Ποιο είναι το repo Kodi Bae; Είναι ασφαλές και νόμιμο να χρησιμοποιείται;

Kodibae repo


Εάν προσπαθείτε να βρείτε τα καλύτερα addons Kodi για να λάβετε δωρεάν τηλεόραση και ταινίες, ίσως έχετε ακούσει ότι πρέπει να εγκαταστήσετε το Kodi Bae Repo. Οι υποστηρικτές του Kodi Bae λένε ότι άλλα repos Kodi έχουν βγει εκτός σύνδεσης, αφήνοντας το Kodi Bae το μόνο μέρος για να βρει τα addons που οι περισσότεροι χρήστες θέλουν. Αλλά αυτό είναι αλήθεια; Και είναι το Kodi Bae νόμιμο να το χρησιμοποιήσετε και να το εγκαταστήσετε ασφαλώς στη συσκευή σας?

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τι είναι το repo Kodi Bae και ποια πρόσθετα μπορούν να βρεθούν μέσα σε αυτό. Θα συζητήσουμε επίσης μερικούς κινδύνους που μπορεί να παίρνετε εγκαθιστώντας πρόσθετα Kodi Bae, καθώς και ορισμένα εναλλακτικά repos Kodi που θα χρησιμοποιήσετε εάν δεν θέλετε να αναλάβετε αυτούς τους κινδύνους.

Τι είναι το Kodi?

Το Kodi είναι ένα λογισμικό media player ανοιχτού κώδικα. Επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν βίντεο σε πολλές διαφορετικές μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των MPEG4 και WMV. Εκτελώντας εφαρμογές που ονομάζονται "addons", το Kodi μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ροή βίντεο από το Internet. Αυτό έχει καταστήσει δημοφιλές στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν τηλεοπτικές συσκευές όπως το Amazon Fire Stick, το Nvidia Shield και το Apple TV για να παρακολουθήσουν δωρεάν τηλεόραση και ταινίες σε απευθείας σύνδεση.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN με το Kodi

Οι χρήστες Kodi που παρακολουθούν ροές βίντεο χωρίς άδεια χρήσης συχνά χρησιμοποιούν VPN για να κρατήσουν τις δραστηριότητές τους μυστικές. Ωστόσο, τα VPN είναι πραγματικά χρήσιμα για οποιονδήποτε χρήστη του Kodi, ακόμη και εκείνους που ρέουν μόνο από επίσημες, νόμιμες πηγές.

Πολλοί νόμιμοι δικτυακοί τόποι βίντεο συνεχούς ροής εμποδίζουν χρήστες που βρίσκονται εκτός συγκεκριμένων χωρών. Το κάνουν αυτό στο πλαίσιο συμβάσεων αδειοδότησης με δημιουργούς περιεχομένου, οι οποίοι συχνά θέλουν να χρεώνουν τους κατοίκους σε ορισμένες χώρες για περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο δωρεάν σε άλλες χώρες. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος που ένας ιστότοπος μπορεί να ξέρει πού εντοπίζεται ένας χρήστης είναι μέσω της διεύθυνσης IP του. Η χρήση ενός VPN εμποδίζει τον ιστότοπο να αποκτά αυτές τις πληροφορίες. Ως αποτέλεσμα, τα VPN συχνά παρέχουν βίντεο streamers με περισσότερες επιλογές για να παρακολουθήσουν περιεχόμενο.

Επιπλέον, τα VPN βοηθούν στην προστασία των χρηστών από το buffer που προκαλείται από την επιτάχυνση της ταχύτητας ISP και τις επιθέσεις από τους hackers.

Παρά τα πλεονεκτήματα αυτά, πολλά δίκτυα VPN δεν είναι κατάλληλα για χρήστες Kodi. Οι περισσότεροι δεν έχουν εφαρμογές για δημοφιλείς συσκευές τηλεόρασης που χρησιμοποιούν το Kodi. Πολλοί δεν έχουν διακομιστές σε αρκετές χώρες για να ταιριάζουν στις ανάγκες των video-streamers. Ορισμένοι διατηρούν αρχεία καταγραφής, δημιουργώντας έναν νέο κίνδυνο ιδιωτικής ζωής.

Για τους λόγους αυτούς, συνιστούμε τους χρήστες IPVanish για χρήστες Kodi. Έχει μια εφαρμογή για το Amazon Fire Stick και το Nvidia Shield, έχει διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες και δεν κρατάει αρχεία καταγραφής.

BEST VPN FOR KODI: Η IPVanish είναι η κορυφαία επιλογή μας. Έχει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών χωρίς προβλήματα και επιτυγχάνει καλές ταχύτητες. Οι ισχυρές λειτουργίες ασφάλειας και ιδιωτικότητας καθιστούν το IPVanish αγαπημένο για τους χρήστες Kodi και Amazon Fire TV Stick. Δοκιμάστε την χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Ποιο είναι το repo Kodi Bae?

Το Kodi Bae Repo είναι ένα αποθετήριο που περιέχει κάποιες πολύ δημοφιλείς addons Kodi, όπως 9Anime, cCloud TV, Exodus, PrimeWire, SportsDevil, Ultimate IPTV και άλλα. Ορισμένα από αυτά τα πρόσθετα ήταν παλαιότερα μέρος των παλαιών αποθετηρίων Fusion και Colossus. Όταν αυτά τα παλιά repos έκλεισαν, το Kodi Bae έγινε ένα δημοφιλές μέρος για να βρεις αυτά τα addons.

Οι φίλοι της Exodus, cCloud TV, PrimeWire, κλπ. Ισχυρίζονται ότι αυτά τα addons παρέχουν πρόσβαση σε έναν τεράστιο κατάλογο ταινιών και τηλεόρασης. Αλλά ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται μεγάλη με την πρώτη ματιά, υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα addons Kodi Bae repo.

Σχετικό άρθρο: cCloud TV, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε?

Προβλήματα με το Kodi Bae Repo

Όλα τα addons που παρέχονται από το Kodi Bae περιέχουν συνδέσμους προς ανεπίσημες (πειρατικές) ροές βίντεο. Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειοψηφία των συνδέσεων οδηγεί σε τέτοιο περιεχόμενο. Αν ψάχνετε νομικός τα ρέματα των αγαπημένων σας εκπομπών και ταινιών, θα βρείτε πολύ λίγα από αυτά που ψάχνετε στο Kodi Bae repo.

Επιπλέον, ορισμένα από τα addons δεν αναπτύσσονται πλέον και οι δημιουργοί τους έχουν αποσυρθεί. Για παράδειγμα, το Exodus αναπτύχθηκε από διάφορους διαφορετικούς κωδικοποιητές με την πάροδο των ετών, αλλά σταμάτησε μετά την κατάργηση του παλιού αποθετηρίου σύντηξης. Για ένα άλλο παράδειγμα, η Sparkle και η XXX-O-DUS δημιουργήθηκαν από την Echo Coder, η οποία σταμάτησε το tweeting το καλοκαίρι του 2017 και δεν έχει ακουστεί από τότε.

Δεδομένου ότι αυτά τα addons δεν αναπτύσσονται πλέον, έχουν πολλούς νεκρούς δεσμούς και κακές ροές, δημιουργώντας απογοήτευση σε όποιον προσπαθεί να τα χρησιμοποιήσει. Και δεδομένου ότι οι προγραμματιστές έχουν αποσυρθεί, δεν μπορούν να πούμε αν αυτά τα συγκεκριμένα αντίγραφα των addons τους είναι αυθεντικά ή όχι. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο ότι αυτά τα πρόσθετα ενδέχεται να έχουν αλλοιωθεί και να έχουν κακόβουλο κώδικα σε αυτά ή ότι ενδέχεται να τροποποιηθούν στο μέλλον για να περιέχουν τέτοιο κώδικα.

Επειδή αυτά τα addons παρέχουν σχεδόν αποκλειστικά πειρατικό περιεχόμενο και εξαιτίας των κινδύνων ασφάλειας που σχετίζονται με τη χρήση τους, δεν συνιστούμε να εγκαταστήσετε repo Kodi Bae. Αντ 'αυτού, συνιστούμε τις απολύτως νόμιμες και αρκετά ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα: Τι συνέβη με το repos Colossus

Εναλλακτικές λύσεις για το repo της Kodi Bae

Τα ακόλουθα repos Kodi παρέχουν addons που προέρχονται από εξουσιοδοτημένες επίσημες πηγές. Επιπλέον, αυτά τα repos είναι γρήγορα να απελαθούν τα addons που βρέθηκαν να έχουν κακόβουλο κώδικα σε αυτά. Αν και κανένα repo Kodi δεν είναι 100% ασφαλές, πιστεύουμε ότι αυτές είναι σημαντικά λιγότερο επικίνδυνες από τις Kodi Bae.

Επίσημη αποθήκη του Kodi addon

Kodi επίσημο repo

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Kodi για να δείτε δωρεάν εκπομπές και ταινίες, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καθόλου πρόσθετα τρίτων. Υπάρχουν εκατοντάδες πρόσθετα Kodi διαθέσιμα "έξω από το κουτί", από το επίσημο αποθετήριο Kodi. Για να εγκαταστήσετε πρόσθετα βίντεο από το επίσημο repo, απλά κάντε κλικ addons → λήψη → πρόσθετα βίντεο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στον τίτλο του πρόσθετου, ακολουθούμενο από εγκαθιστώ. Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα addons Kodi στο επίσημο repo:

 • FilmRise - YouTube - Παρέχει δωρεάν ταινίες και παρουσιάσεις
 • PBS Think TV - Ένα σπουδαίο πρόσθετο Kodi για ντοκιμαντέρ
 • PopcornFlix - Ένα addon ταινίας Kodi με εκατοντάδες ταινίες
 • Pluto.tv - Ζωντανή τηλεόραση με ειδήσεις, πληροφορίες βίντεο-παιχνιδιού, κουτσομπολιές διασημοτήτων, αθλητισμό και πολλά άλλα
 • SnagFilms - Ένα άλλο μεγάλο add-on για ταινίες Kodi
 • Τηλεόραση στο Οντάριο - Δημοφιλείς παραστάσεις παιδιών κατ 'απαίτηση από τον Καναδά (απαιτείται VPN εκτός Καναδά)
 • USTVnow - Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια δικτύου από το U.S.
 • Προγράμματα WNBC - Προγράμματα κατά παραγγελία από το NBC (απαιτεί ένα VPN, αν βρίσκεται εκτός των Η.Π.Α.)
 • Κουτί Zattoo - Τηλεοπτική υπηρεσία βασισμένη στην Ελβετία, η οποία παρέχει ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια της Βρετανίας και της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένων των BBC και iTV (απαιτεί VPN εκτός Ελβετίας)
 • AMA Pro Racing - Δείχνει live αγώνες μοτοκρός και supercross
 • CNN - Παρέχει τη ζωντανή μετάδοση του CNN μέσω του Kodi
 • CBC.ca ειδήσεις - παρέχει νέα από το καναδικό κανάλι CBC
 • YouTube - Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο YouTube μέσω του Kodi

Δείτε επίσης: Καλύτερα Kodi addons (περιλαμβάνει 118 addons)

MetalChris

Kodi MetalChris repo

Το repos MetalChris επιτρέπει μόνο addons που ρέουν από επίσημες πηγές. Είναι ένα ασφαλές repo για χρήση και έχει μερικά πολύ χρήσιμα addons.

Ο καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε το MetalChris είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του addon του TVAddons Indigo. Από το κύριο μενού του Indigo, κάντε κλικ στο πρόσθετο πρόγραμμα εγκατάστασης. Στη συνέχεια, επιλέξτε βίντεο addons. Επιλέξτε το πρώτο γράμμα ενός από τα πρόσθετα του MetalChris και, στη συνέχεια, επιλέξτε αυτό το πρόσθετο από τη λίστα. Κάντε κλικ εγκαθιστώ. Το Kodi θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το MetalChris και το addon που έχετε επιλέξει. Κάντε κλικ Ναί για να τα εγκαταστήσετε και τα δύο. Εάν δεν διαθέτετε ακόμα το Indigo, μπορείτε να το εγκαταστήσετε.

Μόλις έχετε MetalChris στο Kodi, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε από τα πρόσθετα βίντεο, κάνοντας κλικ addons → πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου (εικονίδιο ανοιχτού κουτιού) → εγκατάσταση από repository → MetalChris → addons βίντεο → (όνομα addon) → install.

Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα addons MetalChris repo:

 • CW TV Network - Αναπαραγωγή επεισοδίων κατά παραγγελία των εκπομπών CW
 • Frightpix - Μεγάλο addon Kodi για οπαδούς τρόμου-κινηματογράφου
 • Ταινίες και τηλεόραση BigStar - Kodi addon κινηματογράφου με πολλούς δημοφιλείς τίτλους
 • Movie Zoot - Κλασικές ταινίες
 • Αρχείο Internet (βίντεο) - Δημόσιες ταινίες από τη δεκαετία του 1920 έως το 1940
 • Ασπρόμαυρες ταινίες - Ένα άλλο addon κλασικών ταινιών

Διαβάστε περισσότερα: Τα καλύτερα addons για να παρακολουθήσετε νόμιμες, δωρεάν ταινίες

TVAddons.co

TVAddons repo

TVAddons που χρησιμοποιήθηκαν για την παροχή του παλιού αποθετηρίου Fusion που κρατούσε το Exodus και άλλα πρόσθετα πειρατικού περιεχομένου. Εντούτοις, αφέθηκαν εναντίον του MPA και έκλεισαν. Έκτοτε, έχουν καθαρίσει όλα τα παράνομα εξαρτήματα τους και έχουν μετακομίσει σε ένα νέο ιστότοπο. Ενώ στο παρελθόν συνιστούσαμε μόνο το παλιό repo Fusion στο παρελθόν (δεν λειτουργεί πλέον, ούτως ή άλλως), το νέο έχει μερικά εξαιρετικά addons για τους χρήστες του Kodi.

Για να εγκαταστήσετε το τηλεοπτικό κανάλι TVAddons, κάντε κλικ στο repository.xbmchub-x.x.x.zip αρχείο στο κάτω μέρος της επίσημης τηλεοπτικής σελίδας του Addons για να το κατεβάσετε. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί addons → installer πακέτου (εικονίδιο ανοιχτού κουτιού) → εγκατάσταση από αρχείο zip. Πλοηγηθείτε στον τόπο στον οποίο αποθηκεύσατε το αρχείο και κάντε κλικ για εγκατάσταση.

Μόλις έχετε την τηλεδιάταξη του TVAddons.co στο Kodi σας, κάντε κλικ στο addons → πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου → εγκατάσταση από αποθετήριο → TVAddons → addons βίντεο → (όνομα addon) → install για να εγκαταστήσετε το συγκεκριμένο πρόσθετο που θέλετε.

Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα addons του τηλεοπτικού σταθμού TVAddons.co:

 • Indigo - Ένα εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων και επιδιόρθωσης για το Kodi
 • USTV Catchup - Παρέχει περιεχόμενο κατ 'απαίτηση από το ABC, το κανάλι μαγειρικής, τα παιδιά PBS και άλλα κανάλια των Η.Π.Α. (απαιτεί ένα VPN εκτός των Η.Π.Α.)
 • UKTV Play - Παρέχει κατ 'απαίτηση και ζωντανό περιεχόμενο από τα κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου Dave, Drama, Really και Yesterday (απαιτεί ένα VPN εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου)
 • Το Bloomberg Global News Live - Παρέχει ζωντανά οικονομικά νέα από την τηλεόραση Bloomberg

Δείτε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το Indigo Kodi addon

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτόν τον οδηγό για repo και εναλλακτικές λύσεις Kodi Bae. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναπαραγωγής των καλύτερων εκπομπών και ταινιών χρησιμοποιώντας το Kodi, δείτε μερικά από τα άλλα άρθρα μας σχετικά με το θέμα, συμπεριλαμβανομένων των 7 καλύτερων repos Kodi, πώς να εγκαταστήσετε Crackle για Kodi, πώς να εγκαταστήσετε Tubi TV για Kodi, και πολλά άλλα.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 86