udviklere og deres addons.

Stadig er installation af en tilføjelse via GitHub-browseren i sagens natur mere sikker end at installere fra et arkiv. Traditionelt løb Kodi-brugere med automatiske opdateringer risikoen for utilsigtet at installere ondsindede opdateringer. Med GitHub-browseren er den eneste måde at opdatere en tilføjelse at installere en senere version. Medmindre udviklerens GitHub-konto eller TVAddons-værktøjet er kompromitteret, er der ingen måde, at en hacker kan installere ondsindet kode på dit system.

Hvad betyder dette for Kodi-udviklere?

Frigivelsen af ​​GitHub-browseren viser, at TVAddons stadig er fast besluttet på at være en stor spiller i udviklingsscenen på trods af de igangværende sager. GitHub-browseren tillader TVAddons at undgå at være vært for potentielt copyright-krænkende addons selv. Yderligere. da browseren har legitime applikationer, og de ikke nævner eller anbefaler uautoriserede tilføjelser, ville det være vanskeligt for TVAddons at sagsøges for at være vært for Github-browseren.

For tredjepartsudviklere vedrører den største ændring depoter. Når visse repos er blevet lukket eller forladt, har vi set mindre udviklingsteam blande sig for at finde et nyt hjem til deres tilføjelser. GitHub-browseren gør denne proces overflødig, da addonerne nu bare kan hostes direkte på GitHub.

Fællesskabets reaktion på GitHub-browserværktøjet

Der har været blandede reaktioner på frigivelsen af ​​dette værktøj. Nogle Kodi-brugere var skuffede over, at GitHub-browseren blev indbygget i Indigo-tilføjelsen og ikke tilgængelig som et selvstændigt plugin. Som svar bekræftede et medlem af TVAddons-teamet, at en enkeltstående version ville blive tilgængelig meget snart.

tvaddons selvstændige erklæring

Det ser ud til at være to største bekymringer for samfundet omkring denne funktion. Den første er, at GitHub-brugernavne til tredjepartsudviklere kan være vanskelige at finde, hvis du ikke læser Kodi-blogs eller følger dem på sociale medier. TVAddons har sagt, at de håber, at blogs lægger større vægt på at nævne udviklerens GitHub-navne.

Den anden bekymring er en, der har eksisteret i et stykke tid. Nogle Kodi-brugere mener, at ved at gøre processen med installation af addons lettere, bliver Kodi underlagt større kontrol, hvilket igen fører til, at addons bliver taget offline. Det er dog meget sjældent, at en officiel eller ikke-ophavsret krænkende tilføjelse fjernes. De eneste tilføjelser, der risikeres af øget medieopmerksomhed, er dem, der bruger uautoriserede kilder, noget som Kodi-udviklingsholdet tidligere har været modstandere af mod tidligere.

Konklusion

Da GitHub-browserværktøjet kun har været i live i et par dage, kan vi ikke være sikre på den indflydelse, det vil have på lang sigt. Men hvis du gerne vil prøve det, har vi lister over de bedste Kodi-tilføjelser til film, sport (inklusive Super Bowl) og tegneserier.

Leder du efter en mere avanceret guide? Vi kan hjælpe dig med at installere SPMC, en af ​​Kodis mest populære gafler, automatisk synkronisere din urhistorik eller med det samme gribe undertekster til hvad du vil se.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 25

map