Pyramid Kodi addon: er Pyramid lovlig? Er det sikkert at installere?

Kodi Pyramid addon


Leder du efter at få Pyramid Kodi addon installeret? Denne guide kigger på The Pyramid, hvad du finder i denne addon, og nogle værdifulde Pyramid addon-alternativer.

Hvis du vil stoppe med skandaløse kabel-tv-regninger, er Kodi-medieafspilleren et godt værktøj til at hjælpe dig med at opnå det. Det giver dig mulighed for at integrere de fleste eller alle dine streamingtjenester i en pakke, og det kan installeres på mange forskellige enheder, herunder Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick, PC eller Android-telefon.

Kodi giver dig endda mulighed for at streame hjemmefilm direkte fra din pc til mange andre enheder, inklusive et smart TV.

Desværre kan det dog undertiden være svært at finde den rigtige Kodi-addon til den nøjagtige type indhold, du ønsker.

Dette gælder især for børns programmer og dokumentarer. De fleste Kodi-tilføjelser fokuserer på at finde film eller tv-shows for voksne, hvilket får andre typer indhold til at blive overset.

Mange Kodi-brugere har henvendt sig til Pyramid-tilføjelsen for at tackle dette problem. Pyramid er kendt specifikt for at være i stand til at finde populære dokumentarer, børns tv-shows, UK-underholdning, verdenswebcams og mange andre typer indhold, der er underrepræsenteret i andre tilføjelser. Det er blevet meget populært på grund af dette.

Du undrer dig måske dog. Med alt dette fantastiske indhold, er Pyramid sikker? Er det lovligt?

Længere nede vil vi diskutere, hvad Pyramid er, hvordan den fungerer, og hvilke risici en person tager ved at bruge den.

Sådan bruges Kodi sikkert og privat.

Mens Kodi er et fremragende program til streaming af indhold, er der også nogle risici forbundet med at bruge medieafspilleren. Mange Kodi-brugere streamer indhold gennem tredjepartsudvidelser og stoler på Virtual Private Networks (VPN'er) til at streame privat. Imidlertid kan dem, der bruger Kodi til officiel og legitim streaming, også drage fordel af en VPN.

Alle Kodi-tilføjelser - endda officielle - er udviklet af uafhængige programmerere, der måske ikke er pålidelige. Alle tilføjelser kan kapres ved hjælp af Man-in-the-Middle-angreb (MitM) -angreb, der kan give hackere adgang til dit system og stjæle dine oplysninger. Derudover er nogle Kodi-tilføjelser blevet hacket i fortiden mod brugernes ønsker og viden. 

Derudover er ISP'er fanget, hvilket reducerer hastigheden for kunder, der streamer video. Dette kan føre til pauser, buffering, kornet video og dårlig lyd. Den bedste måde at håndtere disse to problemer på er altid at bruge en VPN, når du streamer med Kodi.

En VPN omdirigerer dine data gennem et sikkert netværk og krypterer dine personlige oplysninger for at sikre dig, at de ikke kommer i hænderne på hackere. Det forhindrer også din internetudbyder i at vide, hvad du laver, tage dampen ud af deres hurtige throttling-indsats og beskytte dit privatliv. Det kan også stoppe Kodi-buffering.

Den mest populære og mest nyttige VPN-service med Kodi-brugere er IPVanish. IPVanish ejer sine egne servere og infrastruktur. Dette gør det muligt for den at have hurtigere hastigheder. Med streaming af video er dette især vigtigt, fordi det forhindrer irriterende buffering og kornet video. Selvom noget hastighedstab vil forekomme med VPN'er, har IPVanish kun en ubetydelig indvirkning på din båndbredde, hvilket gør det til en perfekt løsning til sikker og sikker online-streaming. Det er vigtigt, at IPVanish ikke opbevarer logfiler over deres kunders aktivitet, i modsætning til nogle VPN'er. Dette er vigtigt, hvis det er en bekymring at bruge Kodi privat.

Læseraftale: Comparitech-læsere kan spare 60% på deres IPVanish-abonnement.

IPVanish fungerer med alle Kodi-tilføjelser, vi har testet og fungerer på alle populære enheder. Det er også vores foretrukne VPN til Firestick eller Fire TV, da der er en dedikeret app, og der kræves ingen kompliceret side-indlæsning.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Hvad er Pyramid Kodi-tilføjelsen?

Pyramid Kodi addon blev oprettet af en gruppe udviklere, der kalder sig ”Tomb Raider Builds” -gruppen. Denne gruppe var allerede kendt for at have oprettet en populær film & Tv-addon kaldet "Tomb Raider."

Som Tomb Raider er der ikke noget indhold, der er vært for Pyramid. Den bruger simpelthen søgealgoritmer til at finde indhold, som brugeren leder efter på nettet.

Pyramid adskiller sig imidlertid fra gruppens tidligere addon, fordi den har forbedret søgefunktion, der fokuserer på at finde underrepræsenteret indhold. F.eks. Er det kendt, at Pyramid er særlig god til at finde indhold fra den følgende liste.

 • UK-tv-serier, nyheder og film
 • Historie & videnskabsdokumentarer
 • Børns programmering
 • webcams
 • Sportsbegivenheder
 • Globale nyheder
 • musik

I mange tilfælde er det vanskeligt at finde disse typer indhold ved hjælp af andre tilføjelser, hvorfor Pyramid er blevet så populær.

Men på trods af denne popularitet er der nogle risici ved at bruge Pyramid, som andre Kodi-addons ikke bærer.

Den mest åbenlyse risiko skyldes det faktum, at de fleste eller muligvis alle websider Pyramidestreams fra ikke er licenseret til at levere de programmer, de stiller til rådighed. Pyramid leverer for det meste piratkopieret indhold, en ulovlig handling i mange lande.

Derudover er Pyramid et tredjeparts addon, der ikke er en del af det officielle Kodi-lager. Dette betyder, at det ikke har gennemgået den strenge kontrolproces, som officielle Kodi-tilføjelser skal gennemgå. Dette betyder, at Pyramid kan være mere sårbar overfor hacking sammenlignet med andre addons, der leverer lignende indhold.

Af disse grunde anbefaler vi ikke at bruge Pyramid Kodi-tilføjelsen. I stedet anbefaler vi at bruge de tilføjelser, der er anført nedenfor.

Alternativer til Pyramid-tilføjelsen.

Følgende tilføjelser giver mange af de samme typer indhold, som Pyramid laver, men kun fra kilder, der er licenseret af indehaverne af ophavsretten. Disse tilføjelser findes alle i det officielle Kodi-lager. 

BBC iPlayer

Pyramid Kodi addon: er Pyramid lovlig? Er det sikkert at installere?

Til britisk underholdning kan ingen tilføjelser konkurrere med BBC iPlayer. Uanset om du vil se populære shows som Doctor Who, Atlantis, Broadchurch eller live koncerter og BBC Earth-dokumentarer, har iPlayer det hele. Hvis det kan ses på BBC, kan det ses på iPlayer.

Hvis du bor i Storbritannien, koster en årlig licens til at se BBC-programmer 149 £. Det er stadig meget billigere end kabel-tv.

Spil videre

Pyramid Kodi addon: er Pyramid lovlig? Er det sikkert at installere?

PlayOn er en DVR-tjeneste, der giver dig mulighed for at optage online shows og film fra Hulu, Netflix, Amazon, HBO Now og mange andre streamingkanaler. For at bruge PlayOn skal du bruge et abonnement på en af ​​disse kanaler. Du har også brug for $ 30 / år for PlayOn selv.

PlayOn-tilføjelsen kan bruges til at afspille disse DVR-optagelser eller til at streame indhold direkte fra Netflix, HBO Now osv..

Evnen til at optage indhold er især nyttig ved tjenester som Netflix, hvis katalog ofte ændres. Hvis en bestemt film eller dokumentar næsten ikke længere er tilgængelig på en af ​​dine streamingtjenester, vil PlayOn ofte advare dig om dette faktum via e-mail, så du kan optage den, før den forlader kataloget.

For brugere, der er interesseret i indhold til børn, har Netflix, HBO Now og Amazon Prime Video alle omfattende samlinger. Og de har også masser af dokumentarer.

HANDLEVARSEL: Prøv Playon gratis i 7 dage

Vimeo

Pyramid Kodi addon: er Pyramid lovlig? Er det sikkert at installere?

Vimeo er en videodelingsservice, der ligner Youtube. Men i stedet for at vise annoncer, opkræver Vimeo virksomhederne et lille månedligt gebyr for at være vært for videoer på sin platform.

På grund af de ekstra omkostninger for producenterne har Vimeo en tendens til at tiltrække mere indhold af høj kvalitet sammenlignet med Youtube. Det har et bredt udvalg af dokumentarer, kortfilm, animation og musikvideoer.

Vimeo Kodi-tilføjelsen giver dig adgang til alt indholdet på webstedet. Og ikke kun er der ingen afgift for tjenesten, den er også kommerciel gratis.

Pyramid Kodi addon: Oversigt og beskyttelse af personlige oplysninger

Pyramid Kodi-tilføjelsen leverer meget indhold, især den slags, der har tendens til at være underrepræsenteret i andre tilføjelser. Der er ikke noget spørgsmål om det.

Det er dog især sårbart over for at blive omdannet til malware, fordi der ikke er nogen måde at vide, hvor man kan finde en autentisk kopi. Tidligere havde Tomb Raiders Build-gruppen en Facebook-side, som den brugte til at følge med fans af addon, men denne side er nu blevet slettet. Der er heller ikke længere noget officielt websted, hvor udviklerne kan findes.

I stedet for ser det ud til, at skaberne af addon er faldet ud af syne, mens addonet selv er flyttet fra et arkiv til et andet, der ligger i forskellige webadresser.

Mens Pyramid Kodi-tilføjelsen tillader en person at se masser af underholdende og nyttigt streamingindhold, er der bestemt bedre måder at opnå det samme formål.

Andre piratkopierede addons, der skal undgås:

 • Kodi-pagt
 • Kodi SALTS
 • Kodi SportsDevil
 • Kodi Bennu
 • Kodi Smoothstreams
 • Kodi Genesis Reborn
 • Kodi Goodfellas
 • Kodi Gurzil
 • Kodi UK Turk
 • Kodi Bob

Guider til at finde sikre og lovlige Kodi-tilføjelser og -bygninger:

 • Bedste Kodi builds
 • Kodi Live TV
 • Bedste Kodi-sportsudvidelser
 • Bedste Kodi-filmudvidelser
 • Bedste Kodi Bolywood addons
 • Sådan ser du NFL på Kodi
 • Hvordan man ser MLB på Kodi
 • Sådan ser du boksning på Kodi
 • Sådan ser du NHL på Kodi
 • Sådan ser du UFC på Kodi
 • Sådan ser du EPL på Kodi
 • Hvordan man ser anime på Kodi

At holde sig til officielle Kodi-tilføjelser og følge disse guider hjælper dig med at holde dig fri for addons, som kan kompromittere din sikkerhed eller resultere i juridiske problemer gennem adgang til piratkopieret indhold.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3