Παρακολουθήστε το ποδόσφαιρο NCAA College στο Kodi, το οποίο τα πρόσθετα λειτουργούν καλύτερα

Το κολλέγιο ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ συνεχίστηκε. Εθνική συλλογική αθλητική ένωση (NCAA) Το κολέγιο του κολλεγίου δημιουργεί μια διαφημιστική εκστρατεία κάθε χρόνο που πιθανότατα ξεπερνάει τον επαγγελματία Εθνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα (NFL) ποδόσφαιρο. Αυτό το φθινόπωρο, μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια NCAA College Football στο Kodi καθώς και να ζείτε στο διαδίκτυο μέσω άλλων πηγών. Στην πραγματικότητα, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά επίσημα addons Kodi για να το κάνετε επίσης.


Kodi_NCAA_College_Football

Τα live games της NCAA ξεκίνησαν πάλι φέτος το Σάββατο, 25 Αυγούστου με UMass εναντίον Duquesne, Ρύζι εναντίον Prairie View, Κολοράντο κράτος vs. Χαβάη, και Νέο Μεξικό vs. Γουαϊόμινγκ.

Μέχρι στιγμής, τα παιχνίδια μεταδίδονται από διάφορες πηγές, όπως π.χ. ESPN, CBS Sports, Στάδιο, Αθλητισμός Fox, Δίκτυο Pac-12, δίκτυο ACC, Big Ten Network, κι αλλα. Διαφορετικές υπηρεσίες και πάροχοι μεταφέρουν τα δίκτυα που χρειάζεστε επίσης, και ορισμένοι από αυτούς τους παροχείς έχουν πρόσθετα Kodi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια.

Ορισμένοι χρήστες addon Kodi μπορούν επίσης να αναζητούν δωρεάν ροές από ανεπίσημα, πρόσθετα τρίτων, όπως Ultra IPTV, cCloud TV, SportsDevil, ή άλλα γνωστά addons. Δεν συνιστούμε αυτές τις επιλογές και θα συζητήσουμε γιατί αργότερα.

Είτε έχετε εγκαταστήσει το Kodi σε τηλεόραση Roku, Amazon Fire ή Firestick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC, Nvidia Shield, Apple TV ή Chromecast, θα μπορείτε να πιάσετε το NCAA σας στο Kodi.

Η πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση του Kodi είναι το Kodi v17.4 "Krypton"

Ας δούμε τις επιλογές σας για την αλίευση ποδοσφαίρου NCAA στο Kodi.

Δείτε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi.

Προσοχή: Οι νέοι νόμοι σημαίνουν ότι ο πάροχος διαδικτύου μπορεί να πουλήσει και να μοιραστεί τα δεδομένα περιήγησης

Η απώλεια των κανόνων Net Neutrality σημαίνει ότι ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας μπορεί να φιλτράρει, να συλλέξει και να πουλήσει τα προσωπικά σας δεδομένα περιήγησης. Όλα από αυτό που βλέπετε όπου βλέπετε μπορούν να συγκεντρωθούν και να πωληθούν για κέρδος από τον ISP σας.

Τελικά, αυτό σημαίνει ότι ο ISP σας μπορεί να δει * όλα * που κάνετε online και να επιλέξει τι να πουλήσει ή να αναφέρει. Ένα καλό εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή VPN, ωστόσο, θα κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία του διαδικτύου σας πίσω από μια ιδιωτική σήραγγα που ακόμη και ο ISP σας δεν μπορεί να σπάσει και να δει.

Έχουμε δοκιμάσει τα κορυφαία VPN για ασφάλεια και ιδιωτικό απόρρητο και IPvanish είναι η # 1 επιλογή μας για streaming Kodi.

Περιορίστε τους περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου στο Kodi

Ένα πράγμα που μπορείτε να βρείτε όταν χρησιμοποιείτε το Kodi είναι ότι κάποια addons δεν δουλεύουν στη ροή λόγω της τοποθεσίας σας. Άλλα addons μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ορισμένες από τις επιλογές που προτείνουμε παρακάτω, όπως το DAZN, είναι απολύτως νόμιμες και αξιόπιστες για χρήση, αλλά μπορεί να απαιτούν VPN για πρόσβαση στο NCAA College Football. Άλλα πρόσθετα που μπορεί να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε μπορούν να μεταφέρουν κακόβουλο λογισμικό ή να είναι μια πύλη για την πειρατεία μέσω της αεροπειρατείας του ανθρώπου-στο-μεσαίο στυλ. Ανεξάρτητα από το αν το addon προέρχεται από επίσημη ή ανεπίσημη πηγή, όλα τα addons Kodi παρέχουν πρόσβαση στο σύστημά σας, καθιστώντας όλα τα addons κίνδυνο χρήσης.

Μπορείτε να προστατέψετε τα ιδιωτικά κανάλια streaming σας και να παρακάμψετε τους περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου με ένα VPN. Συστήνουμε την IPVanish ως την καλύτερη επιλογή για τους χρήστες του Kodi. Το IPVanish είναι βελτιστοποιημένο για streaming Kodi και ασφαλές με στρατιωτικά πρότυπα κρυπτογράφησης. Έχει επίσης χιλιάδες servers σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες επιλογές για geo-hopping και την πρόσβαση σε ροές addon Kodi οπουδήποτε.

Αντιμετώπιση του αναγνώστη: Εξοικονομήστε έως και 60% στα σχέδια IPVanish εδώ.

Το IPVanish είναι η κορυφαία σύστασή μας, ωστόσο, διστάσετε να περιηγηθείτε στην πλήρη λίστα των συνιστώμενων υπηρεσιών VPN για το Kodi για να πάρετε μια ιδέα για το τι άλλο υπάρχει εκεί.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Πώς να παρακολουθήσετε το ποδόσφαιρο κολλεγίων NCAA στο Kodi: μεγάλα δίκτυα

Τα παρακάτω μεγάλα δίκτυα εκπέμπουν NCAA κολέγια παιχνίδια ποδοσφαίρου:

 • ESPN
 • ESPNU
 • ESPN 3
 • CBS Sports
 • FOX Sports
 • αλφάβητο
 • Pac-12 δίκτυα
 • ACC Network
 • Μεγάλο Δέκα Δίκτυο
 • Στάδιο
 • Δίκτυο SEC

Θα βρείτε επίσης ένα μείγμα άλλων δικτύων που μεταφέρουν παιχνίδια καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μπορείτε να ελέγξετε για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Οι διαδικτυακοί εταίροι συνεχούς ροής αυτών των δικτύων συχνά μεταδίδουν παιχνίδια ζωντανά επίσης. Αυτό συμβαίνει με το WatchESPN. Είναι ενδιαφέρον ότι το Facebook θα κυκλοφορήσει πραγματικά πολλά παιχνίδια φέτος, όπως και το Twitter.

Πώς να παρακολουθήσετε το NCAA στο Kodi: επίσημα addons

PlayStation Vue (PS Vue)

playstation vue

Το PS Vue είναι ένα πρόσθετο Kodi το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία PlayStation Vue. Διατίθεται στο επίσημο αποθετήριο Kodi Add-on.

Το Playstation Vue είναι η υπηρεσία τηλεόρασης ζωντανής ροής της Sony. Προσφέρει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία καναλιών. Κανάλια όπως το ESPN και το ABC που δείχνουν παιχνίδια κολλεγίων ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμα μέσω της Vue. Η υπηρεσία περιλαμβάνει δυνατότητα DVR και δυνατότητα ροής σε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Το Playstation Vue απαιτεί έγκυρη συνδρομή και προσφέρεται μόνο στις Η.Π.Α. Είναι απόλυτα νόμιμη και προσφέρει στους θεατές μια εναλλακτική λύση σε μια παραδοσιακή τηλεοπτική υπηρεσία. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρουσα για το φόντο παιχνιδιών της Sony.

ESPN 3

Το ESPN 3 είναι προσβάσιμο απευθείας μέσω του Kodi χρησιμοποιώντας το πρόσθετο ESPN 3 Kodi. Εάν είστε fan του ποδοσφαίρου και θέλετε να πιάσετε τα επερχόμενα παιχνίδια τότε απλά ελέγξτε το πρόγραμμα για να δείτε πότε εμφανίζεται στο ESPN 3.

Θα χρειαστεί να έχετε ενεργή συνδρομή μέσω του παροχέα υπηρεσιών καλωδιακής τηλεόρασης για να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο μέσω αυτής της προσθήκης.

Το ESPN 3 παρέχει νόμιμα πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο και αποτελεί ένα από τα συνιστώμενα πρόσθετα Kodi.

ESPN Player

Το πρόσθετο ESPN Player Kodi παρέχει πρόσβαση στην υπηρεσία streaming του ESPN με το ίδιο όνομα. Εκτός από το πρόσθετο Kodi, αυτή η υπηρεσία είναι προσβάσιμη σε κινητές συσκευές καθώς και σε υπολογιστές Mac και Windows.

Το ESPN Player διατίθεται μέσω συνδρομής στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, και Αφρική.

Το ESPN Player είναι μια απόλυτα νόμιμη επιλογή και θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας παιχνίδια ποδοσφαίρου κολλεγίων, εφόσον πληροίτε τις απαιτήσεις της υπηρεσίας ESPN Player.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Κύρια

Το USTVNow Plus είναι προσανατολισμένο προς εκείνους που υπηρετούν στον αμερικανικό στρατό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τους άλλους να εγγραφούν. Παρέχει πρόσβαση σε μερικά κανάλια με το δωρεάν πακέτο. Θα έχετε πρόσβαση στα ABC, CBS, My9, CW, Fox, NBC και PBS με τη βασική δωρεάν υπηρεσία.

Εάν επιθυμείτε περισσότερα κανάλια, τότε μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα πληρωμένα πακέτα που δίνουν πρόσβαση σε περισσότερα κανάλια. Ωστόσο, θα μπορείτε να πιάσετε αρκετά παιχνίδια ποδοσφαίρου κολλεγίων με μόνο αλφάβητο στο δωρεάν πακέτο. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του USTVNow για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πληρωμένα πακέτα που αρχίζουν από $ 19 USD.

Το USTVNow παρέχει πρόσβαση στο περιεχόμενο μέσω νομικών μεθόδων. Μπορεί να βρεθεί στο επίσημο καταφύγιο προσθήκης Kodi. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση. Για την πιο πρόσφατη έκδοση, ελέγξτε το αποθετήριο TVADDONS addons. 

Δείτε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow στο Kodi.

Το Pac-12 Networks Kodi Add-on

Το πρόσθετο Pac-12 Networks Kodi είναι μια πύλη σε όλα τα δίκτυα Pac-12. Τα δίκτυα PAC-12 είναι αφιερωμένα στην προβολή περιεχομένου που σχετίζεται με τις αθλητικές ομάδες του συνεδρίου NCAA Pac-12. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα πάρετε πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια εδώ.

Τα δίκτυα Pac-12 παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση σε νομικές ροές. Μπορεί να βρεθεί στο αποθετήριο TVADDONS addon.

DAZN

Παρακολουθήστε το ποδόσφαιρο NCAA College στο Kodi, το οποίο τα πρόσθετα λειτουργούν καλύτερα

Το DAZN πρόκειται να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που θα πρέπει να παρακολουθήσετε το NCAA College Football στο Kodi, αλλά υπάρχει μια αλίευση. Η μόνη περιοχή DAZN που προσφέρει σήμερα αθλήματα NCAA είναι η DAZN Canada. Αν έχετε λογαριασμό DAZN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο DAZN Canada χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Από τις δοκιμές μας, ένα VPN θα σας φέρει κατευθείαν στον DAZN του Καναδά αλλά τείνει να αποτύχει να μπείτε σε άλλες περιοχές, όπως οι ΗΠΑ ή η Γερμανία. Ωστόσο, εφ 'όσον έχετε ήδη λογαριασμό DAZN, ο Καναδάς DAZN φορτώνει πολύ καλά και μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια Pac-12 Networks αρκετά εύκολα.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το addon DAZN Kodi από το Official Repository Addons Kodi. 

Pluto TV

Pluto.TV Kodi addon

Η δωρεάν υπηρεσία IPTV Pluto.TV έχει ένα κρυμμένο κόσμημα σε αυτό: Στάδιο. Το Στάδιο είναι ένας ελεύθερος, ζωντανός τηλεοπτικός σταθμός με απευθείας σύνδεση που μεταφέρει μια μεγάλη χούφτα των συνεδρίων NCAA σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μπορείτε να το πάρετε μέσω της ιστοσελίδας του Σταδίου Παρακολούθησης ή να το δείτε ακριβώς μέσα από το πρόσθετο Pluto TV Kodi. Το Στάδιο δεν θα έχει τα περισσότερα διαθέσιμα παιχνίδια, αλλά είναι μια καλή επιλογή για να κερδίσετε πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Επειδή αυτή είναι μια απόλυτα νόμιμη επιλογή, μπορείτε να βρείτε το Pluto TV Kodi Addon στο επίσημο αποθετήριο Kodi Addon. Αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, ένα VPN όπως το IPVanish θα σας δώσει πρόσβαση είτε στην τηλεόραση Pluto και στο Στάδιο.

Ανεπίσημες προσθήκες Kodi που φέρουν ποδόσφαιρο NCAA στο Kodi

Αν και αυτά τα ανεπίσημα add-ons παρέχουν ρεύματα στα αναμενόμενα ποδοσφαιρικά αγώνες NCAA δωρεάν, παρακαλούμε να θυμάστε ότι δεν είναι νόμιμα. Η χρήση αυτών των πρόσθετων θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε νομικά προβλήματα ή σε προβλήματα με τον ISP σας. Τα ρεύματα από αυτά τα πρόσθετα δεν είναι εξίσου αξιόπιστα με αυτά που παρέχονται μέσω επίσημων πρόσθετων. Δεν συνιστούμε στους χρήστες να στραφούν σε κάποιο από αυτά τα πρόσθετα για τις ποδοσφαιρικές ροές NCAA.

SportsDevil

sportdevil

Τι είναι αυτό? Το Kodi Sportsdevil addon παρέχει μια συλλογή ροών από όλο το διαδίκτυο για διάφορες εκδηλώσεις. Επιπλέον, τα κανάλια όπως το ESPN που μεταδίδουν ποδόσφαιρο κολλεγίων μπορούν να βρεθούν μέσω του Sportsdevil.

Γιατί πρέπει να το αποφύγετε? Τα ρέματα που παρέχονται από το Sportsdevil είναι πειρατικά και θα πρέπει να αποφεύγονται. Το Sportsdevil δεν είναι ένα από τα συνιστώμενα πρόσθετα.

Ultra IPTV

Τι είναι αυτό? Το Ultra IPTV είναι ένα τηλεοπτικό πρωτόκολλο τηλεόρασης που προσφέρει μια μεγάλη βιβλιοθήκη καναλιών, συμπεριλαμβανομένων πολλών που θα μεταφέρουν αθλήματα NCAA. Το ESPN και άλλες επιλογές διατίθενται μέσω του πρόσθετου.

Γιατί πρέπει να το αποφύγετε? Υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από τα οποία το Ultra IPTV προμηθεύει τα ρεύματα του. Όχι μόνο είναι η υπηρεσία φθηνότερη από κάθε νόμιμα πληρωμένη IPTV out thre, είναι επίσης διαθέσιμη μόνο μέσω ενός sketchy ανεπίσημου αποθετηρίου addon. Ως εκ τούτου, δεν συνιστούμε αυτή την επιλογή στους χρήστες του Kodi.

cCloud TV

Τι είναι αυτό? Το cCloud TV είναι μια υπηρεσία IPTV με γνώμονα την κοινότητα, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες δωρεάν ροές ζωντανής τηλεόρασης από όλο τον κόσμο. Συμβαίνει επίσης να περιλαμβάνει ρεύματα σε δημοφιλή δίκτυα όπως το ESPN και το FOX Sports.

Γιατί πρέπει να το αποφύγετε? Το cCloud TV έχει αποσυνδεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη μόνο μέσω ενός αποθεματικού που δεν ελέγχεται επαρκώς και δεν τηρείται από τον αρχικό δημιουργό της. Μπορεί επίσης να παρέχει ροές χωρίς δικαιώματα εκπομπής. Δεν συνιστούμε την cCloud TV ως πηγή ροής για το ποδόσφαιρο NCAA.

Εγκατάσταση πρόσθετων Kodi

Για να εγκαταστήσετε πρόσθετα Kodi, πρέπει πρώτα να εγκατασταθούν τα απαιτούμενα αποθετήρια. Το πρόσθετο μπορεί στη συνέχεια να αναζητηθεί και να εγκατασταθεί. Εναλλακτικά, τα πρόσθετα μπορούν να εγκατασταθούν χρησιμοποιώντας αρχεία .ZIP.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε τα αποθετήρια πρόσθετων Kodi, μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα της διαδικασίας εδώ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 53