Sådan afinstalleres en Kodi, der er bygget på Amazon Fire Stick eller FireTV

[ware_item id=33][/ware_item]

kodi 17 logo

Har du en Kodi-bygning, som du bare ikke kan stå længere? Denne guide viser dig, hvordan du afinstallerer et Kodi build på Amazon Fire TV og enhver anden enhed.

Kodi er en gratis open source softwarepakke, der giver dig de værktøjer, du har brug for for nemt at oprette et hjemmebiografsystem. Mens den indledende Kodi-opsætning er meget hurtig, kan lokalisering og installation af flere tilføjelser blive tidskrævende, især hvis du installerer Kodi på flere enheder.

For at gøre tingene enklere kan du installere forudkonfigurerede versioner af Kodi navngivne builds. Disse reducerer ikke kun den tid, det tager at få dit mediecenter i gang, men kan også tilføje yderligere funktioner eller ændre, hvordan Kodi ser ud. Mens Kodi kan installeres på en lang række enheder inklusive Roku og Apple TV, kan builds kun installeres på visse platforme, f.eks. Amazon Firestick eller Fire TV, iPhone, Raspberry Pi, PC eller Nvidia Shield.

Nogle gange finder du ud af, at en bestemt bygning ikke er til din smag. Dette er ikke et problem: i denne artikel viser vi dig, hvordan du afinstallerer en Kodi, der bygger på det system, du bruger. Vi diskuterer også nogle af de risici, der følger med installation af Kodi-build.


Desværre har Kodi modtaget en masse negativ presse for nylig. Dette skyldes tredjepartsudvidelser, der giver ubegrænset adgang til licenseret indhold, og der er flere Kodi-bygninger, der inkluderer disse tilføjelser. Vi opfordrer vores læsere til at undersøge lovgivningen om streaming af indhold online, før de bruger et sådant addon for at minimere risikoen for at blive forkert overfor copyright-lovgivning.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse. Du ejer altid forskning, før du får adgang til Kodi-addon, stream eller repository.

Sådan bruges Kodi sikkert

Folk bruger i disse dage internettet til alt fra socialt samvær til erhvervslivet. Som et resultat er dit online privatliv af største vigtighed. Mange Kodi-brugere bruger en virtuel privat netværk (VPN) -tjeneste til at anonymisere sig selv online, og mens pressen ville have dig til at tro, at VPN'er er skyggefulde, er der en række helt uskyldige grunde til, at en person kan bruge en.

En ondsindet tredjepart kan bruge et Man-in-the-Middle-angreb (MitM) -angreb til at aflytte din internettrafik. Din computer behøver ikke engang at blive inficeret med en virus; dette kan ske fra noget så enkelt som at oprette forbindelse til et offentligt WiFi-netværk. Når denne angriber har kompromitteret dit system, er alle dine online aktiviteter, loginoplysninger og gemte data synlige for dem.

Selv din egen internetudbyder (ISP) er interesseret i dine browservaner. Der har været flere tilfælde, hvor det har vist sig, at internetudbydere med vilje begrænser deres kunders internethastighed til at afskrække streaming af video online. Dette kan ske, selvom du betaler for ubegrænset båndbredde og kun streamer indhold fra officielle kilder, så du faktisk betaler for en subpar-tjeneste.

En VPN forhindrer disse problemer ved at kryptere al trafik til og fra din computer. Når den var krypteret, vil enhver observatør kun se en meningsløs informationsstreng i stedet for de websteder, du besøger. Fordi din internetudbyder ikke kan fortælle, om du streamer video, er det mindre tilbøjeligt til, at de automatisk gasser dine netværkshastigheder. Dette kan hjælpe med at forhindre stamming og uendeligt buffering af video, hvilket forbedrer din samlede Kodi-oplevelse.

Vi anbefaler, at vores læsere bruger IPVanish. Det er en af ​​de bedste VPN'er til Kodi, da det fungerer med hver addon, vi har testet, og giver en stabil, hurtig forbindelse til servere i over 50 lande. Bedre er, at de ikke holder nogen logfiler over din onlinetrafik, så din virksomhed forbliver netop det: din virksomhed.

Derudover er IPVanish i øjeblikket den eneste højprofilerede VPN-service, der tilbyder en dedikeret app til Amazon Fire TV og Firestick. Dette giver dig mulighed for at forblive beskyttet, når og hvor du har lyst til at bruge Kodi.  

Læseraftale: spar 60% på en IPVanish årsplan her.

Kodi bygger og deres risici

Det er mere praktisk at installere en Kodi build end at installere flere tilføjelser individuelt, men der er en øget risiko ved at gøre det. Når du installerer en Kodi-build, er der ingen garanti for, at de tilføjelser, den indeholder, kommer fra et velholdt lager, kan stole på, eller at de ikke er redigeret på nogen måde. Dette er ikke kun formodning: der er dokumenterede tilfælde af tilføjelser, der skjuler ondsindet kode. For eksempel blev Exodus, en af ​​Kodis mest populære tredjepartsudvidelser, brugt til at omdanne brugernes computere til et botnet.

Al software er sårbar over for angreb, og dette inkluderer Kodi-tilføjelser. Mens officielle tilføjelser generelt oprettes med mere grundige test- og kvalitetssikringsprocedurer på plads, er tredjepartsudvidelser (inklusive alle Kodi-bygninger) normalt ikke.

Dette betyder, at der potentielt er et større antal upålagte sårbarheder, som en hacker kan udnytte. Der er meget lidt, som en angriber ikke kan gøre, når dit system er blevet kompromitteret, og af denne grund er det vigtigt at sikre, at nogen af ​​dine addons 'afventende opdateringer er korrekt kontrolleret og godkendt af samfundet, før du installerer dem.

Afinstallation af en Kodi build

Afinstallation af en Kodi build med Ares Wizard

De fleste mennesker vil installere Kodi på deres pc, men den gode nyhed er, at den nemmeste måde at fjerne en build er den samme på alle platforme inklusive Raspberry Pi, Amazon Fire TV og iPhone.

Du bliver nødt til at installere Ares Wizard-tilføjelsen, men dette sparer dig fra at manuelt slette bestemte filer, der er forskellige steder på forskellige platforme.

Når Ares Wizard er installeret, skal du åbne den. Det kan tage op til et minut, så vær tålmodig. Når det åbnes, skal du klikke på Mere fanen øverst til højre.

ares wizard trin 1

Vælg derefter Slet alle data / frisk start mulighed på den næste side.

ares wizard trin 2

Du bliver bedt om at bekræfte dit valg. Dette værktøj gendanner din Kodi-installation tilbage til fabriksindstillingerne, så alle installerede tilføjelser og kilder slettes, medmindre du specifikt vælger at beholde dem på næste side. Klik Ja, klik derefter på Fortsæt.

ares wizard trin 3
Kodi vil nu forsøge at lukke, og når du genstarter det, vil du opdage, at den installerede build er blevet fjernet.

Afinstallation af en Kodi-bygning manuelt

Hvis du hellere ikke vil bruge et tredjeparts addon til at fjerne en Kodi build, er der en anden måde. Når du nulstiller din Kodi-installation gennem den interne indstillingsmenu, fjernes ofte addons, men efterlader en build intakt, så for at fjerne det helt skal du slette en bestemt mappe, der indeholder alle de data, der vedrører dine Kodi-tilføjelser, indstillinger og builds.

Inden vi begynder, er du muligvis nødt til at instruere din filudforsker om at vise skjulte filer. For Windows skal du klikke på Udsigt fanen, og sørg for, at Skjulte genstande er markeret. Da du ikke kan se skjulte filer direkte på iOS, skal du forbinde din iPhone til en computer for at få adgang til den mappe, du har brug for.

se skjulte filer i Windows
I Android skal du åbne standard File Manager-appen, trykke på menuknappen (denne er placeret øverst til venstre for File Commander, men dens placering kan være anderledes baseret på den filhåndtering, du bruger), og trykke på Indstillinger mulighed.

se skjulte filer i Android
Kontroller derefter, at Vis skjulte filer og mapper indstillingen er markeret. Når du er kommet ud af appen, kan du se alle skjulte filer og mapper på enheden.

Se skjulte filer i Android trin 2

Når du først kan se skjulte filer og mapper, skal du finde din platform på listen nedenfor, navigere til placeringen og blot slette enhver tilstedeværende fil og mappe.

Windows 7, 8, 8.1: I "run-boksen" i startmenuen skal du indsætte "% APPDATA% \ kodi \ userdata" uden anførselstegn.

Windows 10: I "run box" i startmenuen skal du indsætte "% LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ LocalCache \ Roaming \ Kodi \ userdata" uden anførselstegn.

Mac: / Brugere // Bibliotek / Applikationssupport / Kodi / userdata /

Linux (inklusive Raspberry Pi): Åbn en terminal, og indsæt “~ / .kodi / userdata /” uden anførselstegn.

Android: For Android skal du slette både “userdata” og “addons” -mapperne, der findes i Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /

iOS: / Privat / var / mobile / Library / Preferences / Kodi / brugerdata /

Hvis du installerer en Kodi build, som du ikke kan lide, behøver du ikke sidde fast med det for evigt. Mens Kodi ikke har nogen pålidelig måde at fjerne en indbygget indbygget i, er det med de rigtige værktøjer at fjerne en Kodi build et relativt simpelt job, der kan gøres på få minutter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =