Onko Kodi-älytelevisiosovellus? Voitko asentaa Kodin älytelevisioon?

Jos olet kuullut Kodi-mediasoittimesta, saatat miettiä, onko sille tarkoitettu älykäs TV-sovellus vai voitko asentaa Kodin älytelevisioon. Lyhyt vastaus on, että se riippuu siitä, millaista käyttöjärjestelmää älytelevisiosi käyttää. Loput artikkelista vastaavat näihin kysymyksiin yksityiskohtaisesti.


Älytelevisio

KATSO MYÖS: Mikä on Kodi? Kuinka voin aloittaa sen käytön?

Mikä on Kodi?

Kodi on avoimen lähdekoodin ohjelmistomediasoitin. Jos se on asennettu laitteeseesi, se voi usein vähentää verkkoselaimen tai erillisten sovellusten tarvetta jokaiselle toistettavalle medialähteelle. Tämän avulla voit integroida kaiken median yhdeksi ohjelmistopalaksi, jolloin on helpompaa löytää ja toistaa elokuvia ja televisio-ohjelmia, jotka haluat nähdä. Kodi estää myös monien online-televisioiden mainostamisen & elokuvasivustot. Kodi voidaan asentaa PC, Mac, Amazon Fire Stick, Android tai iOS älypuhelimeen, Apple TV: hen ja joihinkin älytelevisioihin..

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Käytä aina VPN: ää Kodin kanssa

Aina kun käytät Kodia älytelevision tai muun laitteen kautta, sinun tulee aina käyttää VPN: ää yksityisyytesi ja tietoturvasi suojaamiseksi. Jos et käytä VPN-verkkoa, Internet-palveluntarjoajasi tietää, että katsot videota, ja saattaa hidastaa Internet-nopeuttasi, jos se uskoo käyttävän liian suurta kaistanleveyttä. Online-TV & Elokuvien tarjoajat saattavat myös estää sinua katselemasta tiettyä sisältöä sijaintisi perusteella. Lisäksi hakkerit voivat käyttää keskeisiä ihmisiä -hyökkäyksiä varastaaksesi tietosi, jos niitä ei ole salattu VPN: llä tai jollain muulla tavalla.

Kaikki VPN: t eivät ole hyödyllisiä online-TV: ssä ja elokuvissa. Suurimmalla osalla heistä ei ole sovelluksia televisiolaitteille, kuten Amazon Fire Stick. Toiset eivät ole riittävän nopeita käsittelemään teräväpiirtovideoita. Vielä toiset pitävät kirjaa asiakkaiden käyttäytymisestä tai heillä ei ole palvelimia riittävässä maassa geoblokkien kiertämiseksi.

Näistä syistä suosittelemme IPVanishia Kodi-käyttäjille. Kokeissamme havaitsimme, että se suoratoisti teräväpiirtovideota ilman puskurointia. Sillä on palvelimia yli 60 maassa, se ei pidä lokkeja, ja sillä on alkuperäinen sovellus Amazon Fire TV Stick- ja Nvidia Shield -sovelluksiin..

KODIN PARAS VPN: IPVanish on paras valinta. Hänellä on suuri ruuhkamaton palvelinverkko ja saavuttaa hyvät nopeudet. Vahvat turvallisuus- ja yksityisyysominaisuudet tekevät IPVanishista suosion Kodi- ja Amazon Fire TV Stick -käyttäjille. Kokeile sitä riskittömästi 7 päivän rahat takaisin -takuulla.

Onko älykäs TV Kodi -sovellus? Voitko käyttää Kodia älytelevisiossa?

Joten miten tiedät, onko televisio yhteensopiva Kodin kanssa? Kodi toimii vain neljässä järjestelmässä: Windows, Linux, Android ja iOS. Jos älytelevisiosi toimii jollakin näistä käyttöjärjestelmistä, siihen on todennäköisesti Kodi-sovellus. Vaikka sillä ei ole Kodi-sovellusta, voit silti ladata Kodin siihen, kunhan se toimii jollakin näistä järjestelmistä. Jos älytelevisiosi ei käytä yhtä näistä järjestelmistä, se ei ole yhteensopiva Kodin kanssa.

Jos älytelevisiosi ei ole yhteensopiva, voit silti liittää siihen televisiolaitteen, kuten Amazon Fire Stick tai Apple TV, ja toistaa Kodia tämän laitteen kautta. Joissain tapauksissa voit myös "lähettää" Kodi-videoita älytelevisioon mobiililaitteen tai Roku-laitteen avulla.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Paras 109 Kodi -lisäystä

Kuinka asentaa Kodi 17 Krypton Android-käyttöjärjestelmään tai muuhun yhteensopivaan älytelevisioon

Koska Windows-, iOS- tai Linux-pohjaisia ​​älytelevisioita on vähän, valtaosa Kodi-yhteensopivista televisioista on Android-pohjaisia. Jos sinulla on älykäs televisio, joka käyttää Android-käyttöjärjestelmää, tässä on vaiheet Kodin nykyisen version (Kodi 17 Krypton) asentamiseksi. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että sinä tehdä jos sinulla on älykäs televisio, jossa on Windows, iOS tai Linux, näiden järjestelmien vaiheet ovat samanlaiset.

 • Yhdistä Google Play Kauppaan (tai muuhun sovelluskauppaan)
 • Hae ”Kodi”
 • Klikkaus Kodi
 • Klikkaus Asentaa

Kuinka ladata Kodi 17 Krypton sivulle, jos Android TV ei pääse Google Playen

Jotkut Android TV: t voivat estää käyttäjiä pääsemästä Google Play -kauppaan. Jos näin on, voit silti asentaa Kodin “lataamalla sen”. Tässä on vaiheet tämän tekemiseen.

 • Siirry tietokoneelta tai mobiililaitteelta täältä löytyvälle Kodi-lataussivulle.
 • Klikkaus Android
 • Valitse Android-versio valintaikkunan alareunassa olevilla painikkeilla. Esimerkiksi, ARMV7A (32BIT), tai ARMV8A (64BIT). Tämä lataa Kodi .apk-asennustiedoston laitteeseesi
 • Liitä tietokoneesi tai mobiililaitteesi älytelevisioon.
 • Valitse älytelevisio-valikosta asetukset → suojausrajoitukset. Varmista tuntemattomat lähteet on kytketty
 • Siirry Smart TVs-tiedostonhallintavalikossa kohtaan, johon .apk-tiedosto on tallennettu. Asenna napsauttamalla.
 • Sinulta voidaan kysyä, mitä ohjelmaa haluat käyttää tiedoston suorittamiseen. Jos näin on, valitse paketin asentaja tai Google Play. Kodin asennuksen loppuun saattaminen voi kestää minuutin tai kaksi.

Kuinka asentaa Kodi 18-beetaversiot Android TV: hen

Et ehkä halua käyttää nykyistä vakaa Kodi-versiota, jos uudemmassa beetaversiossa on tarvitsemasi ominaisuudet. Kodin beta-versioita ei ole saatavana Google Play -kaupasta. Sinun on ladattava Kodi sivulle, jos haluat ajaa yhtä niistä. Tämän tekeminen vaatii erilaisen .apk-tiedoston käyttämisen kuin yllä käsitelty. Näin saadaan oikea .apk-tiedosto asentaa Kodi 18 Leia.

 • Siirry tietokoneelta tai mobiililaitteelta täältä löytyvälle Kodi-lataussivulle.
 • Klikkaus Android
 • Napsauta valintaikkunan yläosassa olevia välilehtiä kehitys rakentuu
 • Valitse Android-versio valintaikkunan alareunassa olevilla painikkeilla. Esimerkiksi, ARMV7A (32BIT), X86, tai ARMV8A (64BIT)
 • Näkyviin tulee luettelo Kodi-asennuksen .apk-tiedostoista. Ylin tiedosto on uusin versio. Napsauta tätä tiedostoa tai mitä tahansa muuta asennettavaa versiota
 • Nyt kun olet tallentanut tämän tiedoston, muut vaiheet ovat samat kuin edellisessä osassa. Suorita Kodi 18 Leia -sovelluksen asennus noudattamalla yllä olevaa neljää viimeistä vaihetta kappaleesta "kuinka ladata Kodi 17 Krypton sivuttain".

Kuinka toistaa Kodi-sisältöä Roku-älytelevisiossa

Vaikka et voi asentaa Kodiä älytelevisioon, jossa Roku on sisäänrakennettu, on olemassa kiertotapa, jonka avulla voit "lähettää" Kodi-videoita siihen mobiililaitteesta. Tässä on vaiheet tämän saavuttamiseksi.

 • Mene Roku TV -valikosta kohtaan asetukset → järjestelmä
 • Klikkaus näytön peilaus
 • Varmista että Ota näytön peilaus käyttöön on valittu
 • Ota näytön peilaus käyttöön mobiililaitteiden asetusvalikossa.

Lisätietoja saat Kodi-videoiden Rokuun tuomiseen liittyvästä oppaasta.

Mitä tehdä, jos älytelevisiosi ei ole yhteensopiva Kodin kanssa

Jos älytelevisiosi käyttää muuta patentoitua käyttöjärjestelmää kuin Roku, älä ole epätoivoinen. Voit edelleen käyttää Kodiä televisiossasi ostamalla televisiolaitteen, kuten Amazon Fire Stick tai Apple TV. Nämä laitteet maksavat yleensä alle 100 dollaria. Vaihtoehtoisesti voit ostaa pienen tietokoneen, kuten Raspberry Pi tai Odroid, joka toimii LibreELEC-versiossa (Linux-versio) suunnilleen samassa hinnassa.

KATSO MYÖS: Kuinka asentaa ja käyttää LibreELECiä

johtopäätös

Jos sinulla on älykäs televisio ja haluat asentaa Kodi, olet ehkä miettinyt, onko olemassa älykäs TV-sovellus vai voidaanko Kodi asentaa älytelevisioon. Vastaus on, että Kodi voidaan asentaa Android-älytelevisioihin tai muihin älytelevisioihin, jotka käyttävät yhteensopivaa käyttöjärjestelmää, kuten Windows, Linux tai iOS. Jos älytelevisiosi ei ole yhteensopiva, voit silti lähettää Kodi-videoita siihen mobiililaitteella tai vain asentaa uuden TV-laitteen toistamaan Kodi-videoita televisiossa..

Jos olet todennut, että tämän artikkelin tiedot ovat hyödyllisiä, tutustu muihin oppaihimme, kuten elokuvien katseluun, anime-ohjelmiin ja urheiluun Kodilla.

Yläkuva: Deavmin ”Smart TV”, lisensoitu CC 4.0 international

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 53