Morkake Kodi Addon: Hva er morkake? Er det trygt og lovlig å bruke?

Placenta Kodi addonHvis du har sett etter gratis strømmer av TV-serier og filmer, kan du ha hørt om Placenta Kodi-tillegget. Tilhengerne av Placenta hevder at det gir et stort utvalg av innhold gratis. Men du lurer kanskje på om alt dette innholdet er lovlig, eller om Placenta er trygt å installere på enheten din.


I denne artikkelen skal vi utforske hva Placenta Kodi-tillegget er og hvilken risiko du kan ta ved å installere det. Vi vil også foreslå noen alternative tillegg du kan bruke hvis du ikke vil ta disse risikoene.

Hva er Kodi?

Kodi er et programvare som lar deg spille praktisk talt alle medier på en PC eller mobil enhet. Det fungerer også på Android- eller iOS-baserte TV-enheter som Amazon Fire Stick, Apple TV og Nvidia Shield. Kodi kjører apper som heter “addons” som lar deg streame video fra Internett. Denne funksjonen har gjort det populært blant “snorer” som prøver å unnslippe de høye kostnadene ved kabel- eller satellittjenester ved å bruke Kodi for å få gratis innhold på nettet.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Bruk alltid en VPN med Kodi

Hver gang du bruker Kodi til å streame videoer over Internett, bør du alltid bruke en VPN for å beskytte ditt privatliv og sikkerhet. Hvis du ikke bruker en VPN, vil strømningsnettsteder vite hvor du befinner deg, og de kan prøve å hindre deg i å se innhold basert på det stedet. For eksempel blokkerer amerikanske nettverkskanaler ofte seere utenfor USA for å se innholdet sitt mens britiske kanaler ofte blokkerer seere utenfor Storbritannia. Bruk av VPN forhindrer vanligvis at dette skjer, fordi det ikke tillater strømming av videosider å vite hvor du er.

Å bruke en VPN vil også bidra til å beskytte deg mot mann-i-midten-angrep fra hackere og buffering forårsaket av ISP-hastighetsregulering.

Ikke alle VPN-er er bra for Kodi-brukere. De fleste har ikke apper for populære TV-enheter som Amazon Fire Stick, noe som gjør dem vanskelige for Kodi-brukere å installere. Alle VPN-er vil redusere hastigheten litt, men mange er så treg at de buffer konstant når du prøver å streame HD-video. Noen vil føre logger over aktiviteten din og skape en ny personvernrisiko.

Av disse grunnene anbefaler vi IPVanish for Kodi-brukere. Den har en egen app for Amazon Fire Stick og Nvidia Shield, var rask nok til å streame 1080p video uten bufring i testene våre, og har en streng policy mot å føre logger. Det er en utmerket måte for Kodi-brukere å beskytte deres personvern og sikkerhet.

BESTE VPN FOR KODI: IPVanish er vårt topp valg. Har et stort, ukjent nettverk av servere og oppnår gode hastigheter. Sterk sikkerhet og personvern gjør IPVanish til en favoritt for Kodi og Amazon Fire TV Stick brukere. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Hva er Placenta Kodi addon?

Placenta Kodi addon er en gaffel av en populær Kodi addon kalt Covenant, som i seg selv er en gaffel fra en tidligere addon kalt Exodus. Selv om Placenta har noen nye funksjoner, for eksempel en mer brukervennlig meny, er det i utgangspunktet det samme Exodus / Covenant-tillegget omlagt.

Morkaken er populær fordi den tilbyr lenker til et bredt utvalg av spillefilmer, inkludert filmer som nettopp har forlatt eller fremdeles er i teatre. Det gir også tilgang til de siste episodene av premium-show fra kanaler som HBO og Showtime. I tillegg tar ikke Placenta noe abonnementsgebyr for å gi denne tilgangen, noe som gjør mange Kodi-brukere glade for å bruke den.

Relatert artikkel: Hva er Kodi Exodus-gafler, og kan du stole på dem?

Problemer med tilskuddet til Placenta Kodi

Til tross for denne populariteten, er det noen få betydelige problemer med morkaken. For det første er bekkene som Placenta gjør tilgjengelig nesten alle fra uoffisielle kilder.

Når du ser på Game of Thrones på Placenta kobler du for eksempel ikke til HBO.com eller noen tilknyttet HBO. Du streamer fra et nettsted som noen har lagt opp på Internett med det formål å tilby piratkopier av Game of Thrones og annet innhold.

Så hvis det du leter etter er lovlig tilgang til de beste TV-programmene og filmene, finner du ikke det du leter etter på Placenta.

For det andre tilbys den nåværende versjonen av Placenta av en anonym koder som bare er kjent av pseudonymet, Mr. Blamo. Dette utgjør en sikkerhetsrisiko for Kodi-brukere. I det siste har noen anonyme utviklere opprettet Kodi-tillegg som installerte skadelig programvare på brukernes datamaskiner, inkludert en versjon av Exodus som kan ha fått brukere til å delta i DDoS-angrep mot utviklerens fiender.

Det var til og med en som kapret brukernes enheter og tvang dem til å gruve bitcoin for utvikleren. Selv om det ikke er funnet at placenta har noen slik ondsinnet kode, kan den legges til i fremtiden gjennom oppdateringer, ofte uten kunnskap fra brukerne før skaden er gjort..

Under normale omstendigheter er forbrukerne delvis beskyttet mot ondsinnet programvare av trusselen fra søksmål mot utviklere. Men fordi denne utvikleren er anonym, er denne beskyttelsen ikke tilgjengelig. Dette er en risiko som Kodi-brukere trenger å være klar over.

På grunn av disse problemene, vi anbefaler ikke å installere eller bruke Placenta Kodi addon. I stedet anbefaler vi de lovlige, gratis og relativt sikre Kodi-tilleggene som er oppført nedenfor.

Se også: Covenant addon fungerer ikke? Her er grunnen

Beste alternativet til morkaken: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Det beste Kodi-tilskuddet som kan brukes som et alternativ til morkaken er Tubi TV. I motsetning til Placenta, kobler Tubi TV bare til de offisielle strømningene som tilbys på Tubitv.com. Det er over 50 000 filmer og TV-episoder tilgjengelig på Tubi TV, inkludert dramaer, komedier, actionfilmer, anime og populære TV-serier som Heroes og WolfBlood. Tubi TV har også $ 35 millioner i investeringer, noe som betyr at de vil legge til enda mer innhold i fremtiden.

Til tross for denne enorme innholdssamlingen, er Tubi TV helt gratis. Hvis du ser på ved hjelp av en nettleser, blir du avbrutt med reklamefilmer med noen få minutter. Slik betales nettstedet. Men hvis du bruker Kodi-tillegget, blokkeres alle reklamene, og du kan se uten avbrudd.

Tubi TV er i Kodi1-repo. Her er en komplett guide til installasjon og bruk av Tubi TV for Kodi.

Andre alternativer til morkaken

Hvis du allerede har fått Tubi TV og fortsatt ønsker å se mer, er her noen andre gode alternativer til Placenta.

Big Star-filmer

BigStar Filmer og TV Kodi addon

Big Star Movies er et nettsted dedikert til uavhengige filmer og show. Det tilbyr prisbelønte filmer som Jentebaby, Magda, og Urban Traffik, så vel som uavhengige show som Skamløs (UK), Lip Service, og Korea: Den glemte krigen. Big Star-filmer spiller annonser hvis du ser gjennom en nettleser, men Kodi-tillegget blokkerer disse annonsene

Big Star Movies er i SuperRepo-depotet. Last inn Kodi og klikk for å installere addons, Velg deretter "pakkeinstallasjonsprogrammet" -ikonet øverst til venstre som ser ut som en åpen boks. Derfra velger du installer fra depot → videotillegg → Big Star Filmer og TV → installer. Hvis du ikke har installert SuperRepo ennå, er det to måter å installere SuperRepo for Kodi på.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms er et annet nettsted som tilbyr gratis filmer og show. Den har afrikanske filmer, klassiske filmer, Bollywood-filmer, fantasy- og skrekkhistorier, koreanske dramaer, krigsfilmer og mer. Det er ingen annonser på Snagfilms hvis du ser gjennom Kodi-tillegget.

Snagfilms finner du i det offisielle Kodi addon-depotet. For å installere, start på hovedmenyen til Kodi. Plukke ut tillegg → nedlastning → videotillegg → snagfilmer → installer.

Relatert artikkel: 15 flotte TV- og filmtillegg som fremdeles fungerer

WNBC-programmer

WNBC programmerer Kodi addon

WNBC-programmer kobles til NBC.com og streamer de siste NBC-showene, inkludert Lov & Bestilling: SVU, Reverie, Super, og Amerika har talent.

WNBC-programmer er i den offisielle Kodi addon repo. Klikk på for å installere addons fra hovedmenyen, og velg deretter last ned → videotillegg → WNBC-programmer → installer.

Se også: De beste VPN-ene for NBC slik at du kan se utenfor USA.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

Popcornflix er et streamingvideo-nettsted eid av Screen Media Ventures. Den har utenlandske filmer, dokumentarer, westerns, og thrillere, inkludert populære filmer som Taktisk kraft, Sleepaway Camp, og Amityville-terroren. Det bærer også reality-TV-programmer som Fengselsfamilier, Kokkeskolen, og Ultimate Combat Experience.

Popcornflix er i det offisielle Kodi addon depot. Slik ser du Popcornflix på Kodi.

Svart / hvitt filmer

Svart / hvitt-filmer Kodi addon

Svart-hvitt-filmer gir strømmer av hundrevis av klassiske filmer fra offentlig eiendom fra 1920-60-tallet. Det tillater deg til og med å laste ned disse filmene hvis du vil beholde dem til visning uten nett.

Svart / hvitt-filmer er i MetalChris-arkivet. Den beste måten å få denne repo og addon er å installere dem gjennom Indigo addon installasjonsprogrammet. Velg hovedmenyen addons → Indigo → addon installer → video addons → B → Black and White Movies → install. Hvis du ennå ikke har Indigo, her er instruksjoner for installasjon og bruk av Indigo Kodi-tillegget.

Vi håper du har funnet denne guiden til Placenta Kodi-tilskuddet som nyttig. Hvis du vil ha mer informasjon om de beste Kodi-tilleggene, kan du lese noen av våre andre Kodi-artikler, inkludert de 114 beste Kodi-addonene, hvordan du installerer YouTube Kodi-addon, og hvordan du ser FilmRise on Kodi, blant mange andre.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5