Pelisalacarta Kodi -lisäosa: onko se laillista? Onko sen käyttö turvallista?

Oletko kiinnostunut Pelisalacarta Kodi -lisäosasta? Tässä artikkelissa tutkitaan, mikä Pelisalacarta on, miten se toimii ja onko se sinulle hyvä valinta. Tarkastellaan myös sitä, onko sen käyttö laillista ja onko parempia vaihtoehtoja.


Pelisalacarta Kodi -osoite

Kodi on ohjelmisto, jonka avulla oman kodin mediakeskuksen perustaminen on erittäin helppoa. Yksi Kodin suurimmista eduista on sen siirrettävyys. sen voi asentaa suosituimpiin käyttöympäristöihin, kuten PC, Apple TV, Roku ja iPhone.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Pelisalacarta Kodi -lisäosaa. Otamme sen sisältökirjasto, toiminnallisuuden ja helppokäyttöisyyden huomioon ennen yleisarviointia. Tämä artikkeli valaisee myös tietosuojariskejä, jotka kaikki Kodi-lisäosat jakavat riippumatta siitä ovatko ne virallisia vai kolmansia osapuolia.

Kodi on täysin laillinen käyttää, mutta on saavuttanut heikon maineen lisäysten takia, jotka tarjoavat lisensoimatonta sisältöä. Kannustamme lukijamme käyttämään virallisia lisäosia ja etsimään oikein lisensoitua sisältöä. Tämä ei vain vähennä juridisten kysymysten riskiä, ​​vaan antaa sinulle mahdollisuuden tukea organisaatioita, jotka tekevät tämän sisällön mahdolliseksi.  

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Tärkeää: Käytä aina VPN: ää Kodin kanssa

Jotkut ihmiset käyttävät virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN) piilottaakseen epävirallisen suoratoiston Internet-palveluntarjoajaltaan. Vastuullisena käytettynä VPN: t voivat kuitenkin hyötyä lainkuuliaisista Kodi-käyttäjistä monin tavoin.

VPN-verkot toimivat salaamalla verkkoliikennettä tekemällä siitä lukemattoman ulkopuolisille tarkkailijoille. Tähän sisältyy kuka tahansa, joka yrittää käyttää keskiaikaista hyökkäystä, mutta myös Internet-palveluntarjoajaasi. Tämä on erityisen arvokasta, koska Internet-palveluntarjoajat saavat myydä käyttäjiensä selaustapoja ja kuristaa verkkoyhteyksiään.

Kaikki VPN: t eivät kuitenkaan ole samanarvoisia, ja oikean valitseminen on välttämätöntä. Jotkut tarjoavat paljon hitaamman selaamisenopeuden kuin odotit, kun taas toiset pitävät yksityiskohtaisia ​​lokit aktiviteeteistasi. Tämä tarkoittaa, että todellisuudessa olisit vähemmän tuntematon kuin luulit.

Suosittelemme IPVanishin käyttöä. Toisin kuin useimmat VPN-palveluntarjoajat, IPVanish ylläpitää omaa palvelininfrastruktuuriaan, jolloin ne voivat tarjota nopeampia ja yhdenmukaisempia yhteyksiä. IPVanish on myös yksi helpoimmista VPN-asennuksista mobiiliympäristöihin, kuten Android tai Amazon Fire Stick. Se ei ole myöskään loki-VPN, joten yksityisyytesi on hyvissä käsissä.

LUKIJALIIKKE: säästää jopa 60% IPVanish-suunnitelmiin täällä.

Mikä on Pelisalacarta-lisäosa?

Pelisalacarta Kodi -lisämenu

Pelisalacarta on kolmannen osapuolen espanjankielinen Kodi-lisäosa, joka kaappaa useita verkkosivustoja ja ryhmittelee niiden sisällön yhteen paikkaan. Valitettavasti Pelisalacarta ei tarjoa virallisia sisältölähteitä. Testissämme emme löytäneet julkisesti saatavilla olevia elokuvia edes silloin, kun heidän espanjalaisia ​​nimikkeitä käytettiin. Tämän seurauksena Pelisalacarta ei tarjoa mitään Kodi-käyttäjille, jotka etsivät oikein lisensoitua sisältöä. Jotkut käyttäjät voivat rikkoa tekijänoikeuslakeja.

Tässä lisäosassa on muutama outo asia. Ensinnäkin sen pääsivu on englanniksi, kun taas loppuosa on espanjaksi. Lisäksi lisäosan asetukset ovat sekoitettu näitä kahta kieltä. Tämä on pieni valitus, mutta se herättää mielenkiintoisia kysymyksiä Pelisalakartan suunnittelusta. Se näyttää olevan suunnattu vain kaksikielisille käyttäjille, joten vain yhdellä kielellä puhuvat käyttäjät voivat joutua etsimään tiettyjä sanoja muuttaaksesi vaihtoehtoja.

Pelisalakartalla on myös mahdollisuus ladata tiedostoja vertaisverkoista (P2P). Tämä on ominaisuus, jota ei yleensä käytetä perinteisissä linkkien kaappauslisäyksissä, ja se vain yhdistää sen riskin, että kolmannen osapuolen lisäosan asentaminen aiheuttaa. Jotta tätä ominaisuutta voitaisiin käyttää, Kodi-käyttäjien on sallittava ulkoisten laitteiden pääsy tietokoneelleen, mikä tarkoittaa heidän kauppaaan turvallisuutta mukavuuden vuoksi.

Emme suosittele Kodin käyttäjiä asentamaan Pelisalacarta-lisäosaa tai käyttämään sitä suoratoistoon.

Pelisalacarta voi olla kolmannen osapuolen lisäosa, jota emme suosittele, mutta se ei edusta kaikkia epävirallisia lisäyksiä. Monet kolmansien osapuolien Kodi-lisäosakehittäjät tuovat lisäarvoa yhteisölle kehittyneiden ja ainutlaatuisten lisäosien avulla. Jotkut lisäosakehittäjät ovat tietoisesti käyttäneet lisäosaansa haitallisiin tarkoituksiin, kun taas toiset ovat jopa valinneet lisäosia omiin tarkoituksiin. Suosittelemme luottamista virallisiin Kodi-lisäosiin ja lisälähteisiin.

Paras Pelisalacarta-vaihtoehto: PlayOn-selain

Vaikka Pelisalacarta-lisäosa tarjoaa kunnollisen kokoisen mediakirjaston, se ei käytä virallisia lähteitä. Yllättäen ei ole, että monet espanjankieliset Kodi-lisäosat ovat, ja vielä harvemmalla näistä on oikeat lisenssit. On kuitenkin useita virallisia lisäosia, joilla on espanjan kieli, ja olemme käsittäneet parhaan näistä alla.

PlayOn-selain

Playon Kodi -lisäosa

PlayOn on palvelu, jonka avulla voit yhdistää streaming-tilauksesi ja seurata niiden kaikkia sisältöjä yhdessä paikassa. Syy, jonka vuoksi suosittelemme sitä täällä, on se, että se tarjoaa ainoan tavan katsella Netflix- ja Amazon Prime Video -sovelluksia asentamatta kolmannen osapuolen lisäosaa. Molemmilla palveluilla on laaja valikoima espanjalaista sisältöä, ja ne tukevat englanninkielisten nimien espanjalaisia ​​tekstityksiä.

PlayOn-selainta voi käyttää teknisesti vapaasti, mutta tämäntyyppinen jäsenyys antaa sinun katsoa sisältöä vain kourallisista lähteistä. Maksetut jäsenyydet, jotka maksavat 2,50 dollaria kuukaudessa, avaa mahdollisuus lisätä lisälähteitä, tallentaa sisältöä paikalliseen tallennustilaan ja ohittaa mainokset. Yhdistettynä VPN: ään PlayOn-selain antaa sinun jopa katsella Netflixin espanjankielisiä versioita missä tahansa oletkin maailmassa.

PlayOn-selain löytyy Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta.

Aiheeseen liittyviä: Kuinka katsella Netflix Espanaa ulkomailla ilman VPN: tä

Lisävaihtoehtoja Pelisalakartalle

Haluatko laajentaa espanjalaisen sisällön valikoimaa? Seuraavat lisäykset ovat myös erinomaisia ​​vaihtoehtoja Pelisalacarta Kodi -lisään.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi -lisäosa

FilmOn on verkkopalvelu, jonka avulla sen käyttäjät voivat katsella suoraa TV-suoratoistoa ympäri maailmaa. Tähän sisältyy luonnollisesti Latino-maat, ja itse asiassa FilmOnilla on yksi suurimmista esittelemästä espanjalaisesta televisiosta, jonka olemme nähneet. Saatavana on kaksi FilmOn-lisäosaa, FilmOn.TV, joka palvelee enemmän maksettuja FilmOn-jäseniä, ja FilmOn Simple, joka yhdistää kaikki ilmaiset kanavat ja poistaa kokoonpanoasetukset.

FilmOn Simple -liittymä on kokonaan englanninkielinen, mutta etsimäsi on helppo löytää, koska siellä on yksi valikko, jossa kanavat on jaettu alkuperämaan ja tyylin mukaan. On syytä huomata, että FilmOn Simple tarjoaa vain vakiomääritysvirtoja. Tämä ei ole suuri ongelma, mutta jos se häiritsee sinua, voit avata HD-streamit (ja lisäkanavat) kirjautumalla FilmOn-maksulliseen jäsenyyteen.

FilmOn Simple Kodi -lisäosa löytyy SuperRepo- ja TVAddons-arkistoista.

Crunchyroll

Virallinen Crunchyroll Kodi -lisäosa

Pelisalakartalla on koko animeille omistettu luokka, mutta videot ovat yleensä heikkolaatuisia, eikä ole mitään keinoa seurata näkemiäsi ohjelmia. Crunchyroll-lisäosa ei vain tarjoa HD-anime-suoratoistoja seuraavana päivänä Japanissa ilmestymisen jälkeen, mutta antaa käyttäjille myös mahdollisuuden katsella katseluhistoriaansa, jatkaa osoituksia, missä he lopettivat, ja jonottaa videoita myöhempää katselua varten.

Sinun on kirjauduttava Crunchyroll-tilille käyttääksesi tätä lisäosaa, mutta ilmaista sisältöä on laaja valikoima. Voit jopa merkitä premium-nimikkeet mukautetulla tunnisteella erottaaksesi ne helpommin.

Crunchyroll jopa ylittää Pelisalacarta-kielen tuen, koska se tarjoaa sekä latinalaisamerikkalaisia ​​että eurooppalaisia ​​espanjalaisia ​​tekstityksiä suurimmalle osalle ohjelmistonsa. Mikä vielä parempaa, Crunchyroll on täysin laillinen ja sen käyttäminen auttaa anime-alan tukemista.

Jos haluat asettaa tekstityksen espanjaksi, napsauta hiiren kakkospainikkeella Crunchyroll-lisäosaa ja valitse asetukset. Alla yleinen -välilehti, napsauta Tekstityskieli vaihtoehto ja valitse jompikumpi Español (LATAM) tai Español (Espana) kieliasetus.

Crunchyroll-lisäosa löytyy Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta.

Snagfilms

SnagFilms Kodi -lisäosa

Snagfilms on palvelu, joka tarjoaa satoja ilmaiseksi katseltavia elokuvia ja TV-ohjelmia. Vaikka suurin osa näistä elokuvista on englantia, on pieni valikoima latinon ja espanjan kielen elokuvia. Lisäksi nimikkeet ovat riittävän tunnettuja, jotta tekstitystiedostot ovat saatavilla, mikä avaa suurimman osan sisällöstä laajemmalle yleisölle.

Snagfilms-sisältö on ryhmitelty tyylilajeittain ja on yleensä hyvin organisoitu. Täysin HD-tukea ei ole, mutta suurin osa videoista on saatavana 720p-muodossa, muutamalla standardimäärityspoikkeuksella. Koska tällä lisäosalla ei ole mukautusvaihtoehtoja, sen käyttö on erittäin helppoa. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että sisältöä ei voida suodattaa kielen perusteella. Koska Snagfilms on ilmainen käyttää ja sitä yleensä tukevat mainokset (joita ei ole Kodi-lisäosassa), palvelu ei investoi moniin lisäominaisuuksiin, kuten kielen käännös.

Snagfilms-lisäosa löytyy virallisesta Kodi-lisäosien arkistosta.

johtopäätös

Pelisalacarta ei tarjoa mitään Kodi-käyttäjille, jotka etsivät virallisia sisältölähteitä. Kodilla on silti paljon tarjottavaa espanjalaisille ja latinoille. Yllä suosittelemasi lisäykset sisältävät vähemmän riskejä kuin Pelisalacarta ja tarjoavat paremman, luotettavamman katselukokemuksen, joten ei ole mitään menetettävää antamalla heille laukaus.

Onko sinulla ongelmia lisäosan asentamisessa tai Kodin suorittamisessa? Älä huoli, meillä on opas yleisimpien Kodi-ongelmien vianetsintään ja ratkaisemiseen. Jos etsit jotain hiukan edistyneempää, meillä on myös artikkeli, joka selittää kuinka integroida Trakt Kodi -sovellukseen katseluhistorian automaattiseksi tallentamiseksi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 13