Pelisalacarta Kodi addon: er det lovlig? Er det trygt å bruke?

Er du interessert i Pelisalacarta Kodi addon? I denne artikkelen skal vi utforske hva Pelisalacarta er, hvordan det fungerer og om det er et godt valg for deg. Vi skal også se på om det er lovlig å bruke og om det er bedre alternativer.


Pelisalacarta Kodi addon

Kodi er programvare som gjør det veldig enkelt å sette opp ditt eget mediasenter. En av Kodis største fordeler er portabiliteten. den kan installeres på noen av de mest populære plattformene, inkludert PC, Apple TV, Roku og iPhone.

I denne artikkelen skal vi undersøke Pelisalacarta Kodi-tillegget. Vi tar hensyn til innholdsbiblioteket, funksjonaliteten og brukervennligheten før vi gir en samlet evaluering. Denne artikkelen vil også kaste lys over personvernsrisikoen som alle Kodi-tilføyere deler om de er offisiell eller tredjepart..

Kodi er helt lovlig å bruke, men har fått et dårlig rykte på grunn av addons som tilbyr ulisensiert innhold. Vi oppfordrer leserne våre til å bruke offisielle tillegg og søke riktig lisensiert innhold. Dette reduserer ikke bare risikoen for juridiske problemer, men lar deg også støtte organisasjonene som gjør dette innholdet mulig i utgangspunktet.  

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Viktig: Bruk alltid en VPN med Kodi

Noen mennesker bruker et virtuelt privat nettverk (VPN) for å skjule uoffisiell streaming fra internettleverandøren (ISP). VPN-er, når de brukes på en ansvarlig måte, kan imidlertid faktisk være lovlydige Kodi-brukere på mange måter.

VPN-er fungerer ved å kryptere nettverkstrafikken din, noe som gjør den uleselig av utenforstående observatører. Dette inkluderer alle som prøver å bruke et Man-in-the-Middle-angrep, men også din ISP. Dette er spesielt verdifullt fordi ISP-er har lov til å selge brukerens surfevaner og tråkke nettverkstilkoblingene sine.

Imidlertid er ikke alle VPN-er like, og det er viktig å velge riktig. Noen tilbyr langt lavere surfehastigheter enn du hadde forventet, mens andre fører detaljerte logger om aktivitetene dine. Dette betyr at du i virkeligheten ville være langt mindre anonym enn du trodde.

Vi anbefaler å bruke IPVanish. I motsetning til de fleste VPN-leverandører, opprettholder IPVanish sin egen serverinfrastruktur, slik at de kan tilby raskere og mer konsistente forbindelser. IPVanish er også en av de enkleste VPN-ene å installere på mobile plattformer som Android eller Amazon Fire Stick. Det er også ingen logger-VPN, slik at personvernet ditt er i gode hender.

LESERHANDLING: spar opptil 60% på en IPVanish-plan her.

Hva er Pelisalacarta addon?

Pelisalacarta Kodi menyen

Pelisalacarta er en tredjeparts, spansk språklig Kodi addon som skraper forskjellige nettsteder og grupperer innholdet deres ett sted. Dessverre tilbyr Pelisalacarta ingen offisielle innholdskilder. I testen vår klarte vi ikke å finne noen filmer fra offentlig eiendom, selv når deres spanske titler ble brukt. Som et resultat tilbyr Pelisalacarta ikke noe til Kodi-brukere som leter etter riktig lisensiert innhold. Noen brukere kan finne seg i å bryte lovene om opphavsrett.

Det er et par rare ting med dette tillegget. Den første er at hovedsiden er på engelsk, mens resten er på spansk. I tillegg er tilleggets innstillinger i en blanding av de to språkene. Dette er en liten klage, men det reiser noen interessante spørsmål om Pelisalacartas design. Det ser ut til å være rettet bare mot tospråklige brukere, så brukere som snakker bare ett språk kan finne seg i å måtte slå opp visse ord bare for å endre alternativene.

Pelisalacarta har også muligheten til å laste ned filer fra peer-to-peer (P2P) nettverk. Dette er en funksjon som vanligvis ikke er i tradisjonelle koblingsskrapende tillegg, og som bare gir risikoen for å installere et tredjeparts addon. For å bruke denne funksjonen, må Kodi-brukere la eksterne enheter få tilgang til datamaskinen sin, noe som betyr at de handler om sikkerhet for enkelhets skyld.

Vi anbefaler ikke Kodi-brukere å installere Pelisalacarta-tillegget eller bruke det for streaming.

Pelisalacarta kan være et tredjeparts addon som vi ikke anbefaler, men det er ikke representativt for alle uoffisielle tillegg. Mange tredjeparts Kodi addon-utviklere tilfører verdi til fellesskapet gjennom velutviklede og unike addons. Imidlertid har noen addon-utviklere bevisst brukt addonene sine til ondsinnede formål, mens andre til og med har kooperert addons til sine egne formål. Vi anbefaler å stole på offisielle Kodi-tillegg og addon-kilder.

Beste Pelisalacarta-alternativet: PlayOn Browser

Selv om Pelisalacarta-tillegget tilbyr et mediebibliotek med anstendig størrelse, bruker den ikke offisielle kilder. Overraskende er det ikke så mange spanskspråklige Kodi-tillegg, og enda færre av disse er lisensiert på riktig måte. Imidlertid er det flere offisielle tillegg som har en spansk språkinnstilling, og vi har dekket det beste av disse nedenfor.

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

PlayOn er en tjeneste som lar deg koble til streamingabonnementskontoer og se alt innholdet deres på ett sted. Årsaken til at vi har anbefalt det her er fordi det gir den eneste måten å se Netflix og Amazon Prime Video uten å installere et tredjeparts addon. Begge disse tjenestene har store utvalg av spansk innhold og støtter spanske undertekster på sine engelske titler.

PlayOn Browser er teknisk gratis å bruke, men denne typen medlemskap lar deg bare se innhold fra en håndfull kilder. Betalte medlemskap som koster $ 2,50 i måneden, låser opp muligheten til å legge til flere kilder, registrere innhold til lokal lagring og hoppe over annonser. Når du kombinerer med en VPN, lar PlayOn Browser deg til og med se den spanske versjonen av Netflix uansett hvor du er i verden.

PlayOn-nettleseren finner du i det offisielle Kodi-addon-depotet.

Relatert: Hvordan se Netflix Espana i utlandet uten VPN

Ytterligere alternativer til Pelisalacarta

Ønsker du å utvide spekteret av spansk innhold? Følgende tillegg er også gode alternativer til Pelisalacarta Kodi addon.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn er en online tjeneste som gjør det mulig for sine brukere å se direktesendt TV-strømmer fra hele verden. Naturligvis inkluderer dette Latino-land, og faktisk har FilmOn en av de største samlingene av spansk TV som vi har sett. Det er to FilmOn-tillegg som er tilgjengelige, FilmOn.TV, som henvender seg mer til betalte FilmOn-medlemmer, og FilmOn Simple, som samler alle gratiskanaler og fjerner konfigurasjonsalternativene.

FilmOn Simple-grensesnittet er helt på engelsk, men det er enkelt å finne det du leter etter, siden det er en enkelt meny med kanaler fordelt på opprinnelsesland og sjanger. Det er verdt å merke seg at FilmOn Simple bare tilbyr standard definisjonsstrømmer. Dette er ikke et stort problem, men hvis det plager deg, kan du låse opp HD-strømmer (og ekstra kanaler) ved å registrere deg for et FilmOn betalt medlemskap.

FilmOn Simple Kodi-tillegget finner du i SuperRepo og TVAddons depotene.

Crunchyroll

Offisiell Crunchyroll Kodi addon

Pelisalacarta har en hel kategori dedikert til anime, men videoene er generelt av lav kvalitet og det er ingen måte å holde oversikt over showene du har sett. Crunchyroll-tillegget tilbyr ikke bare HD-anime-strømmer dagen etter at de har sendt ut i Japan, men gir også brukerne muligheten til å se klokkehistorikken sin, fortsette showene der de slapp og stille i køvideoer for senere visning.

Du må registrere deg på en Crunchyroll-konto for å kunne bruke dette tillegget, men det er et sterkt utvalg av gratis innhold. Du kan til og med merke premium-titlene med en tilpasset tagg for å skille dem lettere.

Crunchyroll overgår til og med bedre enn Pelisalacarta når det gjelder språkstøtte siden det tilbyr både latinamerikansk og europeisk spansk undertittel for de fleste av showene. Enda bedre er Crunchyroll fullstendig lovlig, og å bruke det hjelper med å støtte animeindustrien.

For å sette undertekster til spansk, høyreklikk Crunchyroll-tillegget og velg innstillinger. Under Generell , klikk på Undertekstspråk og velg enten Español (LATAM) eller Español (Espana) språk innstillinger.

Crunchyroll-tillegget finnes i det offisielle Kodi-addon-depotet.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms er en tjeneste som tilbyr hundrevis av gratis-å-se-filmer og TV-serier. Mens de fleste av disse er på engelsk, er det et lite utvalg av latino- og spanskspråklige filmer. Videre er titlene velkjente nok til å ha undertittelfiler tilgjengelig, noe som åpner det meste av innholdet for et bredere publikum.

Snagfilms 'innhold er gruppert etter sjanger og er generelt godt organisert. Det er ingen full HD-støtte, men de fleste videoene er tilgjengelige på 720p, med noen få unntak fra standard definisjon. Fordi dette tillegget ikke har noen tilpasningsalternativer, er det veldig enkelt å bruke. Dette betyr imidlertid at det ikke er noen måte å filtrere innhold etter språk. Siden Snagfilms er gratis å bruke og vanligvis støttes av annonser (som ikke er til stede i Kodi-tillegget), investerer ikke tjenesten i mange tilleggsfunksjoner som språkoversettelse.

Snagfilms-tillegget finner du i det offisielle Kodi-addons-depotet.

Konklusjon

Pelisalacarta tilbyr ingenting til Kodi-brukere som leter etter offisielle kilder til innhold. Når det er sagt, har Kodi fremdeles mye å tilby spanske og latino-brukere. Tilleggene vi har anbefalt ovenfor har færre risikoer enn Pelisalacarta og gir en bedre og mer pålitelig seeropplevelse, så det er ingenting å tape ved å gi dem et skudd.

Har du problemer med å installere et tillegg eller få Kodi til å kjøre? Ikke bekymre deg, vi har en guide til feilsøking og løsning av de vanligste Kodi-problemene. Hvis du leter etter noe litt mer avansert, har vi også en artikkel som forklarer hvordan du kan integrere Trakt med Kodi for automatisk å registrere klokkehistorikken din.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1