Τα πέντε καλύτερα Nascar Kodi addons και ένα για να αποφύγετε

NASCAR Kodi addonsΑν είστε πρόσφατος μετασχηματιστής στο κίνημα κοπής καλωδίου, μπορεί να αναρωτιέστε πώς να παρακολουθήσετε το NASCAR χωρίς καλώδιο. Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει πώς να παρακολουθήσετε προωθούμενα ή ζωντανά αγώνες NASCAR, προκριματικά, πρακτική και άλλο περιεχόμενο σε απευθείας σύνδεση μέσω του Kodi. Συγκεκριμένα, θα συζητήσει τα πέντε καλύτερα NASCAR Kodi addons. Θα συζητήσει επίσης ένα addon του NASCAR Kodi που πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αποφευχθεί.


Τι είναι το Kodi?

Το Kodi είναι ένα media player ανοικτού κώδικα που αναπτύχθηκε από το ίδρυμα Kodi. Εκτελεί εφαρμογές που ονομάζονται "addons" που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν βίντεο από οπουδήποτε στο Διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να αναπαράγει αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε υπολογιστές, smartphones και συσκευές τηλεόρασης, επιτρέποντας στους χρήστες να ενσωματώνουν όλες τις πηγές πολυμέσων τους σε μία διεπαφή.

Το Kodi μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα PC, Mac, Android ή iOS smartphone, Nvidia Shield ή Apple TV. Παρόλο που δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε Roku, είναι δυνατή η αναπαραγωγή των βίντεό της στο Roku χρησιμοποιώντας ένα smartphone.

Το Kodi μερικές φορές συνδέεται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την πειρατεία στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές νομικές χρήσεις για το Kodi, συμπεριλαμβανομένων των addons NASCAR που συνιστώνται σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Γιατί ένα VPN πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με το Kodi

Η ροή βίντεο που έχει αρχειοθετηθεί ή ζωντανά φέρνει ορισμένους κινδύνους ιδιωτικότητας και ασφάλειας και οι χρήστες του Kodi μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία τους από αυτούς τους κινδύνους χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Για παράδειγμα, ένας ISP μπορεί να ρυθμίσει τις ταχύτητες ροής βίντεο για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι χρήστες δοκιμάζουν μερικές φορές αυτό το buffer, ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα που μπορεί να καταστρέψει την απόλαυση ενός ατόμου για ένα κατά τα άλλα καλό πρόγραμμα. Η χρήση ενός VPN εμποδίζει τον ISP σας να γνωρίζει από ποιους ιστότοπους προβάλλετε συνεχώς, επιτρέποντάς σας συχνά να ξεφύγετε από αυτό το πρόβλημα.

Οι ιστότοποι βίντεο ροής ενδέχεται επίσης να αποκλείσουν περιεχόμενο με βάση την τοποθεσία σας. Ένα VPN βοηθά να σταματήσει αυτό, εμποδίζοντας τον ιστότοπο να γνωρίζει πού βρίσκεστε. Τα VPN βοηθούν επίσης στην αποτροπή επιθέσεων από τους χάκερ.

Ορισμένα δίκτυα VPN δεν είναι πολύ αποτελεσματικά για τους χρήστες του Kodi. Πολλοί δεν διαθέτουν μητρικές εφαρμογές για streaming συσκευές όπως το Nvidia Shield ή το Amazon Fire Stick. Μερικοί είναι πολύ αργά για να μεταδώσουν βίντεο HD. Υπάρχουν επίσης ορισμένα VPN που διατηρούν αρχεία καταγραφής της συμπεριφοράς των χρηστών, δημιουργώντας κίνδυνο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Συνιστούμε το IPVanish για χρήστες Kodi. Έχει μια εγγενή εφαρμογή για τις συσκευές Amazon Fire και Nvidia Shield TV, είναι αρκετά γρήγορη για να διαχειριστεί βίντεο 1080p και έχει μια αυστηρή πολιτική "no-logs".

READER DEAL: Εξοικονομήστε 60% σχέδια IPVanish

Για περισσότερες επιλογές VPN, ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Kodi.

Τα πέντε πρόσθετα addons του Nascar Kodi

Τα επόμενα πέντε addons Kodi ρέουν από επίσημες πηγές που έχουν εγκριθεί από το NASCAR και άλλους δημιουργούς περιεχομένου. Παρέχουν εξαιρετική εικόνα και ήχο με λίγους ή και καθόλου νεκρούς δεσμούς. Πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε από αυτές θα ήταν μια καλή επιλογή για τουλάχιστον ορισμένους οπαδούς του NASCAR που είναι χρήστες Kodi.

Ανάκαμψη

Revved Up Kodi addon

Αναδημοσίευση περιεχομένων ροών από την επίσημη σελίδα του NASCAR στο YouTube. Αυτό το περιεχόμενο περιλαμβάνει ανακεφαλαγές όλων των αγώνων Monster Energy Cup και Xfinity Series, επεισόδια NASCAR Tech Talk και πλήρη ανανέωση αγώνων σε κάθε σειρά Xfinity και Monster Energy Cup που αρχίζει στις αρχές του 2016. Εάν εργάζεστε την Κυριακή και πρέπει χάσετε μια κούρσα, συνήθως μπορείτε να την παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας το Revved Up μέσα σε λίγες μέρες έως μία εβδομάδα από την εκπομπή στην τηλεόραση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το Revved Up είναι ότι δεν είναι ένας αξιόπιστος τρόπος να παρακολουθήσετε ζωντανά γεγονότα του NASCAR. Παρόλο που στο παρελθόν η NASCAR εμφάνισε κάποιες κούρσες NASCAR στο κανάλι YouTube, δεν έχει δηλώσει καμία επίσημη πολιτική που να λέει ότι θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον. Επιπλέον, το κύριο μενού Revved Up δηλώνει ότι τα ζωντανά του γεγονότα "έρχονται σύντομα", οπότε ο προγραμματιστής δεν θεωρεί ότι οι αγώνες ζωντανών αγώνων είναι ένα σημερινό χαρακτηριστικό του addon.

Ένα άλλο πρόβλημα με το Revved Up είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση προκριματικών, πρακτικών ή ειδήσεων όπως το NASCAR RaceDay ή το NASCAR Victory Lane.

Αναφερόμενος, το Revved Up παρέχει μια μεγάλη ποικιλία δωρεάν περιεχομένου που θα απολαύσουν πολλοί οπαδοί της NASCAR.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα καλύτερα repos Kodi

USTVNow

USTVNow_Lineup

Η USTVNow είναι μια υπερσύγχρονη υπηρεσία τηλεόρασης που απευθύνεται στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ που ζει στο εξωτερικό και σε άλλους πρώην κάτοικους των ΗΠΑ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αμερικανική τηλεόραση. Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί για αυτό όμως. Προσφέρει μια βασική υπηρεσία που παρέχει δωρεάν κανάλια δικτύου: NBC, ABC, CBS, FOX, My9, The CW και PBS. Δεδομένου ότι σχεδόν το ήμισυ των αγώνων NASCAR Monster Energy Cup διεξάγονται σε FOX ή NBC, η δωρεάν έκδοση του USTVNow μπορεί να προσφέρει μεγάλη αξία στους οπαδούς της NASCAR που δεν επιθυμούν να πληρώσουν για μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας.

Δυστυχώς, το USTVNow δεν προσφέρει το NBCSN ή το FS1, επομένως η πρακτική και τα προκριματικά δεν είναι ορατά σε αυτό. Επιπλέον, τα κανάλια της είναι διαθέσιμα μόνο σε τυπικό ορισμό για την δωρεάν υπηρεσία. Ωστόσο, η αναβάθμιση σε premium για 19,00 δολάρια / μήνα θα σας προσφέρει ποιότητα HD τουλάχιστον για τους αγώνες που φέρνει.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow Kodi addon

PSVue

playstation vue

Το PS Vue είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει καλωδιακή ή δορυφορική τηλεόραση. Προσφέρει πάνω από 40 κανάλια για $ 39.99, συμπεριλαμβανομένων των FOX, NBC, FS1 και NBCSN. Επειδή διαθέτει και τα τέσσερα κανάλια, σας επιτρέπει να δείτε κάθε αγώνα Monster Energy, Xfinity και Camping World Truck Series, καθώς και προκριματικά, πρακτική και παρουσιάσεις όπως το NASCAR RaceDay.

Το PSVue σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε οποιαδήποτε σειρά NASCAR στη λίστα αγαπημένων σας εκπομπών και να την εγγράψετε αυτόματα και να αποθηκεύσετε στο σύννεφο για μελλοντική προβολή. Αυτό είναι χρήσιμο αν τυχαίνει να εργάζεστε τα Σαββατοκύριακα ή διαφορετικά δεν μπορείτε να πιάσετε αγώνες κατά την πρώτη φορά.

Το PS Vue Kodi addon μπορεί να βρεθεί στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Για να το εγκαταστήσετε, ξεκινήστε από το κύριο μενού του Kodi και κάντε κλικ στο κουμπί addons → λήψη → πρόσθετα βίντεο → PSVue → install.

Διαβάστε περισσότερα: Τα έξι καλύτερα live TV Kodi addons

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Το Fox Sports Go Kodi addon μεταδίδει περιεχόμενο από την επίσημη ιστοσελίδα του Fox Sports. Στο πρώτο μισό της σεζόν, οι περισσότερες συνεδρίες πρακτικής NASCAR, τα προκριματικά γεγονότα και οι αγώνες μπορούν να φανούν χρησιμοποιώντας αυτό το addon. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο, χρειάζεστε μια συνδρομή στα κανάλια Fox μέσω κάποιου είδους παροχέα τηλεόρασης, είτε πρόκειται για καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία είτε για over-the-top υπηρεσία όπως το PS Vue.

Το Fox Sports GO είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους οπαδούς του NASCAR που έχουν εγγραφεί στο DIRECTV NOW, Sling TV ή στο FuboTV. Αυτές οι υπηρεσίες δεν έχουν λειτουργικά πρόσθετα Kodi, οπότε ο Fox Sports GO είναι ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσετε τους αγώνες Daytona 500 και άλλους αγώνες NASCAR χειμώνα και άνοιξη μέσω του Kodi αν εμπίπετε σε αυτήν την κατηγορία.

Το Fox Sports Go Kodi addon μπορεί να βρεθεί στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Για να το εγκαταστήσετε, ξεκινήστε από το κύριο μενού του Kodi και κάντε κλικ στο κουμπί addons → λήψη → πρόσθετα βίντεο → Fox Sports Go → εγκατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πέντε καλύτερα αθλητικά αξεσουάρ Kodi

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi addon

Το NBC Sports Live Extra είναι η επίσημη υπηρεσία συνεχούς ροής του NBC. Το addon Kodi με αυτό το όνομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του NASCAR στο δεύτερο μισό της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του πλέι-οφ και του πρωταθλήματος NASCAR. Θα χρειαστείτε μια συνδρομή σε κανάλια NBC μέσω κάποιου είδους παροχέα τηλεόρασης για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο. Όπως και το addon Fox Sports GO που προαναφέρθηκε, το NBC Live Extra είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους συνδρομητές στους υπερ-κορυφαίους παρόχους τηλεόρασης που δεν διαθέτουν λειτουργικό addon Kodi.

Το πρόσθετο Kodi NBC Sports Live Extra μπορεί να βρεθεί στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Για να το εγκαταστήσετε, ξεκινήστε από το κύριο μενού του Kodi και κάντε κλικ στο κουμπί addons → λήψη → πρόσθετα βίντεο → NBC Sports Live Extra → εγκατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 109 καλύτερα αρχεία Kodi

SportsDevil: Ένα addon NASCAR για να μείνετε μακριά από

Ενώ όλα τα παραπάνω addons παρέχουν εξαιρετική εικόνα και ήχο με σχετικά λίγους κινδύνους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, υπάρχει ένα addon που αναφέρεται σε άλλους ιστότοπους που δεν συνιστούμε: SportsDevil.

Το SportsDevil είναι ένα πρόσθετο Kodi που χρησιμοποιεί δίκτυα P2P για να βρει πειρατικά ρεύματα ζωντανών αθλητικών περιεχομένων. Στο παρελθόν, έχει φέρει κάποιες συνδέσεις με ανεπίσημα ρεύματα των αγώνων NASCAR, γεγονός που την έχει προκαλέσει να είναι δημοφιλής σε μερικούς οπαδούς του NASCAR που είναι χρήστες Kodi. Ωστόσο, το περιεχόμενο NASCAR στο SportsDevil ήταν πάντα σχετικά λεπτό σε σύγκριση με αυτό που είναι διαθέσιμο από τα νομικά addons που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Επιπλέον, υπάρχουν μερικοί πολύ μεγάλοι κίνδυνοι ασφάλειας που συνδέονται με τη χρήση του SportsDevil. Για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του P2P, πρέπει να μοιραστείτε τα δεδομένα και την τοποθεσία σας με άλλους χρήστες. Αυτό μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από κακόβουλους προγραμματιστές για την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού στη συσκευή σας.

Λόγω του λεπτού περιεχομένου που παρέχεται, των κινδύνων ασφαλείας που συνεπάγεται και του γεγονότος ότι παρέχει πειρατικά ρεύματα, δεν συνιστούμε το SportsDevil Kodi addon.

Σχετικό άρθρο: Είναι ασφαλές το addon του SportsDevil Kodi; Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις?

συμπέρασμα

Εάν είστε fan NASCAR που θέλει να παρακολουθήσει αγώνες μέσω του Kodi, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Το Revved Up μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείτε πλήρη ανανέωση αγώνων, ανακεφαλαιώσεις και άλλο περιεχόμενο. Το USTVNow μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείτε τους αγώνες Monster Energy Cup. Το PS Vue, το Fox Sports Go και το NBC Sports Live Extra μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δουν όλες τις μεγάλες σειρές NASCAR, συν την πρακτική, τα προκριματικά και τις ειδήσεις.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Kodi, δείτε μερικούς από τους άλλους οδηγούς μας, όπως πώς να παρακολουθήσετε ταινίες HD, πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες ή τα πέντε καλύτερα απομακρυσμένα Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 55