Planet MMA Kodi addon: Skal du installere det, er det sikkert?

Planet MMA Kodi addon


Leder du efter Planet MMA Kodi addon? Denne guide tager et kig på Planet MMA Kodi addon og dets alternativer.

Kodi er en gratis softwarepakke, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette et hjemmemediecenter. Det er open source, lydhør og bedst af alt, alsidig. Kodi kan installeres på flere af de mest almindeligt anvendte platforme, herunder Windows, Mac eller Linux pc'er, iPhone, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Firestick, Raspberry Pi eller endda et simpelt USB-flashdrev.

Et mediecenter er naturligvis ikke nyttigt uden noget indhold at spille. Kodi giver to måder at importere medier på. Den første er ved at finde alle video- eller lydfiler, du har på dit systems lager. Det andet er ved at installere yderligere plugins, også kaldet “addons.” Disse addons finder links til indhold, der er vært online og leverer dem til brugeren.  

En af disse tilføjelser hedder Planet MMA (tidligere kendt som UFC Finest). I denne artikel forklarer vi, hvad Planet MMA-tilføjelsen er, og hvordan det fungerer. Vi dækker også nogle af de sikkerheds- og privatlivspolitiske betænkeligheder, som alle officielle Kodi-tilføjelser deler og tredjepart.

Kodi har været på den modtagende ende af en masse negativ presse for nylig på trods af at være fuldstændig lovlig at bruge. Meget af dette stammer fra det faktum, at nogle tredjepartsudvidelser har givet adgang til ulicenseret copyright-indhold. Hvad der er lovligt på et sted, er muligvis ikke på et andet, og derfor er det bydende nødvendigt, at du undersøger lovene i dit land, før du forsøger at bruge Kodi til at streame indhold online.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse. Du ejer altid forskning, før du får adgang til Kodi-addon, stream eller repository.

Sådan bruges Kodi sikkert og privat

Mange Kodi-brugere bruger en VPN til at skjule illegitime streamingaktiviteter, men en VPN kan hjælpe brugere af legitime Kodi-addons på flere måder.

Hver Kodi-addon, hvad enten officielle eller tredjepart er sårbare over for angreb. Når den er kompromitteret, er der meget lidt, som en ondsindet tredjepart ikke kan gøre med dit system. De kunne aflytte al din kommunikation, stjæle dine online loginoplysninger eller endda installere yderligere malware på din computer i håb om at tvinge dig til at betale penge for dets fjernelse.

Hackere er ikke de eneste mennesker, der er interesseret i dine browservaner. Flere store internetudbydere har indrømmet eller er blevet fanget med vilje til at begrænse netværkshastigheden for deres betalende kunder. Dette gøres automatisk automatisk, når brugeren streamer video online og kan ske uanset hvor mange penge du betaler.

En VPN kan beskytte dig mod begge disse trusler ved at kryptere al trafik til og fra din computer. Enhver outsider, der kigger ind, ser kun en meningsløs streng krypteret trafik. Dette beskytter dig mod hackere, der bruger Man-in-the-Middle-angreb (MitM) -angreb, og da din internetudbyder ikke kan være sikker på, om du streamer eller ej, er det mindre tilbøjeligt til, at de automatisk smitter dine netværkshastigheder.

Vi anbefaler at bruge IPVanish. Det fungerer med hver Kodi-addon, vi nogensinde har testet, og giver en hurtig og stabil netværksforbindelse. Dette kan hjælpe med at reducere problemer med buffering og stamming og derved forbedre din seeroplevelse.

IPVanish værdsætter deres kunders privatliv meget, hvilket er grunden til, at de ikke fører nogen logfiler over deres brugers trafik eller gennemsigtighedshistorik. Du kan endda installere det på en Amazon Firestick for at forblive beskyttet, når du er væk fra hjemmet.

LÆSERHANDLING: Spar 60% på en IPVanish årsplan her.

Hvad er Kodi Planet MMA-tilføjelsen?

Planet MMA-menu

Planet MMA er et tredjeparts Kodi-plugin, der giver adgang til indhold, der vedrører blandet kampsport (MMA). Det er det, der er kendt som en linkskraber - en tilføjelse, der samler links til indhold fra flere kilder og præsenterer dem for brugeren for lettere adgang.

Det mest åbenlyse problem med denne tilføjelse er, at det giver adgang til ulicenseret indhold, især kampe per pay-per-view. Der er ingen måde at deaktivere illegitime kilder og ingen måde at logge ind på en officiel udbyder. Som sådan tilbyder denne tilføjelse intet til Kodi-brugere, der gerne vil se MMA legitimt.

For at se nogen af ​​de live begivenheder, skal du også installere og opdatere SportsDevil. Dette er en anden tredjeparts addon med et lignende fokus på uofficielle kilder. Hver addon, du installerer, øger risikoen for, at en af ​​dem bliver kapret, og da der er flere officielle måder at se live begivenheder på, er denne risiko helt unødvendig.

Selvom der er inkluderet en søgefunktion, ser det ikke ud til at fungere. Da listen over kæmpere kun indeholder otte poster, bliver brugerne tvunget til at gennemse efter kategori. Disse kategorier er meget uorganiserede, med meget af indholdet, der vises flere steder og i mapper, der hedder ting som "Tilfældig MMA." Dette bringer spørgsmålstegn ved pålideligheden af ​​hele addon: selvom Planet MMA bød på en måde at se indhold fra officielle kilder , kan det tage nogen tid at finde den titel, du leder efter.

Af ovennævnte grunde anbefaler vi ikke, at Kodi-brugere installerer eller streamer indhold med Planet MMA.

Alternativer til Planet MMA addon

De fleste tredjepartsudvidelser har mindst et lille udvalg af legitimt indhold, men Planet MMA tilbyder ingen. Dette gør det uegnet for folk, der ønsker at streame officielt licenseret indhold. Dette betyder ikke, at der ikke er nogen måde at se officielt licenseret sportsindhold på Kodi. Der er flere officielle alternativer, der ikke kun er sikrere og mere pålidelige, men også helt lovlige.

UFC Fight Pass

UFC Fight Pass Kodi addon

UFC Fight Pass er UFCs officielle abonnementstjeneste. Det koster £ 5,99 ($ ​​7,94) pr. Måned og giver adgang til mere end 10.000 on-demand kampe. Mens de eneste tilgængelige live-kampe er UFC Fight Pass Prelims og kampe fra mindre ligaer, tilføjes UFC-betalings-per-view-begivenheder 30 dage efter, at de udsendes uden ekstra omkostninger..

UFC Fight Pass-tilføjelsen blev oprettet af en udvikler ved navn Portse. Det kræver en gyldig UFC Fight Pass e-mail-adresse og adgangskode for at se det meste af dets indhold, selvom der er et meget lille udvalg af gratis videoer, som du kan se uden abonnement.

Mens du kan tilmelde dig UFC Fight Pass uden for USA, er noget af dets indhold regionelåst. Du kan omgå dette ved at oprette forbindelse til en af ​​din VPNs amerikanske servere.

UFC Fight Pass Kodi-tilføjelsen findes udelukkende i Portses depot.

Sportsnet nu

Sådan installeres Sportsnet Now på Kodi

Sportsnet Now er en abonnementstjeneste, der tilbyder adgang til live hockey, baseball, basketball, fodbold, wrestling og mere. Selvom det ikke primært ikke er fokuseret på MMA, er der et begrænset udvalg af UFC-indhold tilgængeligt, med muligheden for at betale mere for at se pay-per-view-kampe live.

Denne tilføjelse giver ikke meget i vejen for on-demand indhold. De eneste tilgængelige kampe er fra den foregående dag, hvorefter de fjernes. Som sådan er det mere fokuseret på mennesker, der ikke har et kabel-tv-abonnement end nogen, der ønsker at indhente.

Idet Sportsnet er en Canada-baseret tjeneste, kan noget indhold være utilgængeligt i dit land. Dette kan let omgås ved at forbinde din VPN til en canadisk server i det område af det team, du gerne vil se.

Sportsnet Now Kodi-tilføjelsen findes i det officielle Kodi-addon-lager.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Fox Sports Go er en abonnementstjeneste, der giver adgang til en lang række live og on-demand sportsbegivenheder, herunder UFC og boksematchups. Det er inkluderet uden ekstra omkostninger ved hvert Fox Sports-abonnement.

Mens der findes Fox Sports Go-apps til en række forskellige enheder, giver den uofficielle Kodi-tilføjelse dig mulighed for at udvide dette yderligere og se live sport på alt fra en mobiltelefon til en Raspberry Pi.

Fox Sports Go-tilføjelsen inkluderer ikke noget frit at se indhold og kræver, at du logger ind, før der vises videoer.

Fox er et USA-baseret netværk, og som sådan er det meste af dets indhold ikke tilgængeligt i andre lande. Som med de andre officielle sportsudvidelser er omgåelse af dette så simpelt som at forbinde din VPN til en amerikansk server.

Fox Sports Go Kodi-addon findes i det officielle Kodi-addon-lager.

Problemer med oversigt og privatliv

Planet MMA har et stort udvalg af indhold, men intet af det er officielt licenseret. Hvis alle så gratis-per-view-begivenheder gratis, ville de mennesker, der opretter dette indhold, ikke have noget incitament til at gøre det, så ved at bruge et addon som Planet MMA, kan du muligvis skade industrien som helhed.

Fordi det er et tredjeparts addon, er Planet MMA usandsynligt, at der er blevet oprettet med de samme strenge kvalitetssikringsprocesser og strenge testprocedurer, end en officiel addon ville have gjort. Som et resultat kan der være et større antal unpatchede sårbarheder, som en ondsindet tredjepart kan udnytte for at få adgang til dit system.

Vi har vist, at der er flere officielle tilføjelser, der tilbyder mere pålidelig adgang til det samme indhold, som Planet MMA gør, men med en langt lavere risiko. Der er heller ingen chance for, at deres indhold selv kan fjernes ved en ophavsretskrav, og ingen risiko for selv at blive falsk af lokale ophavsretlige love. Af disse grunde anbefaler vi Kodi-brugere, der leder efter MMA-indhold, bruger et af de legitime alternativer ovenfor i stedet for Planet MMA.

Se også: Sådan ser du UFC på Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 97 =