Sådan bruges IMDb på Kodi

Integrering af IMDb i Kodi


Vil du hente filmoplysninger direkte fra IMDb? Denne guide viser dig, hvordan du forbedrer indholdslister ved at integrere IMDb i Kodi.

Kodi er en af ​​de mest populære mediecentre-pakker, der er tilgængelige. Det kan nemt installeres eller bruges på tværs af en lang række platforme, herunder enhver Amazon Fire TV-enhed, Apple TV og Roku. Endnu bedre er der meget lille forskel mellem de forskellige versioner. Hvis en addon fungerer på desktop, fungerer den sandsynligvis også på mobile enheder.

Brugere kan installere plugins, der kaldes addons, for at øge størrelsen på deres mediebibliotek. Imidlertid er de tilgængelige oplysninger om hver titel normalt meget begrænsede. Ved at skrabe filmdata fra Internet Movie Database (IMDb) kan du finde ud af meget mere om hver titel, før du ser dem. Denne artikel forklarer, hvordan du bruger IMDb til at forbedre din Kodi-oplevelse.

Advarsel: Kodi skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken Kodi Foundation eller Comparitech går ind for brugen af ​​Kodi til piratkopiering.

Hvorfor du altid skal bruge en VPN med Kodi

Nogle mennesker opretter forbindelse til virtuelle private netværk (VPN'er) for at skjule uautoriseret streaming fra deres internetudbyder (ISP). På trods af dette er der faktisk mange måder en VPN kan gavne de fleste mennesker, også dem, der kun streamer fra officielle kilder.

VPN'er fungerer ved at kryptere din netværkstrafik og holde den skjult for enhver tredjepartsobservatør. Dette beskytter dig mod Man-in-the-Middle-angreb og din ISP, der muligvis søger at sælge dine browservaner. Denne kryptering forhindrer også din internetudbyder i at bruge dine aktiviteter som en begrundelse for at smide din forbindelse.

Hver VPN-udbyder er dog forskellig. Nogle bremser din forbindelse ned til en gennemsøgning, mens andre fører journal over alt hvad du gør. Af disse grunde er det vigtigt at vælge den rigtige udbyder.

Vi anbefaler IPVanish. Det tilbyder ensartede forbindelser til servere i mere end 50 lande og har minimal indflydelse på dine netværkshastigheder. Desuden er det en af ​​de mest bærbare VPN'er og kan let installeres på Android og iOS. Det er også den eneste store VPN inkluderet i Amazon Firestick app store.

LÆSERUD: Spar 60% på en IPVanish-plan her.

Hvad er IMDb, og hvordan kan det forbedre Kodi?

IMDb er en af ​​internettets største samling af informationer relateret til film, tv-shows og videospil. Det rummer i øjeblikket detaljer om næsten 5.000.000 titler og over 8.000.000 skuespillere, skuespillerinder og besætningsmedlemmer. Så hvordan kan disse data bruges til at forbedre din Kodi-oplevelse?

Når du vælger en film eller et tv-show i Kodi, bruger den en Python-skraber til at finde relevante oplysninger. Normalt ser du kun de mest basale detaljer: filmens navn og muligvis året, hvor den blev frigivet. Ved at bruge en anden skraber kan du dog finde ud af meget mere detaljerede oplysninger om enhver given produktion.

Sådan integreres IMDb i Kodi

Kodis universelle filmskraber

Lad os begynde med at ændre standardskraberen til en, der trækker oplysninger fra IMDb. Det er vigtigt at bemærke, at dette kun vil påvirke lokalt gemt indhold. De fleste tilføjelser, der giver dig mulighed for at ændre den anvendte skraber, giver ulicenserede strømme, så vær forsigtig med disse. Husk, at officielle kilder næsten altid giver de mest nøjagtige oplysninger om deres indhold.

Installation af Universal Movie Scraper

Klik først på Videoer fanen i venstre side af Kodis hovedside. Klik derefter på Filer mulighed. Du skal se en liste over alle videofiler i dit Kodi-bibliotek. Højreklik (lang tryk på berøringsskærmsenheder) på hver fil eller mappe, og vælg Rediger kilde. (Du skal også længe trykke på fjernbetjeningen, hvis du bruger en opdateret Amazon Fire TV-enhed.)

Du får mulighed for at omdøbe kilden eller ændre dens placering, men lige nu skal du bare klikke på Okay knappen i bunden. Klik på den næste side Vælg informationsudbyder , og klik derefter på Få mere… knappen til højre. Der er mange skrabere at vælge imellem, men den, der skal installeres, kaldes Universal Film Skraber.

Valg af den rigtige Kodi-skraber

Dette søger som standard på IMDb og ser også på andre websteder, hvis den valgte titel ikke er angivet på IMDb. Du kan vælge at installere IMDb + RT skraber i stedet, hvis du gerne vil se Rotten Tomatoes-ratings, men dette er helt valgfrit.

Når du har installeret den rigtige skraber, skal du blot klikke på Okay til højre for at blive returneret til din liste over videoer. Når biblioteket er færdig med at opdatere, kan du teste, om skraberen fungerer ved at klikke på en hvilken som helst titel og kontrollere oplysningerne mod dens IMDb-liste.

Konfiguration af den universelle filmskraber

Der er et par mindre justeringer, der skal laves til Universal Movie Scraper, inden vi er færdige. Begynd med at klikke på Add-ons fanen på Kodis hovedside. Klik derefter på Hent. Vælg den følgende side Informationsudbydere mulighed. Klik til sidst Filminformation, Universal Film Skraber på listen, der vises, derefter Konfigurer.

konfigurering af universal filmskraber

Vælg credits fanen, og klik derefter på pilene ved siden af Hent Studio fra indtil det er indstillet til IMDb. Gå derefter ned til Fan kunst fane og klik Aktivér fanart fra themoviedb.org. Den øverste mulighed skal allerede være deaktiveret, men hvis den ikke er det, skal du også klikke på det. Dette vil sikre, at du kun ser officielle billeder fra filmen i stedet for fanart, der potentielt kan ødelægge afslutningen.

Hvis du bor uden for USA, skal du ændre en indstilling for at få dit lands certificeringsvurderinger vist. Under Bedømmelse fanen, klik Foretrukket certificeringsland og vælg din placering på listen, der vises. Når du er færdig, skal du klikke på Okay knap.

Konklusion

Kodi tilbyder meget plads til tilpasning, men mange mennesker fokuserer udelukkende på de forskellige tilføjelser, der kan installeres. Ved imidlertid at bruge lidt ekstra tid kan du bruge Kodi til at sikkerhedskopiere din urhistorik online, automatisk finde undertekster til hvad du ser og meget mere.

Er du ny på Kodi? Vi har trinvise guider til installation af din første VPN, se film på Kodi og rettelse af Kodis mest almindelige problemer, herunder Kodi-buffering. Vi har endda artikler, der dækker de bedste tilføjelser til sport (inklusive SuperBowl), live tv-streams og anime, i tilfælde af at du leder efter noget specifikt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2