Paras WWE Kodi -lisäosa, joka todella toimii

WWE YouTube Kodi -lisäosassaJos olet paini-fani, joka etsii WWE Kodi -lisäosia, voi olla vaikea löytää toimivia. Monissa suosituissa lisäosissa oli piraattisia linkkejä, jotka suljettiin oikeudenkäynneillä. Toiset lähtevät laillisista lähteistä, mutta tuottavat vain virheviestejä. Joten mihin paini-fani voi mennä katsomaan WWE: tä Kodin läpi?


Tässä artikkelissa luetellaan Kodi-käyttäjien parhaat lisäosat WWE: n katseluun. Siinä luetellaan myös muutama WWE-lisäosa, joka mielestämme on vaarallista ja joka on parasta jättää yksin.

Mikä on Kodi?

Kodi on ilmainen, ladattava mediasoitin Kodi-säätiöltä. Sen avulla käyttäjät voivat katsella televisio-ohjelmia ja elokuvia verkossa PC-, Mac-, Android- tai iOS-puhelimella, Amazon Fire Stick -laitteilla tai Apple TV: n suoratoistolaatikoilla. Kodi syytetään toisinaan käyttämisestä online-piratismissa. Kodille on kuitenkin monia laillisia lisäosia, mukaan lukien tässä artikkelissa suositellut WWE-asetukset.

Miksi VPN: ää tulisi aina käyttää Kodin kanssa

Aina kun suoratoistat videota, sinun tulisi käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN) suojaamaan yksityisyyttäsi ja turvallisuutta. Jos et käytä VPN-verkkoa, Internet-palveluntarjoajasi voi helposti selvittää, mistä sivustoista suoratoistat. Tämä voi johtaa Internet-nopeuden hidastumiseen, jos sivuston mielestä sivusto käyttää liian paljon kaistanleveyttä. Videoiden suoratoistopalvelut voivat myös estää sinua sisällöstä sijaintisi perusteella, ja hakkerit voivat varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi keskellä tapahtuvien hyökkäysten kautta, jos niitä ei ole salattu.

VPN auttaa estämään kaikkia näitä ongelmia salaamalla tietosi ja piilottamalla maantieteellisen sijaintisi muuttamalla IP-osoitettasi. Tällä tavalla Internet-palveluntarjoajasi ei tiedä mistä sivustoista suoratoistat, streaming-sivustot eivät tiedä missä olet, ja hakkerit todennäköisemmin tietävät mitään.

Valitettavasti kaikki VPN: t eivät ole tehokkaita. Jotkut pitävät kirjaa asiakkaiden toiminnasta, mikä johtaa enemmän varastettavissa oleviin tietoihin. Toisilla ei ole palvelimia tarpeeksi maissa, mikä vaikeuttaa pääsyä geoblokeroituun sisältöön. Suurimmalla osalla ei ole natiivisovelluksia suosituille laitteille, kuten Amazon Fire Stick.

Suosittelemme IPVanishia Kodi-käyttäjille. Se ei pidä lokkeja, sillä on palvelimia yli 60 maassa, ja sillä on alkuperäinen sovellus Amazon Fire TV: lle ja Fire Stickille.

LUKIJALIIKKE: Säästä jopa 60% IPVanish-suunnitelmissa täällä

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Parhaat WWE Kodi -lisäosat

Kaikki seuraavat lisäosat ovat kaikki testattu ja todettu toimiviksi 19. joulukuuta 2017 alkaen. Ne tulevat lisensoiduista lähteistä, jolloin ne tarjoavat loistavan kuvan ja äänen käytännössä ilman kuolleita linkkejä. Ne ovat myös yksityisyyden kannalta vähemmän riskialttiita verrattuna lisensseihin, jotka tarjoavat lisensoimattomia virtoja. Mielestämme mikä tahansa näistä lisäyksistä olisi loistava lisä WWE-fani-kokoelmaan.

WWE YouTube

WWE YouTube Kodi -lisäosassa

WWE YouTube Kodi -lisäosa lähettää sisältöä WWE: n viralliselta YouTube-kanavalta. Tämä on hienoa löytää uusimpia WWE-uutisia, haastatteluita painostajien kanssa ja muuta bonussisältöä, jota ei löydy säännöllisistä WWE-lähetyksistä. Voit hankkia saman sisällön käyttämällä alla mainittua tavanomaista YouTube-lisäosaa, mutta lisäosan valikon vaihtoehdot eivät ole yhtä käteviä pääsyä viralliseen WWE-sisältöön. Joten WWE-YouTube-lisäosa on mukava saada, vaikka sinulla olisi jo YouTube-lisäosa.

WWE YouTube -lisäosa löytyy SuperRepon arkistosta. Sitä ei pidä sekoittaa toiseen lisäosaan nimeltä ”WWE YouTube”, joka on myös SuperRepossa, mutta ei toimi.

KATSO MYÖS: Kuinka asentaa SuperRepo

YouTube

YouTube Kodi -lisäosa

Kuten aiemmin todettiin, YouTube Kodi -lisäosan avulla voit käyttää sisältöä WWE: n viralliselta YouTube-sivulta, mutta vähemmän kätevällä valikkotoiminnolla. YouTube-päälisäosan avulla voit silti katsella sisältöä myös muilta kanavilta, kuten WrestleTalk TV: n podcastit, Aaron Rift (NoDQ.com) ja noahmania. Jos pidät WWE: stä, nämä podcastit voivat olla erittäin viihdyttäviä. Tämän vuoksi YouTube Kodi -lisäosa on erinomainen valinta paini-faneille.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Kuinka asentaa YouTube Kodi -lisäosa

USTVNow

USTVNow Kodi -lisäosa

Bonussisällön ja podcastien katselu ei tietenkään ole kovin tyydyttävää, jos et todellakaan näe joitain otteluita. USTVNow voi olla tässä hyödyllinen. USTVNow on online-tv-palvelu ulkomailla sijaitsevien Yhdysvaltain armeijan jäsenten ja amerikkalaisten ulkomaalaispaikoille. Mutta kuka tahansa voi ilmoittautua, vaikka asut Yhdysvalloissa tai et ole lainkaan sidoksissa Yhdysvaltoihin..

Monet Kodi-käyttäjät rakastavat USTVNow: ta, koska se tarjoaa heille ilmaiseksi seuraavat verkkokanavat: ABC, CBS, Fox, CW, PBS ja My9. Tämän artikkelin lukijoita kiinnostaa todennäköisesti se, että se myös harjoittaa USA-verkkoa osana 24-kanavaista pakettia, joka maksaa 19,99 dollaria. Tämä on huomattavasti halvempaa kuin PS Vue tai DIRECTV NYT. Yhdysvallat on ainoa kanava, joka kuljettaa Maanantai-ilta raaka ja Smackdown: Live, joten pääsy siihen on WWE-faneille välttämätöntä.

Paini faneille USTVNow: n ainoa suuri haitta on, että siinä ei ole E: tä! Verkko, joten et voi käyttää sitä katsomaan Divas yhteensä tai Yhteensä Bellas. Jos olet suuri näiden ohjelmien fani, sinun kannattaa käyttää yhtä alla olevista muista lisäyksistä USTVNow: n sijasta.

Lue lisää: Kuinka asentaa USTVNow for Kodi

PS Vue

PS Vue Kodi -lisäosa

PS Vue on huippuluokan TV-palvelu. Se sisältää 47 kanavan paketin hintaan 39,99 dollaria, joka sisältää sekä USA: n että E: n! Verkkoon. Tämä on huomattavasti kalliimpaa kuin USTVNow, joten sinun on päätettävä, kannattaako ylimääräistä rahaa nähdäksesi Divas yhteensä, Yhteensä Bellas, ja kaiken sen tarjoaman ei-paini-sisällön.

Yksi PS Vue -piirto-ominaisuus, joka tulisi pitää mielessä, on, että sen avulla voit lisätä esityksiä suosikkiohjelmasi luetteloon ja saada ne tallentamaan automaattisesti puolestasi ja tallentamaan pilveen. Tämä on hyödyllistä, jos aikataulusi ei salli sinun katsella Raaka tai Smackdown kun se ilmaantuu.

PS Vue Kodi -lisäosa on virallisessa Kodi-arkistossa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Paras live TV Kodi -lisäosa

DIRECTV NYT ja PlayON

SUORA NYT PlayOn-palvelun kautta

DIRECTV NOW on huippuluokan televisiopalvelu, joka on samanlainen kuin PS Vue. Se on kuitenkin hieman halvempaa, 35 dollaria / kuukausi 71 kanavalle, mukaan lukien Yhdysvallat ja E! Yksi iso ongelma DIRECTV NYT Kodi -käyttäjille on, että siihen ei ole toimivaa itsenäistä Kodi-lisäosaa. Ainoa tapa katsella DIRECTViä NYT Kodin kautta on hankkia PlayOn-tilaus 30 dollaria vuodessa ja käyttää PlayOn Kodi -lisäystä television katseluun.

PlayOn on online-DVR-palvelu, jonka avulla voit laillisesti tallentaa ohjelmia monenlaisista suoratoistopalveluista, kuten Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, DIRECTV NOW ja monet muut. Kun olet tallentanut nämä ohjelmat, voit säilyttää ne ikuisesti, vaikka peruuttaisit suoratoistopalvelun tai itse PlayOn-palvelun. Jos haluat pysyviä kopioita suosikki paini-ohjelmistasi, voi olla hyödyllistä käyttää DIRECTV NOW / PlayOn -yhdistelmää PS Vue- tai USTVNow-sovelluksen sijasta..

PlayOn voidaan asentaa virallisesta Kodi-lisäosien arkistosta. DIRECTV NOW -valikkoon pääsee sen sisällä.

KATSO MYÖS: Paras urheilu Kodi lisäosat

WWE-verkon Kodi-lisäosa?

Ennen kuin keskustelet lisäysluettelosta, jonka pitäisi olla ei asennettuna, meidän on ensin harkittava viimeaikaisia ​​väitteitä siitä, että WWE Network Kodi -lisäosa on olemassa. Jos tällaista lisäystä olisi, siitä olisi suurta hyötyä paini-faneille, jotka käyttävät Kodia. WWE-verkko tarjoaa ylivoimaisesti WWE-sisällön kaikista laillisista videoiden suoratoistopalveluista. Olisi hienoa, jos käyttäjät voisivat käyttää tätä sisältöä Kodin kautta.

Ei kuitenkaan ole toimivaa Kodi-lisäosaa, jota voitaisiin käyttää WWE-verkkoon. Vaikka mjpbaywolf repo joka väittää tarjoavan tilaajille WWE-verkon pääsyn, omalla testilläni tilauksella havaittiin, että se tuotti vain ”yhtä tai useampaa tuotetta ei toistettu” -virheitä.

Toivottavasti joku tulevaisuuden kehittäjä korjaa tämän ongelman. Sillä välin yllä luetellut lisäosat ovat edelleen ainoat, joita suosittelemme WWE-sisällön katselemiseen.

WWE-lisäosat pysyvät poissa

Seuraavia lisäyksiä suositellaan usein muilla sivustoilla. Ne tarjoavat kuitenkin pääsyn laittomasti laadittuun sisältöön ja ovat yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta vaarallisia. Emme suosittele näitä WWE-lisäosia. Muista, että vaikka Kodi on laillinen, sen käyttäminen laittoman sisällön käyttämiseen on laitonta useimmissa maissa.

WWE on Demand

WWE on Demand oli suosittu Kodi-lisäosa ennen marraskuuta 2017. Se tarjosi pääsyn monien laittomiin virroihin WWE Raaka ja Smackdown jaksoja ja runsaasti pay-per-view-tapahtumia. Jotkut paini-fännit pitivät sitä myös vilkkaiden taustakuviensa vuoksi WWE-logoista.

WWE on Demand oli kuitenkin osa Aresin repoa, joka hiljattain suljettiin oikeustoimien avulla. Ares reposta ei enää ole saatavana virallisia kopioita. Tämä tarkoittaa, että kaikkia webistä löytyviä WWE on Demand -kopioita on saatettu vääristää, ja niitä pitäisi pitää turvallisuusriskinä.

Emme suosittele WWE: n asentamista Demand Kodi -lisäosaan.

AllWrestling

AllWrestling oli suosittu lisäosa, joka tarjosi linkkejä WWE: n, TNC: n, RoH: n ja muiden paini liigaiden epävirallisiin virtoihin sekä joihinkin UFC-tapahtumiin. Se oli osa vanhaa fusion.tvaddons.ag-repoa, joka suljettiin kesällä 2017 sen jälkeen, kun Hollywood-tekijänoikeuksien omistajat haastoivat TVAddonsin..

TVAddons on sittemmin perustanut uuden verkkosivuston TVAddons.co-sivustoon puhdistettuaan AllWrestlingin ja kaikki muut sitä loukkaavat lisäosat. AllWrestlingiä ei enää päivitetä, ja sen asentaminen on vaarallista. Emme suosittele AllWrestling Kodi -lisäosan asentamista.

Phoenix ja Bennu

Phoenix oli Kodi-lisäosa, joka tarjosi luvattomia virtauksia monista eri urheilulajeista. Kun sitä vielä päivitettiin, se sisälsi usein linkkejä WWE: n pay-per-view-tapahtumiin. Kun vanha TVAddons-repo suljettiin kesällä 2017, kehittäjä lopetti sen päivittämisen ja lopetti toimintansa.

Sitten kehittäjä loi uuden lisäosan nimeltä “Bennu”, jonka oli tarkoitus korvata Phoenix. Bennu pidettiin Colossus repo -palvelussa TVAddonsin sijaan. Sekin suljettiin, kun Colossus repo -yritys osui elokuvateatteriliiton väliaikaiseen kirjeeseen.

Vaikka Internetistä löytyy edelleen vanhoja Phoenix- ja Bennu-kopioita, niitä ei enää päivitetä ja ne ovat mahdollisesti peukaloineet. Phoenix- ja Bennu Kodi -lisäosien asentamista ei suositella.

johtopäätös

WWE-paini-faneilla on monia vaihtoehtoja WWE-sisällön katseluun Kodilla, mukaan lukien haastattelut ja uutiset WWE: ltä - YouTube, podcastit YouTubesta ja Raaka ja Smackdown sivustolta USTVNow, PS Vue tai DIRECTV NOW / PlayOn. Siellä on myös Divas yhteensä ja Yhteensä Bellas, jota voi katsella joko PS Vue- tai DIRECTV NOW / PlayOn -sivustolla.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole laillista tai turvallista tapaa seurata WWE-verkon sisältöä Kodilla, mukaan lukien WWE-pay-per-view-tapahtumat kuten Kuninkaallinen Rumble ja WrestleMania.

Jos olet todennut, että tämän artikkelin tiedot ovat hyödyllisiä, kannattaa ehkä lukea muita Kodi-sisältöoppaitamme, kuten Kuinka katsella NFL-pelejä Kodilla, Kuinka katsella MLB-pelejä Kodilla ja Parhaat Kodi-anime-lisäosat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =