Planet MMA Kodi addon: Skal du installere det, er det trygt?

Planet MMA Kodi addon


Ser du etter Planet MMA Kodi addon? Denne guiden tar en titt på Planet MMA Kodi addon og dens alternativer.

Kodi er en gratis programvarepakke som lar deg raskt og enkelt sette opp et hjemmemediesenter. Det er åpen kildekode, responsiv og best av alt, allsidig. Kodi kan installeres på flere av de mest brukte plattformene, inkludert Windows, Mac eller Linux PCer, iPhone, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Firestick, Raspberry Pi eller til og med en enkel USB-flash-stasjon.

Et mediesenter er selvfølgelig ikke bruk uten innhold å spille. Kodi gir to måter å importere medier på. Den første er ved å finne alle video- eller lydfiler du har på systemets lagring. Det andre er ved å installere ekstra plugins, også kalt “addons.” Disse tilleggene finner koblinger til innhold som er vert online og leverer dem til brukeren.  

En av disse tilleggene heter Planet MMA (tidligere kjent som UFC Finest). I denne artikkelen skal vi forklare hva Planet MMA-tillegget er og hvordan det fungerer. Vi vil også dekke noen av sikkerhets- og personvernhensynene som alle offisielle Kodi-tilleggere deler.

Kodi har vært i god tid for mye negativ presse den siste tiden, til tross for at han var helt lovlig å bruke. Mye av dette stammer fra det faktum at noen tredjeparts tillegg har gitt tilgang til ulisensiert opphavsrettsbeskyttet innhold. Det som er lovlig på ett sted, er kanskje ikke på et annet sted, og av denne grunn er det viktig at du undersøker lovene i landet ditt før du prøver å bruke Kodi til å streame innhold online.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse. Har du alltid egen forskning før du får tilgang til Kodi-tillegg, strøm eller depot.

Slik bruker du Kodi trygt og privat

Mange Kodi-brukere bruker en VPN for å skjule illegitime streamingaktiviteter, men en VPN kan hjelpe brukere av legitime Kodi-addons på flere måter.

Hver Kodi-addon, enten offisiell eller tredjepart er sårbar for angrep. Når det er kompromittert, er det veldig lite som en ondsinnet tredjepart ikke kan gjøre med systemet ditt. De kan avskjære all kommunikasjonen din, stjele online påloggingsinformasjon eller til og med installere ytterligere skadelig programvare på datamaskinen din i håp om å tvinge deg til å betale penger for fjerning.

Hackere er ikke de eneste menneskene som er interessert i nettleservanene dine. Flere store Internett-leverandører har innrømmet eller har blitt fanget med vilje for å begrense nettverkshastigheten til sine betalende kunder. Dette gjøres automatisk automatisk når brukeren streamer video online og kan skje uavhengig av hvor mye penger du betaler.

En VPN kan beskytte deg mot begge disse truslene ved å kryptere all trafikk til og fra datamaskinen. Enhver utenforstående som ser inn vil bare se en meningsløs streng kryptert trafikk. Dette beskytter deg mot hackere som bruker Man-in-the-Middle-angrep (MitM) -angrep, og ettersom ISP-en ikke kan være sikker på om du streamer eller ikke, er det mindre sannsynlig at de automatisk smitter nettverkshastighetene dine.

Vi anbefaler å bruke IPVanish. Det fungerer med alle Kodi-tillegg vi noen gang har testet, og gir en rask og stabil nettverkstilkobling. Dette kan bidra til å redusere problemer med buffring og stamming, og dermed forbedre seeropplevelsen.

IPVanish verdsetter kundens personvern veldig høyt, og det er grunnen til at de ikke fører noen logger over brukerens trafikk eller nettleserhistorikk. Du kan til og med installere den på en Amazon Firestick for å forbli beskyttet når du er borte fra hjemmet.

LESERHANDLING: Spar 60% på en IPVanish årsplan her.

Hva er Kodi Planet MMA addon?

Planet MMA-menyen

Planet MMA er en tredjeparts Kodi-plugin som tilbyr tilgang til innhold relatert til blandet kampsport (MMA). Det er det som er kjent som en lenke skrape - en addon som samler koblinger til innhold fra flere kilder og presenterer dem for brukeren for enklere tilgang.

Det mest åpenbare problemet med dette tillegget er at det gir tilgang til ulisensiert innhold, særlig kamp-per-view-kamper. Det er ingen måte å deaktivere uekte kilder, og ingen måte å logge inn på en offisiell leverandør. Som sådan tilbyr dette tillegget ingenting til Kodi-brukere som ønsker å se MMA legitimt.

For å se noen av live-begivenhetene, må du også installere og oppdatere SportsDevil. Dette er en annen tredjeparts addon med et lignende fokus på uoffisielle kilder. Hver addon du installerer øker litt risikoen for at en av dem blir kapret, og siden det er flere offisielle måter å se live-begivenheter på, er denne risikoen helt unødvendig.

Selv om det er en søkefunksjon inkludert, ser det ikke ut til å fungere. Siden listen over jagerfly bare inneholder åtte oppføringer, blir brukerne tvunget til å bla gjennom kategori. Disse kategoriene er veldig uorganiserte, og mye av innholdet vises flere steder og i mapper som heter ting som "Tilfeldig MMA." , kan det ta litt tid å finne tittelen du leter etter.

Av grunnene ovenfor anbefaler vi ikke at Kodi-brukere installerer eller streamer innhold med Planet MMA.

Alternativer til Planet MMA addon

De fleste tredjeparts tillegg har minst et lite utvalg av legitimt innhold, men Planet MMA tilbyr ingen. Dette gjør det uegnet for folk som ønsker å streame offisielt lisensiert innhold. Dette betyr ikke at det ikke er noen måte å se offisielt lisensiert sportslig innhold på Kodi. Det er flere offisielle alternativer som ikke bare er tryggere og mer pålitelige, men også helt lovlige.

UFC Fight Pass

UFC Fight Pass Kodi addon

UFC Fight Pass er UFCs offisielle abonnementstjeneste. Det koster £ 5.99 ($ ​​7.94) per måned og gir tilgang til mer enn 10.000 kamper på forespørsel. Mens de eneste tilgjengelige kampene som er tilgjengelige er UFC Fight Pass Prelims og kjemper fra mindre ligaer, legges UFC-betaling per-visnings-arrangementer 30 dager etter at de har sendt uten ekstra kostnad.

UFC Fight Pass-tillegget ble opprettet av en utvikler ved navn Portse. Det krever en gyldig UFC Fight Pass e-postadresse og passord for å se det meste av innholdet, selv om det er et veldig lite utvalg av gratis videoer som du kan se uten abonnement.

Mens du kan registrere deg på UFC Fight Pass fra utenfor USA, er noe av innholdet region-låst. Du kan omgå dette ved å koble til en av VPNs amerikanske servere.

UFC Fight Pass Kodi-tillegget finner du utelukkende i Portses depot.

Sportsnet nå

Hvordan installere Sportsnet Now på Kodi

Sportsnet Now er en abonnementstjeneste som tilbyr tilgang til live hockey, baseball, basketball, fotball, bryting og mer. Selv om det ikke først og fremst er fokusert på MMA, er det et begrenset utvalg UFC-innhold tilgjengelig, med muligheten til å betale mer for å se kampene per betaling per visning live.

Dette tillegget gir ikke mye i veien for innhold på forespørsel. De eneste tilgjengelige kampene er fra dagen før, hvoretter de blir fjernet. Som sådan er det mer fokusert på mennesker som ikke har kabel-TV-abonnement enn noen som ønsker å hente.

Siden Sportsnet er en Canada-basert tjeneste, kan noe innhold være utilgjengelig i ditt land. Dette kan lett omgås ved å koble VPN til en kanadisk server i regionen av teamet du vil se.

Sportsnet Now Kodi-tillegget finner du i det offisielle Kodi-tillegget.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Fox Sports Go er en abonnementstjeneste som tilbyr tilgang til et bredt spekter av live og on-demand sportsbegivenheter inkludert UFC og boksematchups. Det er inkludert uten ekstra kostnad for hvert Fox Sports-abonnement.

Mens det finnes Fox Sports Go-apper for en rekke forskjellige enheter, lar den uoffisielle Kodi-addon deg utvide dette ytterligere og se live sport på alt fra en mobiltelefon til en Raspberry Pi.

Fox Sports Go-tillegget inkluderer ikke noe gratis å se-innhold og krever at du logger deg på før noen videoer vises.

Fox er et USA-basert nettverk, og som sådan er mesteparten av innholdet ikke tilgjengelig i andre land. Som med de andre offisielle sportstilleggene, er det like enkelt å omgå dette som å koble VPN til en amerikansk server.

Fox Sports Go Kodi addon finnes i det offisielle Kodi addon depotet.

Oversikt og personvernhensyn

Planet MMA har et stort utvalg av innhold, men ingenting av det er offisielt lisensiert. Hvis alle så gratis-per-view-hendelser gratis, ville menneskene som lager dette innholdet ikke ha noe insentiv til å gjøre det, så ved å bruke et tillegg som Planet MMA, kan det hende du skader bransjen som helhet.

Fordi det er et tredjeparts addon, er det usannsynlig at Planet MMA har blitt opprettet med de samme strenge kvalitetssikringsprosessene og strenge testprosedyrer enn en offisiell addon ville ha gjort. Som et resultat kan det være et større antall useprede sårbarheter som en ondsinnet tredjepart kan utnytte for å få tilgang til systemet ditt.

Vi har vist at det er flere offisielle tillegg som tilbyr mer pålitelig tilgang til det samme innholdet som Planet MMA gjør, men med en langt lavere risiko. Det er heller ingen sjanse for at innholdet deres kan bli fjernet av et opphavsrettskrav, og ingen risiko for å falske lokale opphavsrettslover. Av disse grunner anbefaler vi Kodi-brukere som leter etter MMA-innhold, bruker et av de legitime alternativene ovenfor i stedet for Planet MMA.

Se også: Hvordan se UFC på Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 19